günaydın hanımlar ne güzel hikayeler bunlar bir kısmını okudum kendim yaşadığımı düşündüm hemen bakalım ben nelerle karşılaşacağım. ben birşeyler sormak istiyorum.
aranızda uzun protokol ile tedavi tüp bebek yaptıran var mı birde
birde transfer sırasında hiç zorlanmadınız mı ben sulu ultrasonda çok zorlandım transferde bu şekilde mi geçer acaba diye düşünüyorum
Arkadaslar uzun donem protokolde lucrinle baslayanlar adetinizi lucrin vurulmaya basladikran sonra kacinci gun oldunuz? Lucrin adet gecikmesi yapiyor diyorlar dogru mu? Herkese bol sans...
Minik su birikintileri ha aahahahah öldüm gulmekten. Okadar cok yaptim ki bende surguden tasti sandım sıktım sonra kendimi. Dolmus valla tepelemesine. Esim utaniyo ben bunu ne yapicam lavaboya mi doksem nereye cikarsam diye. Amaannn dedi sur yatagin altina adi ustunde surgu. Görürler ayip olur vs vs amaaaaannn dedim baslatma ayip olmasinaoyle yarim saat falan bekliyemedim dakkasinda yapacaktim ama 5 dakka bekle dediler dunya varmis dedim. Yarim saat dimlen kalk dediler. Ara ara hemsire geldi yarim saat oldu mu diye surekli yok olmadi yok olmadi diye gecistirdim. Yan taraftaki benden sonra gelen hasta da giyinip cikinca utandim ciktim bende ameliyathanenin isigini kapatip butun hemsireler teknisyenler cikmis terliklerini de kapinin onune birakmislardi. Eyvah dedim hastane kapandi. 1 kat asagi indim muayeneler son hiziyla devam ediyor. Sonrasinda da otelde dinlenmece
Arkadaslar uzun donem protokolde lucrinle baslayanlar adetinizi lucrin vurulmaya basladikran sonra kacinci gun oldunuz? Lucrin adet gecikmesi yapiyor diyorlar dogru mu? Herkese bol sans...
slm kızlar transferin 9uncu gününe girmek üzereyim üstüme bi ağırlık çöktü ağlamak istiyorum sürekli... moral bulmak için yazdıklarınızı okuyorum ...sizin transfer günü hikayelerini okudum tek tek hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.. çok güzel :):)
çok duygusalım bugün yaaa hem deli gibi sonucu öğrenmekk istiyorum hemde hiç öğrenmek bile istemiyorum dayanamam gibi geliyo hep...bende bu güne geliş hikayemi anlatmak istiyorum sıkılmassanız...
eşimle üniversitede tanıştık deli gibi seviyoruz birbirimizi çok uzun bekledik evlenmek için..o adana da ben taaa ankrada nasıl olucak diye aileler önce istemedi baktılar vazgeçmiyruz sonunda kabul ettiler ama yaş oldu 29 ...eşimin ailesi hiçbişeye yardım edemedi bütün herşeyimizi kendimiz aldık düğün yaptık eşya aldık herşey taksitle çalışmam lazım kirada da oturuyoruz ..bilirsiniz özelde çalışıyorum işim iyi ama çocuk yaparsam çalışamam benide idare etmesler diye çocuk istemedim eşim hep istedi ben de borçlar bitsin borçlar bitsin diyip durdum.napim hamile kalırsam çalışamam diee borçları ödeyemeyiz sandım..neyse sonra toparladık kendimizi başladık bebek düşünmeye 1-3-5 ay olmuyo yok bişi dr gittim herşey normal bende bişi yok ..eşim gitti hemen meğer varikosel varmış sperm sayısı 2milyon ve hareketsiz biranda şaşırdık napıca napıcaz kimseyede anlatamıyoruz ..bilirsiniz erkekler kendilerinin sorunu olduğunu kimsenin bilmesini istemesler ..sakladık herkesten sonra fıtık ameliyetı olucak diyerek varikosel ameliyatını hemen oldu...tabi beklememiz lazım ...bekledik bekledik sürekli tahliller çok şükür herşey iyi gidiyo sprem sayısı çıktı 20milyona ama yine olmuyor ben yine gidiyorum ama doktor bana hiç aşılama maşılama demedi çünkü triodim çıktı ve TSH ım çok yüksekti önce tedavi olmalısın dedi
ben hemen ilaçlara başladım biyopsi yaptırdım çok şükür nodüller temiz neyse bu arada hala devam ediyoruz normal yolla hamile kalmak için ama yok işte yokk eşim ben bidaha gidiyim dedi kendi kendie GİTTİ VE AMAN ALLAHIM ŞOK ŞOK sperm sayısı 0,1 azosprem dediler YIKILDIM SANKİ...eşimin doktoru bu birden bire düşmesi çok garip dedi beyin MR ı istedi dedik ne alaka ya beyinle...
