- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
selam kızlar;
cuma günü bi kaç damla kahverengi lekelenmem olduğunu farkettim ancak pek önemsemedim. ilaçlar vs. olabilir gayt doğal diye düşündüm. ancak bu sabah kırmızıya döndü, günlük pedi de dolddurdu, çok mu değil mi onu da bilmiyorumdoktorum normal olmadığını söyledi. endişeliyim.... konu hakkında da hiç bir fikrim yok. malum, günlerden de pazar. randevum salı günü ancak doktorum ayarlayabilirsen yarın gel dedi. sanırım gidicem ((( noluyooo yaaaaa
S. N | NİCK | DENEME SAYISI | MERKEZ ADI | SEBEP | YAŞ | SONUÇ :)))) |
1 | amayaa | 2.deneme | bursa-soranus tüp bebek merkezi | yumurta rezerv azlığı+ fsh yüksek | 32 | |
2 | sahra 8482 | 1.deneme | bursa-acıbadem | çikolata kisti | ||
3 | zumrutline | 2.deneme | bursa-soranus tüp bebek merkezi | tüp alındı | 35 | |
4 | hstc | 1.deneme | eskişehir-acıbadem | kist+prolaktin+sperm hareketsizliği | 32 | |
5 | beren_35_01 | |||||
6 | naneliseker | 2.deneme | bursa-acıbadem | sebepsiz inferlitite | ||
7 | cileklimonata | 1.deneme | ankara başkent üni. hastanesi | rezerv azlığı | 26 | |
8 | muhurgozlum | |||||
9 | caregiver | 1.deneme | istanbul | sperm hareketi yok | ||
10 | cathee | 3.deneme | ||||
11 | nurdanur | 3.deneme | ||||
12 | hatibulut | 1.deneme | ankara başkent hastanesi | endometriozis(Çik.Kisti.) | 29 | |
13 | iden | 1.deneme | istanbul tüp bebek | 25 | ||
14 | naiadd | 1.deneme | izmir ege doğumevi | pko ve sperm azlığı | 26 | |
15 | nese77 | 2.deneme | adana başkent hastanesi | tüplerde sorun | 36 | |
16 | ssofya | 2.deneme | kadıköy acıbadem | spermm azlıgı | 32 | |
17 | phaselis | 3.deneme | tüpler kapalı | 31 | ||
18 | sumeyyab | 1.deneme | adana başkent hastanesi | sperm azlığı ve pko | ||
19 | merve_uk | 1.deneme | pko | 25 | ||
20 | kodal82 | 1.DENEME | ANKARA ANATOLİA | SPERM AZLIĞI VE MORFOLOJİ | 31 | |
21 | Msruya | 1. deneme | Gazi | Çikolata Kisti | 29 | |
22 | reyyan2013 | 2.deneme | Ankara Zekai Tahir | Sperm Azlığı ve Morfoloji | 33 | |
23 | artemis-artemis | |||||
24 | mrvst | 1. deneme | Başkent Üni. Hulusi Bey | |||
25 | NAZARBONCUK35 | |||||
26 | gogii | 1. Deneme | Morfoloji ve Kist (galiba :)) | |||
27 | krizantem00 | 2.deneme | Bursa ART Tüp Bebek | rezerv azlığı, sağ tüp tıkalı, ileri hızlı sperm azlığı | 28 | |
28 | casmile | 2.deneme | ||||
29 | aysenuraydın88 | 1.deneme | ||||
30 | llyelizll | 1.deneme | ankara | sperm azlığı | 34 | |
31 | nur8436 | 2.deneme | sebepsiz infertilite | 29 | ||
32 | mira38 | 1.deneme | Kayseri acıbadem | sperm sayısı ve hareketliliği | 28 | |
33 | iresistble | 1.deneme | İstanbul Tüp Bebek | |||
34 | arwen10_19 | 1.deneme | özel ankara t.b.m | sperm sayı+morfoloji | 27 | |
35 | monicagaller | 1.deneme | pko+ sperm morfolojisi-sayısı-hareketliliği | 31 | ||
36 | flyingmom | 2.deneme | Kadıköy Florence Nightingale | endometriozis | 26 | |
