--------------YASİN'İ ŞERİF-----------
Nurdanur............ 1
güzbahar............ 23
kodal82............. .3
caregiven........... 1
kalinkam............. 2
çileklimonata..... 2
nihan..................3
amayaa...............1
llyelizll............. 2
bebek_34........... 1
melek-84........... 1
cayaz................ 1
-------------Meryem suresi---------
melek-84..........1
güzbahar..........23
-------Amme suresİ-----
cayaz.........2
.........................fetih suresi...........
güzbahar............23
arkadaşlar Allah kabul etsin inşallah ilk 41 yasin listemiz doldu Allah'ın izni ile inşallah 4 adedini yeni listeye aktarıyorum yüreğinize sağlık Rabbim okunan kur'an ı kerimin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah sevgi ve dua ile ........
kızlar herkese iyi geceler.benim test günüm salı günüydü ama ben dayanamadım ve azönce yaptırdım.bugün transfer gününü saymazsak 10. günüm ve tesetin sonucu 424.08 yani hamileyiimmm.yarın tekrar yaptırıcam ama bu sonuç düşmez heralde değil mi?İNŞALLAH sizlerden de böyle sonuçlar okurum:)
[/QUOTE]--------------YASİN'İ ŞERİF-----------
sahra8482..............2
eyll75....................2
-------------Meryem suresi---------
melek-84..........1
güzbahar..........23
-------Amme suresİ-----
cayaz.........2
.........................fetih suresi...........
güzbahar............23
arkadaşlar Allah kabul etsin inşallah ilk 41 yasin listemiz doldu Allah'ın izni ile inşallah 4 adedini yeni listeye aktarıyorum yüreğinize sağlık Rabbim okunan kur'an ı kerimin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah sevgi ve dua ile ........
Merhaba,
Ben de geçen hafta tedaviye puregonla başladım, yaşım 31 eşim 33 sebepsiz infertilite dedi, iki yıla yakın oldu bizim de.
Bugün kontrolüm vardı ilacın dozunu artırdı, 5 yumurta varmış az dedi, cuma tekrar kontrolüm var
25 inde opu, 29 unda transfer olacak kısmetse,
İnşallah hepimize uğurlu gelir bu forum
Hayirli olsun canim tedavin.tez zamanda kavusursun ins.cennet kokulu evlatlarina.
33,37 çııkktıııı sonucummm kızzlarrrrrrr
kizlar herkese mrb test sonucum cikti cok sukur hamileyim degerim 110
:) hemen kürler hakkındaki bilgilerimi de paylaşıyım o vakit.... Soğan kürü iltahaplanma gibi kist gibi zararlılardan rahmin temizlenmesini için kullanılır. Incir kürü var mesela onun yumurta kalitesine etkisi olduğu rivayet ediliyor, ayrıca hayıt tohumu var onun da yumurta sayısına etkisi olduğu söyleniyor. Ayrıca doğal bal-çörek otu ve tarçın karışımının ve polen-arı sütünün kalite için yararlı olduğu da söylenenlar arasında. Birde özellikle transferden sonra protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor. Badem ve kabak çekirdeği, et-süt-yumurta protein bakımından en zengin besinler. Ayrıca balık yemeyi de ihmal etmiyoruz şekerler. Omega3 malum :) bi arkadaşıma hamile kaldıktan sonra 3 ay doluncaya kadar maydanoz kesinlikle kullanmamasını söylemişti doktoru, hala kullanmıyo o yüzden. Maydanozun söktürücü etkisi var bilirsiniz. O yüzden köfte, kısır gibi yiyeceklerde dahi maydanoz kullanmıyoruz :) şimdilik aklıma gelenler bunlar.
benide listeye eklerseniz sevinirim