herkese günaydın kızlar :)
valla bu topik bana çok iyi geldi ya sabahı bunla açıp akşamı bunla kapatıyorum emeğine ,yüreğine ,ellerine sağlık amayaa
emekse hepimizin, yürekse hepimizin yüreği cancağızımdemekki hepimizin ellerine sağlıkmış :)))
aynı sıkıntılarla 30 yaşındayım benimde ilk tüp denemem :)
ordan takıldı zaten şekerim....Amaya savci turguttan sonra su cancagizim kelimesinden nefret ettiiiim:) bknz ;karadayi:)
S. N | NİCK | DENEME SAYISI | MERKEZ ADI | SEBEP | YAŞ | SONUÇ :)))) |
1 | amayaa | 2.deneme | bursa-soranus tüp bebek merkezi | yumurta rezerv azlığı+ fsh yüksek | 32 | |
2 | sahra 8482 | 1.deneme | bursa-acıbadem | çikolata kisti | ||
3 | zumrutline | 2.deneme | bursa-soranus tüp bebek merkezi | tüp alındı | 35 | |
4 | hstc | 1.deneme | eskişehir-acıbadem | kist+prolaktin+sperm hareketsizliği | 32 | |
5 | beren_35_01 | |||||
6 | naneliseker | 2.deneme | bursa-acıbadem | sebepsiz inferlitite | ||
7 | cileklimonata | 1.deneme | ankara başkent üni. hastanesi | rezerv azlığı | 26 | |
8 | muhurgozlum | |||||
9 | caregiver | 1.deneme | istanbul | sperm hareketi yok | ||
10 | cathee | 3.deneme | ankara | pcos | 31 | |
11 | nurdanur | 3.deneme | ||||
12 | hatibulut | 1.deneme | ankara başkent hastanesi | endometriozis(Çik.Kisti.) | 29 | |
13 | iden | 1.deneme | istanbul tüp bebek | 25 | ||
14 | naiadd | 1.deneme | izmir ege doğumevi | pko ve sperm azlığı | 26 | |
15 | nese77 | 2.deneme | adana başkent hastanesi | tüplerde sorun | 36 | |
16 | ssofya | 2.deneme | kadıköy acıbadem | spermm azlıgı | 32 | |
17 | phaselis | 3.deneme | tüpler kapalı | 31 | ||
18 | sumeyyab | 1.deneme | adana başkent hastanesi | sperm azlığı ve pko | ||
19 | merve_uk | 1.deneme | pko | 25 | ||
20 | kodal82 | 1.DENEME | ANKARA ANATOLİA | SPERM AZLIĞI VE MORFOLOJİ | 31 | |
21 | Msruya | 1. deneme | Gazi | Çikolata Kisti | 29 | |
22 | reyyan2013 | 2.deneme | Ankara Zekai Tahir | Sperm Azlığı ve Morfoloji | 33 | |
23 | artemis-artemis | |||||
24 | mrvst | 1. deneme | Başkent Üni. Hulusi Bey | |||
25 | NAZARBONCUK35 | |||||
26 | gogii | 1. Deneme | Morfoloji ve Kist (galiba :)) | |||
27 | krizantem00 | 2.deneme | Bursa ART Tüp Bebek | rezerv azlığı, sağ tüp tıkalı, ileri hızlı sperm azlığı | 28 | |
28 | casmile | 2.deneme | ||||
29 | aysenuraydın88 | 1.deneme | emsey hastanesi | endometrioma ve tüp tıkanıklığı | 25 | |
30 | llyelizll | 1.deneme | ankara | sperm azlığı | 34 | |
31 | nur8436 | 2.deneme | sebepsiz infertilite | 29 | ||
32 | mira38 | 1.deneme | Kayseri acıbadem | sperm sayısı ve hareketliliği | 28 | |
33 | iresistble | 1.deneme | İstanbul Tüp Bebek | |||
34 | arwen10_19 | 1.deneme | özel ankara t.b.m | sperm sayı+morfoloji | 27 | |
35 | monicagaller | 1.deneme | pko+ sperm morfolojisi-sayısı-hareketliliği | 31 | ||
36 | flyingmom | 2.deneme | Kadıköy Florence Nightingale | endometriozis | 26 | |
37 | guzbahar | tek deneme | anadolu sağlık merkezi | yumurta azlığı sperm problemi | 41 | |
38 | serenay83 | istanbul feminen kadın sağlığı merkezi | çikolata kisti | 30 | ||
39 | MaraDespina | 1.deneme | istanbul umut tüp bebek | sağ tüp kapalı ve yumurta tembelliği | 29 | |
