2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

selam herkese bende kasım 15 nasipse dondurulmuş embiryo trasveri olcak sukusu hayırlı olsun sagsalim saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip eder

Ayy canim gozunuz aydin!! Sayfamizda ilk hamis haberi veren sensin galiba. Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bizlere de dua et. Cokkk guzelll

Masallah canim. Allahim tamamini erdirsin. Cok sevindim adina. Ilk hayirli haberi sen verdin boyle sürüp gitsin insallahhhhh.

MERHABA ARKADAŞLAR ;

BENDE KASIMDA TEDAVİYE BAŞLAYANLARDANIM 29.EKİMDE SATIMDI İĞNELERE BAŞLADIK ,YARIN KONTROLÜM VAR BU BENİM TÜP BEBEK OLARAK İLK DENEMEM ,ÖNCESİNDE 3 AŞILAMA OLDUM 3ÜDE TTUTTU FAKAT GELİŞMEYEN FETUS DÜŞÜK VE KÜRTAJLA SONUÇLANDI MALESEF BENİM SİZE TEK TAVSİYEM DUALARINIZI İYİ YAPIN YANİ AMAÇ SADECE HAMİLE KALABİLMEK DEĞİL HAMİLELİĞİ SÜRDÜREBİLMEK BEN Bİ HAMİLE KALABİLSEM Bİ O DUYGUYU YAŞAYABİLSEM DİE DUA EDERDİM AMA BÖYLESİ ÇOK DAHA ZOR ALLAH SABRINI VERİYOR TABİ AMA ÇOK ŞÜKÜR .RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH

arkadaşlar öncellikle Allah herkese evlat nasip etsin inş. benim sorum şu KAYSERİDE tüp bebek yaptıran ya da yaptıracak olan var mı acaba ??

Ayy canim gozunuz aydin!! Sayfamizda ilk hamis haberi veren sensin galiba. Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bizlere de dua et. Cokkk guzelll

Sukusu coook tebrik ederim. Hayirli ugurlu olsun. Allah tamamina erdirsin. Bizimle paylastigin icin de cok tsk ler. Insallah kasim ayi cok guzel hbr lerle dolacak. Ilk haberimiz mujdeli devami da oyle gelecek insallah...

ya bende ismimi listeye ekleyemedim rica etsem ekleyebilrmisiniz.

MELEK_84 1.DENEME(TÜP BEBEKTE) İST.SÜLEYMANİYE KADIN DOĞUM ... TEKRARLAYAN DÜŞÜK

selam kızlar;

cuma günü bi kaç damla kahverengi lekelenmem olduğunu farkettim ancak pek önemsemedim. ilaçlar vs. olabilir gayt doğal diye düşündüm. ancak bu sabah kırmızıya döndü, günlük pedi de dolddurdu, çok mu değil mi onu da bilmiyorum doktorum normal olmadığını söyledi. endişeliyim.... konu hakkında da hiç bir fikrim yok. malum, günlerden de pazar. randevum salı günü ancak doktorum ayarlayabilirsen yarın gel dedi. sanırım gidicem ((( noluyooo yaaaaa

Son düzenleme:

Meraba canım moral cok cok önemli hep olumlu düşün rabbim gönlüne göre versin inş, tedavin olumlu sonuçlanır inş, canım

Araniza yeni katildim bende tup bebek denemesi yaptirdim transfer yapildi bugun 3.gunum rabbim herkesin gonlune gore hayirlisini versin

Canim benim korkma belki ara kanamadir tedavinin hangi asamasindaydin Allah büyük yardim eder bizlerde dua ediyoruz Allah yardimcin olsun

Canim benim korkma belki ara kanamadir tedavinin hangi asamasindaydin Allah büyük yardim eder bizlerde dua ediyoruz Allah yardimcin olsun

:) daha başlamadım. benim bayramdan önce dondurulmuş transferim olacaktı ama çözülemediğinden olmadı. kullandığım ilaçlar vardı, doktor ilaçları bırak bayramın 1. veya 2. günü hastalanırsın dedi ama ben bayramın sonunda pazar günükahverengi lekelenmem oldu, salı günü de kahverengi şekilde başlayan bi kanamam oldu sonra normale döndü, ne kadar normalse artık. 3-4 gün işte biraz biraz kanama geldi geçti, böyle et parçaları gibi bi şeylerde geldi ama ben biraz fazla rahatım galiba. hiç takılmadım onlara. regl olunca haber ver 2 hafta sonra kontrole gel demişti doktor. ayın 5 inde salı günü, randevum var. kontrol yapacaktı ve muhtemelen bir hafta sonra da yani reglin 21. günü olacaktı ayın 13 ü gibi tedaviye başlayacaktım ama şimdi bu ne bilmiyorum....

ya bende ismimi listeye ekleyemedim rica etsem ekleyebilrmisiniz.