37 | guzbahar | tek deneme | anadolu sağlık merkezi | yumurta azlığı sperm problemi | 41 | |
38 | serenay83 | istanbul feminen kadın sağlığı merkezi | çikolata kisti | 30 | ||
39 | MaraDespina | 1.deneme | istanbul umut tüp bebek | sağ tüp kapalı ve yumurta tembelliği | 29 | |
40 | MELEK_84 | 1.deneme | İST.SÜLEYMANİYE KADIN DOĞUM | TEKRARLAYAN DÜŞÜK | ||
41 | zelve | |||||
selam kızlar;
cuma günü bi kaç damla kahverengi lekelenmem olduğunu farkettim ancak pek önemsemedim. ilaçlar vs. olabilir gayt doğal diye düşündüm. ancak bu sabah kırmızıya döndü, günlük pedi de dolddurdu, çok mu değil mi onu da bilmiyorumdoktorum normal olmadığını söyledi. endişeliyim.... konu hakkında da hiç bir fikrim yok. malum, günlerden de pazar. randevum salı günü ancak doktorum ayarlayabilirsen yarın gel dedi. sanırım gidicem ((( noluyooo yaaaaa
ben de rahimağzından polip aldırınca ilk kez anestezi ile tanıştım
çok endişeliydim
ama arkadaşının da dediği gibi hiç anlamıyorsun ve çok gzl derin bir uykuya dalıyorsun
hatta ne zaman ve nasıl daldığını da anlamıyorsun
anestezi için şeker gibi bir bayan geldi
ve bana ne kadar genç göründüğümü ve ne kadar tatlı olduğumu söyledi
bir yandan da narkoz verdi :)
önce, herhalde beceremediler yaaa, iki dakika geçti hala sorulara bal gibi cevap verebiliyorum
dedim kendi kendime sonra bi uyandım herşey bitmiş yatakta yatıyorum
işte bu kadar :)
sonra uyanınca bayağı saçmalamışım
Vallahi oldum ben cok san im var haaa :18: acaba bnm ki farkli mi tek bi tane iğne bnm ki lucrin depot yaziyordu göbekten vurdular hatta doktor adet olunca ikinci gunu gel dedi tatlim wen her gün mu yapıyorsun lucrini
[Ouu sen baya yol katetmissin cnm. Umarim hersey yolunda gider. İyi haberlerini bekliyoruz. Kac yumurta gorundu ultrasonda,boyutlari nasil?
teşekkür ederim. evet ilk sonuç alacaklar arasındayım :18: 15'e yakın toplarız dedi valla boyutlarını bilmiyorum ama boyutları iyi dedi. Tabi 15 yumurtanın içi dolumu bakacağız toplama sırasında dedi doktor.
paylastıgın için sağol canımya bana boyle tatlı yaklasan hemsıreler oldu mu alıp eve goturesım gelıyo ıcımden dua edıyorum, bu gergın gunlerımde guler yuz gosterdın Allah da senın ısını rasgetırsın dıyorum. Insallah bızım de boyle su gıbı olur gecer hayırlısıyla ve gelsın bebıslerr
canım endıselenme, dur ben sana benımkını anlatayım. benımkı de lucrın depot, 2 ay once basladım. eylulde ilkını vuruldum, doktor adet OLMAYABILIRSIN dedi. Ama oldum. Internetten arastırdım, zaten o gercek adet degılmıs, bos kanama oluyomussun, hatta benım baya yogun oldu, uzun surdu falan. sonrakı ay ıkıncıyı de vuruldum, bu sefer adet OLMAZSIN dedi. olmadım da, 10 gun gectı. sıstım tombalak oldum. yarın da testlerımı yaptırıp doktora gıdecegım, yuksek ıhtımal 4 kasım da baslarız dedı. bu depot gecıcı menopoza sokup kıstı baskılıyomus ve transfer ve sonrası kıstın olası etkılerını onluyomus vs.
