2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

aleykümselam canım. Amin arkadaşım. Benimde miyomlarım var bi kaç tane. Ama gebeliğe engel olmadığından doktor beni tedirgin etmemek için söylemedi bile. Ben biraz detaycı olduğumdan herşeyi soruyorum. Sende içini ferah tut. Güzel düşünelim güzel şeyler olsun. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin.

Benim 2gun ertelemisti. 10.gunu adet oldum. 20doz vuruyordum 7.5 a indim adet olunca. Catlatma ignesi gunune kadar da devam.

cnm bilgi verdigin icin cok tsk. ben 10 unite vuruluyorum hergun. 10. gun bitti. hemsire 14. siringaya kadar adet olursun dedi. bakalim. vucudum o kadar sis, kasiklarimda da agri var ama daha adet olmadim, bekliyorum

kızlar çok güldüm valla sabah sabah:)son 2 günüm kaldı test günüme ve stresim inanılmaz arttı:ama paylaştıklarınızı okuyunca az da olsa kafam dağıldı.allah hepimizin yüzünü hep böyle güldürsün:)

elhamdülillah inşallah sorun olmaz Rabbim kolaylaştırsın... güzel düşünmek önemli haklısın...Sağol kardeşim içim rahatladı

inşallah kardeşim ...doktor problem olmaz dediysede içim rahat değil ne bilim hayırlısı

Bak canım ne güzel işte doktor problem olmaz da demiş sen kendini niye kötü hissedesin için rahat olsun canım inşaallah seninde bizlerinde tedavisi su gibi güzel akıp gidecek ve hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi alıcaz kollarımızaaa

slm kızlar. 6 yumurtam döllenmiş sadece nolur dua edin de 6 tanenein içinden sağlıklı embriyolar yada embriyo çıksın PGT sonucunda. dualarınıza ihtiyacım var...... kendinize iyi bakın kızlar..... sonuç bekleyenler için pozitif sonuçlarınızı okuruz burdan. benim gibi bekleyenlerde Allah yardımcımız olsun

Canim gonlunu ferah tut. 1tane olsun tam olsun. O da sıkı sıkıya tutunsun annesine... Allahim yuzumuzu guldursun hepimizin.

Sabah kalktıgımda günlük pede sarı -kahverengi akıntı gelmiş kızlar wc ye girip çıkınca da geliyor sildikçe o da her defasında diill ..doktorumu aradım bu hiç bişey teşkil etmez test gününü beklicez dedi ayaklarımı kaldırdım yatıyorum öyle..karnımdan az ara ara ağrımda oluyor..bugün transfer günün saymazsak 9.günüm bi el atın bu işe canım sıkıldı hiç böyle olan varmı aranızda duydunuzmu hiç ya da ???

cayaz ben çok okudum buralarda senin gibi lekenme olan arkadaşları ve hemen hemen hepsi güzel sonuclar almış canım, sen dinlenmene bak Allahın izniyle bebişn sıkı sıkı tutunuyordur annesine

ben geçen cumartesi histereskopi oldum adetim bittikten hemen sonra gittim operasyon öyle oldu rahmin kubbesi hafif basıkmış onu düzeltmiş dr. işlem sonrası cumaya kadar çok hafif lekelenme şeklinde kanama oldu ama dünden itibaren ben yine adet olmaya başladım zaten başarısız tüpten sonra iki aydır adet miktarı çok azalmıştı şimdi bu normal mi sizce bu kadar kısa bir süre içerisinde 2. ye adet olmam aranızda böyle bişey yaşayan varmı?????????????????

Kzlar merhaba ben 4. Dnememe bslicm ve glifor kulanyorum ilk defa doktor dgstim tdawide dgsti heralde aranzda glifor kullanan warmi

canım aynı şeyleri bende yaşadım 8. ve 9. günümde benimde kahverengi çok az miktarlarda lekelenmeler oldu dr aradım olabilir test tarihini bekle dedi o kahve rengi lekelenme hafif kırmızılıkta gelmeye başladı ben hissettim olumsuz olduğunu o psikolojiyi anlatamam çok zor bir durum şuan sende yaşıyorsun sakin olmaya çalış rabbim hakkında hayırlı olanı versin benim gibi olupta gebe kalanlarda olmuş çok okudum inş senin ki böyle birşeydir tutunma kanamasıdır 11. gün test yaptırdım ve hissettiğim gibi negatif çıktı çok üzüldüm ağladım ama elden hiç bir şey gelmiyor.bu yazdıklarım asla umudunu kırmasın sakın sen olumlu düşün ben düşünememiştim

Şimdi, önce sakin oluyoruz arkadaşım. Bu tür lekelenmeler daha çok iyiye yoruluyor yerleşme kanamasıdır diye. Onun için hiçççç umutsuzluğa kapılma... Zaten çoğunlukla test sonucundan önce adet gören olmuyor değil mi... Onun için içini ferah tut bence.. Herşey güzellllll olacak

ben tutunma kanaması diye duymuştum bu lekelenmeyi canım moralini bozma yat tuvalet dışında kalkma lütfen .. 3 gün sonra bize güzel haberlerle geliceksin hissediyorum dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…