2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

QUOTE=serenay83;32496868]kuzum rezerv azlığı demişssin amh ve fsh kaç?[/QUOTE]

fsh 19,04 amh yi bilmiyorum... hatırlamıyorum daha doğrusu, fsh ı merkeze gitmeden önce ölçtürdüğümden belgesi bende, gidince merkezde bi daha baktılar ama sormadım yada hatırlamıyorum ben

evet galiba en önde gidenlerden biriyim ...aslında ben ekimde başladım uzun protokolün sonundayım işte ...
inşalahh bu pazartesi senin içinde sonu güzel olucak bi başlangıç olur :):)

İnsallah canim. Ben de iki aydir lucrin (ayda 1 vurulandan) kullaniyorum. Gecici menopoz girdim. Herbi yanim sisti. Yaramaz kistimi baskiliyoruz. Hayirli haberler hepimiz icin insallah. Once sen. Ardindam hepimiz :))

QUOTE=serenay83;32496868]kuzum rezerv azlığı demişssin amh ve fsh kaç?

fsh 19,04 amh yi bilmiyorum... hatırlamıyorum daha doğrusu, fsh ı merkeze gitmeden önce ölçtürdüğümden belgesi bende, gidince merkezde bi daha baktılar ama sormadım yada hatırlamıyorum ben[/QUOTE]

fsh o kadar da kötü değil gibi 25 ve yukarısı riskli diye biliyorum amh önemliymiş sanırsam bende geçen hafta yaptırdım tedaviye başlamadan önce drum istemişti

fsh o kadar da kötü değil gibi 25 ve yukarısı riskli diye biliyorum amh önemliymiş sanırsam bende geçen hafta yaptırdım tedaviye başlamadan önce drum istemişti

yok canım ya malesef sınırı 10. benim ilk ölçtürdüğümde 12,37 idi, kadın doğum doktoruna gitmiştim. hemen tüp bebek dedi ben başka bir doktora gittim, o 15ten sonrasına tüp bebek diyoruz dedi bir ay bi ilaç kullandım ama sonunda 19 u gördüm. zaten fsh düşse bile en yüksek ölçülen değer baz alınırmış. yani düşmesinin de bi önemi yok. nette de bi çok yerde aynı şeyi okudum. o yüzden doğrudur diye düşünüyorum.

benim 1.5 yıl önce 4tü geçen hafta 8 çıktı her geçen aleyhimize işliyor maalesef

listedekiler başarılı denemeler mi? yoksa denemeye devam edenler mi??

İlk defa duydum canim. Umarim iyi gelir. Bebise giden yolda hersey basimiz ustune oldu artik )
QUOTE=amayaa;32476995]ha bu arada hastaneye gidişlerinizde yumurta toplama ve transfer için bence rahat bi eşofman giymek en mantıklısı. giyinip soyunmak kolay oluyor.... tavsiye edilir :)
Kiyafet uyarisi icin cok tsk bagciksiz ayakkabi da giyilmeli[/QUOTE]
Kizlar bu basit gibi gorunen ama aslinda cok onemli tavsiyeler icin teskler. Ozellikle tecrubeli arkadaslarimiz aklina gelen seyleri paylasirsa cok isimize yarar.
Selam Mutlu hafta sonları kizlar :) hersey yolunda gidiyordur insallah bende regl oldum olucam hafif hafif karnim sanci yapıyor bide bu lucrin igne beni mahvetti bi agliyorum bi gülüyorum benim ayarlar iyice bozuldu
Cnm sen aylik lucrinden mi vuruluyordun gunluk mu. Beni de dellendirdi de bu lucrin. Ben ayliktan vuruldum.

Cnm onceden de yazmistik. Hatirladiklarimi aktarayim. Hergun 2-3 kuru incir. Findik. Ceviz. Nar (Tranfer oncesi). Markette satilan ambalajli urunlerden olabildigince uzak duruyoruz. En onemlisi herseyden dengeli yiyoruz. Tedavin hayirli olsun cnm
endometriozis
2.deneme
Kadıköy Florence Nightingale
Hosgeldin Cnm cikolata kisti anladigim kadariyla. Benim de oyle. Boyutu nedir? Hic ameliyat oldun mu?

