Merhaba arkadaşlar ,
Bizleri en iyi bizler anlarız bunu çok iyi bilen biri olarak,ben de buraya acaba hamileyim diye yazabilecek miyim bir gün diye çok düşündüm, çok ağladım 2 sene boyunca.Sizi o kadar iyi anlıyorum ki, Allah'a olan inancınızı hiçbir zaman yitirmeyin,ben dondurulmuş embriyolarımla hamile kaldım, ilk denememiz kimyasal gebelikti, sonrasında 2 dondurulmuş embriyo transferi ile hamile kaldım, bir tanesi tutundu yavrularımın, şu an 9 haftalık, transfer sonrası o kadar çok belirti aradım ki kendimde, ne göğüslerim şişti, ne kasıklarım ağrıdı, ne de göz bebeklerim büyüdü:) ama bakmadım değil gözlerimi bile inceledim test gününe kadar. Herhalde olmadı diyordum, ama transferin 10.günü test için evden çıkmadan önce idrar testi yaptım,2 çizgiden biri silikti,inanamadım gözlerime, çünkü hiçbir şey hissetmiyordum.Sadece transferin 5. 6. Günlerinde belim ağrıdı ama ben onu bile adet belirtisi diye düşünüp üzüldüm, benim tek belirtim buydu. Şu an da bile bazen hamile olduğumu unutuyorum. Allah'ıma dua ediyorum hepinize tattırsın tez vakitte bu güzel duyguyu hayırlısıyla, evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese kısmet etsin yüce Rabbim, şu duayı hep tekrarladım "La ilahe illallah ve cellehu edasıyla Rabbim dünya ve ahiret muradımız olan yavrumuzu ver melekler duası ile" , ve her cuma, cuma saatinden önce "Selatü selâya yolladım Mevlaya ,sen cümlemizin muradını ve gelecek Cuma'ya " dedim inanır mısınız yavrumuzun benimle olduğunu gösteren test sonucunu Cuma günü aldım Allah'ıma sonsuz şükürler olsun, Allahım hepinize kısmet etsin inşallah, hiçbir zaman umudunuzu inancınızı yitirmeyin...