40 | MELEK_84 | 1.deneme | İST.SÜLEYMANİYE KADIN DOĞUM | TEKRARLAYAN DÜŞÜK | 29 | |
41 | zelve | 1.deneme | Bornova Şifa Hastanesi | yumurta rezerv azlığı | ||
42 | emha | 1.deneme | İstanbul cerrahi | sperm azlığı | 28 | |
43 | cmas1 | 2.deneme | ataşehir memorial | sebepsiz... | 43 | |
44 | pers | |||||
45 | alpgulsun | 1.deneme | İstanbul Avrupa Şafak hastanesi | morfoloji %2 ve hareket sorunu | 30 | |
46 | psikoyaman | 1.deneme | izmir tavmergen klinik+ege üni | endometriozis+azosperm | 28 | |
47 | nihan_16 | 1.deneme | bursa art tüp bebek | |||
48 | kalinkam | 3.deneme | eurofertil istanbul. | polikistik over | ||
49 | ada67 | 2.deneme | maslak acıbademde | endometrıozıs | 36 | 3 yaşında bir oğlu var, ikinci için ikinci denemesi |
50 | didem_brs | 1.deneme | bursa jineplus | azosperm | 24 | |
51 | alfabe | 4.deneme ama 2. transfer | Ege Üniversitesi | rezerv azlığı, sperm azlığı ne ararsan var | 37 | |
52 | Ozlem-ahmet | 1.deneme | bursa jinemed tbm | morfoloji+sperm hareketszlği | 21 | |
53 | fundurtan | 1.deneme | izmir özel ege tüp bebek merkezi | pko+morfoloji | 31 | |
54 | cicibebe_ | 3.deneme | bahçeci fulya | azosperm | 31 | |
55 | s_akgun1982 | 3.deneme | Taksim Alman Hastanesi | Kan pırtılaşması | 31 | |
56 | a_gurur | 3. deneme | izmir eğe doğum hastanesi | tüp tıkalı+polikistik over | 29 | |
57 | bukezolsun | 1.deneme | sebepsiz infertilite | ankara başkent hulusi hoca | ||
58 | binnua | rezerv azlığı ve çik. kisti | 27 | |||
Nurdanur............1
güzbahar............3
kodal82..............1
caregiven...........1
kalinkam.............1
çileklimonata.....2
nihan..................3
amayaa...............1
llyelizll.............2
allah kabul etsin inşallah....
Aynı sıkıntılarla boğuşup inş en güzel haberleri alacağız. Sizin tedaviniz ne durumda yumurtalarınız toplandı mı?
Canim allahtan hayirlisini dile. Gec olsun guc olmasin. Her şerde bir hayir vardir derler. Allahim hayirlisiyla evladini kucagina almayi nasip etsin tez zamanda.
niye hemen bozuyosun ki moralini??? bak şimdi bizim işyeri, iş hanında ve dönerli merdiven var orta kısım boşluk yani. 5.katta çalışıyorum. ben o boşluktan aşağıya doğru salıyım kendimi o zaman kuzum yaaa....
benim dondurulmuş için transfere gittim merkezi, ki öncesinde de aramıştım herşey normaldi. gittim bölünmeyi durdurmuş ve bu yüzden transfer yapılmadı... benim aklıma ilk gelen noldu biliyomusun... "iyi bari en azından dışardayken durdu." çünkü tutunacak olsa, benim nasibim kaderim olsa ölmezdi. ve benim en korktuğum şey pozitif haberi aldıktan sonra başına bişe gelmesi, Allah korusun her hamilenin bebişini.... doktorlarda transfer yapabilirdi o halde olsa bile, yapmadılar, sağolsunlar. yapabilir ve 1500 tl alabilirlerdi. sonra da malesef tutmadı diyip geçerlerdi. zor değildi.
bana bu yüzden yaklaşık 2 ay daha beklemek hiç zor gelmedi canım. eğer ek bi tedavin gerekecekse buna üzülme, transfer olup umut edip negatif almaktansa, hatta çok çok daha kötüleri var neler okuyoruz burda; Rabbim hemen pozitif alacağın zamanda nasip etsin tedavini inşallah... ve sonrasında da güzel sağlıklı bi gebelik geçir....