işte ozman yıkıldım demiştim ya hayır işte bu sefer yıkıldık yıkılmak bu olmalıydı heralde diğerleri hiç bişi...çünkü doktor şüphesinde haklıydı eşimin hipotalamus beyin bölgesinde ur tespit edildi...meğer hormonları yöneten bölgeymiş bu ur hormonlarını çalıştırmıyor ve sperm üretimini durdurmuş flannn filann bişilerr ama kızlar hiç bişiye üzülmemek gerektiği anlamaya başladım bu sefer ..çünkü doktor çok büyük olmadığını ilaça tedavi olunabileceğini ama sabretmemiz gerektiğini söyledi....allahımm dedim çok şükür ameliyat oucak kadar büyümemişti...allahım ne oluyodu nie herşey üst üste gelmişti ki yinede sabırlı oldum... ALLAH KORUSUN DAHA KÖTÜ SONUÇLAR OLABİLİRDİ FARK EDİLMESEYDİ..İŞTE OZMAN ANLADIM HANİ HER ŞERDE Bİ HAYIR VARDIR DERLER YA ...işte ozman anladım bunu...çünkü eğer bizim bi çocuğumuz olsaydı eşim asla doktora gitmesdi hormonlarına nie baktırsın ki çocuk olsa.. bu çok sinsi bişimiş ancak çok büyüdüğü zaman hatta gözü kör edecek duruma gelince falan anlaşılabiliyomuş tabi böle durum erkekler için aslında bu hipatalmus kadınlarda görülen bi hastalık ama kadınlar tabi her hastaneye gidince bi hormon bakıldığı için tespit edilmesi kolay ama erkekler de tespit edilmesi zor çook şükür eşimin doktorunun hemen akıl etmesiyle tespit edildi veee 1 sene çok ağır bi ilaç tdavisi oldu ..bir senenin sonudan girdiği MR DAN temiz sonucunu aldığımızda sevincimizi anlatamam çocuk için bişiler yapabilirdik artık buarada hiç korunmuyoruz ama artık ek tedaviyle olucak bellii doktor aşılama şansınız çok düşük dedi hemen tüp bebek yapalım dedik işte....gerisi malum burdayız ....ama dedim ya yaş oldu 34 buseferde yinede çok şükür diyoruz çok şükür "eşim beni boşa ben cocuk veremem bile dedi bana" düşünün bende dedim bana önce sen lazımsın ÖNCE SEN ÖNCE SAĞLIK ..ondan sonra allah büyük elbet bizimde bebğimiz olucak ...inşalahh bu ilk denememizde rabbim izin verirse yuvamızı şenlendirmek istiyoruz ..
böyle işte dedim ya çok duyguslım bugün anlatmak geldi içimden ...iii geceler kızlar umarım pazartesiden sonra çoğumuzun sonucu çıkacak rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
slm kızlar transferin 9uncu gününe girmek üzereyim üstüme bi ağırlık çöktü ağlamak istiyorum sürekli... moral bulmak için yazdıklarınızı okuyorum ...sizin transfer günü hikayelerini okudum tek tek hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.. çok güzel :):)
çok duygusalım bugün yaaa hem deli gibi sonucu öğrenmekk istiyorum hemde hiç öğrenmek bile istemiyorum dayanamam gibi geliyo hep...bende bu güne geliş hikayemi anlatmak istiyorum sıkılmassanız...
