2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım çok teşekkür ederim, iyiyim çok şükür. Bebeğim 2 hafta kadar önden gidiyor, tombiş bir bebek. 4 kiloyu çok rahat görür dedi doktor bugün. Hafiften bi korktum. :) Hayırlısı olsun diyelim. Sen nasılsın?
maşallah canım kuzuyaaaaaa :) inşallah sağlıkla zamanında kucağına alırsın canım :) cinsiyeti ne idi canım? :)korkma canım drların dediği kiloda olmayabiliyor olsa bile bizim gelin maşallahhhhh nasıl çocuk doğurdu derler :) işin şakasıııııı :)
benim oğlan iyi gidiyor teyzesi :) şükürrrr yarabbimmm :) gelecek hafta kontrolümüz var :) her kontrolü heyecanla ve biraz korku ile bekliyoruz :) ilerledikçe haftalar rahatlama başlayacak :) şu 35e gelsem rahatlayacağım korkularım bitecek gibi sanki :)
allahım herkese sağlıkla önce karnında sonra kucağında hissetmeyi nasip etsin rabbim :)

günaydınlar mutlu haftalar hatunlaaarrrrr:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

inşallah herşey çok çok güzel ilerler, inşallah önce göbişinde can bulurlar sonra kucağına alırsın bebelerini......:KK68::KK68::KK68::KK68:

ay inanamıyorum yaaa; ben bu haberi nası atlamış da görmemişim....
nası sevindim anlatamammmmmm:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: maşallah size........:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allahım nazarlardan saklasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.....

sağol canım.arkamdan bekliyorum hepinizi. inşallah ilk sayfadaki herkesin yanına bebişleriyle diye yazarız:) ümitleri kaybetmek yok. bak Rabbim bize mucize olarak verdi. inşallah bu defa bi sorun çıkmaz da sağlıkla doğum haberlerini de paylaşırım sizinle.

Canlarımin Ici nasılsınız meneksecim Insallah transferin hayırlısıyla geçmiştir
Kızlar ben bugun randevuma gittim geldim muayene etmeden bi kan aldılar hemen ilac yazdi persembevgunu rahime çizik atmak Icin randevu verdi hakkımda hayırlısı olsun kızlar hepimuzinda sonu sağlıklı sihhatli bebisle biten son twdavilerimuz olur sevgiler dualarinuzi bekliyom Kislar

aminnn inşallah. hep dualarımızdasınız canım...

Canım çok teşekkür ederim, iyiyim çok şükür. Bebeğim 2 hafta kadar önden gidiyor, tombiş bir bebek. 4 kiloyu çok rahat görür dedi doktor bugün. Hafiften bi korktum. :) Hayırlısı olsun diyelim. Sen nasılsın?

canım transferin hayırlı olsun, umarım her şey yolundadır keyfin yerindedir. Allah güzel sonuçlar nasip etsin,bebeklerin seninle 9 ay kalsın inşallah. :)

Canım benimki de aynı tosuncuk oğlum :) şimdiden 2.5 kilo oldu bile... Eee anası da 4 kilo doğdu olcak o kadar :KK66:

Grip ve öksürük kaldi devamli terlemeye çalışıyorum ama ankara donuyor çarşamba yine hastane var araba olmamasi cok kötü yine hasta olcam bitmeden dye korkuyorum ya :KK43:

Canım aman dikkat et kendine :KK43: Geçmiş olsun sıkı giyin Ankara donuyodur şimdi... Allah kolaylık versin :KK43:

Grip ve öksürük kaldi devamli terlemeye çalışıyorum ama ankara donuyor çarşamba yine hastane var araba olmamasi cok kötü yine hasta olcam bitmeden dye korkuyorum ya :KK43:

canım çok geçmiş olsun öksürüğün için taze ıhlamur kaynatıp içebilirsin beni rahatlatmıştı umarım sana da faydası olur

canım çok geçmiş olsun öksürüğün için taze ıhlamur kaynatıp içebilirsin beni rahatlatmıştı umarım sana da faydası olur

Günlerdir içiyorum vallahi balli süt nane limon ıhlamur çorba ne varsa :KK66: artık evime geldim bakalım Rabbim büyük allah razı olsun miracim :)

Canım benimki de aynı tosuncuk oğlum :) şimdiden 2.5 kilo oldu bile... Eee anası da 4 kilo doğdu olcak o kadar :KK66:

