2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Cathecim Rabbim isteyincevherseyvoluyor dimi hamileliğinin kaçıncı ayin dasin yada bebisini kucagini aldinmi tatlim Hersey gönlünce olsun sevgilerrrr

Meneksecimm Insallah transferin hayırlısıyla olur ve annelerine sıki sıkı tutunurlar ve mutlu haberi verirsin sevgiler

BItanem rahatlattin beni cok sagol ama öyle hastayim ki bi an önce dogurmam lazım ya ölüyorum bronşit oldum annem bakıyor bna antibiyotik alıyorum ama üç gündür ne uyku var ne bsey bendeki sansa bak
Haticimmm Kiyamam ya Insallah tez günde iylesirsin Rabbim bir avazda kurtarsın bebisini kucagini alınca butun sıkıntıların bter Allahım sağlıkla eline aldirsin sevgiler

Maşallah 5. Güne kadar giderler inşallah. Umarım seni bırakmayacak olan embriyon sana denk gelsin :) yarından sonra heyecanlı günler seni bekliyor, herşey gönlünce olsun

Sağol E="4343, post: 38801528, member: 472170"]Meneksecimm Insallah transferin hayırlısıyla olur ve annelerine sıki sıkı tutunurlar ve mutlu haberi verirsin sevgiler[/QUOTE]

Sağol arkadasim inss sirayla verelim tedaviye başlayan butun arkadaşlarimiz ve sen hep mutlu haberler alalim verelim inss

[QUOTgünRoma17, post: 38801701, member: 361365"]Maşallah 5. Güne kadar giderler inşallah. Umarım seni bırakmayacak olan embriyon sana denk gelsin :) yarından sonra heyecanlı günler seni bekliyor, herşey gönlünce olsun [/QUOTE]

5. gun olacak inss cnm annelerini ins vakti gelene kadar birakmasinlar inss cnm yuregine saglik Allah senin bebisinide sagsalim kucagina aldirsin inss

Arkadaşlar hastaneden aradilar yarin inss11.30 da transferin olacak inss bu sefer allah nasip etsin dualarinizin duacisiyim hepinizi kocaman opuyorum bir kaçggün giremezsem merak etmeyin

Arkadaşlar hastaneden aradilar yarin inss11.30 da transferin olacak inss bu sefer allah nasip etsin dualarinizin duacisiyim hepinizi kocaman opuyorum bir kaçggün giremezsem merak etmeyin

:) hadi hayırlısı hakkında.. Biraz elektronikten uzak durmakta fayda var bence de, biz ilk başlarda telefonları bile yatak odasına koymadık yatarken. Teknolojiden uzak duramıyoruz maalesef normalde, akıllı telefonlar, ıpadler hep kucağımızda.. Transferden sonra bir kaç gün dinlen, sonra normal hayatına devam et bence, kan dolaşımıda çok önemli. Tabii Rabbim ol derse, ne yapsan da yapmasan da boş :) hadi çok güzel haberler duyalım senden de

[QUOTECNN inoma17, post: 38802567, member: 361365"]:) hadi hayırlısı hakkında.. Biraz elektronikten uzak durmakta fayda var bence de, biz ilk başlarda telefonları bile yatak odasına koymadık yatarken. Teknolojiden uzak duramıyoruz maalesef normalde, akıllı telefonlar, ıpadler hep kucağımızda.. Transferden sonra bir kaç gün dinlen, sonra normal hayatına devam et bence, kan dolaşımıda çok önemli. Tabii Rabbim ol derse, ne yapsan da yapmasan da boş :) hadi çok güzel haberler duyalım senden de[/QUOTE]

Amin cnm inss aynen katiliyorum

Cathecim Rabbim isteyincevherseyvoluyor dimi hamileliğinin kaçıncı ayin dasin yada bebisini kucagini aldinmi tatlim Hersey gönlünce olsun sevgilerrrr
canım daha 12 haftalık .herşey hepimizin gönlünce olsun canım..Rabbim tez zamanda isteyen herkese sağlıklı hamilelikler yaşatsın inşallah

Hatirlamazmiyiz seni cnm benim cok sevindim inan allah tamamina erdirsin inss bundan sonra güzel haberlerini paylasirsin bizimle ins gözün aydin cnm
inşallah ben de sizlerin güzel haberlerinizi alırım. hepiniz için dua ediyorum. duaların gücüne inanıyorum...:)

Gusel haberlerini bekliyoruz canim Rabbimbyuzunu yüzümüzü guldursun bebislerin seni birakmasinlrini sağlıkla tutjnsunlar Insallah tatlım tedavi esnasında yada daha önceden altarnatif tiptan yararlandimni tekrar hersey gönlünce olsun kuzummmm Gusel haberlerini bekliyoruz canim

canım daha 12 haftalık .herşey hepimizin gönlünce olsun canım..Rabbim tez zamanda isteyen herkese sağlıklı hamilelikler yaşatsın inşallah
Rabbim sağlıkla eline aldirsin keyifli hamilelikler dilerim canm benim sevgi dolu günler dilerim

günaydınlar mutlu haftalar hatunlaaarrrrr

inşallah herşey çok çok güzel ilerler, inşallah önce göbişinde can bulurlar sonra kucağına alırsın bebelerini......

ay inanamıyorum yaaa; ben bu haberi nası atlamış da görmemişim....
nası sevindim anlatamammmmmm maşallah size........

Allahım nazarlardan saklasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.....

Haticimmm Kiyamam ya Insallah tez günde iylesirsin Rabbim bir avazda kurtarsın bebisini kucagini alınca butun sıkıntıların bter Allahım sağlıkla eline aldirsin sevgiler

CaniM benim allah razı olsun inşallah bunlari da atlatip kucagima alitim ve Rabbim insallah tum hepimize nasip edrr aminnnn :*

Canlarımin Ici nasılsınız meneksecim Insallah transferin hayırlısıyla geçmiştir
Kızlar ben bugun randevuma gittim geldim muayene etmeden bi kan aldılar hemen ilac yazdi persembevgunu rahime çizik atmak Icin randevu verdi hakkımda hayırlısı olsun kızlar hepimuzinda sonu sağlıklı sihhatli bebisle biten son twdavilerimuz olur sevgiler dualarinuzi bekliyom Kislar

canım maşallah :) az kalmış senin de doğuma :) nasılsın :) nasıl gidiyor :)

Canım çok teşekkür ederim, iyiyim çok şükür. Bebeğim 2 hafta kadar önden gidiyor, tombiş bir bebek. 4 kiloyu çok rahat görür dedi doktor bugün. Hafiften bi korktum. :) Hayırlısı olsun diyelim. Sen nasılsın?

canım transferin hayırlı olsun, umarım her şey yolundadır keyfin yerindedir. Allah güzel sonuçlar nasip etsin,bebeklerin seninle 9 ay kalsın inşallah. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…