Yanı senın eger ılk vurulus ayınsa olabılır. No panic
masallah canım. ıyı bı sayı ve insallah kalıtelı embrıyo olasılıgını da yukseltıcek bu. Iyı dusunuyoz ıyı oluyo pesınden gelıyoruzz ucaraktan
ya kızlar bende folic plus dıye bi vıtamın var (folık asıt, kalsıyum,d vıtamını ıcerıyomus). eczaneden kendım rasgele almıstım. Ustunde gunde 3 defa yazıyo ama ben hıc gunde 3 defa alınan folık asıt duymadım. eskıden mor bı kutuda folık asıtım vardı, gunde 1 tane alırdım. sımdı bu bendekınden kullanan var mı? ya da konuda bı fıkrı olan?? cunku bı arkadasım da sey dedı, bu folık asıdı sut ve sut urulerıyle alma aradan 2 saat gecsın vs vs. boyle seyler bılenler var mı??
iyi geceler kızlar ..bende bugün çatlama iğnemi yaptım ..son 36 saat toplama için ...artık heycanlı bile değilim hiç bişi hissetmiyorum
ben şu narkoz olayına çok takıldım yaaaa bayılmaktan korkuyorumnie belden aşşağısını uyuşturup yapmıyolarki acabaaa
Tatlim ben folbiol kullaniyorum günde bi tane 5 mg günlük bu doz yeterli demisti doktor sanirim folik asid mg kac ilacin
amayaa gecmıs olsun, kanaman devam edıyo mu? bi sorun olmayacak ınsallah. strese gırme
Canım geçmiş olsun öncelikle sakin olmaya çalış. Allahın izniyle bir sorun çıkmayacak. Sen tedaviye başlamışmıydın, hangi ilaçları kullanıyorsun?
yok daha başlamamıştım, şimdi olay şöyle gelişiyo; ya zaten gevezeyim bi de sorunca anlattıkça anlatıyom, okumaktan sıkılmazsınız umarım
benim ilk denememin sonucunu 20 eylülde aldım negatif olarak. sonra ilaçlarımı bıraktım ve regl olmayı bekledim. 25 eylülde regl oldum 28sinde bitti. doktorla görüşmeye gittik regl olduğumda, dondurulmuş için transfer edelim hemen dedi ara vermeden. ve regl sonrası progestan ve estrafom kullanmaya başlamıştım. ayın 11inde bayramdan önceki cuma günü transferim gerçekleşecekti ancak ice baby çözülemeyince hemen ilacı bırak dedi. hatta ben bi süre dinleneyim hem durumlara da bi bakalım belki sgk raporu falan çıkarırız gibi bazı düşüncelerimi paylaştım. hatta evlilik süremiz sgk raporu için yeterli değil normalde ancak azosperm olan veya yumurta rezervinde sıkıntı olan çiftler için evlilik süresinin bi önemi olmadığını da doktorum sayesinde o gün öğrendim.
biraz tuhaf bi hastayım ya ben, ilk tedavimde lucrin vuruluyodum misal doktor büyük ihtimalle regl olmazsın ama olursan da haber ver demişti, oldum. yumurtalarım eşit şekilde büyüsünler diye ilaçlar kullandım bi tomar ama bana mısın demediler falan. benim beden hormonlar falan biraz komünist mücadelesi veriyolar ilaçlara karşı, ne yazık ki kazanıyolarda....
neyse konuya döniyim. biz hastaneden eve dönene kadar eşimle konuştuk uzunca ve aynı doktorla devam etmeye karar verdik. devam etmemiz durumunda olacaklardan da bahsetmişti doktor hanım. ilaçları bırakıcam, regl olucam bayramın 1. veya 2. günü sonra telle onlara haber vericem bayram sonrası, ben şu gün regl oldum diye, regl olduğum günden itibaren 14. gün kontrole gidicem ve 21. günde ilaçlara başlıycaz. plan bu. ama oldu mu tabi ki hayır. neden, çünkü bünyem komünistbayram geldi geçti bende tık yok. son tatil günü olan pazar günü ayın 20 sinde bi kaç damla kahverengi leke fark ettim çamaşırımda, regl oluyorum zannettim ped koydum ama ı ı, gelmedi. ertesi günde aynı 2 damlayla karşılaştım. salı günü ayın 22 sinde regl olduğumu düşünecek kadar kanamam oldu ama kahverengi yine. doktorumu aradım ben regl oldum diye ve 5 kasıma randevu aldım. 14. gün diye.... sonra bu böyle bi kesildi bi geldi 3-4 gün kadar, bazen et parçaları geldi. bi de fazla rahatım ben, hiç umursamadım bu durumu. eşime söyledim sadece, bu defa bi tuhaf ilaçların etkisi herhalde dedim. o kadar söylediğim de.... şimdi salı günü kontrolüm var. geçen cuma yine 1-2 damla kahve lekeler fark ettim, bu sabah da aynı lekeler devam ediyodu zaten, günlük pedde yine öyle bikaç damla beklerken bayaaa bi hal almış. günlük ped dolmuş, çalışıyodum ben bugün, öğlene kadar doldu yani. doktorumu aradım, pazar pazar; kusura bakmayın ama durum budur dedim. o da normal bi durum olmadığını söyledi. olsaydı şaşardım zaten dedim ama içimden :)
henüz ilaç kullanmaya başlamamıştım. sadece folik asidi bırakmadım ben hiç. başka da bi şey kullanmıyorum. hikayem bu. şimdi de karnım böyle nası desem bi ilginç işte.