Canım aman dikkat et kendine :KK43: Geçmiş olsun sıkı giyin Ankara donuyodur şimdi... Allah kolaylık versin :KK43:

Bitanem naptin yaaa nasilsin :)) az kaldi desene :))

Günlerdir içiyorum vallahi balli süt nane limon ıhlamur çorba ne varsa :KK66: artık evime geldim bakalım Rabbim büyük allah razı olsun miracim :)

cümlemizden canım oğluşu kucagına almadan gitsin hastalık inşaALLAHta doya doya kokla paşayı.çekilen tüm zorluk ve bekleyiş nasıl anlamını yitiriyor görürsün.

maşallah canım kuzuyaaaaaa :) inşallah sağlıkla zamanında kucağına alırsın canım :) cinsiyeti ne idi canım? :)korkma canım drların dediği kiloda olmayabiliyor olsa bile bizim gelin maşallahhhhh nasıl çocuk doğurdu derler :) işin şakasıııııı :)
benim oğlan iyi gidiyor teyzesi :) şükürrrr yarabbimmm :) gelecek hafta kontrolümüz var :) her kontrolü heyecanla ve biraz korku ile bekliyoruz :) ilerledikçe haftalar rahatlama başlayacak :) şu 35e gelsem rahatlayacağım korkularım bitecek gibi sanki :)
allahım herkese sağlıkla önce karnında sonra kucağında hissetmeyi nasip etsin rabbim :)
Aminnn hepimize inşallah.
Benimki kız teyzesi. Maşallah seninki de kocaman olmuş, artık doğsa da rahat rahat büyür içini ferah tut, bu günlerin tadını çıkar. Adı ne olacak? Öpüyorum.

Ayyy senden haber almak ne güzel! Maşallah oğluşa. Seninkinin adı ne olacak?

günaydınlarrrrr....

ilk sayfadaki tablomuzun şaftı kaymış gibi duruyodu. bu sabah onu düzenledimmm.... bakınnnnn :KK48::KK48::KK48::KK48:

