Meneksecimm Insallah transferin hayırlısıyla olur ve annelerine sıki sıkı tutunurlar ve mutlu haberi verirsin sevgilerMrb arkadaslar herkese iyi geceler benim icin cok guzel dileklerde buklundugunuz icin oncelikle ayri ayri hepinize cooook tesekkur ediyorum benden haberler iyi cok sukur masallah10 yumurta toplanmisti 8 tanesi iyi durumdaymis döllenmede inss5. gun embiriyosu yapilacakmis inss pazartesi transferim olacak dualariniza ihtiyacim var kizlarrr hepinizi kocaman opuyorum
Selincim sen simdi minik kizini kucaginda mis kokusunu icine cekiyorsundur masallahsize cnm allah bagislasin allah anali babali buyutsun inss cnm guzel dogum hikayeni
merakla bekliyorum
Haticim cok gecmis olsun cnm inss allah sifa versin kolayliklar versin inss cnm
Haticimmm Kiyamam ya Insallah tez günde iylesirsin Rabbim bir avazda kurtarsın bebisini kucagini alınca butun sıkıntıların bter Allahım sağlıkla eline aldirsin sevgilerBItanem rahatlattin beni cok sagol ama öyle hastayim ki bi an önce dogurmam lazım ya ölüyorum bronşit oldum annem bakıyor bna antibiyotik alıyorum ama üç gündür ne uyku var ne bsey bendeki sansa bak
Mrb arkadaslar herkese iyi geceler benim icin cok guzel dileklerde buklundugunuz icin oncelikle ayri ayri hepinize cooook tesekkur ediyorum benden haberler iyi cok sukur masallah10 yumurta toplanmisti 8 tanesi iyi durumdaymis döllenmede inss5. gun embiriyosu yapilacakmis inss pazartesi transferim olacak dualariniza ihtiyacim var kizlarrr hepinizi kocaman opuyorum
Selincim sen simdi minik kizini kucaginda mis kokusunu icine cekiyorsundur masallahsize cnm allah bagislasin allah anali babali buyutsun inss cnm guzel dogum hikayeni
merakla bekliyorum
Haticim cok gecmis olsun cnm inss allah sifa versin kolayliklar versin inss cnm
Arkadaşlar hastaneden aradilar yarin inss11.30 da transferin olacak inss bu sefer allah nasip etsin dualarinizin duacisiyim hepinizi kocaman opuyorum bir kaçggün giremezsem merak etmeyin
canım daha 12 haftalık .herşey hepimizin gönlünce olsun canım..Rabbim tez zamanda isteyen herkese sağlıklı hamilelikler yaşatsın inşallahCathecim Rabbim isteyincevherseyvoluyor dimi hamileliğinin kaçıncı ayin dasin yada bebisini kucagini aldinmi tatlim Hersey gönlünce olsun sevgilerrrr
inşallah ben de sizlerin güzel haberlerinizi alırım. hepiniz için dua ediyorum. duaların gücüne inanıyorum...:)Hatirlamazmiyiz seni cnm benim cok sevindim inan allah tamamina erdirsin inss bundan sonra güzel haberlerini paylasirsin bizimle ins gözün aydin cnm
Gusel haberlerini bekliyoruz canim Rabbimbyuzunu yüzümüzü guldursun bebislerin seni birakmasinlrini sağlıkla tutjnsunlar Insallah tatlım tedavi esnasında yada daha önceden altarnatif tiptan yararlandimni tekrar hersey gönlünce olsun kuzummmm Gusel haberlerini bekliyoruz canimArkadaşlar hastaneden aradilar yarin inss11.30 da transferin olacak inss bu sefer allah nasip etsin dualarinizin duacisiyim hepinizi kocaman opuyorum bir kaçggün giremezsem merak etmeyin
Rabbim sağlıkla eline aldirsin keyifli hamilelikler dilerim canm benim sevgi dolu günler dilerimcanım daha 12 haftalık .herşey hepimizin gönlünce olsun canım..Rabbim tez zamanda isteyen herkese sağlıklı hamilelikler yaşatsın inşallah
herkese mutlu ve huzurlu pazarlar...
cathee hayırlı olsun gözün aydın çok sevindim ..rabbim sağlıkla kucağına da almak nasip olsun inşalahhh
inşallah herşey çok çok güzel ilerler, inşallah önce göbişinde can bulurlar sonra kucağına alırsın bebelerini......Arkadaşlar hastaneden aradilar yarin inss11.30 da transferin olacak inss bu sefer allah nasip etsin dualarinizin duacisiyim hepinizi kocaman opuyorum bir kaçggün giremezsem merak etmeyin
ay inanamıyorum yaaa; ben bu haberi nası atlamış da görmemişim....canım daha 12 haftalık .herşey hepimizin gönlünce olsun canım..Rabbim tez zamanda isteyen herkese sağlıklı hamilelikler yaşatsın inşallah
Haticimmm Kiyamam ya Insallah tez günde iylesirsin Rabbim bir avazda kurtarsın bebisini kucagini alınca butun sıkıntıların bter Allahım sağlıkla eline aldirsin sevgiler
Nasil oldun canim benim Insallah Biras daha İyisindirCaniM benim allah razı olsun inşallah bunlari da atlatip kucagima alitim ve Rabbim insallah tum hepimize nasip edrr aminnnn :*
canım maşallah :) az kalmış senin de doğuma :) nasılsın :) nasıl gidiyor :)
canım transferin hayırlı olsun, umarım her şey yolundadır keyfin yerindedir. Allah güzel sonuçlar nasip etsin,bebeklerin seninle 9 ay kalsın inşallah. :)Mrb arkadaslar herkese iyi geceler benim icin cok guzel dileklerde buklundugunuz icin oncelikle ayri ayri hepinize cooook tesekkur ediyorum benden haberler iyi cok sukur masallah10 yumurta toplanmisti 8 tanesi iyi durumdaymis döllenmede inss5. gun embiriyosu yapilacakmis inss pazartesi transferim olacak dualariniza ihtiyacim var kizlarrr hepinizi kocaman opuyorum