2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

transfer sırasında kalbin okadar hızla çarpıyorki,sana bebeğinin rahmine gelişini izletirlerken zorluk,acı hiçbişey hissetmiyorsun.kendini kasma rahat bırak o güzel anın tadını çıkar bence..

Arkadaslar uzun donem protokolde lucrinle baslayanlar adetinizi lucrin vurulmaya basladikran sonra kacinci gun oldunuz? Lucrin adet gecikmesi yapiyor diyorlar dogru mu? Herkese bol sans...

Öldürdün beni gulmekten bebek. Arabada kocamla gidiyoruz yerlere yaticam gulmekten noluyo diyo yok bisey diyorum. Kendimi senin yerine koydum )) hemsirelerinde yerine koydum bittim yaaa ))) konser vermissin resmen... super bi ani bence

Arkadaslar uzun donem protokolde lucrinle baslayanlar adetinizi lucrin vurulmaya basladikran sonra kacinci gun oldunuz? Lucrin adet gecikmesi yapiyor diyorlar dogru mu? Herkese bol sans...

lucrinle başlayan yada başka ilaç ile başlayan diyede ayrılıyor mu uzun tedavi?
ben 21. günü Decapeptyl 0.1mg ile başlayıp hergün 1 tane 17 gün atacağım ve kontrole gideceğim.

Senin hikayen de komediymiş canım
Yatma hakkını da sonuna kadar kullanmışsın
Bu arada sürgüyü ben de yatağın altına sürdüm,hemşire öyle demiş..yani seni yadırgamamışlardır

Allah sonuna kadar güldürsün biziii..

Benim 2gun ertelemisti. 10.gunu adet oldum. 20doz vuruyordum 7.5 a indim adet olunca. Catlatma ignesi gunune kadar da devam.

gunaydin arkadslar herkese guzel haftasonlari cok guzel hikayeler anlatmissiniz bende kismen ilk tupbebekte yasamistim ama ikincide daha rahattim pazartesi sonucumu ogrenecem ve cok heycanliyim inss guzel haberle donerim beklemek yorucu hepinizi opuyorum kizlar

Çok zor şeyler yaşamışsınız canım..gerçekten de her şerde bir hayır var.bu tam da öyle birşey. .
Allahım bir daha yaşatmasın,dert keder vermesin..artık güzel zamanlar geliyor Allah kuzucuklarını kucağına aldırsın unuttursun zor zamanları...

Yelizcim gerçekten zor şeyler yaşadıkların, Allah sana bu çektiğin dertleri görür ve hediyesini de verir inşallah... Bu aralar benim çevremde bana söylediklerinde çok tahammül edemiyorum ama bende buraya yazmak istedim. Allah daha büyük dertler vermesin hepimize, ağır geliyor ama insan çocuğu olmadan da Yaşar hayat yine de güzel olabilir. Bunu unutuyoruz galiba... Yine de bunu yazabilsem de içim böyle demiyor ama önce sağlık di mi

inşalahhh dört gözle güel haberlerini bekliyoruz benim sonucumda salı günü hemen arkandan :):)

HEPİNİZE İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TŞK EDERİM...İNAN BENİ ÇOK RAHATLATIYORSUNUZ BÜTÜN TOPİĞEEE SEVGİLERRRRRR :):)

Merhaba, bende 7 Kasımda yaptırdım transferimi :)) Salı gününü iple çekiyorum. tahlil yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi. İnşaallah ikimiz ve diğer test gününü bekleyen arkadaşlar için hayırlısı olur.

Kizlar ya bir sorum olcak;?

Crinone jel kullaniyorum gunde 2kez.goguslerim patlicak gibi sis ve agriyor.Sizinkiler ne alemde bu jelin etkisimi acaba?

salı günü büyük gün anladığım kadarıyla ben dahil 5 kişi falan saydım çok heycanlı :) :)

İnşaallahh tedaviye baslayınca bende katılmak istiyorum listenize kızlarrrr

Kizlar ya bir sorum olcak;?

Crinone jel kullaniyorum gunde 2kez.goguslerim patlicak gibi sis ve agriyor.Sizinkiler ne alemde bu jelin etkisimi acaba?

Bende günde bir kez kullanıyorum. Aynen senin gibi ama sadece jelin değil bence diğer ilaçlarında etkisidir. Bu benim ikinci denemem. 2 tanede aşılama yaptırmıştık. Onlarda da aynısı olmuştu.

Öldürdün beni gulmekten bebek. Arabada kocamla gidiyoruz yerlere yaticam gulmekten noluyo diyo yok bisey diyorum. Kendimi senin yerine koydum )) hemsirelerinde yerine koydum bittim yaaa ))) konser vermissin resmen... super bi ani bence

yüzünden gülücük eksik olmasın bebemmm ne anı ama düşünsene tarihe geçtim transferde osuran kadın flaş flaş anam biri telefona çekip internete atsaydı tıklanma rekoru kırardım heralde......konser ne demek senfoni orkestırası resmen ....... çok utandın yaa ama valla

selamun aleykum arkadaşlar...tüp bebek yolculuğunun ne kadar zor olduğunu yaşayınca anladım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Allah gönlünüze göre versin...bende ilaçla başlayayı bir hafta oldu...fostimon iğneleri verildi düğün yapılan kontrolde miyom görüldü ufaktı ama yinede canım sıkıldı? ilaçların etkisi olabilir doktorda bir şey söylemedi..hayırlısı bakalım

canım hersey güzell olucak iyi düşünn iyi olsunn alıcaz bebişlerimize inşaallah kucagımızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…