eşimle üniversitede tanıştık deli gibi seviyoruz birbirimizi çok uzun bekledik evlenmek için..o adana da ben taaa ankrada nasıl olucak diye aileler önce istemedi baktılar vazgeçmiyruz sonunda kabul ettiler ama yaş oldu 29 ...eşimin ailesi hiçbişeye yardım edemedi bütün herşeyimizi kendimiz aldık düğün yaptık eşya aldık herşey taksitle çalışmam lazım kirada da oturuyoruz ..bilirsiniz özelde çalışıyorum işim iyi ama çocuk yaparsam çalışamam benide idare etmesler diye çocuk istemedim eşim hep istedi ben de borçlar bitsin borçlar bitsin diyip durdum.napim hamile kalırsam çalışamam diee borçları ödeyemeyiz sandım..neyse sonra toparladık kendimizi başladık bebek düşünmeye 1-3-5 ay olmuyo yok bişi dr gittim herşey normal bende bişi yok ..eşim gitti hemen meğer varikosel varmış sperm sayısı 2milyon ve hareketsiz biranda şaşırdık napıca napıcaz kimseyede anlatamıyoruz ..bilirsiniz erkekler kendilerinin sorunu olduğunu kimsenin bilmesini istemesler ..sakladık herkesten sonra fıtık ameliyetı olucak diyerek varikosel ameliyatını hemen oldu...tabi beklememiz lazım ...bekledik bekledik sürekli tahliller çok şükür herşey iyi gidiyo sprem sayısı çıktı 20milyona ama yine olmuyor ben yine gidiyorum ama doktor bana hiç aşılama maşılama demedi çünkü triodim çıktı ve TSH ım çok yüksekti önce tedavi olmalısın dedi
ben hemen ilaçlara başladım biyopsi yaptırdım çok şükür nodüller temiz neyse bu arada hala devam ediyoruz normal yolla hamile kalmak için ama yok işte yokk eşim ben bidaha gidiyim dedi kendi kendie GİTTİ VE AMAN ALLAHIM ŞOK ŞOK sperm sayısı 0,1 azosprem dediler YIKILDIM SANKİ...eşimin doktoru bu birden bire düşmesi çok garip dedi beyin MR ı istedi dedik ne alaka ya beyinle...
işte ozman yıkıldım demiştim ya hayır işte bu sefer yıkıldık yıkılmak bu olmalıydı heralde diğerleri hiç bişi...çünkü doktor şüphesinde haklıydı eşimin hipotalamus beyin bölgesinde ur tespit edildi...meğer hormonları yöneten bölgeymiş bu ur hormonlarını çalıştırmıyor ve sperm üretimini durdurmuş flannn filann bişilerr ama kızlar hiç bişiye üzülmemek gerektiği anlamaya başladım bu sefer ..çünkü doktor çok büyük olmadığını ilaça tedavi olunabileceğini ama sabretmemiz gerektiğini söyledi....allahımm dedim çok şükür ameliyat oucak kadar büyümemişti...allahım ne oluyodu nie herşey üst üste gelmişti ki yinede sabırlı oldum... ALLAH KORUSUN DAHA KÖTÜ SONUÇLAR OLABİLİRDİ FARK EDİLMESEYDİ..İŞTE OZMAN ANLADIM HANİ HER ŞERDE Bİ HAYIR VARDIR DERLER YA ...işte ozman anladım bunu...çünkü eğer bizim bi çocuğumuz olsaydı eşim asla doktora gitmesdi hormonlarına nie baktırsın ki çocuk olsa.. bu çok sinsi bişimiş ancak çok büyüdüğü zaman hatta gözü kör edecek duruma gelince falan anlaşılabiliyomuş tabi böle durum erkekler için aslında bu hipatalmus kadınlarda görülen bi hastalık ama kadınlar tabi her hastaneye gidince bi hormon bakıldığı için tespit edilmesi kolay ama erkekler de tespit edilmesi zor çook şükür eşimin doktorunun hemen akıl etmesiyle tespit edildi veee 1 sene çok ağır bi ilaç tdavisi oldu ..bir senenin sonudan girdiği MR DAN temiz sonucunu aldığımızda sevincimizi anlatamam çocuk için bişiler yapabilirdik artık buarada hiç korunmuyoruz ama artık ek tedaviyle olucak bellii doktor aşılama şansınız çok düşük dedi hemen tüp bebek yapalım dedik işte....gerisi malum burdayız ....ama dedim ya yaş oldu 34 buseferde yinede çok şükür diyoruz çok şükür "eşim beni boşa ben cocuk veremem bile dedi bana" düşünün bende dedim bana önce sen lazımsın ÖNCE SEN ÖNCE SAĞLIK ..ondan sonra allah büyük elbet bizimde bebğimiz olucak ...inşalahh bu ilk denememizde rabbim izin verirse yuvamızı şenlendirmek istiyoruz ..
