- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
Kızlar ben doğurdum :)
Oğlum 3 kilo 175 gr 50 cm doğdu. Hemen sütüm geldi. Oğlum da besleniyomuş herşey çok şahane isteyen herkes için dua ettim Allahhepinize yaşatsın bu müthiş duyguyu. Herkesi kocaman öpüyorum
Cancagizlarim,
Ben de carsamba gunu 12 .04 itibariyle anne oldum.su an hastanede son gunum.bebegim 3580 gr-48cm cok tatli bir bebek..38+4 de dogmaya karar verdi..halbuki drumuz son basbasa sevgililer gununuzu kutlayin oyle alalim demisti,bebek dayanamadi..
Sali gunu kontrol vardi,nst begenmedi dr,perinotolog arkadasina gittik ayni hastanede,kordon dolanmasindan kuskulanms meger...acilma bakti, yok..sola yatip bi daha nst bakti daha iyiydi.persembe bi daha nst bakalim dedi,eve donduk.butun gece adet sancisi gibi agrilarim oldu,uyuyamadim.ama cok yogun da degildi.surekli buyuk wc ihtiyaci geldi,meger vucut kendi lavmanini yapiyormus,allahin hikmeti..her gittiimde de kanama oluyor,muayenede tahris oldu sandim.
Sabah oldu,esim Bursaya is icin gidecek,gitme dedim.dr aradim.hemen gel,once nst bakariz ama ben durumu begenmedim, bugun bebegi alalim dedi..cantalar hazirdi zaten,apar topar ciktik evden.once nst bakildi sonra yatis yapildi..
Saat 11.50 gibi ameliyata aldilar veee mutlu son.....
Su an uykum yok, 1saat gecerse emzirecegim..o sirada da size dogum hikayemi yazayim dedim.
Bu arada 8kg almstim en son, bugun tartildim 4,5unu vermisim bile...
Sevgiler
Ayyyy nasil guzel haberler var oyleee masallahhhh nazancim guzun aydin olsun mis kokulu bebeni op flyingmom mutluluktan ucuyor olmalisin :) tebrik ederim tatlim..saglikla buyutun bebelerinizi insallahh..bixim minik adamda nerdeyse 2 aylik olacak cok sukur iyiyiz.mgece uykusuzlugu biraz zor ama idare ediyoruzx..kalbimdesin takibindeyim canim cok az kaldi kavusmaniza saglikla insallahhh..amaya kuzum tedaviye basliyosun galiba hayirli ugurlu bebisli olsun arkafadim ayni sekilde seninde 43cum sizin guzel haberlerinizde yakindirr..yeliz sendende guzel haberler alicaz insallah yakinda canim..kiz romaaa sende sona geldin haa ay cok sukur bugunlerimuzeee Allah isteyen herkese nasip etsin ama once burdaki arkidislerime :)
Herkesi cok cok operim ismini sayamadiklarim affolaaa
Canim benim Allahim saglikla sihhatle buyutsun hayirli bir evlat olsun insallah sevgilerCancagizlarim,
Ben de carsamba gunu 12 .04 itibariyle anne oldum.su an hastanede son gunum.bebegim 3580 gr-48cm cok tatli bir bebek..38+4 de dogmaya karar verdi..halbuki drumuz son basbasa sevgililer gununuzu kutlayin oyle alalim demisti,bebek dayanamadi..
Sali gunu kontrol vardi,nst begenmedi dr,perinotolog arkadasina gittik ayni hastanede,kordon dolanmasindan kuskulanms meger...acilma bakti, yok..sola yatip bi daha nst bakti daha iyiydi.persembe bi daha nst bakalim dedi,eve donduk.butun gece adet sancisi gibi agrilarim oldu,uyuyamadim.ama cok yogun da degildi.surekli buyuk wc ihtiyaci geldi,meger vucut kendi lavmanini yapiyormus,allahin hikmeti..her gittiimde de kanama oluyor,muayenede tahris oldu sandim.
Sabah oldu,esim Bursaya is icin gidecek,gitme dedim.dr aradim.hemen gel,once nst bakariz ama ben durumu begenmedim, bugun bebegi alalim dedi..cantalar hazirdi zaten,apar topar ciktik evden.once nst bakildi sonra yatis yapildi..
Su an uykum yok, 1saat gecerse emzirecegim..o sirada da size dogum hikayemi yazayim dedim.
