- 3 Mayıs 2011
- 156
- 0
canım senle aynı giiyorduk beim cumartesiyi bulabilir dendi yumurtaların ne kadar büyüdü birde hangi ilaçları kullanıyordunKızlar çarşamba günü yumurta toplanıcak.bugun catlatma ignemi vurcam..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım senle aynı giiyorduk beim cumartesiyi bulabilir dendi yumurtaların ne kadar büyüdü birde hangi ilaçları kullanıyordunKızlar çarşamba günü yumurta toplanıcak.bugun catlatma ignemi vurcam..
canım senle aynı giiyorduk beim cumartesiyi bulabilir dendi yumurtaların ne kadar büyüdü birde hangi ilaçları kullanıyordun
Evet nurcum aynıydık senle neden öyle oldu ki..
Yumurtalar istedigimiz boyuta geldi dedi.arada 18 mm 16mm gibi rakamlar duydum.detayını sormadım. Nedense bilmek istemiyorum..
Ben bugune kadar menogon igne vuruldum her gün. Bir de 3 gündür orgalutran diye bi igne vuruluyorum.yumurtaların catlamasını engellemek için. .ve bugun ignelerim bitti..
Aksam catlatma ignesi vurulcam o kadar..
Ve tonla ilac yazdi.yumurta toplandiktan sonra kullanmaya baslicakmisim..durumum böyle. .
Senin yumurtalar ne durumdaymis canim?
İnşallah canim olması gerektigi gibi olur hersey..16 ve üzeri olması gerekiyor canım seninki istenen duruma gelmiş. Benimkiler daha 12, 13 büyümeleri gerekiyor yani, perşembeye kadar ilaçlara devam edicem inş. yeterince büyür de en geç cumartesi toplama olur sanırım bakalım hakkımızda hayırlısı inş. rabbim hepimize nasip etsin.
Günaydın canım. .bu sabah ben de hastanedeydim
HadI bakalim hayirlisi olsun sen de girdin bu yola..
Amh yumurta rezervi testi canim.rezerv durumuna bakilcak.benim de olmustu. 1.3 çıktı. Düşük yani
amh yumurta rezervin hakkında bilgi veriyo tatlım. sonucu alman uzun sürmez merak etme. inşallah iyi çıkar tatlım sonucun....kızlar günaydın herkese :)) bu sabah gittim ultrasona bakıldı.amh için kan verdim aralıkta tüp bebeğe başlicaz inşallah.amh ne demek ne zaman çıkar sonuç bana yardımcı olurmusunuz :26:
Kızlar çarşamba günü yumurta toplanıcak.bugun catlatma ignemi vurcam..
çok sağolasın inşallah iyi çıkar :)amh yumurta rezervin hakkında bilgi veriyo tatlım. sonucu alman uzun sürmez merak etme. inşallah iyi çıkar tatlım sonucun....
göğşen beyde dua et yüksek çıksın dedi allahım hayırlısı olsun.seninde yumurtların çatlayacak desene hadi hayırlsı:)))
Hadi insallah yüksek çıkar canım.sorun olmasın o da..
Ben de telefon bekliyorum ignemi vuracagım ona göre
ben 14 gün içmiştim, 15. gün transfer olacaktı....Merhaba kızlar nasilsiniz herkes tedavisiyle ugrasiyor takip etmeye calisiyorum Allah hepimize kolaylik versin benim bugün adetin 2. Günü kontrole gittim kist mist yok cok şükür estrofem diye bi ilac icecekmisim 8 gün sonra 9. Gün gene kontrol buz bebegimi ne zaman koyarlar acaba ? :)
Zamanda yavas geçiyor bu aralar sanki bana :18:
Kızlar çarşamba günü yumurta toplanıcak.bugun catlatma ignemi vurcam..
hadi bakalım, güzel güzel yumoşların olsun, kaliteli kaliteli olsun bol bol döllensinler inşallah....
hayırlı olsun arkadaşım inşallah güzel geçer
ayy ne güzel.ben şunu anlamadım aşılamada hadi yumurta çatlatılıyorda tüp bebekte niye çatlatılıyor.öylece yumurta toplanmıyormu??
Merhaba kızlar nasilsiniz herkes tedavisiyle ugrasiyor takip etmeye calisiyorum Allah hepimize kolaylik versin benim bugün adetin 2. Günü kontrole gittim kist mist yok cok şükür estrofem diye bi ilac icecekmisim 8 gün sonra 9. Gün gene kontrol buz bebegimi ne zaman koyarlar acaba ? :)
Zamanda yavas geçiyor bu aralar sanki bana :18:
ben 14 gün içmiştim, 15. gün transfer olacaktı....
bilemiyorumki canım..3 gündür bir iğne vurdum göbekten,yumurtaların çatlamasını engelledi..bu akşam da çatlaması için iğne vurcam..hatta şuanda özlem hanım aradı :) iğne saatimi verdi..çok heyecanlıyım!!
Allahım hepimizin yüzüne baksın,dilimde hep bu dua......
merhaba sahra,buz bebek tabirin çok hoşuma gitti...buz bebeğin sana şans getirsin,Allah onu sana bağışlasın inşallah arkadaşım..
bilemiyorumki canım..3 gündür bir iğne vurdum göbekten,yumurtaların çatlamasını engelledi..bu akşam da çatlaması için iğne vurcam..hatta şuanda özlem hanım aradı :) iğne saatimi verdi..çok heyecanlıyım!!
Allahım hepimizin yüzüne baksın,dilimde hep bu dua......
Kizlar bu basit gibi gorunen ama aslinda cok onemli tavsiyeler icin teskler. Ozellikle tecrubeli arkadaslarimiz aklina gelen seyleri paylasirsa cok isimize yarar.İlk defa duydum canim. Umarim iyi gelir. Bebise giden yolda hersey basimiz ustune oldu artik )
Kiyafet uyarisi icin cok tsk bagciksiz ayakkabi da giyilmeli
Evet haticim ben de o kadar memnunumki..ikisi de çok iyi yapıyo işini ve belliki iyi insanlar..Allah onları vesile kılsın insallah bizim mutlulugumuz içinayy özlem hanm ve göğşen beye iyiki gidiyorum bana çok destek oldular sağolsunlar.umarım ilk hayırlı haber sendne gelir rabbim yüzümüzü güldürsün arkadaşım:)