selamun aleykum arkadaşlar...tüp bebek yolculuğunun ne kadar zor olduğunu yaşayınca anladım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Allah gönlünüze göre versin...bende ilaçla başlayayı bir hafta oldu...fostimon iğneleri verildi düğün yapılan kontrolde miyom görüldü ufaktı ama yinede canım sıkıldı? ilaçların etkisi olabilir doktorda bir şey söylemedi..hayırlısı bakalım
Benim 2gun ertelemisti. 10.gunu adet oldum. 20doz vuruyordum 7.5 a indim adet olunca. Catlatma ignesi gunune kadar da devam.
yüzünden gülücük eksik olmasın bebemmm ne anı ama düşünsene tarihe geçtim transferde osuran kadın flaş flaş anam biri telefona çekip internete atsaydı tıklanma rekoru kırardım heralde......konser ne demek senfoni orkestırası resmen ....... çok utandın yaa ama valla
canım hersey güzell olucak iyi düşünn iyi olsunn alıcaz bebişlerimize inşaallah kucagımızaa
aleykümselam canım. Amin arkadaşım. Benimde miyomlarım var bi kaç tane. Ama gebeliğe engel olmadığından doktor beni tedirgin etmemek için söylemedi bile. Ben biraz detaycı olduğumdan herşeyi soruyorum. Sende içini ferah tut. Güzel düşünelim güzel şeyler olsun. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin.
inşallah kardeşim ...doktor problem olmaz dediysede içim rahat değil ne bilim hayırlısı
Eşi gonal f kullanan var mı arkadaşlar...
slm kızlar. 6 yumurtam döllenmcenolur dua edin de 6 tanenein içinden sağlıklı embriyolar yada embriyo çıksın PGT sonucunda. dualarınıza ihtiyacım var...... kendinize iyi bakın kızlar..... sonuç bekleyenler için pozitif sonuçlarınızı okuruz burdan. benim gibi bekleyenlerde Allah yardımcımız olsun
cnmlarım bugün benim doğum günüm eşim şimdi eve geldi bana süpriz yaptı unuttu sandım çok mutlu oldum yaaaa sizlerle paylaşmak istedim
Sabah kalktıgımda günlük pede sarı -kahverengi akıntı gelmiş kızlar wc ye girip çıkınca da geliyor sildikçe o da her defasında diill ..doktorumu aradım bu hiç bişey teşkil etmez test gününü beklicez dedi ayaklarımı kaldırdım yatıyorum öyle..karnımdan az ara ara ağrımda oluyor..bugün transfer günün saymazsak 9.günüm bi el atın bu işe canım sıkıldı hiç böyle olan varmı aranızda duydunuzmu hiç ya da ???
Sabah kalktıgımda günlük pede sarı -kahverengi akıntı gelmiş kızlar wc ye girip çıkınca da geliyor sildikçe o da her defasında diill ..doktorumu aradım bu hiç bişey teşkil etmez test gününü beklicez dedi ayaklarımı kaldırdım yatıyorum öyle..karnımdan az ara ara ağrımda oluyor..bugün transfer günün saymazsak 9.günüm bi el atın bu işe canım sıkıldı hiç böyle olan varmı aranızda duydunuzmu hiç ya da ???