- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
flyingmom N nazan.e
Gözünüz aydın, gönül dolusu tebrikler...
Sağlıklarınız yerinde olsun. Bebeklerin sıhhati de bahtı da çok güzel olsun.
İsimleriyle yaşasınlar.
Uykusuz maratonunuz başlamış kolaylıklar diliyorum, sütünüz bol, gazınız az olsun
U unbelivable sağlığınız sıhhatiniz daim olsun hep, minik paşan maşallah 2 ayına bile gelmiş.
Zaman su gibi akıyor, en güzel zamanlarını keyifle yaşayın hep.
Hamilelikleri devam edenlere sağlıklı haftalar, tedavi sürecindeki hepimize bol şans. Hayırlısı neyse o olsun hep
Gözünüz aydın, gönül dolusu tebrikler...
Sağlıklarınız yerinde olsun. Bebeklerin sıhhati de bahtı da çok güzel olsun.
İsimleriyle yaşasınlar.
Uykusuz maratonunuz başlamış kolaylıklar diliyorum, sütünüz bol, gazınız az olsun
U unbelivable sağlığınız sıhhatiniz daim olsun hep, minik paşan maşallah 2 ayına bile gelmiş.
Zaman su gibi akıyor, en güzel zamanlarını keyifle yaşayın hep.
Hamilelikleri devam edenlere sağlıklı haftalar, tedavi sürecindeki hepimize bol şans. Hayırlısı neyse o olsun hep
Kızlar ben doğurdum :)
Oğlum 3 kilo 175 gr 50 cm doğdu. Hemen sütüm geldi. Oğlum da besleniyomuş herşey çok şahane isteyen herkes için dua ettim Allahhepinize yaşatsın bu müthiş duyguyu. Herkesi kocaman öpüyorum
Cancagizlarim,
Ben de carsamba gunu 12 .04 itibariyle anne oldum.su an hastanede son gunum.bebegim 3580 gr-48cm cok tatli bir bebek..38+4 de dogmaya karar verdi..halbuki drumuz son basbasa sevgililer gununuzu kutlayin oyle alalim demisti,bebek dayanamadi..
Sali gunu kontrol vardi,nst begenmedi dr,perinotolog arkadasina gittik ayni hastanede,kordon dolanmasindan kuskulanms meger...acilma bakti, yok..sola yatip bi daha nst bakti daha iyiydi.persembe bi daha nst bakalim dedi,eve donduk.butun gece adet sancisi gibi agrilarim oldu,uyuyamadim.ama cok yogun da degildi.surekli buyuk wc ihtiyaci geldi,meger vucut kendi lavmanini yapiyormus,allahin hikmeti..her gittiimde de kanama oluyor,muayenede tahris oldu sandim.
Sabah oldu,esim Bursaya is icin gidecek,gitme dedim.dr aradim.hemen gel,once nst bakariz ama ben durumu begenmedim, bugun bebegi alalim dedi..cantalar hazirdi zaten,apar topar ciktik evden.once nst bakildi sonra yatis yapildi..
Saat 11.50 gibi ameliyata aldilar veee mutlu son.....
Su an uykum yok, 1saat gecerse emzirecegim..o sirada da size dogum hikayemi yazayim dedim.
Bu arada 8kg almstim en son, bugun tartildim 4,5unu vermisim bile...
Sevgiler
Ayyyy nasil guzel haberler var oyleee masallahhhh nazancim guzun aydin olsun mis kokulu bebeni op flyingmom mutluluktan ucuyor olmalisin :) tebrik ederim tatlim..saglikla buyutun bebelerinizi insallahh..bixim minik adamda nerdeyse 2 aylik olacak cok sukur iyiyiz.mgece uykusuzlugu biraz zor ama idare ediyoruzx..kalbimdesin takibindeyim canim cok az kaldi kavusmaniza saglikla insallahhh..amaya kuzum tedaviye basliyosun galiba hayirli ugurlu bebisli olsun arkafadim ayni sekilde seninde 43cum sizin guzel haberlerinizde yakindirr..yeliz sendende guzel haberler alicaz insallah yakinda canim..kiz romaaa sende sona geldin haa ay cok sukur bugunlerimuzeee Allah isteyen herkese nasip etsin ama once burdaki arkidislerime :)
Herkesi cok cok operim ismini sayamadiklarim affolaaa