böyle işte dedim ya çok duyguslım bugün anlatmak geldi içimden ...iii geceler kızlar umarım pazartesiden sonra çoğumuzun sonucu çıkacak rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
inşalahhh dört gözle güel haberlerini bekliyoruz benim sonucumda salı günü hemen arkandan :):)gunaydin arkadslar herkese guzel haftasonlari cok guzel hikayeler anlatmissiniz bende kismen ilk tupbebekte yasamistim ama ikincide daha rahattim pazartesi sonucumu ogrenecem ve cok heycanliyim inss guzel haberle donerim beklemek yorucu hepinizi opuyorum kizlar
Çok zor şeyler yaşamışsınız canım..gerçekten de her şerde bir hayır var.bu tam da öyle birşey. .
Allahım bir daha yaşatmasın,dert keder vermesin..artık güzel zamanlar geliyor Allah kuzucuklarını kucağına aldırsın unuttursun zor zamanları...
Yelizcim gerçekten zor şeyler yaşadıkların, Allah sana bu çektiğin dertleri görür ve hediyesini de verir inşallah... Bu aralar benim çevremde bana söylediklerinde çok tahammül edemiyorum ama bende buraya yazmak istedim. Allah daha büyük dertler vermesin hepimize, ağır geliyor ama insan çocuğu olmadan da Yaşar hayat yine de güzel olabilir. Bunu unutuyoruz galiba... Yine de bunu yazabilsem de içim böyle demiyor ama önce sağlık di mi
kızlar merhaba...bende 7 kasım da yaptırdım transferimi.salı günü test günüm.ama sanırım ben dayanamayım pazar günü falan yaptırabilirm.geçen sefer 9. günde yaptırmıştım ve pozitifti.inşallah bu defa da öyle olur.hepimiz iyi haberlerini okuruz burdan.
nası yaptım bilmiyorum ama tablo gitti ilk sayfadantablo olarak görünmüyo malesef, bi türlü de geri getiremedim. halbuki sadece bi ekleme yapmak istemiştim....
S.
NNİCK DENEME
SAYISIMERKEZ ADI SEBEP YAŞ SONUÇ :)))) 1 amayaa 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi yumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek32 2 sahra 8482 1.deneme bursa-acıbadem çikolata kisti 3 zumrutline 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi tüp alındı 35 4 hstc 1.deneme eskişehir-acıbadem kist+prolaktin+sperm hareketsizliği 32 5 beren_35_01 6 naneliseker 2.deneme bursa-acıbadem sebepsiz inferlitite 7 cileklimonata 1.deneme ankara başkent üni. hastanesi rezerv azlığı 26 8 muhurgozlum 9 caregiver 1.deneme istanbul sperm hareketi yok 10 cathee 3.deneme ankara pcos 31 11 nurdanur 3.deneme 12 hatibulut 1.deneme ankara başkent hastanesi endometriozis(Çik.Kisti.) 29 13 iden 1.deneme istanbul tüp bebek 25 14 naiadd 1.deneme izmir ege doğumevi pko ve sperm azlığı 26 15 nese77 2.deneme adana başkent hastanesi tüplerde sorun 36 16 ssofya 2.deneme kadıköy acıbadem spermm azlıgı 32 17 phaselis 3.deneme tüpler kapalı 31 18 sumeyyab 1.deneme adana başkent hastanesi sperm azlığı ve pko 19 merve_uk 1.deneme pko 25 20 kodal82 1.DENEME ANKARA ANATOLİA SPERM AZLIĞI VE MORFOLOJİ 31 21 Msruya 1. deneme Gazi Çikolata Kisti 29 22 reyyan2013 2.deneme Ankara Zekai Tahir Sperm Azlığı ve Morfoloji 33 23 artemis-artemis 24 mrvst 1. deneme Başkent Üni. Hulusi