Kaç KişiyizNickYaşDeneme SayısıMerkez/Doktor AdıSebepHangi AşamadaSonuç
1amayaa333.denemebursa ???fsh yüksekliğibeklemede...:KK43:
2sahra8482.2.denemebursa-acıbademçikolata kisti..........
3zumrutline353.denemebursa-pembe mavitüp alındıbahara hazırlık, spor..........
4hstc321.denemee.şehir-acıbademkist-plolaktin-sperm hareketsizliği..................
5beren_35_01..............tedaviye gerek kalmadıııı :anneadayı:
6naneliseker..2.denemebursa-acıbademsebepsiz infertilite............
7cileklimonata261.denemeankara-başkent üni.rezerv azlığı:emir_bebek::emir_bebek:geldi kızçelergebeliğimi kaldı ayol, doğurdu bilem:KK49:
8caregiver..1.denemeistanbulsperm hareketi yok..........
9cathee314.denemeankarapko..tedaviye gerek kalmadıııı:anneadayı::nazar:
10hatibulut302.denemeankara başkent hastanesiendometriozis+yumurta rezervi azlığı+morfoloji düşüklüğükavuşmaya az kaldı....:nazar::anneadayı:
11iden251.denemeistanbul tüp bm......
12naiadd261.denemeizmir ege doğum evipko ve sperm azlığı....
13nese77373.denemeadana başkent has.tüplerde sorun var????:KK43:
14ssofya322.denemekadıköy acıbademsperm azlığıyusuf ve yuşa dünyamıza hoşgeldilerrr:emir_bebek::emir_bebek::nazar::anneadayı:
15phaselis313.deneme...tüpler kapalı.:nazar::nazar::anneadayı:
16sumeyyab...1.denemeadana başkentsperm azlığı ve pko..
17merve_uk251.deneme...pko..
18kodal82311.denemeankara anatoliasperm azlığı ve morfolojiuzun zamandır görünmüyor buralarda:KK20: :nazar::anneadayı:
19Msruya291.denemegaziçikolata kisti.:nazar::anneadayı:
20reyyan2013333.denemeAnkara Zekai TahirSperm Azlığı ve orfoloji........
21artemis-artemis.....doğum yaptı ikizleri var...:emir_bebek::emir_bebek:
22mrvst.1.denemebaşkent hulusi bey.uzun zamandır görünmütor :):nazar::anneadayı:
23nazarboncuk35....12 ağustostan beri uykusuz gecelerde :emir_bebek::emir_bebek::nazar::anneadayı:
24krizantem00282.denemebursa-artrezerv azlığı, sağ tüp tıkalı ileri hızlı sperm azlığı.:KK43:
25aysenuraydın88.1.deneme....
26llyelizll353.denemeankarasperm azlığıtedavide...sonuna kadar güzel devam etsin inşallahh:KK68::KK68:......
27nur8436292.deneme.sebepsiz infertilite..
28mira38281.denemeKayseri acıbademsperm sayısı ve hareketliliği30 Ağustostan beri uykusuz gecelerde.... :emir_bebek::nazar::anneadayı:
29iresistble.1.denemeistanbul tüp bebek...
30arwen10_19271.denemeankara tbmsperm sayı+morfoloji..
31monicagaller322.denemebahçeci fulya/aytun hanımpko+sperm morfoloji-sayı-hareketlilikminicalıktan yeniden mooooonicalığa geçiş sürecinde...4 bin küsurlu bi sonuç mu var, vayyy arkadaş yaaaa:nazar::nazar::anneadayı::anneadayı:
32flyingmom262.denemekadıköy florence nightinggaleendometriozis paşasının yolunu gözlemekte, vuslata az kaldı kiiii:KK48::KK48::KK48::nazar::anneadayı:
33güzbahar412.deneme.yumurta rezerv azlığı sperm sorunutedavi öncesi takviye kullanımında.......
34serenay8330..çikolata kisti.:nazar::anneadayı:
35MaraDespina291.denemeistanbul umut tbmsağ tüp tıkalı ve yumurta tembelliği..
36melek84291.denemeist. süleymaniye kadın doğumtekrarlayan düşük.....
37zelve.1.denemeBornova Şifa has.yumurta rezerv azlığı..
38emha281.denemeistanbul cerrahisperm azlığı..
39bebek_34....dinleniyor.....:KK54:özleniyor:KK19:.
40cicibebe....gözümüz yollarda kaldı...:nazar::anneadayı:
41gul3535can281.denemeizmir ege üni.endometriozisnisan regli ile başlayacak.
42selen1977372.denemeankara gürgan kliniksebepsiz infertilite:emir_bebek:bebişiyle uykusuz gecelerde:nazar::anneadayı:
43unbelivable341.denemeyurtdışımorfoloji+sayı:emir_bebek:bebişiyle uykusuz gecelerde:nazar::anneadayı:
44pers.....hoşgeldin bebek:emir_bebek::nazar:
45alfabe.4.deneme.rezerv azlığı ???.:nazar::anneadayı:
46kalinkam.4.denemeeurofertil istanbul.polikistik overhoş geldin Muhammet bebek:emir_bebek::nazar::anneadayı:
47kalbimdesin388.deneme.pcos.:nazar::anneadayı:
48nazan.e....:KK49::KK49::nazar::anneadayı:
49sezerkose303Florance Nigh./Prof. Dr. Cemil AkgülPco+Azosperminşallah tedaviye gerek kalmadan gelir meleği:KK68: :nazar::nazar::anneadayı::anneadayı: gebe kaldı ancak dr hatası...
50merveaydin253.denememerkez arayışındaSPERM SAYI VE HAREKET AZLIĞIrapor çıktı mı ??? tedavi başladı mı??? nolduuuuu ????( ekim ayında rapor çıkacak... sonra gelsin bebişlerrrr :)))).
51melindam3535315.denemebursa acıbademsperm sayısı morfolojı rezerv azlığı2015 mart ayında tedaviye başlayacak...

günaydın amayaaaa maşalahhh liste gebe dolmuş hatta doğurmuşlar bile darısını başımıza :KK68::KK68:
benim 4ncü denemem bu :KK43::KK43: yarın yumurtaları görmeye gidicem bakalım ne olmuşlar çok yüksek doz kullanıyom yine ilk 5 gün 525 doz gonal + lucrin ölüyoom sinirden bu hormonlar bana sinir yapıyo :mad:

Benimki kız teyzesi. Maşallah seninki de kocaman olmuş, artık doğsa da rahat rahat büyür içini ferah tut, bu günlerin tadını çıkar. Adı ne olacak? Öpüyorum.