yine de çok endişelenmiyorum nedense. cumartesi günü annemin yanına gittim. en baştan beri biliyo annem ama hiç kabullenmedi ben söyledim ama o hiç böyle bi şey yokmuş gibi davranıyodu. annemin de savunma mekanizması böyle işliyo, tuhaf bi durum değil. ilk kez benimle bu konuyu konuştu. noldu ne yaptınız falan dedi. dedim ikinci tedaviye başlıycaz. biraz bekleseniz benimde 3 yıl çocuğum olmamıştı dedi. annem çocuk gelinlerden bu arada... anlatmaya çalıştım ama her iki lafından biri bekleyin Allah kendiliğinden verir oldu. en son annecim benim normal şekilde çocuğum olamıyo, olmuyo dedim. çok masum bi çocuk edasıyla neden dedi. annecim anlatıyorum ya, yumurtalarım az, olanda çatlamıyo, çatlamayınca da çocuk olmuyo dedim. aklıma bu geldi bu gece, eşimi nöbetçi eczaneye gönderdim. sabah ilk idrarla bi test yapıyım bari dedim. ümitli olduğumdan değil, hatta hiç sanmıyorum. ancak halamın benden 4-5 yaş büyük bi kızı var. 2 kez tüp bebek denedi, ikincisinde emriyo dahi kalmamıştı, transfer olmadı. regl olmayı beklerken gebe kaldı. işte ilk tedavim sırasında annemlerde denk gelmiştik, şu anki durumuma benzer şeyler yaşamış. aklıma düştü. gerçi idrarda çıkar mı onu da bilmiyorum ama.....
doktorum biraz endişeliydi o yüzden test kesin sonuç değil elbette, gidip ayşe hanıma bi görüneyim bakıyım ne dicek :) ama evet testi de yapcam sırf meraktanHadi bakalım hayırlısı olmaz olmaz deme ne olur olmaz, olmaz yar hayat olduğu sürece umutlarda var demiş şairtestini yapar yapmaz haberimiz olsun emi
yok daha başlamamıştım, şimdi olay şöyle gelişiyo; ya zaten gevezeyim bi de sorunca anlattıkça anlatıyom, okumaktan sıkılmazsınız umarım
benim ilk denememin sonucunu 20 eylülde aldım negatif olarak. sonra ilaçlarımı bıraktım ve regl olmayı bekledim. 25 eylülde regl oldum 28sinde bitti. doktorla görüşmeye gittik regl olduğumda, dondurulmuş için transfer edelim hemen dedi ara vermeden. ve regl sonrası progestan ve estrafom kullanmaya başlamıştım. ayın 11inde bayramdan önceki cuma günü transferim gerçekleşecekti ancak ice baby çözülemeyince hemen ilacı bırak dedi. hatta ben bi süre dinleneyim hem durumlara da bi bakalım belki sgk raporu falan çıkarırız gibi bazı düşüncelerimi paylaştım. hatta evlilik süremiz sgk raporu için yeterli değil normalde ancak azosperm olan veya yumurta rezervinde sıkıntı olan çiftler için evlilik süresinin bi önemi olmadığını da doktorum sayesinde o gün öğrendim.