Bey 25 NAZARBONCUK35 26 gogii 1. Deneme Morfoloji ve Kist (galiba :)) 27 krizantem00 2.deneme Bursa ART Tüp Bebek rezerv azlığı, sağ tüp tıkalı, ileri hızlı sperm azlığı 28 28 casmile 2.deneme 29 aysenuraydın88 1.deneme emsey hastanesi endometrioma ve tüp tıkanıklığı 25 30 llyelizll 1.deneme ankara sperm azlığı 34 31 nur8436 2.deneme sebepsiz infertilite 29 32 mira38 1.deneme Kayseri acıbadem sperm sayısı ve hareketliliği 28 33 iresistble 1.deneme İstanbul Tüp Bebek 34 arwen10_19 1.deneme özel ankara t.b.m sperm sayı+morfoloji 27 35 monicagaller 1.deneme pko+ sperm morfolojisi-sayısı-hareketliliği 31 36 flyingmom 2.deneme Kadıköy Florence Nightingale endometriozis 26 37 guzbahar tek deneme anadolu sağlık merkezi yumurta azlığı sperm problemi 41 38 serenay83 istanbul feminen kadın sağlığı merkezi çikolata kisti 30 39 MaraDespina 1.deneme istanbul umut tüp bebek sağ tüp kapalı ve yumurta tembelliği 29 40 MELEK_84 1.deneme İST.SÜLEYMANİYE KADIN DOĞUM TEKRARLAYAN DÜŞÜK 29 41 zelve 1.deneme Bornova Şifa Hastanesi yumurta rezerv azlığı 42 emha 1.deneme İstanbul cerrahi sperm azlığı 28 43 cmas1 2.deneme ataşehir memorial sebepsiz... 43 44 pers 45 alpgulsun 1.deneme İstanbul Avrupa Şafak hastanesi morfoloji %2 ve hareket sorunu 30 46 psikoyaman 1.deneme izmir tavmergen klinik+ege üni endometriozis+azosperm 28 47 nihan_16 1.deneme bursa art tüp bebek 48 kalinkam 3.deneme eurofertil istanbul. polikistik over 49 ada67 2.deneme maslak acıbademde endometrıozıs 36 3 yaşında bir oğlu var, ikinci için ikinci denemesi 50 didem_brs 1.deneme bursa jineplus azosperm 24 51 alfabe 4.deneme ama 2. transfer Ege Üniversitesi rezerv azlığı, sperm azlığı ne ararsan var 37 52 Ozlem-ahmet 1.deneme bursa jinemed tbm morfoloji+sperm hareketszlği 21 53 fundurtan 1.deneme izmir özel ege tüp bebek merkezi pko+morfoloji 31 54 cicibebe_ 3.deneme bahçeci fulya azosperm 31 55 s_akgun1982 3.deneme Taksim Alman Hastanesi Kan pırtılaşması 31 56 a_gurur 3. deneme izmir eğe doğum hastanesi tüp tıkalı+polikistik over 29 57 bukezolsun 1.deneme sebepsiz infertilite ankara başkent hulusi hoca 58 binnua rezerv azlığı ve çik. kisti 27
Kizlar ya bir sorum olcak;?
Crinone jel kullaniyorum gunde 2kez.goguslerim patlicak gibi sis ve agriyor.Sizinkiler ne alemde bu jelin etkisimi acaba?
Kızlar 10. Gün mü 12.gün mü yapıyorsunuz testleri..
Öldürdün beni gulmekten bebek. Arabada kocamla gidiyoruz yerlere yaticam gulmekten noluyo diyo yok bisey diyorum. Kendimi senin yerine koydum)) hemsirelerinde yerine koydum bittim yaaa ))) konser vermissin resmen... super bi ani bence
selamun aleykum arkadaşlar...tüp bebek yolculuğunun ne kadar zor olduğunu yaşayınca anladım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Allah gönlünüze göre versin...bende ilaçla başlayayı bir hafta oldu...fostimon iğneleri verildi düğün yapılan kontrolde miyom görüldü ufaktı ama yinede canım sıkıldı? ilaçların etkisi olabilir doktorda bir şey söylemedi..hayırlısı bakalım