canım maşallah kızımıza :) inşallah canım sağlıkla alalım kuzularımızı :)
bizim oğlana biz mehmet düşünüyorduk eşim sarp ekleyecekti ama tüp bebk tedavisine başladığımda görüştüğümüz bir arkadaşımızın kızı 4 yaşında bebk olacak erkek olacak adı da çınar olacak diyordu bebek tuttu baktık sonra erkek :) onu kırmayalım dedik sarp yerine çınar ekleyelim dedik :) mehmet çınar olacak kuzumuzun adı :) sen ne düşünüyorsun canım :)

canım maşallah kızımıza :) inşallah canım sağlıkla alalım kuzularımızı :)
bizim oğlana biz mehmet düşünüyorduk eşim sarp ekleyecekti ama tüp bebk tedavisine başladığımda görüştüğümüz bir arkadaşımızın kızı 4 yaşında bebk olacak erkek olacak adı da çınar olacak diyordu bebek tuttu baktık sonra erkek :) onu kırmayalım dedik sarp yerine çınar ekleyelim dedik :) mehmet çınar olacak kuzumuzun adı :) sen ne düşünüyorsun canım :)
Çok güzel olmuş ismi, adıyla yaşasın... Bizimki Mercan olacak. :)

günaydınlarrrrr....

ilk sayfadaki tablomuzun şaftı kaymış gibi duruyodu. bu sabah onu düzenledimmm.... bakınnnnn :KK48::KK48::KK48::KK48:

