Merhaba canlar,
Ben hala arada bulantı ve kusmalarla uğraşıyorum ama Allah a şükürler olsun ki arada ve bebişim için herşeye razıyım o iyi olsun yeter ki. Ayrıntılı ultrason yapıldı çok şükür hiçbir yerinde sorun yok kuzumun herşeyi normal. Yüzünü hareketlerini renkli ultrasonda görünce de çok duygulandım. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Tek kafamı kurcalayan şu oldu bebeğin göbek kordunu damarı sağda oluyormuş kapanıp sola geçmesi gerekiyormuş.(yani umbilikal kord) Bizde hala kapanmamış ve sağda duruyor. Doktor bu tek başına bişey ifade etmez ek bir bulgu da yok bu yüzden fetusa bir etkisi olmaz dedi. Ama yine de isterseniz harmony test yaptırın dedi. Kendi doktorumla da görüştüm önemli bişey olmadığını illa yaptırmam gerekmediğini söyledi. Göbek kordonu zaten bebek doğunca kesilip atılacak ek bir sorun da olmadığı için endişe etme. ama doğuma kadar ya bişey varsa düşüncesiyle yaşayamak istemiyorsan ve param bol yaptırırım diyosan yaptır dedi. Bende gerek yok dedim ek bir bulgu yok hem ona verecek 1.500-2.000 TL bütçem yok. Ayrıca bir sorun çıksa da aldırmam asla o yüzden baktırmaya da gerek yok dedim. oda zaten testi yaptırsan da 1000 de 1 ihtimal sorun çıkar dedi bu tek başına bir bulgu değil. Perinataloglar detaycı oldukları için öneride bulunurlar dedi.
Sizlerden bilgisi olan varsa yada ayrıntılı ultrason yaptıranlar sizler de buna bakıldı mı ne yazıyor sonucunda bana yardım eder misiniz?
hatibulut canım bebişini kucağın almışsın maşallah biraz sıkıntılar da yaşamışsınız ama çok şükür iyisiniz çok sevindim.
kalbimdesin canım kuzular bekleyecekler inşallah en az 34.haftaya kadar inşallah 38 leri görmek nasip olur da hayırlı sağlıklı kucağına alırsın. Rabbim mis kokularını koklamayı nasip etsin.
amayaa canım tedavin start verecek az kaldı ALLAHın izniyle senden de güzel haberler alacağız buna canı gönülden inanıyorum.
flyingmom N nazan.e doğuma az kalmış canlar hayırlı sağlıklı kucaklarınıza alın yavrularınıza inşallah
canım asla pes etmek yok. Her olumsuzlukta daha çok hayata tutunacaksın daha çok Rabbine yalvaracaksın. Allah ım bir bir seslerimizi duyuyor bundan emin ol. Vakti zamanı gelince Rabbim nasip ediyor. İnşallah tedaviye gerek kalmadan nasip olur. En büyük temennim bu canım.
4 4343 canım Rabbim büyük sizlere de tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hiç bir zaman umudunu yitirme. Rabbim nelere kadir şükürler olsun ki vermediğinde de verdiğinde de ne hayırlar şerler gizli. Hayırlı şekilde nasip olsun sizlere de inşallah
diğer adını yazamadığım hamiş arkadaşlarım Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin, Tedavide olanlar güzel hayırlı sonuçlar alıp bizleri de sevindirsin, tedaviyi bekleyenler Rabbim tedaviye başlamadan nasip etsin inşallah.