2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

2 tane benden canim.Rabbim kabul etsin ins.

ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN TEBRİKLERRR

[/QUOTE]

Canim bende 1tane okumustum. Eklersen sevinirim.

Merhaba,
Ben de geçen hafta tedaviye puregonla başladım, yaşım 31 eşim 33 sebepsiz infertilite dedi, iki yıla yakın oldu bizim de.
Bugün kontrolüm vardı ilacın dozunu artırdı, 5 yumurta varmış az dedi, cuma tekrar kontrolüm var
25 inde opu, 29 unda transfer olacak kısmetse,
İnşallah hepimize uğurlu gelir bu forum

Hayirli olsun canim tedavin.tez zamanda kavusursun ins.cennet kokulu evlatlarina.

neşecim maşallah sana..darısı başımıza...
Allaha şükürler olsun..

kizlar herkese mrb test sonucum cikti cok sukur hamileyim degerim 110

anlatsana biraz canım..ne hissediyodun? yani bi belirti birşey aramaya gerek var mı..napsakki çatlıcam meraktan

Son düzenleme:
slm kızlar. ben ilk ,denemsinden sonra (yaklaşık 1 sene oldu)2.denememe cerrahpaşada başladım.adetin 1.günü lucrin,adetin 3.günüde gonaf 450 başladım.bugün 5.gün inş rabbim hakkımda hayırlısı ne ise onu verir.cerrahpaşaya giden var mı acaba cevap verirseniz şimdiden teşekkürler

Gozunuz aydin kizlarrr. Allahim saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin. Cayazcimmm doktorun ne dedi sonucuna. Insallah degerin artarak devam etsin. Cokkkk rahat bir hamilelik gecir. Gecirin. Gecirelim :)

teşekkürler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…