çok sağol canım arkadaşımrandevum bugündü ağrılarımdan dolayı NST çekildi sancı çıktı Nidi... isimli ilaç verdi haftaya tekrar NST ye gireceğim inşaALLAH düzelmiş olur şekerimde yüksekmiş insilünün dozunu artırdı haftaya kontrole çağırdı benden haberler böyle küretaj sonrası sen nasıl oldun
günaydın hatunlar
patolaji sonucu temiz, rahim durumu iyi; ilk regl ile muhtemelen 14-15 şubat gibi tedaviye başlıyorummmm
canım benimCanim benim gecmis olsun insallah bebisler vakiti zamaninda gelirler Allshim kolayliklar versin kuzucuklar as daha sabredin annenizi uzmeyin .Allshim saglikla zamaninda kucaklamana nasip
etsin bende iyim bi Problem yok simdilik a tekrar tup bebek doktorundan randevu alcaz o nedecek bakalm sizinle birlikte bende gun sayiyorim hepinizinde Gusel Haberler vermeniz dilegiyle sevgiler
canım adaşımCanim çok geçmiş olsun sağlam tut yigenlerimizi icerde biraz daha kalsinlar içerdeŞaka biyana adaşım Üçünüz icinde en saglikli en hayirli sekilde olsun doğumunuz
Aminnnnnnnn insalah sonunda Evli cocuklu mutlu olucaz insallahhhhhhhcanım benimaminnn inşaALLAH bu günlerde geçecek seninde tedavin sorunsuz başlayıp çocuklu biter inşaALLAH
Hayirli dogumlar dilerim tatlim bir avazda insallah saglikla kuxakla bebisini sevgilerSelam kızlar... Bugün kontrolüm vardı... Tosun paşa 3500 gr olmuş benim de 1 cm açılmam var ki bu da 16'sından önce doğurabilirim demek
Son 1 haftam
amiiiiiiiiiiiiinnnnnAminnnnnnnn insalah sonunda Evli cocuklu mutlu olucaz insallahhhhhhh
maaşaALLAH tosun paşayaSelam kızlar... Bugün kontrolüm vardı... Tosun paşa 3500 gr olmuş benim de 1 cm açılmam var ki bu da 16'sından önce doğurabilirim demek
Son 1 haftam
Canim benim evlilik yildonumunuz hayirli olsun insallah bi dahiki seneye cocugunusla birlikte kutlarsirsiniz Allah buyuktur Allahdan u midini kesme kuzum MEVLAM neylerse enguzelini Superbiliymusunuz bugün benim evlilik yıldönümüm ...6 yılı da bitirdik..ama evimiz buz gibi eksik neşesiz boynumuz bükük
bi başka zamana kaldı umutlarımız .. allah biliyor herşeyi biz aciziz hiç bişi bilmeden kimi zaman umutlu kimi zman umutsuz insanların içinde yaşamaya çalışıyoruz ...herşeyde vardır bi hayır demekten başka bi sözümüz bile yok ......
biliymusunuz bugün benim evlilik yıldönümüm ...6 yılı da bitirdik..ama evimiz buz gibi eksik neşesiz boynumuz bükük
bi başka zamana kaldı umutlarımız .. allah biliyor herşeyi biz aciziz hiç bişi bilmeden kimi zaman umutlu kimi zman umutsuz insanların içinde yaşamaya çalışıyoruz ...herşeyde vardır bi hayır demekten başka bi sözümüz bile yok ......
biliymusunuz bugün benim evlilik yıldönümüm ...6 yılı da bitirdik..ama evimiz buz gibi eksik neşesiz boynumuz bükük
canım arkadaşım hiç öyle düşünme biz de 9 yılımızı tamamladık. benim de senim gibi çoook umutsuz ve üzgün zamanlarım geçti. ama herşeyin bi zamanı bar Rabbime dua et ben de senin için dua ediyorum inşallah tedaviye nile gerek kalmadan gönderir meleğinizi. ama asla karamsarlığa düşme. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. ben inanıyorum ki listemizin hepsini hamiş be bebkşeriyle diye göreceğiz Allahın izniylebiliymusunuz bugün benim evlilik yıldönümüm ...6 yılı da bitirdik..ama evimiz buz gibi eksik neşesiz boynumuz bükük
ahhh canım ne zordur bilirimbiliymusunuz bugün benim evlilik yıldönümüm ...6 yılı da bitirdik..ama evimiz buz gibi eksik neşesiz boynumuz bükük
çiçeği burnunda taze halaYaa gözlerim dolduEmin ol ki burda ki uğraşan herkes aynı duyguları yaşadı ve yaşıyor. Allahım en kısa zamanda evinizi şenlenirsin inşallah. Evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun, bir ömür boyu mutluluk içinde yaşayın.
Bugün ben hala oldum, sabah 7 den beri heyecanla bebişimizin gelmesini bekledik, tabi ben uzaktayım, öyle garip garip uzaklarda ama çok heyecanla bekledim. Sonunda geldi bebişimiz sağlıkla büyüsün inşallah. Annesine de suni sancı verdiler, günü geçmişti. Zor oldu ama sonu hayırlı oldu:) darısı başımıza..
amincanım arkadaşım hiç öyle düşünme biz de 9 yılımızı tamamladık. benim de senim gibi çoook umutsuz ve üzgün zamanlarım geçti. ama herşeyin bi zamanı bar Rabbime dua et ben de senin için dua ediyorum inşallah tedaviye nile gerek kalmadan gönderir meleğinizi. ama asla karamsarlığa düşme. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. ben inanıyorum ki listemizin hepsini hamiş be bebkşeriyle diye göreceğiz Allahın izniyle
amin adaşımNice mutlu senelere canim Rabbim yuvaniza huzur mutluluk sağlık versin her zaman bir bebeklede taclandirsin inşallah yelizciimm seni çok iyi anliyorumRabbim bizleride güldürecek inşallah inaniyorum ben öpüyorum seni
Canim benim evlilik yildonumunuz hayirli olsun insallah bi dahiki seneye cocugunusla birlikte kutlarsirsiniz Allah buyuktur Allahdan u midini kesme kuzum MEVLAM neylerse enguzelini Super
amin canımMEVLAM NEYLERSE EN GUZELINI EYLER HEPNIZE SEVGILER ALLAHA GUVENIN GERISINI MERAK ETMEYIN RABBIM BIZIM ICIN EN HAYIRLISINI VERSIN