2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım senle aynı giiyorduk beim cumartesiyi bulabilir dendi yumurtaların ne kadar büyüdü birde hangi ilaçları kullanıyordun

Evet nurcum aynıydık senle neden öyle oldu ki..
Yumurtalar istedigimiz boyuta geldi dedi.arada 18 mm 16mm gibi rakamlar duydum.detayını sormadım. Nedense bilmek istemiyorum..
Ben bugune kadar menogon igne vuruldum her gün. Bir de 3 gündür orgalutran diye bi igne vuruluyorum.yumurtaların catlamasını engellemek için. .ve bugun ignelerim bitti..
Aksam catlatma ignesi vurulcam o kadar..
Ve tonla ilac yazdi.yumurta toplandiktan sonra kullanmaya baslicakmisim..durumum böyle. .
Senin yumurtalar ne durumdaymis canim?

16 ve üzeri olması gerekiyor canım seninki istenen duruma gelmiş. Benimkiler daha 12, 13 büyümeleri gerekiyor yani, perşembeye kadar ilaçlara devam edicem inş. yeterince büyür de en geç cumartesi toplama olur sanırım bakalım hakkımızda hayırlısı inş. rabbim hepimize nasip etsin.

İnşallah canim olması gerektigi gibi olur hersey..
Sorunsuz bir sekilde atlatiriz şu günleri..sonrasında güzel haberler olsun insallah. .

Günaydın canım. .bu sabah ben de hastanedeydim
HadI bakalim hayirlisi olsun sen de girdin bu yola..
Amh yumurta rezervi testi canim.rezerv durumuna bakilcak.benim de olmustu. 1.3 çıktı. Düşük yani

göğşen beyde dua et yüksek çıksın dedi allahım hayırlısı olsun.seninde yumurtların çatlayacak desene hadi hayırlsı:)))

kızlar günaydın herkese :)) bu sabah gittim ultrasona bakıldı.amh için kan verdim aralıkta tüp bebeğe başlicaz inşallah.amh ne demek ne zaman çıkar sonuç bana yardımcı olurmusunuz :26:
amh yumurta rezervin hakkında bilgi veriyo tatlım. sonucu alman uzun sürmez merak etme. inşallah iyi çıkar tatlım sonucun....

Kızlar çarşamba günü yumurta toplanıcak.bugun catlatma ignemi vurcam..

hadi bakalım, güzel güzel yumoşların olsun, kaliteli kaliteli olsun bol bol döllensinler inşallah....

Merhaba kızlar nasilsiniz herkes tedavisiyle ugrasiyor takip etmeye calisiyorum Allah hepimize kolaylik versin benim bugün adetin 2. Günü kontrole gittim kist mist yok cok şükür estrofem diye bi ilac icecekmisim 8 gün sonra 9. Gün gene kontrol buz bebegimi ne zaman koyarlar acaba ? :)
Zamanda yavas geçiyor bu aralar sanki bana :18:

Hadi insallah yüksek çıkar canım.sorun olmasın o da..
Ben de telefon bekliyorum ignemi vuracagım ona göre

ayy ne güzel.ben şunu anlamadım aşılamada hadi yumurta çatlatılıyorda tüp bebekte niye çatlatılıyor.öylece yumurta toplanmıyormu??

ben 14 gün içmiştim, 15. gün transfer olacaktı....

ayy ne güzel.ben şunu anlamadım aşılamada hadi yumurta çatlatılıyorda tüp bebekte niye çatlatılıyor.öylece yumurta toplanmıyormu??

bilemiyorumki canım..3 gündür bir iğne vurdum göbekten,yumurtaların çatlamasını engelledi..bu akşam da çatlaması için iğne vurcam..hatta şuanda özlem hanım aradı :) iğne saatimi verdi..çok heyecanlıyım!!
Allahım hepimizin yüzüne baksın,dilimde hep bu dua......

merhaba sahra,buz bebek tabirin çok hoşuma gitti...buz bebeğin sana şans getirsin,Allah onu sana bağışlasın inşallah arkadaşım..

Amin canim bnm :) Allah hepimize nasip etsin sağ salim inşallah senin de operasyonun güzel geçsin inşallah alninizin akiyla cikin

ayy özlem hanm ve göğşen beye iyiki gidiyorum bana çok destek oldular sağolsunlar.umarım ilk hayırlı haber sendne gelir rabbim yüzümüzü güldürsün arkadaşım:)

İlk defa duydum canim. Umarim iyi gelir. Bebise giden yolda hersey basimiz ustune oldu artik )

Kiyafet uyarisi icin cok tsk bagciksiz ayakkabi da giyilmeli
Kizlar bu basit gibi gorunen ama aslinda cok onemli tavsiyeler icin teskler. Ozellikle tecrubeli arkadaslarimiz aklina gelen seyleri paylasirsa cok isimize yarar.

Cnm sen aylik lucrinden mi vuruluyordun gunluk mu. Beni de dellendirdi de bu lucrin. Ben ayliktan vuruldum.

Cnm onceden de yazmistik. Hatirladiklarimi aktarayim. Hergun 2-3 kuru incir. Findik. Ceviz. Nar (Tranfer oncesi). Markette satilan ambalajli urunlerden olabildigince uzak duruyoruz. En onemlisi herseyden dengeli yiyoruz. Tedavin hayirli olsun cnm

Hosgeldin Cnm cikolata kisti anladigim kadariyla. Benim de oyle. Boyutu nedir? Hic ameliyat oldun mu?

Ouu sen baya yol katetmissin cnm. Umarim hersey yolunda gider. İyi haberlerini bekliyoruz. Kac yumurta gorundu ultrasonda,boyutlari nasil?

Hosgeldin cnm. Bende de cik kisti var.4 cm solda. Seninki ne durumda? Ameliyat oldun mu hic?[/QUOTE]
Yok canım olmadım 3-3.5 cnm solda 17 mm sağda var.Bu seferki doktor çikolata kistinin hiç ama hiç ( bağırsaklara yapışmış veya tüpleri tıkamış olanlar hariç) sorun olmadığını bana sadece 1 kere tüp bebek yatığım için tekrar tüp deneyeceğini söyledi.

ayy özlem hanm ve göğşen beye iyiki gidiyorum bana çok destek oldular sağolsunlar.umarım ilk hayırlı haber sendne gelir rabbim yüzümüzü güldürsün arkadaşım:)
Evet haticim ben de o kadar memnunumki..ikisi de çok iyi yapıyo işini ve belliki iyi insanlar..Allah onları vesile kılsın insallah bizim mutlulugumuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…