biraz tuhaf bi hastayım ya ben, ilk tedavimde lucrin vuruluyodum misal doktor büyük ihtimalle regl olmazsın ama olursan da haber ver demişti, oldum. yumurtalarım eşit şekilde büyüsünler diye ilaçlar kullandım bi tomar ama bana mısın demediler falan. benim beden hormonlar falan biraz komünist mücadelesi veriyolar ilaçlara karşı, ne yazık ki kazanıyolarda....
neyse konuya döniyim. biz hastaneden eve dönene kadar eşimle konuştuk uzunca ve aynı doktorla devam etmeye karar verdik. devam etmemiz durumunda olacaklardan da bahsetmişti doktor hanım. ilaçları bırakıcam, regl olucam bayramın 1. veya 2. günü sonra telle onlara haber vericem bayram sonrası, ben şu gün regl oldum diye, regl olduğum günden itibaren 14. gün kontrole gidicem ve 21. günde ilaçlara başlıycaz. plan bu. ama oldu mu tabi ki hayır. neden, çünkü bünyem komünistbayram geldi geçti bende tık yok. son tatil günü olan pazar günü ayın 20 sinde bi kaç damla kahverengi leke fark ettim çamaşırımda, regl oluyorum zannettim ped koydum ama ı ı, gelmedi. ertesi günde aynı 2 damlayla karşılaştım. salı günü ayın 22 sinde regl olduğumu düşünecek kadar kanamam oldu ama kahverengi yine. doktorumu aradım ben regl oldum diye ve 5 kasıma randevu aldım. 14. gün diye.... sonra bu böyle bi kesildi bi geldi 3-4 gün kadar, bazen et parçaları geldi. bi de fazla rahatım ben, hiç umursamadım bu durumu. eşime söyledim sadece, bu defa bi tuhaf ilaçların etkisi herhalde dedim. o kadar söylediğim de.... şimdi salı günü kontrolüm var. geçen cuma yine 1-2 damla kahve lekeler fark ettim, bu sabah da aynı lekeler devam ediyodu zaten, günlük pedde yine öyle bikaç damla beklerken bayaaa bi hal almış. günlük ped dolmuş, çalışıyodum ben bugün, öğlene kadar doldu yani. doktorumu aradım, pazar pazar; kusura bakmayın ama durum budur dedim. o da normal bi durum olmadığını söyledi. olsaydı şaşardım zaten dedim ama içimden :)
henüz ilaç kullanmaya başlamamıştım. sadece folik asidi bırakmadım ben hiç. başka da bi şey kullanmıyorum. hikayem bu. şimdi de karnım böyle nası desem bi ilginç işte.
yine de çok endişelenmiyorum nedense. cumartesi günü annemin yanına gittim. en baştan beri biliyo annem ama hiç kabullenmedi ben söyledim ama o hiç böyle bi şey yokmuş gibi davranıyodu. annemin de savunma mekanizması böyle işliyo, tuhaf bi durum değil. ilk kez benimle bu konuyu konuştu. noldu ne yaptınız falan dedi. dedim ikinci tedaviye başlıycaz. biraz bekleseniz benimde 3 yıl çocuğum olmamıştı dedi. annem çocuk gelinlerden bu arada... anlatmaya çalıştım ama her iki lafından biri bekleyin Allah kendiliğinden verir oldu. en son annecim benim normal şekilde çocuğum olamıyo, olmuyo dedim. çok masum bi çocuk edasıyla neden dedi. annecim anlatıyorum ya, yumurtalarım az, olanda çatlamıyo, çatlamayınca da çocuk olmuyo dedim. aklıma bu geldi bu gece, eşimi nöbetçi eczaneye gönderdim. sabah ilk idrarla bi test yapıyım bari dedim. ümitli olduğumdan değil, hatta hiç sanmıyorum. ancak halamın benden 4-5 yaş büyük bi kızı var. 2 kez tüp bebek denedi, ikincisinde emriyo dahi kalmamıştı, transfer olmadı. regl olmayı beklerken gebe kaldı. işte ilk tedavim sırasında annemlerde denk gelmiştik, şu anki durumuma benzer şeyler yaşamış. aklıma düştü. gerçi idrarda çıkar mı onu da bilmiyorum ama.....
doktorum biraz endişeliydi o yüzden test kesin sonuç değil elbette, gidip ayşe hanıma bi görüneyim bakıyım ne dicek :) ama evet testi de yapcam sırf meraktan
benim yaşımda 29 unutmuşum yazmayı
s.