Sevgiler
Cancagizlarim,
Sevgiler
Ayyyy nasil guzel haberler var oyleee masallahhhh nazancim guzun aydin olsun mis kokulu bebeni op flyingmom mutluluktan ucuyor olmalisin :) tebrik ederim tatlim..saglikla buyutun bebelerinizi insallahh..bixim minik adamda nerdeyse 2 aylik olacak cok sukur iyiyiz.mgece uykusuzlugu biraz zor ama idare ediyoruzx..kalbimdesin takibindeyim canim cok az kaldi kavusmaniza saglikla insallahhh..amaya kuzum tedaviye basliyosun galiba hayirli ugurlu bebisli olsun arkafadim ayni sekilde seninde 43cum sizin guzel haberlerinizde yakindirr..yeliz sendende guzel haberler alicaz insallah yakinda canim..kiz romaaa sende sona geldin haa ay cok sukur bugunlerimuzeee Allah isteyen herkese nasip etsin ama once burdaki arkidislerime :)
canım benimAyyyy nasil guzel haberler var oyleee masallahhhh nazancim guzun aydin olsun mis kokulu bebeni op flyingmom mutluluktan ucuyor olmalisin :) tebrik ederim tatlim..saglikla buyutun bebelerinizi insallahh..bixim minik adamda nerdeyse 2 aylik olacak cok sukur iyiyiz.mgece uykusuzlugu biraz zor ama idare ediyoruzx..kalbimdesin takibindeyim canim cok az kaldi kavusmaniza saglikla insallahhh..amaya kuzum tedaviye basliyosun galiba hayirli ugurlu bebisli olsun arkafadim ayni sekilde seninde 43cum sizin guzel haberlerinizde yakindirr..yeliz sendende guzel haberler alicaz insallah yakinda canim..kiz romaaa sende sona geldin haa ay cok sukur bugunlerimuzeee Allah isteyen herkese nasip etsin ama once burdaki arkidislerime :)
Oğlum 3 kilo 175 gr 50 cm doğdu. Hemen sütüm geldi. Oğlum da besleniyomuş herşey çok şahane isteyen herkes için dua ettim Allahhepinize yaşatsın bu müthiş duyguyu. Herkesi kocaman öpüyorum
Cancagizlarim,
Sevgiler
senin oğluşun da ayrı bi tatlıymış maşallah....Ayyyy nasil guzel haberler var oyleee masallahhhh nazancim guzun aydin olsun mis kokulu bebeni op flyingmom mutluluktan ucuyor olmalisin :) tebrik ederim tatlim..saglikla buyutun bebelerinizi insallahh..bixim minik adamda nerdeyse 2 aylik olacak cok sukur iyiyiz.mgece uykusuzlugu biraz zor ama idare ediyoruzx..kalbimdesin takibindeyim canim cok az kaldi kavusmaniza saglikla insallahhh..amaya kuzum tedaviye basliyosun galiba hayirli ugurlu bebisli olsun arkafadim ayni sekilde seninde 43cum sizin guzel haberlerinizde yakindirr..yeliz sendende guzel haberler alicaz insallah yakinda canim..kiz romaaa sende sona geldin haa ay cok sukur bugunlerimuzeee Allah isteyen herkese nasip etsin ama once burdaki arkidislerime :)
Cancagizlarim,
Sevgiler
Sezercim nasilsin İyimisin
ANamMmmmm hayırlı ugurlu olsun kokla benim yerime deee agladin mi sende ilk gordugunde :))) bu arada sutunun kiymetini bil kimseye kulak asma benim kaynanam yüzünden sutum azaldi yavrum mamayla büyüyor yazik :)) öpüyorum ikinizi deee
Canim yazdiklarini okudum gecen yil yasadigim duygulari yansitmissinCanlarimm upuzun bir aradan sonra yaziyorum yine. Bebislerimi kaybedeli yaklasik 4 ay oldu. Zamaninda dogsalardi su an saglikla kucagimda olabileceklerdi. Cok zor zamanlardi benim icin. Hala oyle ama insan basina gelen her seye alisiyor. Bu sure zarfinda sizlerden hic ayri kalmadim aslında. Hepinizi takip ettim. Allah bebislerini kucagina almayi nasip eden herkesin bebislerine upuzun saglikli omurler versin. Su an hamile olanlara hayirli dogumlar nasip etsin. Benim gibi bekleyenlere de tez zamanda dogal yoldan gebelik nasip etsin insallahhh. Bu surecte ne yaptigimi sorarsanız deli gibi calistim diyebilirim. Biliyorsunuz doktorami bitirmistim zaten. Yardimci docentlik dosyami hazirladim. Yök'ten kadro bekliyorum. Insan calisirken daha az dusunuyor. Yalniz kalamiyorum hala. Kendimi dinledigim an kalbim sıkışıyor. Hayirlisi boyleymis ama Rabbimden tek dilegim kimseyi bu dunyada evlatla ya da evlatsizlikla sinamasin. Ne cok gereksiz seye uzulmusum meger. Gercek aci neymis bilmeden. Bedeli agir oldu ama cok sey ogrendim. Dogumdan sonra araliksiz 3 ay kanamam oldu. Uzun bir süre sütümü durduramadık. Simdi ise kanama durdurucu haplarla daha iyiyum. Bu surecte esim icin doktora gittik. Testosteron seviyesi arttirmak icin dr igne verdim 3 ay sonra tekrar kontrole gidecegiz sperm sayisi artmis mi diye. Bir umut dogal yolla olur mu diye ugrasiyoruz iste. Olmazsa da yazin tekrar tup bebek denemeyi dusunuyoruz. Benden simdilik bu kadar. Hepinizi cooooook seviyorum ve kocaman öpüyorum
Canlarimm upuzun bir aradan sonra yaziyorum yine. Bebislerimi kaybedeli yaklasik 4 ay oldu. Zamaninda dogsalardi su an saglikla kucagimda olabileceklerdi. Cok zor zamanlardi benim icin. Hala oyle ama insan basina gelen her seye alisiyor. Bu sure zarfinda sizlerden hic ayri kalmadim aslında. Hepinizi takip ettim. Allah bebislerini kucagina almayi nasip eden herkesin bebislerine upuzun saglikli omurler versin. Su an hamile olanlara hayirli dogumlar nasip etsin. Benim gibi bekleyenlere de tez zamanda dogal yoldan gebelik nasip etsin insallahhh. Bu surecte ne yaptigimi sorarsanız deli gibi calistim diyebilirim. Biliyorsunuz doktorami bitirmistim zaten. Yardimci docentlik dosyami hazirladim. Yök'ten kadro bekliyorum. Insan calisirken daha az dusunuyor. Yalniz kalamiyorum hala. Kendimi dinledigim an kalbim sıkışıyor. Hayirlisi boyleymis ama Rabbimden tek dilegim kimseyi bu dunyada evlatla ya da evlatsizlikla sinamasin. Ne cok gereksiz seye uzulmusum meger. Gercek aci neymis bilmeden. Bedeli agir oldu ama cok sey ogrendim. Dogumdan sonra araliksiz 3 ay kanamam oldu. Uzun bir süre sütümü durduramadık. Simdi ise kanama durdurucu haplarla daha iyiyum. Bu surecte esim icin doktora gittik. Testosteron seviyesi arttirmak icin dr igne verdim 3 ay sonra tekrar kontrole gidecegiz sperm sayisi artmis mi diye. Bir umut dogal yolla olur mu diye ugrasiyoruz iste. Olmazsa da yazin tekrar tup bebek denemeyi dusunuyoruz. Benden simdilik bu kadar. Hepinizi cooooook seviyorum ve kocaman öpüyorum
Canim benim Allahim izniyle insallah bebisin oldugu da Bu acilarin Biras daha hafifleyecek Rabbim insallah ogunleri hepime gosterecek Allah buyuktur Allshim herseye gonlune gore versinCanlarimm upuzun bir aradan sonra yaziyorum yine. Bebislerimi kaybedeli yaklasik 4 ay oldu. Zamaninda dogsalardi su an saglikla kucagimda olabileceklerdi. Cok zor zamanlardi benim icin. Hala oyle ama insan basina gelen her seye alisiyor. Bu sure zarfinda sizlerden hic ayri kalmadim aslında. Hepinizi takip ettim. Allah bebislerini kucagina almayi nasip eden herkesin bebislerine upuzun saglikli omurler versin. Su an hamile olanlara hayirli dogumlar nasip etsin. Benim gibi bekleyenlere de tez zamanda dogal yoldan gebelik nasip etsin insallahhh. Bu surecte ne yaptigimi sorarsanız deli gibi calistim diyebilirim. Biliyorsunuz doktorami bitirmistim zaten. Yardimci docentlik dosyami hazirladim. Yök'ten kadro bekliyorum. Insan calisirken daha az dusunuyor. Yalniz kalamiyorum hala. Kendimi dinledigim an kalbim sıkışıyor. Hayirlisi boyleymis ama Rabbimden tek dilegim kimseyi bu dunyada evlatla ya da evlatsizlikla sinamasin. Ne cok gereksiz seye uzulmusum meger. Gercek aci neymis bilmeden. Bedeli agir oldu ama cok sey ogrendim. Dogumdan sonra araliksiz 3 ay kanamam oldu. Uzun bir süre sütümü durduramadık. Simdi ise kanama durdurucu haplarla daha iyiyum. Bu surecte esim icin doktora gittik. Testosteron seviyesi arttirmak icin dr igne verdim 3 ay sonra tekrar kontrole gidecegiz sperm sayisi artmis mi diye. Bir umut dogal yolla olur mu diye ugrasiyoruz iste. Olmazsa da yazin tekrar tup bebek denemeyi dusunuyoruz. Benden simdilik bu kadar. Hepinizi cooooook seviyorum ve kocaman öpüyorum
canım tüm dualarına canı gönülden AMİN diyorum. Rabbim tez zamanda herkesin kucağını doldursun sağlıklı ve hayırlı bebeklerle inşallah. ben de yaşamıştım aynı duygularıCanlarimm upuzun bir aradan sonra yaziyorum yine. Bebislerimi kaybedeli yaklasik 4 ay oldu. Zamaninda dogsalardi su an saglikla kucagimda olabileceklerdi. Cok zor zamanlardi benim icin. Hala oyle ama insan basina gelen her seye alisiyor. Bu sure zarfinda sizlerden hic ayri kalmadim aslında. Hepinizi takip ettim. Allah bebislerini kucagina almayi nasip eden herkesin bebislerine upuzun saglikli omurler versin. Su an hamile olanlara hayirli dogumlar nasip etsin. Benim gibi bekleyenlere de tez zamanda dogal yoldan gebelik nasip etsin insallahhh. Bu surecte ne yaptigimi sorarsanız deli gibi calistim diyebilirim. Biliyorsunuz doktorami bitirmistim zaten. Yardimci docentlik dosyami hazirladim. Yök'ten kadro bekliyorum. Insan calisirken daha az dusunuyor. Yalniz kalamiyorum hala. Kendimi dinledigim an kalbim sıkışıyor. Hayirlisi boyleymis ama Rabbimden tek dilegim kimseyi bu dunyada evlatla ya da evlatsizlikla sinamasin. Ne cok gereksiz seye uzulmusum meger. Gercek aci neymis bilmeden. Bedeli agir oldu ama cok sey ogrendim. Dogumdan sonra araliksiz 3 ay kanamam oldu. Uzun bir süre sütümü durduramadık. Simdi ise kanama durdurucu haplarla daha iyiyum. Bu surecte esim icin doktora gittik. Testosteron seviyesi arttirmak icin dr igne verdim 3 ay sonra tekrar kontrole gidecegiz sperm sayisi artmis mi diye. Bir umut dogal yolla olur mu diye ugrasiyoruz iste. Olmazsa da yazin tekrar tup bebek denemeyi dusunuyoruz. Benden simdilik bu kadar. Hepinizi cooooook seviyorum ve kocaman öpüyorum
canım ne zor günlerCanlarimm upuzun bir aradan sonra yaziyorum yine. Bebislerimi kaybedeli yaklasik 4 ay oldu. Zamaninda dogsalardi su an saglikla kucagimda olabileceklerdi. Cok zor zamanlardi benim icin. Hala oyle ama insan basina gelen her seye alisiyor. Bu sure zarfinda sizlerden hic ayri kalmadim aslında. Hepinizi takip ettim. Allah bebislerini kucagina almayi nasip eden herkesin bebislerine upuzun saglikli omurler versin. Su an hamile olanlara hayirli dogumlar nasip etsin. Benim gibi bekleyenlere de tez zamanda dogal yoldan gebelik nasip etsin insallahhh. Bu surecte ne yaptigimi sorarsanız deli gibi calistim diyebilirim. Biliyorsunuz doktorami bitirmistim zaten. Yardimci docentlik dosyami hazirladim. Yök'ten kadro bekliyorum. Insan calisirken daha az dusunuyor. Yalniz kalamiyorum hala. Kendimi dinledigim an kalbim sıkışıyor. Hayirlisi boyleymis ama Rabbimden tek dilegim kimseyi bu dunyada evlatla ya da evlatsizlikla sinamasin. Ne cok gereksiz seye uzulmusum meger. Gercek aci neymis bilmeden. Bedeli agir oldu ama cok sey ogrendim. Dogumdan sonra araliksiz 3 ay kanamam oldu. Uzun bir süre sütümü durduramadık. Simdi ise kanama durdurucu haplarla daha iyiyum. Bu surecte esim icin doktora gittik. Testosteron seviyesi arttirmak icin dr igne verdim 3 ay sonra tekrar kontrole gidecegiz sperm sayisi artmis mi diye. Bir umut dogal yolla olur mu diye ugrasiyoruz iste. Olmazsa da yazin tekrar tup bebek denemeyi dusunuyoruz. Benden simdilik bu kadar. Hepinizi cooooook seviyorum ve kocaman öpüyorum
canım yaaaCanım ağlamaz mıyım? :)) çok garip bi duygu :)) Benim sütüm şu an için çok iyi maşallah! Kilo alıyo paşam :) biz de sizi öperiz kocaman! Muck! :)
canımCanım biraz daha iyi olmana çok sevindimAllah bir daha yasatmasin. Rabbim en kısa zamanda meleğinizi göndersin. Zaman herşeyin ilaci senin ve esin için hayırlısı ne ise o olsun. Seni birazcık olsada anliyorum 4 . Denememizde ocak ayinda kimyasal gebelik oldu ara arada olsa kanamalarim devam ediyor düzene girsin diye hormon hapi içiyorum zorla gittim doktora hastane yüzü görmek istemedim bir müddet. Mart ayinda abimin bebisi olacak memlekete gidecez hayirlamaya kardesdir candir o Allah bagislasin melek sonucta kanim canim. Ama etraf yakin konu komsu acitacak soracak biliyorum dün dedim ki kendi kendime Allah bunları yasamani istiyor bu sinavlari geçmeni bekliyor bekle yaşa gör sabret dedim ne yapayim O herseyin en hayırlısini bilir ...
Canlarimm upuzun bir aradan sonra yaziyorum yine. Bebislerimi kaybedeli yaklasik 4 ay oldu. Zamaninda dogsalardi su an saglikla kucagimda olabileceklerdi. Cok zor zamanlardi benim icin. Hala oyle ama insan basina gelen her seye alisiyor. Bu sure zarfinda sizlerden hic ayri kalmadim aslında. Hepinizi takip ettim. Allah bebislerini kucagina almayi nasip eden herkesin bebislerine upuzun saglikli omurler versin. Su an hamile olanlara hayirli dogumlar nasip etsin. Benim gibi bekleyenlere de tez zamanda dogal yoldan gebelik nasip etsin insallahhh. Bu surecte ne yaptigimi sorarsanız deli gibi calistim diyebilirim. Biliyorsunuz doktorami bitirmistim zaten. Yardimci docentlik dosyami hazirladim. Yök'ten kadro bekliyorum. Insan calisirken daha az dusunuyor. Yalniz kalamiyorum hala. Kendimi dinledigim an kalbim sıkışıyor. Hayirlisi boyleymis ama Rabbimden tek dilegim kimseyi bu dunyada evlatla ya da evlatsizlikla sinamasin. Ne cok gereksiz seye uzulmusum meger. Gercek aci neymis bilmeden. Bedeli agir oldu ama cok sey ogrendim. Dogumdan sonra araliksiz 3 ay kanamam oldu. Uzun bir süre sütümü durduramadık. Simdi ise kanama durdurucu haplarla daha iyiyum. Bu surecte esim icin doktora gittik. Testosteron seviyesi arttirmak icin dr igne verdim 3 ay sonra tekrar kontrole gidecegiz sperm sayisi artmis mi diye. Bir umut dogal yolla olur mu diye ugrasiyoruz iste. Olmazsa da yazin tekrar tup bebek denemeyi dusunuyoruz. Benden simdilik bu kadar. Hepinizi cooooook seviyorum ve kocaman öpüyorum
canımseninde sabrına hayranım boşver ne derlerse desinler o onların patavatsızlığı görmezden gel mutlu ol zaten kardeşinin çocuğunu kucağına aldığında o çatlak sesleri duymayacaksın ben hala kardeşimin çocuğunu görmesem dayanamıyorum 4 yaşına geldi cep telefonumdaki resimlerini seviyorum, konuşuyorum. yeğenler çok tatlı oluyor bu dünya imtihan yeri ALLAH sevdiği kullarına dert verir derecelerini artırır