2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim çok geçmiş olsun sağlam tut yigenlerimizi icerde biraz daha kalsinlar içerde Şaka biyana adaşım Üçünüz icinde en saglikli en hayirli sekilde olsun doğumunuz

Canim cok sevindim hem güzel sonuc için hemde tedaviye baslayacak olman için Allah utandirmasin cnm . Bende bu hormon ilaci icerken regl olmaya başladım kaç gündür lekelenmem vardi bugün sancida eklendi aradim doktoru yarin sabah gel dedi ilacin yarisinda regl mi oluyorum ne Yarin igöğrenirim artik
günaydın hatunlar

patolaji sonucu temiz, rahim durumu iyi; ilk regl ile muhtemelen 14-15 şubat gibi tedaviye başlıyorummmm

canım benim aminnn inşaALLAH bu günlerde geçecek seninde tedavin sorunsuz başlayıp çocuklu biter inşaALLAH

Canim çok geçmiş olsun sağlam tut yigenlerimizi icerde biraz daha kalsinlar içerde Şaka biyana adaşım Üçünüz icinde en saglikli en hayirli sekilde olsun doğumunuz
canım adaşım iyi tutayım nerde olduklarını bilsinler diye rahimde dikildi ama yinede dünyayı merak ediyorlar inşaALLAH hevesleri kaçarda 1 ay daha dururlar

biliymusunuz bugün benim evlilik yıldönümüm ...6 yılı da bitirdik..ama evimiz buz gibi eksik neşesiz boynumuz bükük
bi başka zamana kaldı umutlarımız .. allah biliyor herşeyi biz aciziz hiç bişi bilmeden kimi zaman umutlu kimi zman umutsuz insanların içinde yaşamaya çalışıyoruz ...herşeyde vardır bi hayır demekten başka bi sözümüz bile yok ......

Canim benim evlilik yildonumunuz hayirli olsun insallah bi dahiki seneye cocugunusla birlikte kutlarsirsiniz Allah buyuktur Allahdan u midini kesme kuzum MEVLAM neylerse enguzelini Super

Yaa gözlerim doldu Emin ol ki burda ki uğraşan herkes aynı duyguları yaşadı ve yaşıyor. Allahım en kısa zamanda evinizi şenlenirsin inşallah. Evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun, bir ömür boyu mutluluk içinde yaşayın.
Bugün ben hala oldum, sabah 7 den beri heyecanla bebişimizin gelmesini bekledik, tabi ben uzaktayım, öyle garip garip uzaklarda ama çok heyecanla bekledim. Sonunda geldi bebişimiz sağlıkla büyüsün inşallah. Annesine de suni sancı verdiler, günü geçmişti. Zor oldu ama sonu hayırlı oldu:) darısı başımıza..

Nice mutlu senelere canim Rabbim yuvaniza huzur mutluluk sağlık versin her zaman bir bebeklede taclandirsin inşallah yelizciimm seni çok iyi anliyorum Rabbim bizleride güldürecek inşallah inaniyorum ben öpüyorum seni

canım arkadaşım hiç öyle düşünme biz de 9 yılımızı tamamladık. benim de senim gibi çoook umutsuz ve üzgün zamanlarım geçti. ama herşeyin bi zamanı bar Rabbime dua et ben de senin için dua ediyorum inşallah tedaviye nile gerek kalmadan gönderir meleğinizi. ama asla karamsarlığa düşme. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. ben inanıyorum ki listemizin hepsini hamiş be bebkşeriyle diye göreceğiz Allahın izniyle

ahhh canım ne zordur bilirim benim de evlilik yıldönümünde kanamam başlayıp düşük yapmıştım bir ara hiç kutlamadık ama sonra alışıyor insan ALLAH a kul olduğunu hatırlıyor O verirse olacağını anlıyor, yaşadığı sınava boyun eğmeyi öğreniyor, etrafındaki çatlak sesli insanları duymamayı öğreniyor... ALLAHın sevdiği kulu olduğunu hissediyor bizi Yaradanın zamanı geldiğinde dünya süsünü cennet kokusunu koklatacağı günü bekliyor kayınvalidemin"bir sözü kısırlık sizde ırsı değil, kardeşlerinin çocuğu oluyor senin niye olmuyor" unuttum mu hayır ama ALLAHa yüce yaradana iltica ettin şuanda yüreğim ağzımda bekliyorum
aaah Yelizcim aaaahhhhh bu kalplerimiz neler yaşadı bu günlere geldik senin için henüz vakit dolmamış yüreğin biraz daha yanacak ama bir gün olacak inşaALLAH üzme kendini stres yapma bu evlilik yıldönümünde olmaz öbüründe olur ALLAH dan ümidi kesmeden dua ile sabredeceğiz bizler özel insanlarız ALLAH sevdiği kullarına dert verir özel olduğunu unutma canım kardeşim

çiçeği burnunda taze hala bebeğiniz hayırlı olsun sağlıklı, uzun ömürlü, analı babalı büyüsün inşaALLAH duygulanmamak ağlamamak elde değil Rabbim hepimize bu mutlu günleri göstersinbirbirimize ettiğimiz dualarımız kabul olsun inşaALLAH

amin ALLAH ım amin

Nice mutlu senelere canim Rabbim yuvaniza huzur mutluluk sağlık versin her zaman bir bebeklede taclandirsin inşallah yelizciimm seni çok iyi anliyorum Rabbim bizleride güldürecek inşallah inaniyorum ben öpüyorum seni
amin adaşım inşaALLAH sabrın sonu selamet

Canim benim evlilik yildonumunuz hayirli olsun insallah bi dahiki seneye cocugunusla birlikte kutlarsirsiniz Allah buyuktur Allahdan u midini kesme kuzum MEVLAM neylerse enguzelini Super

MEVLAM NEYLERSE EN GUZELINI EYLER HEPNIZE SEVGILER ALLAHA GUVENIN GERISINI MERAK ETMEYIN RABBIM BIZIM ICIN EN HAYIRLISINI VERSIN
amin canım ümidimizi kesmeden dua ile yolumuza devam inşaALLAH ufukta cennet kokulu bebişler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…