canım bende anestezi ile yaptırdım toplamayı da transferi de (ben spekilum taktıramıyorum da ) inan ki çok güzel bir his bayılmak.seni ameliyathaneye önlük ile alıyorlar .yattığın sedyenin ucunda çatala bacaklarını uzatıyorsun.koluna serum yolu açıyorlar.sonrası süper bir uykuuu:)
hiiiiç korkma.bir bakmışsın yatağına yatıyorsun.öncesi inan ki yok:)o kadar kısa ki narkozun hiç bir yan etkisi bulantısı falan olmuyor
selam kızlar;
cuma günü bi kaç damla kahverengi lekelenmem olduğunu farkettim ancak pek önemsemedim. ilaçlar vs. olabilir gayt doğal diye düşündüm. ancak bu sabah kırmızıya döndü, günlük pedi de dolddurdu, çok mu değil mi onu da bilmiyorumdoktorum normal olmadığını söyledi. endişeliyim.... konu hakkında da hiç bir fikrim yok. malum, günlerden de pazar. randevum salı günü ancak doktorum ayarlayabilirsen yarın gel dedi. sanırım gidicem ((( noluyooo yaaaaa
canım 8 mg gıbı bıseye denkgelıyo sanırım, tekını yazmamıs ustune ama. eskıden ben de oyle kullanıyodum. bunu esım almıstı, folık asıt dedım bunu verdıler falan dedı. en ıyısı bunu yarın ben goturup doktora gostereyım
günaydın canlar;Canım inş test pozitiftir bende merak ettm rabbım ol der olur inş
Hstc slm bizde de ayni sorun var. Siz hangi asamadasiniz?
günaydın canlar;
aslında beni testin pozitif olması korkutmuştu çünkü kanamam var ve bu hiç normal değil. Neyse en azından test pozitif değil. Korktuğum kısmı atlattım. şimdi sıra sebebini öğrenmeye geldi...
Bu arada hepinize teşekkür ederim kızlar...
dondurulmuş yapcak arkadaşlar hangi ilaçları kullanmaya başladınz.
Bende kendimi kısaca tanıtayım 30 yaşındayım 13 yıllık evliyim ilk tüp bebek denemesiyle ege üni yapıldı 10 yılımda ogluma kavuşdum şimdi 2. Denememizi yapıyoruz dondurulmuş yapılcak tedaviye başladık.
teşekkürler canim. Yumurta rezervi düşüklüğü sorunumuz malesef.
Bu arada tabloda boş kalmış benim bilgiler:
Birinci denemem, izmir'deyim
ve bornova şifa hastanesibin tüp bebek bölümünde tedavimiz başlayacak
hayırlısı olsun hakkında inş. canım bende emseyde devam ediyorum doktorumdan memnunum .Bugün emsey hospitalda randevuum var çok heyecanlıyım gidişata göre 2 hastane arasında seçim yapıcaz ve hemen başlıcaz inş
canım bende izmirdeyim şu ana tepecik ege doğum evinde yaptırıyorum ama olmazsa diye araştırıyorum başka merkezleri. Malesef izmirde özelde bile çok iyi merkezler yok. Sen memnun kaldın mı ege üniversitesinden üzerinden 3 yıl geçmiş sanırım ilkinin.. şimdiki deneyimlerinden bahsedersen sevinirim. Allah oğluna hayırlı bir ömür , sağlıklı bir kardeş nasip etsin :))
buldum bir izmir'li dahaa :) canım ben de izmir'deyim şu an devlet hastanesinde yaptırıcam inş. Olur ama olmazsaa diye araştırmalara devam ediyorum.. Sen hastane hakkında tecrübelerini paylaşırsan sevinirim inş. Hepimiz olumlu sonuçlar alırızz burayı güzel haberlerle doldururuz :)
2009 da başladıgımda tepecik daha faaliyete geçmemişdi ben egeden çok memnunum canım oglum 7 aylık dogdu küçük sorunlarla karşılaşdık onun için ara vermek zorunda kalındık şimdi yaşıtlarını yakalayınca karar verdik
egede ilk laparoskopi ameliyatı oldum ondan sonra 2 aşılama 1 tüp bebk denedik şimdide histeroskopi yapıldı ilaçlara başlandı ve artık transver gününü bekliyoruz.sormak istedigin varsa cevaplarım bildigim kadarıyla canım
hayırlısı olsun canım..
Ben de daha önce şifa'nın tüp bebek birimi nasıl bilmiyordum aslında, ama dr. şaban bey'in adını çok duyuyordum. Doktor başta olmak üzere personel hepsi çok ilgili. Eşim de ben de güven duyduk ve kanımız ısındı açıkçası. Bu ayın ortalarında adetin ilk günü tedavi için çağırıldık. Tedavi esnasındaki tutumları da paylaşırım.
Bu arada bu ay itibariye sgk anlaşmasıyla tüp bebek raporu çıkarmaya başlayacaklarmış. Biz ilk olarak özel gittik, sonuçlarımız çıktıktan sonra söylediler, sgk raporunu deneyelim mi diye, birkaç belge istediler, hazırlayıp bu hafta içi götüreceğim. Ayrıca raporla sistem nasıl işler bilmiyoruz sizinle öğreneceğiz dediler :)
Günaydın canım. .bu sabah ben de hastanedeydimkızlar günaydın herkese :)) bu sabah gittim ultrasona bakıldı.amh için kan verdim aralıkta tüp bebeğe başlicaz inşallah.amh ne demek ne zaman çıkar sonuç bana yardımcı olurmusunuz :26: