- 1 Ekim 2013
- 22
- 0
- 34
33,37 çııkktıııı sonucummm kızzlarrrrrrr
kizlar herkese mrb test sonucum cikti cok sukur hamileyim degerim 110
Kızlar maşallah maşallah , hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş.. Çooook sevindşm.. Darısı başımıza Rabbim ol desin inş.. Allahım dualarımız sana kabul eyle inş..
Konuya girdiğim ilk günden ne kadar güzel haberler aldım:)
Hepinizi tebrik ederim darısı başımıza inşallah
TEBRİKLER MAŞALLAH ikinizin adına da çok sevindimhayırlısıyla kucağınıza da alırsınız bebelerinizi inşallah
DARISI TÜM BEKLEYENLERİN BAŞINA
neşe ve cayaz canlarım çok sevindim sizin adınıza allahım tamamına erdirsin inşalahh
kendime gelince olmadı sabretmem gerekicek sanırım....
rabbim isteyen herkese tez zamanda versinn bugün yaşadığım üzüntüyü kimseye yaşatmasın daha eşime sölemedim
nasıl sölücemi bilmiyorum....
0.1 cıktıcnm kan tahlili yaptın mı?
0.1 cıktı(dr olumsuz dedi gerisini hatırlamıyom işte gittim duşa girdim suyun altında ağladımm ağladımm şimdi eşimi bekliyom napimm kısmett allah hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah
3 gün önce değerim 5.45 idi...ve kanamam da var hala devam eden...bugün 33.37 yükselmiş doktorum gözün aydın dedi..yatarak geçir 2 gün sonra tekrar yaptırıcaz dedi testi ...inanamazsınız kanımı alan labaratuvarcı kız bile ağladı :)))) duaa edinn işallaah 2 gün sonra bidaha yükselsinnnn rabbim hepimize nasippp ettainnn saolunnn kıızzlarrr
0.1 cıktı(dr olumsuz dedi gerisini hatırlamıyom işte gittim duşa girdim suyun altında ağladımm ağladımm şimdi eşimi bekliyom napimm kısmett allah hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah
Neşe ve cayaz canlarım çok sevindim sizin adınıza allahım tamamına erdirsin inşalahh
rabbim isteyen herkese tez zamanda versinn bugün yaşadığım üzüntüyü kimseye yaşatmasın daha eşime sölemedim
cnm senle benim aramda bir gun vardi senin test tarihinde yarinmi cnm
kızlar çok sevindim çookkk allah kucağınıza almayı nasip etsinn darısı başımızacayaz ben sana sölemiştim hissediyorum diyee bol bol dinlen canımm
Kızlar maşallah maşallah , hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş.. Çooook sevindşm.. Darısı başımıza Rabbim ol desin inş.. Allahım dualarımız sana kabul eyle inş..
TEBRİKLER MAŞALLAH ikinizin adına da çok sevindimhayırlısıyla kucağınıza da alırsınız bebelerinizi inşallah
DARISI TÜM BEKLEYENLERİN BAŞINA
merhaba arkadaşlar 2 tane müjdemiz olmuş.sevgili neşe ve cayaz gözünüz aydın ALLAH C.C tamamına erdirsin katlana katlana artsın değerlerinizyarın test yapacak arkadaşların da müjdeli haberlerini alırız inşaALLAH embriyo gelişimini takip eden ve transferi olan arkadaşlar ALLAH sizinde işinizi rast getirsin hep güzel haberler alalım mutlu olalım
Neşe ve cayaz canlarım çok sevindim sizin adınıza allahım tamamına erdirsin inşalahh
ğözün aydın canım allah iki katına çıkarsın önce korkuttun sonra sevindirdin allah iyliyini versin
neşecim gözün aydın çok sevindim senin adına darısı başımıza inşallah