33,37 çııkktıııı sonucummm kızzlarrrrrrr
20nin üstü gebe olarak kabul ediliyor, geç tutunma olabilir vs. değerler değişik çıkabiliyor. önemli olan ikinci testinde en az %60 katlaması... değerler arttıkça zaten 2 veya en fazla 3 kan testinden sonra gerek duyulmuyor....yaniiii??? ne demek ki buu..ben hiç anlamıyorum da,ne kadar yüksek olmalı gebe olmak içinn??
kizlar herkese mrb test sonucum cikti cok sukur hamileyim degerim 110
benide listeye eklerseniz sevinirim
bilgilerinizi bana özel mesaj olarak gönderirseniz eklerim tabi
neşecim maşallah sana..darısı başımıza...
Allaha şükürler olsun..
anlatsana biraz canım..ne hissediyodun? yani bi belirti birşey aramaya gerek var mı..napsakki çatlıcam meraktan
Ayyyyyyyyyy süperrrrrrrrrrr.
bol öpücük ler tebrikleŕrrrrrrrrrrrrrrrrr.........
)
tebrikler kızlar darısı başımızaaaaaaaaaaaa
Gozunuz aydin kizlarrr. Allahim saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin. Cayazcimmm doktorun ne dedi sonucuna. Insallah degerin artarak devam etsin. Cokkkk rahat bir hamilelik gecir. Gecirin. Gecirelim :)
tebrik ederim... çok sevindim.
canım senin test tarihin miydi hatırlayamadım ama erken yaptırdın sanki biraz.... ama yine de tebrikler canım. inşallah iki gün sonra tekrar baktır da değerinin katlandığını görüp daha rahat bi nefes alalım... dimiiiiiii
20nin üstü gebe olarak kabul ediliyor, geç tutunma olabilir vs. değerler değişik çıkabiliyor. önemli olan ikinci testinde en az %60 katlaması... değerler arttıkça zaten 2 veya en fazla 3 kan testinden sonra gerek duyulmuyor....
her ikinizi de tebrik ediyorum kızlarrrrr ve sizin için bizim için hepimiz için haydiiiiii hhhooooooooppppppp
butun arkadaslra tek tek tesekkurler hepinizin agzina saglik inssss hepinizin de allah muradini versinTebrikler allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
3 gün önce değerim 5.45 idi...ve kanamam da var hala devam eden...bugün 33.37 yükselmiş doktorum gözün aydın dedi..yatarak geçir 2 gün sonra tekrar yaptırıcaz dedi testi ...inanamazsınız kanımı alan labaratuvarcı kız bile ağladı :)))) duaa edinn işallaah 2 gün sonra bidaha yükselsinnnn rabbim hepimize nasippp ettainnn saolunnn kıızzlarrr
cayazcım,transferden sonra yattığından daha da çok yat o halde..çok dikkat et,Allah da korusun inşallah..2 gün sonra yükselince rahat bi nefes alırız hep birlikte..sen de hamileliğin tadını çıkarmaya başlarsın
cnm senle benim aramda bir gun vardi senin test tarihinde yarinmi cnm
kızlar yaaaa, sonucu öğrenen henüz az arkadaşımız var ama baksanıza ne güzel olduinşallah başladığı gibi devam ederrrrrrr