Kaç KişiyizNickYaşDeneme SayısıMerkez/Doktor AdıSebepHangi AşamadaSonuç
1amayaa333.denemebursa ???fsh yüksekliğibeklemede...:KK43:
2sahra8482.2.denemebursa-acıbademçikolata kisti..........
3zumrutline353.denemebursa-pembe mavitüp alındıbahara hazırlık, spor..........
4hstc321.denemee.şehir-acıbademkist-plolaktin-sperm hareketsizliği..................
5beren_35_01..............tedaviye gerek kalmadıııı :anneadayı:
6naneliseker..2.denemebursa-acıbademsebepsiz infertilite............
7cileklimonata261.denemeankara-başkent üni.rezerv azlığı:emir_bebek::emir_bebek:geldi kızçelergebeliğimi kaldı ayol, doğurdu bilem:KK49:
8caregiver..1.denemeistanbulsperm hareketi yok..........
9cathee314.denemeankarapko..tedaviye gerek kalmadıııı:anneadayı::nazar:
10hatibulut302.denemeankara başkent hastanesiendometriozis+yumurta rezervi azlığı+morfoloji düşüklüğükavuşmaya az kaldı....:nazar::anneadayı:
11iden251.denemeistanbul tüp bm......
12naiadd261.denemeizmir ege doğum evipko ve sperm azlığı....
13nese77373.denemeadana başkent has.tüplerde sorun var????:KK43:
14ssofya322.denemekadıköy acıbademsperm azlığıyusuf ve yuşa dünyamıza hoşgeldilerrr:emir_bebek::emir_bebek::nazar::anneadayı:
15phaselis313.deneme...tüpler kapalı.:nazar::nazar::anneadayı:
16sumeyyab...1.denemeadana başkentsperm azlığı ve pko..
17merve_uk251.deneme...pko..
18kodal82311.denemeankara anatoliasperm azlığı ve morfolojiuzun zamandır görünmüyor buralarda:KK20: :nazar::anneadayı:
19Msruya291.denemegaziçikolata kisti.:nazar::anneadayı:
20reyyan2013333.denemeAnkara Zekai TahirSperm Azlığı ve orfoloji........
21artemis-artemis.....doğum yaptı ikizleri var...:emir_bebek::emir_bebek:
22mrvst.1.denemebaşkent hulusi bey.uzun zamandır görünmütor :):nazar::anneadayı:
23nazarboncuk35....12 ağustostan beri uykusuz gecelerde :emir_bebek::emir_bebek::nazar::anneadayı:
24krizantem00282.denemebursa-artrezerv azlığı, sağ tüp tıkalı ileri hızlı sperm azlığı.:KK43:
25aysenuraydın88.1.deneme....
26llyelizll353.denemeankarasperm azlığıtedavide...sonuna kadar güzel devam etsin inşallahh:KK68::KK68:......
27nur8436292.deneme.sebepsiz infertilite..
28mira38281.denemeKayseri acıbademsperm sayısı ve hareketliliği30 Ağustostan beri uykusuz gecelerde.... :emir_bebek::nazar::anneadayı:
29iresistble.1.denemeistanbul tüp bebek...
30arwen10_19271.denemeankara tbmsperm sayı+morfoloji..
31monicagaller322.denemebahçeci fulya/aytun hanımpko+sperm morfoloji-sayı-hareketlilikminicalıktan yeniden mooooonicalığa geçiş sürecinde...4 bin küsurlu bi sonuç mu var, vayyy arkadaş yaaaa:nazar::nazar::anneadayı::anneadayı:
32flyingmom262.denemekadıköy florence nightinggaleendometriozis paşasının yolunu gözlemekte, vuslata az kaldı kiiii:KK48::KK48::KK48::nazar::anneadayı:
33güzbahar412.deneme.yumurta rezerv azlığı sperm sorunutedavi öncesi takviye kullanımında.......
34serenay8330..çikolata kisti.:nazar::anneadayı:
35MaraDespina291.denemeistanbul umut tbmsağ tüp tıkalı ve yumurta tembelliği..
36melek84291.denemeist. süleymaniye kadın doğumtekrarlayan düşük.....
37zelve.1.denemeBornova Şifa has.yumurta rezerv azlığı..
38emha281.denemeistanbul cerrahisperm azlığı..
39bebek_34....dinleniyor.....:KK54:özleniyor:KK19:.
40cicibebe....gözümüz yollarda kaldı...:nazar::anneadayı:
41gul3535can281.denemeizmir ege üni.endometriozisnisan regli ile başlayacak.
42selen1977372.denemeankara gürgan kliniksebepsiz infertilite:emir_bebek:bebişiyle uykusuz gecelerde:nazar::anneadayı:
43unbelivable341.denemeyurtdışımorfoloji+sayı:emir_bebek:bebişiyle uykusuz gecelerde:nazar::anneadayı:
44pers.....hoşgeldin bebek:emir_bebek::nazar:
45alfabe.4.deneme.rezerv azlığı ???.:nazar::anneadayı:
46kalinkam.4.denemeeurofertil istanbul.polikistik overhoş geldin Muhammet bebek:emir_bebek::nazar::anneadayı:
47kalbimdesin388.deneme.pcos.:nazar::anneadayı:
48nazan.e....:KK49::KK49::nazar::anneadayı:
49sezerkose303Florance Nigh./Prof. Dr. Cemil AkgülPco+Azosperminşallah tedaviye gerek kalmadan gelir meleği:KK68: :nazar::nazar::anneadayı::anneadayı: gebe kaldı ancak dr hatası...
50merveaydin253.denememerkez arayışındaSPERM SAYI VE HAREKET AZLIĞIrapor çıktı mı ??? tedavi başladı mı??? nolduuuuu ????( ekim ayında rapor çıkacak... sonra gelsin bebişlerrrr :)))).
51melindam3535315.denemebursa acıbademsperm sayısı morfolojı rezerv azlığı2015 mart ayında tedaviye başlayacak...
heyyy gidi eski günler heeyyyy:KK14: listeyi görünce 2013 yılından beri yaşadıklarımız paylaştıklarımızı hatırladım :KK61::-):KK71:listemizdeki hamile sayısı daha fazla aslında mesela serenay83 ikiz kızlarını kucağına aldı.merveaydın ı başka bir topikte hamile olarak gördüm ama yanlış anlamadıyasam düşük olmuş emha,iden bir kaç kişi daha hamileydi büyük bir ihtimal doğurmuşlardır inşaALLAH listedeki herkes hamile kalır ve yavrularını kucağına alır:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

günaydın amayaaaa maşalahhh liste gebe dolmuş hatta doğurmuşlar bile darısını başımıza :KK68::KK68:
benim 4ncü denemem bu :KK43::KK43: yarın yumurtaları görmeye gidicem bakalım ne olmuşlar çok yüksek doz kullanıyom yine ilk 5 gün 525 doz gonal + lucrin ölüyoom sinirden bu hormonlar bana sinir yapıyo :mad:
az kaldı canım:KK66: inşaALLAH bu günler yerini koca göbüşe bırakacak:anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:

Bitanem naptin yaaa nasilsin :)) az kaldi desene :))

Canım sorma yüreğim ağzımda erken gelmesin de :)) babasıyla arada bakışıp duruyoz 1 ay var diye :)))

Kuzucum benim minnakımın adı CEM olacak inşallah... Kızının ismine bayıldım adıyla yaşasın inşallah... Sağlıkla doğsunlar...Ay lav yuuu:KK36::KK36::KK36:

Hepinize merhaba arkadaşlar,

Sizlerden uzun süre uzak kaldım haber veremedim bunun için öncelikle özür dilerim.

