2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

slm yumurta toplama günü benim baya ağrım olmuştu bence sen toplama işleminden sonra işe gitme eve git dinlen ...ertesi gün kalkarsın...
transfer gününde hastanede yarımsaat 45 dakka içerde yatırıyolar bide odaya alıp 1 saatte orda yatırıyolar hatta ben 2 saat yattım hemen çıkmadım hastaneden
elimize bi kağıt veriyolar yatmanın kanıtlanmış bi başarısı yoktur diyo ama benim doktorum bugün sırt üstü yatmanı istiyorum yarında dinlen sonra normal hayatına dönebilirsin hareketlerine dikkat et uzanma eğilme dedi sadece .....
bencede en azından 2 gün evde istirahat et canım ...gerçi rabbim istedikten sonra her koşulda tutunur ....ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Hayırlı sı bakalım. Yaptım iğnemi. .......
Allah hayırlı uğurlu etsinn booll bolllkaliteli yumurtaların hayırlı evlatlarınn olır inşallah

Canımm bu duayı ben yazmıştım gerçwkten her dua gibi bu dua da çok etkili ben hala devam ediyorum ara ara okumaya peşine de elimde tesbih "ya varis" çekiyorum.herkese şifa olsun bu dua
sabah dayanamadım gene ilk idrarımla yaptım ve sonuç gene hüsran sanki kolum kanadım kırılmış gibi 5. Gün embriyosu olan cogunun cıkmıştı çünkü..yrn 10. Günüm ve kan testinde baktırıcam zaten rabbim yazdıysa yrn çıkar...elimde deil şuanda yıkılmış durumdayım

Canımm ben beceremedim kendimi tutmayı ama sen naap ne et tut kendini yoksa benim gibi üzülürsün çok...

Kizlar yazilanlari surekli okuyorum ama tarihleri takip edemiyorum en yakin sonuc alacak kimler var?
Serenayy ben yarın yaptırıcam testi 10. Günüm burdan zaten haber veririm herkese...

cayaz hakkında hayırlısı olsun..
keşke yapmasaydın test,ama inşallah boş yere üzülmüşsündür..

Kızlarr bugün CUMA rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah benim gibi bekleyen herkesin kucaklarını evlatlarıyla donatsın..bizleri boynu bükük acılı üzgün bırakmasın rabbim bizi doğacak evlatlarımızla sınamasın inşaallah...hayırlı bereketli cumalar...

Merhaba arkadasim.yumurta toplama isleminde narkozun etkisi kisiden kisiye degisir.ben cok etkilenmedim mesela.ama eve gidip dinlenmek,uyumak iyi geliyor.transferde üc gün dinlenmemi 4.gun gunluk islerime devam etmemi,isime gucume devam edebilecegimi soylemisti.senin trsnsferin ne zaman canim.

cayaz hakkında hayırlısı olsun..
keşke yapmasaydın test,ama inşallah boş yere üzülmüşsündür..
İşte 4 senedir bekliyorum 3 tane bebeğimi kaybettim ve eşimi ikna edene kadarda tüp bebeğe ruhen çok yoruldum 1 senemde eşime ve ailesine durumu anlatmakla geçirdim ve gerçekten yoruldum eminim çoğunuz eşinizden destek görmüşsünüzdür ama ben malesef ki swverek evlenmemize rağmen bu alakayı göremedim..tabikide çocuk istiyor ilk zamnlar bunu da istemedi gerçi ama normal yoldan olsun gözüyle bekledi hep ..ben ünv. Mezunuyum hemde iyi bi ünv. Ve biter bitmez evlendik ve evde oturdum çalışmadım da bana da evde oturup çocuk doğurmak onları büyütmek düşer dedim ama rabbim demek ki zamanı deil dedi olanlar da gitti şimdi umudum tüp bebekti eğer bu da tutmazsa gerçektenn yıkılıcam buna inanıyorum ümidim umutlarım kırılmış durumda...benim gibi olanlar çok iyi anlar cocugu olmuyo mu diyenler kısırmı diyenler cocugunu elletmek istemeyenler onları kıskandığımı düşünen zavalllılar.....yaşadım da yaşadım... Her bebek mağazasının önünden geçerken önceden allahım olsunnn bunlarınn hepsinii hepsini alıcam diodum ama artık zaman geçtikçe kafamı çevirerek geçiriyorum önünden...
olmazsa tabi üzülürüm ama vardır onun da bi sebebi heralde rabbim de bu dünyada beni evlat la sınıyo..

