2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım inşallah doktor randevun istediğin gibi geçmiştir. Rabbim tez zamanda bebişini sana göndersin inşallah

Kızlar sizler insani okadar rahatlatiyorsunuzki anlatamam herbireriniz cok değerli insanlarsiniz dualariniza ta kalbimden amin diyorum hepinizede sevgi saygı dolu neşe dolu coluklu çocuklu uzun sağlıklı bi r ömür diliyorum Insallah Rabbim hepimizin yüzümü güldürecek

Ayyy ne güzel bir haber, gülümseyerek okumak ne kadar iyi. Aminnn..
Allah analı-babalı büyütsün cnm. Hep birlikte sağlıklı ve mutlu günler görün. Maşallah kilosuda, boyunda çok iyi. Sen de bir an önce toparlanırsın umarım, sana da çoook geçmiş olsun..

allah analı babalı büyütsün canımm..maşalahh size bizde sizi öpüyoruzz

Cancagizlarim,
Ben de carsamba gunu 12 .04 itibariyle anne oldum.su an hastanede son gunum.bebegim 3580 gr-48cm cok tatli bir bebek..38+4 de dogmaya karar verdi..halbuki drumuz son basbasa sevgililer gununuzu kutlayin oyle alalim demisti,bebek dayanamadi..
Sali gunu kontrol vardi,nst begenmedi dr,perinotolog arkadasina gittik ayni hastanede,kordon dolanmasindan kuskulanms meger...acilma bakti, yok..sola yatip bi daha nst bakti daha iyiydi.persembe bi daha nst bakalim dedi,eve donduk.butun gece adet sancisi gibi agrilarim oldu,uyuyamadim.ama cok yogun da degildi.surekli buyuk wc ihtiyaci geldi,meger vucut kendi lavmanini yapiyormus,allahin hikmeti..her gittiimde de kanama oluyor,muayenede tahris oldu sandim.
Sabah oldu,esim Bursaya is icin gidecek,gitme dedim.dr aradim.hemen gel,once nst bakariz ama ben durumu begenmedim, bugun bebegi alalim dedi..cantalar hazirdi zaten,apar topar ciktik evden.once nst bakildi sonra yatis yapildi..
Saat 11.50 gibi ameliyata aldilar veee mutlu son.....
Su an uykum yok, 1saat gecerse emzirecegim..o sirada da size dogum hikayemi yazayim dedim.
Bu arada 8kg almstim en son, bugun tartildim 4,5unu vermisim bile...
Sevgiler

Son düzenleme:

güne iki güzel haberle başladımmmm, ne güzel....

Rabbim upuzun, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür nasip etsin inşallahhhh hayırlı evlat olsunlarrrr

çok duygulandım ya la

canım ne güzel bir haber herşeyin yolunda olması çok sevindirici sana ve oğluna maaşaALLAH subhanALLAH Rabbim nazarlardan korusun darısı hepimizin başına inşaALLAH

canım yaaa müthiş bir haber çok sevindim ALLAH C.C analı babalı büyütsün hayırlı, sağlıklı evlat olsun senin oğlan 14 Şubatı beraber kutlamak istedi anlaşılan bol sütün olsun canım gazsız huzurlu sağlıklı günleriniz olsun sana ve oğluşuna maaşaALLAH subhanALLAH Rabbim nazarlardan korusun

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. darısı zamanı geldiğinde başımıza inşallah

senin adına da çoook mutlu oldum. Allah analı babalı büyütsün. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu

maşlahh subanallahh size bak yaramasa senn doktorun dediğini duymuş heralde sizi yanlız bırakmam demiş gelmişş 14 şubattan önce... eşinle sana oğlunla mutlu huzrlu ve sağlıklı bi hayat dilerim canım...allah analı babalı büyütsün yavrunuzu

Canim gözünüz aydin Sağlıkla Güle güle büyüsün Inşallah Allah güzel yazgilar yazsin

Canim benim hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydin Güle güle sağlıkla büyüsün insallah Rabbim hayırlı güzel kaderler yazsin

Ayyyy nasil guzel haberler var oyleee masallahhhh nazancim guzun aydin olsun mis kokulu bebeni op flyingmom mutluluktan ucuyor olmalisin :) tebrik ederim tatlim..saglikla buyutun bebelerinizi insallahh..bixim minik adamda nerdeyse 2 aylik olacak cok sukur iyiyiz.mgece uykusuzlugu biraz zor ama idare ediyoruzx..kalbimdesin takibindeyim canim cok az kaldi kavusmaniza saglikla insallahhh..amaya kuzum tedaviye basliyosun galiba hayirli ugurlu bebisli olsun arkafadim ayni sekilde seninde 43cum sizin guzel haberlerinizde yakindirr..yeliz sendende guzel haberler alicaz insallah yakinda canim..kiz romaaa sende sona geldin haa ay cok sukur bugunlerimuzeee Allah isteyen herkese nasip etsin ama once burdaki arkidislerime :)

Herkesi cok cok operim ismini sayamadiklarim affolaaa

Canim benim gozun aydin Rabbim anali babali buyutsjn hayirli bir evlat olsun saglikla buyusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…