Nnick deneme
sayısımerkez adı sebep yaş sonuç :)))) 1 amayaa 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi yumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek32 2 sahra 8482 1.deneme bursa-acıbadem çikolata kisti 3 zumrutline 2.deneme bursa-soranus tüp bebek merkezi tüp alındı 35 4 hstc 1.deneme eskişehir-acıbadem kist+prolaktin+sperm hareketsizliği 32 5 beren_35_01 6 naneliseker 2.deneme bursa-acıbadem sebepsiz inferlitite 7 cileklimonata 1.deneme ankara başkent üni. Hastanesi rezerv azlığı 26 8 muhurgozlum 9 caregiver 1.deneme istanbul sperm hareketi yok 10 cathee 3.deneme 11 nurdanur 3.deneme 12 hatibulut 1.deneme ankara başkent hastanesi endometriozis(çik.kisti.) 29 13 iden 1.deneme istanbul tüp bebek 25 14 naiadd 1.deneme izmir ege doğumevi pko ve sperm azlığı 26 15 nese77 2.deneme adana başkent hastanesi tüplerde sorun 36 16 ssofya 2.deneme kadıköy acıbadem spermm azlıgı 32 17 phaselis 3.deneme tüpler kapalı 31 18 sumeyyab 1.deneme adana başkent hastanesi sperm azlığı ve pko 19 merve_uk 1.deneme pko 25 20 kodal82 1.deneme ankara anatolia sperm azlığı ve morfoloji 31 21 msruya 1. Deneme gazi çikolata kisti 29 22 reyyan2013 2.deneme ankara zekai tahir sperm azlığı ve morfoloji 33 23 artemis-artemis 24 mrvst 1. Deneme başkent üni. Hulusi bey 25 nazarboncuk35 26 gogii 1. Deneme morfoloji ve kist (galiba :)) 27 krizantem00 2.deneme bursa art tüp bebek rezerv azlığı, sağ tüp tıkalı, ileri hızlı sperm azlığı 28 28 casmile 2.deneme 29 aysenuraydın88 1.deneme 30 llyelizll 1.deneme ankara sperm azlığı 34 31 nur8436 2.deneme sebepsiz infertilite 29 32 mira38 1.deneme kayseri acıbadem sperm sayısı ve hareketliliği 28 33 iresistble 1.deneme istanbul tüp bebek 34 arwen10_19 1.deneme özel ankara t.b.m sperm sayı+morfoloji 27 35 monicagaller 1.deneme pko+ sperm morfolojisi-sayısı-hareketliliği 31 36 flyingmom 2.deneme kadıköy florence nightingale endometriozis 26 37 guzbahar tek deneme anadolu sağlık merkezi yumurta azlığı sperm problemi 41 38 serenay83 istanbul feminen kadın sağlığı merkezi çikolata kisti 30 39 maradespina 1.deneme istanbul umut tüp bebek sağ tüp kapalı ve yumurta tembelliği 29 40 melek_84 1.deneme ist.süleymaniye kadın doğum tekrarlayan düşük 41 zelve
eksikleri bildirirseniz tamamlayalım
Elbette canim. Yazicam herseyi insallah.
Cnm ben de hayatimda bayilmadim bile. Ayni senim gibiyim. Ya uyutamazlarsa beni, ya tam uyumaxsam heyecandan falan gibi gereksix korkularim vardi. Ama tup yaptiran bi arkadasimla muhabbet ettik, igneden sonra nasilsin sorusuna cvp veremeden gidiyomussun. O isin en kolay kismi dedi.endiselenme senn de olur mu. Allah yardimcimiz olur.gelismelerdenn haberdarn et cnmm
Hosgeldin cnm. Sorununuz neydi?
Ayy cnm vucudum sis gibi hissediyorum. Bas agrim da oluyo( regl olamamam kotu. hersey guzel olcak ins cnmm yaramaz kistlere inat. Ptesi buyuk gun
Teşekkürler canim. Yumurta rezervi düşüklüğü sorunumuz malesef.