ben 9 kez üst üste tüp deneyen bi arkadaşla tanıştım burda. ondan sonra taktım zaten pembe gözlükleri. 9. denemesinde + aldı... sonrasını bilmiyorum gelmiyor artık. 9 kez, hiç beklemeden.... düşünebiliyormusun psikolojik yorgunluğunu, maddi yükünü.... o yüzden şükret canım, teslim ol; vallahi böyle çok rahat kendimi sana bıraktım Rabbim elini üstümden çekme diyosun. yüreğin bi rahatlıyo ki sorma geç... ooohhhhhh mis
ya kızlar şey sorcam tüp bebek yapıldığı gün eve gittiniz ya hani.ne kadar yattınız yada yatılması gerekir.ben çalıştığım için sadece o gün izin alabilirim ertesi gün mecbur işe gelcemde(( sizce zararı olurmu ?? birde yumurta narkoz altında toplandı diyelim o gün hastaneden işe gelip çalışabilirmiyim.işyerime izin konusunu söylicemde.yardımcı olurmusunuz.birincisi yumurta toplamada ikincisi tüp bebekte.bunlar
ya kızlar şey sorcam tüp bebek yapıldığı gün eve gittiniz ya hani.ne kadar yattınız yada yatılması gerekir.ben çalıştığım için sadece o gün izin alabilirim ertesi gün mecbur işe gelcemde(( sizce zararı olurmu ?? birde yumurta narkoz altında toplandı diyelim o gün hastaneden işe gelip çalışabilirmiyim.işyerime izin konusunu söylicemde.yardımcı olurmusunuz.birincisi yumurta toplamada ikincisi tüp bebekte.bunlar
Kizlar yazilanlari surekli okuyorum ama tarihleri takip edemiyorum en yakin sonuc alacak kimler var?B
Ben bugun aldım sonucumu,3.gün embriyosu 2 adet embriyo betahcg 304.Bu 3.tüp bebeğim ilki 5.gün embriyosuydu beta hcg 71.di.değer,m katlanarak devam etmişti.Ama 18.gün kaybettim. Belki kan sulandırıcı iğne kullanmadığımız için olmuştur dedi saolsun doktorum .Kısmet değilmiş.2.side 3.Gün embriyosuydu beta hcg 1076 idi.12 hafta redüksiyonla kaybettim.Bu sefer inşaalah sağlıcakla kucağıma almak nasip olur.Allah herkesin muradını verir.
Kizlar yazilanlari surekli okuyorum ama tarihleri takip edemiyorum en yakin sonuc alacak kimler var?B
Ben bugun aldım sonucumu,3.gün embriyosu 2 adet embriyo betahcg 304.Bu 3.tüp bebeğim ilki 5.gün embriyosuydu beta hcg 71.di.değer,m katlanarak devam etmişti.Ama 18.gün kaybettim. Belki kan sulandırıcı iğne kullanmadığımız için olmuştur dedi saolsun doktorum .Kısmet değilmiş.2.side 3.Gün embriyosuydu beta hcg 1076 idi.12 hafta redüksiyonla kaybettim.Bu sefer inşaalah sağlıcakla kucağıma almak nasip olur.Allah herkesin muradını verir.
Cok sevindim caniiimmm allahim degerin katlanarak devamini nasip etsin evladini sana bagislasin bu sefer sag salim kucagina al insallah:) haydi hayirlisi ilk guzel haber senden devamida bizden olsun insallah:)
ya kızlar şey sorcam tüp bebek yapıldığı gün eve gittiniz ya hani.ne kadar yattınız yada yatılması gerekir.ben çalıştığım için sadece o gün izin alabilirim ertesi gün mecbur işe gelcemde(( sizce zararı olurmu ?? birde yumurta narkoz altında toplandı diyelim o gün hastaneden işe gelip çalışabilirmiyim.işyerime izin konusunu söylicemde.yardımcı olurmusunuz.birincisi yumurta toplamada ikincisi tüp bebekte.bunlar [/QUOTE
hatibulut' cum oncelikle seni çok iyi anlıyorum. İşyerleri bazen cok anlayış sız davranıyor. Bende izin sorunlarını cok yaşadım. Dusunebiliyormusun ben asilamaya giderken bile sabah once işe gittim ordan çıkıp klinige gittim giderken de patronun kızı bana (beş karış suratla,şimdi git ama bir daha olmasın diye azar çekti)bende tüp bebeğe başlamadan 1 ay once yani, işi bıraktım. Pismanlik varmı kesinlikle yok.
O yüzden senin durumunda olan bir çok kişi var.zaten maddi manevi zor bir süreç. Ama rabbim elbet bir çare verir. Sen gönlünü ferah tutup. Alabildigin kadar şartları zorlayip izin al.alamasanda rabbim onu sana yazdiysa zaten öyle yada böyle o zaten seninledir. Hakkinda hayırlı sı olsun.allah gönlünce olanı versin. ...
Bildiğim kadarıyla e2 yüksekliği daha baştan yumurta kalitesinin düşük olacağının belgesi oluyor anladığım kadarıyla. Mesela bu ay benim yumurtlamam zor gibi görünüyor. Çünkü e2 yüksek. Kist varlığında da yükseliyormuş bildiğim kadarıyla. Zaten gebelikte de yükselmesi gereken bir değermiş. Ama normal aralığı nedir bilmiyorum inan ki. FSH sordum kaçmış diye, fsh ölçülmemiş sanırım dedi hemşire.canım hayırlı olur tedavin insallah. Benım de ertlendi de... Ya bu E2 neyın degerını gosterıyor. Bi de tedavıye baslamak ıcın kac olması gerekıyo kı :S :
su seklınde bir akıntı mı renkli akıntımı canım bende su gıbı renksiz ama her lavaboya ağzım yürekte gıdıyorum bırseyler düşerim diye öncekı denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı ondan tedirginim