MELEK_84 1.DENEME(TÜP BEBEKTE) İST.SÜLEYMANİYE KADIN DOĞUM ... TEKRARLAYAN DÜŞÜK

S.
N
NİCKDENEME
SAYISI
MERKEZ ADISEBEPYAŞSONUÇ :))))
1amayaa2.denemebursa-soranus tüp bebek merkeziyumurta rezerv azlığı+
fsh yüksek
32
2sahra 84821.denemebursa-acıbademçikolata kisti
3zumrutline2.denemebursa-soranus tüp bebek merkezitüp alındı35
4hstc1.denemeeskişehir-acıbademkist+prolaktin+sperm hareketsizliği32
5beren_35_01
6naneliseker2.denemebursa-acıbademsebepsiz inferlitite
7cileklimonatarezerv azlığı
8muhurgozlum
9caregiver1.denemeistanbulsperm hareketi yok
10cathee3.deneme
11nurdanur3.deneme
12hatibulut1.denemeankara başkent hastanesiendometriozis(Çik.Kisti.)29
13iden1.denemeistanbul tüp bebek25
14naiadd1.denemeizmir ege doğumevipko ve sperm azlığı26
15nese772.denemeadana başkent hastanesitüplerde sorun36
16ssofya2.denemekadıköy acıbademspermm azlıgı32
17phaselis3.denemetüpler kapalı31
18sumeyyab1.denemeadana başkent hastanesisperm azlığı ve pko
19merve_uk1.denemepko25
20kodal821.DENEMEANKARA ANATOLİASPERM AZLIĞI VE MORFOLOJİ31
21Msruya1. denemeGaziÇikolata Kisti29
22reyyan20132.denemeAnkara Zekai TahirSperm Azlığı ve Morfoloji33
23artemis-artemis
24mrvst1. denemeBaşkent Üni. Hulusi Bey
25NAZARBONCUK35
26gogii1. DenemeMorfoloji ve Kist (galiba :))
27krizantem002.denemeBursa ART Tüp Bebekrezerv azlığı, sağ tüp tıkalı, ileri hızlı sperm azlığı28
28casmile2.deneme
29aysenuraydın881.deneme
30llyelizll1.denemeankarasperm azlığı34
31nur84362.denemesebepsiz infertilite29
32mira381.denemeKayseri acıbademsperm sayısı ve hareketliliği28
33iresistble1.denemeİstanbul Tüp Bebek
34arwen10_191.denemeözel ankara t.b.msperm sayı+morfoloji27
35monicagaller1.deneme pko+ sperm morfolojisi-sayısı-hareketliliği31
36flyingmom2.denemeKadıköy Florence Nightingaleendometriozis26
37guzbahartek denemeanadolu sağlık merkeziyumurta azlığı sperm problemi41
38serenay83istanbul feminen kadın sağlığı merkeziçikolata kisti30
39MaraDespina1.denemeistanbul umut tüp bebeksağ tüp kapalı ve yumurta tembelliği29
40MELEK_84 1.denemeİST.SÜLEYMANİYE KADIN DOĞUMTEKRARLAYAN DÜŞÜK
41zelve

e o zaman 41 kere maşallah diyelim.....

tebrikler sukusu! Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin, darısı başımıza
inş hepimiz peşpeşe böyle haberler veririz...

ben de rahimağzından polip aldırınca ilk kez anestezi ile tanıştım
çok endişeliydim
ama arkadaşının da dediği gibi hiç anlamıyorsun ve çok gzl derin bir uykuya dalıyorsun
hatta ne zaman ve nasıl daldığını da anlamıyorsun

anestezi için şeker gibi bir bayan geldi
ve bana ne kadar genç göründüğümü ve ne kadar tatlı olduğumu söyledi
bir yandan da narkoz verdi :)
önce, herhalde beceremediler yaaa, iki dakika geçti hala sorulara bal gibi cevap verebiliyorum
dedim kendi kendime sonra bi uyandım herşey bitmiş yatakta yatıyorum
işte bu kadar :)
sonra uyanınca bayağı saçmalamışım

Hımmm anladım canım geçmiş olsun kontrole gidince burayada yaz bakalım neymis bence önemli bise degil ben öyle hissettim bugün polyannaya bağladım ben pzts bnm de kontrol var inşallah o gunde polyanna olurum 80 kere gitmisidimdir doktora genede az geriliyorum :18:

sahraaa e bu aylik lucrin regli kesiyoo. Sen nasi regll oldunn??

Vallahi oldum ben cok san im var haaa :18: acaba bnm ki farkli mi tek bi tane iğne bnm ki lucrin depot yaziyordu göbekten vurdular hatta doktor adet olunca ikinci gunu gel dedi tatlim wen her gün mu yapıyorsun lucrini

Canim ne güzel Allah saklasin bebeğini sımsıkı tutunsun annesine inşallah hadi ayağını sürü bizde arkandan gelelim dua et bizlerede tatlım :)

[Ouu sen baya yol katetmissin cnm. Umarim hersey yolunda gider. İyi haberlerini bekliyoruz. Kac yumurta gorundu ultrasonda,boyutlari nasil?

teşekkür ederim. evet ilk sonuç alacaklar arasındayım :18: 15'e yakın toplarız dedi valla boyutlarını bilmiyorum ama boyutları iyi dedi. Tabi 15 yumurtanın içi dolumu bakacağız toplama sırasında dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…