Bu arada tabloda boş kalmış benim bilgiler:
Birinci denemem, İzmir'deyim
ve Bornova Şifa Hastanesibin Tüp Bebek Bölümünde tedavimiz başlayacak
benim yaşımda 29 unutmuşum yazmayı
S. N | NİCK | DENEME SAYISI | MERKEZ ADI | SEBEP | YAŞ | SONUÇ :)))) |
1 | amayaa | 2.deneme | bursa-soranus tüp bebek merkezi | yumurta rezerv azlığı+ fsh yüksek | 32 | |
2 | sahra 8482 | 1.deneme | bursa-acıbadem | çikolata kisti | ||
3 | zumrutline | 2.deneme | bursa-soranus tüp bebek merkezi | tüp alındı | 35 | |
4 | hstc | 1.deneme | eskişehir-acıbadem | kist+prolaktin+sperm hareketsizliği | 32 | |
5 | beren_35_01 | |||||
6 | naneliseker | 2.deneme | bursa-acıbadem | sebepsiz inferlitite | ||
7 | cileklimonata | 1.deneme | ankara başkent üni. hastanesi | rezerv azlığı | 26 | |
8 | muhurgozlum | |||||
9 | caregiver | 1.deneme | istanbul | sperm hareketi yok | ||
10 | cathee | 3.deneme | ||||
11 | nurdanur | 3.deneme | ||||
12 | hatibulut | 1.deneme | ankara başkent hastanesi | endometriozis(Çik.Kisti.) | 29 | |
13 | iden | 1.deneme | istanbul tüp bebek | 25 | ||
14 | naiadd | 1.deneme | izmir ege doğumevi | pko ve sperm azlığı | 26 | |
15 | nese77 | 2.deneme | adana başkent hastanesi | tüplerde sorun | 36 | |
16 | ssofya | 2.deneme | kadıköy acıbadem | spermm azlıgı | 32 | |
17 | phaselis | 3.deneme | tüpler kapalı | 31 | ||
18 | sumeyyab | 1.deneme | adana başkent hastanesi | sperm azlığı ve pko | ||
19 | merve_uk | 1.deneme | pko | 25 | ||
20 | kodal82 | 1.DENEME | ANKARA ANATOLİA | SPERM AZLIĞI VE MORFOLOJİ | 31 | |
21 | Msruya | 1. deneme | Gazi | Çikolata Kisti | 29 | |
22 | reyyan2013 | 2.deneme | Ankara Zekai Tahir | Sperm Azlığı ve Morfoloji | 33 | |
23 | artemis-artemis | |||||
24 | mrvst | 1. deneme | Başkent Üni. Hulusi Bey | |||
25 | NAZARBONCUK35 | |||||
26 | gogii | 1. Deneme | Morfoloji ve Kist (galiba :)) | |||
27 | krizantem00 | 2.deneme | Bursa ART Tüp Bebek | rezerv azlığı, sağ tüp tıkalı, ileri hızlı sperm azlığı | 28 | |
28 | casmile | 2.deneme | ||||
29 | aysenuraydın88 | 1.deneme | ||||
30 | llyelizll | 1.deneme | ankara | sperm azlığı | 34 | |
31 | nur8436 | 2.deneme | sebepsiz infertilite | 29 | ||
32 | mira38 | 1.deneme | Kayseri acıbadem | sperm sayısı ve hareketliliği | 28 | |
33 | iresistble | 1.deneme | İstanbul Tüp Bebek | |||
34 | arwen10_19 | 1.deneme | özel ankara t.b.m | sperm sayı+morfoloji | 27 | |
35 | monicagaller | 1.deneme | pko+ sperm morfolojisi-sayısı-hareketliliği | 31 | ||
36 | flyingmom | 2.deneme | Kadıköy Florence Nightingale | endometriozis | 26 | |
37 | guzbahar | tek deneme | anadolu sağlık merkezi | yumurta azlığı sperm problemi | 41 | |
38 | serenay83 | istanbul feminen kadın sağlığı merkezi | çikolata kisti | 30 | ||
39 | MaraDespina | 1.deneme | istanbul umut tüp bebek | sağ tüp kapalı ve yumurta tembelliği | 29 | |
40 | MELEK_84 | 1.deneme | İST.SÜLEYMANİYE KADIN DOĞUM | TEKRARLAYAN DÜŞÜK | 29 | |
41 | zelve | 1.deneme | Bornova Şifa Hastanesi | yumurta rezerv azlığı | ||