Ouu sen baya yol katetmissin cnm. Umarim hersey yolunda gider. İyi haberlerini bekliyoruz. Kac yumurta gorundu ultrasonda,boyutlari nasil?
kızlarrr bu arada bende de çikolata kisti var

Hosgeldin cnm. Bende de cik kisti var.4 cm solda. Seninki ne durumda? Ameliyat oldun mu hic?

Kizlarrrr iyi geceler herkese. Yatmadan once gobisleri sevin azicik cana gelsin yumoslar :)) ben hergun giremiyorum amma herseyi okumaktayim. Ptesii testlerr ve tedavi baslangici hayirlisiyla insallahh. Yatiyorum ve hepiniz duamdasiniz. Allah yar ve yardimcimiz olsun...

Cnm Hayirlisi olsun. Gidisattan gelismelerden doktor tavsiyelerinden hbr verirsen cok iyi olur...

Cnm Hayirlisi olsun. Gidisattan gelismelerden doktor tavsiyelerinden hbr verirsen cok iyi olur...

iyi geceler kızlar ..bende bugün çatlama iğnemi yaptım ..son 36 saat toplama için ...artık heycanlı bile değilim hiç bişi hissetmiyorum
ben şu narkoz olayına çok takıldım yaaaa bayılmaktan korkuyorum nie belden aşşağısını uyuşturup yapmıyolarki acabaaa

rabbim yardımcın olsun umarım sonu güzel olur tedavinin ...

Selam kızlar Kasım'da ben de varım. Tedavi öncesi rutin testlerim yapıldı zaten bu ay tüp bebek olmazsa aşılama istiyorduk. Sonuçlara göre tüp bebeğe karar verildi. Muhtemelen 15'inde reglim başlıyor. Sonrası da hayırlısı.

Hepimiz için güzel haberler olur inşallah

Hayirlisi olsun canim benimde aylik lucrindi regl oldum pzts kontrole bakalım sonra bi kaç kontrol daha olur sanırım transfer gününü karar verirler sağ salim inşallah sorunsuz cozunurse embriyo hayırlısı Allahtan hepimiz için iyi geceler Allaha emanet olun melekler :)

Elbette canim. Yazicam herseyi insallah.

Cnm ben de hayatimda bayilmadim bile. Ayni senim gibiyim. Ya uyutamazlarsa beni, ya tam uyumaxsam heyecandan falan gibi gereksix korkularim vardi. Ama tup yaptiran bi arkadasimla muhabbet ettik, igneden sonra nasilsin sorusuna cvp veremeden gidiyomussun. O isin en kolay kismi dedi.endiselenme senn de olur mu. Allah yardimcimiz olur.gelismelerdenn haberdarn et cnmm

Hosgeldin cnm. Sorununuz neydi?
Ayy cnm vucudum sis gibi hissediyorum. Bas agrim da oluyo ( regl olamamam kotu. hersey guzel olcak ins cnmm yaramaz kistlere inat. Ptesi buyuk gun

sahraaa e bu aylik lucrin regli kesiyoo. Sen nasi regll oldunn??

canım bende anestezi ile yaptırdım toplamayı da transferi de (ben spekilum taktıramıyorum da ) inan ki çok güzel bir his bayılmak.seni ameliyathaneye önlük ile alıyorlar .yattığın sedyenin ucunda çatala bacaklarını uzatıyorsun.koluna serum yolu açıyorlar.sonrası süper bir uykuuu:)
hiiiiç korkma.bir bakmışsın yatağına yatıyorsun.öncesi inan ki yok:)o kadar kısa ki narkozun hiç bir yan etkisi bulantısı falan olmuyor

bu arada benim bu gün transferimin 12.günü ama ben sabredemeyip dün hem idrar hemde kantesti yaptım.sonuç hamd olsun nazarlardan saklasın ve sizlerede nasip etsin pozitiff:)
darısı sizlere.güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah hanımlar.rahat olun ve hayatınızı yaşamaya çalışın.biz eşimle öyle davranmamızın sonucunda hiç gerilmedik ve güle oynaya geçti süreç.hepinize kolaylıklar ve sağlık sıhat diliyorum arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…