kızlar merhaba...bende 7 kasım da yaptırdım transferimi.salı günü test günüm.ama sanırım ben dayanamayım pazar günü falan yaptırabilirm.geçen sefer 9. günde yaptırmıştım ve pozitifti.inşallah bu defa da öyle olur.hepimiz iyi haberlerini okuruz burdan.

neredeyse birçoğumuzun test günü aynı okuyabildiğim kadarıyla.şansss...belkide salı günü burası minik bebiş haberleriyle dolacak;kimbilir...herkese iyi şanslar

anlıyorum seni:26: ben 2 yıllık evliyim ama milletin çocuk sorgulamasından ben de çok sıkıldım,artık gücüm kalmadı..tüp bebek yöntemi denediğimizden de kimsenin haberi yok,Allah nasip ederse kendiliğinden gelmiş gibi davranıcaz..
Allah hepimize,içinde sana da hayırlı evlat nasip etsin..bu tedavin olumlu sonuç versin inşallah..
Ama eğer olmazsa sakın yıkılma arkadaşım..evet zor gelmişsin bu aşamaya,ama dünyanın sonu olmıcaktır..yine denersiniz..bak ne hikayeler duyuyoruz,okuyoruz..herkesin dediği tek bir cümle var.."sakın vazgeçmeyin!" bizler de vazgeçmeyelim kolay kolay..bu cümleler dile kolay cümleler.inan zorlanarak yazıyorum..belki günler sonra burda negatif sonuçlar alacak olanlarımız vardır,ben ya da başkası..buna da hazırlıklı olmak lazım..ama inanıyoruzki Allah büyük,ona zor değil.."ol" dese yeter..yeterki desin..zamanımız gelmiş olsun..

kalbini bozma,inancını kaybetme..olumlu düşünelim hadi..
sen de anne olacaksın ve vitrindeki cicileri alacaksın evlatlarına,her dilediğini alacaksın,çok da güzel giydireceksin bebeklerini,bi hayal etsene

günaydın kızlar gününüz aydın cumanız mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin

hayırlı cumalar cnm ben zaten raporlu giyorum ben rapor çıkardım raporumun 2 ci hakkımı kullanıyorum raporlu 2000 binlira herşey dahil içinde emriyoscop cihazı genetik testler muayneler yumurta toplama ve transfer ben zeynep kamilde çıkardım raporumu

canım ben aralıkta yapcam inşallah tüp bebek.ama işten izin alamam 3 gün çok ya

ben de sonucu yakında alacaklardanım sanırım..önümüzdeki perşembe test günüm:18::18:
nasıl yapacaksam heyecandan :18:

cnm rabbim şu mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine inş test yapıcaklara güzel sonuçlar nasip eder amiiiinnnnnn ayrıca yasin listesini kim hazırlıyosa benim okuğum 1 yasini eklememiş aşk olsunn

çevre konusunda bende seninle aşşağı yukarı aynı şeyleri yaşadım anlayabiliyorum seni benimde yaşım 34 yaşıtlarımın çocukları okula başladı benden küçük kuzenlerim hepsi doğurdu ve ben hepsini kendi çocuğum gibi sevdim ...kıskandığımı düşünenler oluyo gerçekten onlar zavallılar ...bide yap artık cocuk nie yapmıyosun ..korunursan işte bölee sonradan olmaz ne yaşadığımı nerden biliyosun ki gerçekten zavallılarrr boşverrrrrrrrrrr ben boşvermeyi öğrendim kimin ne dediği önemli değil önce sağlık eşimle benim için hepimiz için önce sağlık olmalı ...
rabbim yardımcın olsun bebeğini kucağına tez zamanda alırsın inşalahh hepimiz alırız

allah razı olsun canım benim.inşallah tutar hepimizinki.ben izin alamicam gbi görünüyo ama nasip bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…