Ama size güzel haberlerle geldim Rabbime ne kadar şükretsem az. Onun hikmetinden asla sual olunmaz. Rabbime binlerce şükürler olsun ki hamileyim hemde doğal yoldan bu benim için daha da büyük bir mucize. Biliyorsunuz ki sorun eşimdeydi 2 aşılama ve 2 kez tüp bebek tedavim başarısız sonuçlanmıştı. 3.ye kasım ayında başlayacaktım ki hamile olduğumu öğrendim. Büyük bir mucizeydi benim için tüp ile de tutmayan nasıl doğal olmuştu. Ama sorguya ne hacet Rabbim nasip ettikten sonra. Tabi öğrendikten sonra doktorum hep tedirgin davrandı önce keseyi görelim, sonra kalp atışı duyalım felan yüreğim ağzımda geçti o süre. Sonrasında da beni hayattan alıkoyan 7/24 yattığım hiçbişey yiyip içmediğim bulantı ve kusmalı bir dönem geldi. Evimde bile kalamadım ilaçlarla serumlarla da kusmalarım bitmedi. Demek ki vakti zamanı gelmemiş dedim 6kg verdim sabrettim. Şükürler olsun ki o felaket günler geride kaldı bu sebepten dolayı sizlere de yazamadım çünkü kafamı kaldıramıyordum. Kusmam hala var doktorumun tahminine göre doğuma kadar da böyle devam edecek. Razıyım bu günlerime şükürler olsun yeter ki bebeğim hayırlı sağlıklı dünyaya gelsin başka bir isteğim yok.

Benden haberler bunlar. Birde kızım olacakmış şükürler olsun.

Burdaki arkadaşlarım her daim dualarımdasınız hamile olanlara sağlıklı sıhhatli kucaklarına almaları için, hamile kalmak isteyenlere de Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin diye dua ediyorum.

Sizlerden uzun süre uzak kaldım haber veremedim bunun için öncelikle özür dilerim.

Ama size güzel haberlerle geldim Rabbime ne kadar şükretsem az. Onun hikmetinden asla sual olunmaz. Rabbime binlerce şükürler olsun ki hamileyim hemde doğal yoldan bu benim için daha da büyük bir mucize. Biliyorsunuz ki sorun eşimdeydi 2 aşılama ve 2 kez tüp bebek tedavim başarısız sonuçlanmıştı. 3.ye kasım ayında başlayacaktım ki hamile olduğumu öğrendim. Büyük bir mucizeydi benim için tüp ile de tutmayan nasıl doğal olmuştu. Ama sorguya ne hacet Rabbim nasip ettikten sonra. Tabi öğrendikten sonra doktorum hep tedirgin davrandı önce keseyi görelim, sonra kalp atışı duyalım felan yüreğim ağzımda geçti o süre. Sonrasında da beni hayattan alıkoyan 7/24 yattığım hiçbişey yiyip içmediğim bulantı ve kusmalı bir dönem geldi. Evimde bile kalamadım ilaçlarla serumlarla da kusmalarım bitmedi. Demek ki vakti zamanı gelmemiş dedim 6kg verdim sabrettim. Şükürler olsun ki o felaket günler geride kaldı bu sebepten dolayı sizlere de yazamadım çünkü kafamı kaldıramıyordum. Kusmam hala var doktorumun tahminine göre doğuma kadar da böyle devam edecek. Razıyım bu günlerime şükürler olsun yeter ki bebeğim hayırlı sağlıklı dünyaya gelsin başka bir isteğim yok.

Burdaki arkadaşlarım her daim dualarımdasınız hamile olanlara sağlıklı sıhhatli kucaklarına almaları için, hamile kalmak isteyenlere de Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin diye dua ediyorum.
Çok, çok çok sevindim!!! Gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Ahhh canım ne kadar sevindim anlatamamm!!!! Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Benim gönderdiğim ilaçlara gerek kalmamış demek :KK36::KK36::KK36::KK36:

X