2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

hatim canım kilosuna fazla takilma saglikli olsun kiloyu doguncada alir.aden dogdugunda 2300 gr 46 cmdi.simdi 6400 gr 65 cm.erken ve ufak dogmasina ragmen gününde dogan ve aynı ayda olan bebeklere göre bile gelisimi ilerde

BItanem rahatlattin beni cok sagol ama öyle hastayim ki bi an önce dogurmam lazım ya ölüyorum bronşit oldum annem bakıyor bna antibiyotik alıyorum ama üç gündür ne uyku var ne bsey bendeki sansa bak

CAnim belkide bebeğin yaninda şu an bilemiyorum ama darısı basima artık

BItanem rahatlattin beni cok sagol ama öyle hastayim ki bi an önce dogurmam lazım ya ölüyorum bronşit oldum annem bakıyor bna antibiyotik alıyorum ama üç gündür ne uyku var ne bsey bendeki sansa bak

aman canım son aylarında edecegin dua ve isteklere dikkat et.37. haftada o kdr agirlastim ve kuzum oyle asagidaydi ki mobilyalarin geldigi gün kiz kardesim abla betin benzin attı iyi misin dedi keske bugün dogursam sızliyo dedim ve gece doguma gittim.

YAaaa hastalıktan işte rabbim affetsin sende dikkat et kendine ve bebeğe

ayy okurken nasıl gözlerim doldu iş yerinde olmasam kendimi salar ağlardım resmen, muhteşem bi duyguyu yaşamışsın eşinle birlikte olman da ayrı bi güzel :):) ailenizin bir ömür boyu sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmesi dileğiyle... darısı hepimizin başına inşallah...

amiiiiin amiiiinnnnvaktinde inşaALLAH

Allah razı olsun canım. ..dualarımız hepimiz için

YAaaa hastalıktan işte rabbim affetsin sende dikkat et kendine ve bebeğe
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşlahhh sağlıkla bebişi kucağına alınca biticek hepsi

Mrb arkadaslar herkese iyi geceler benim icin cok guzel dileklerde buklundugunuz icin oncelikle ayri ayri hepinize cooook tesekkur ediyorum benden haberler iyi cok sukur masallah10 yumurta toplanmisti 8 tanesi iyi durumdaymis döllenmede inss5. gun embiriyosu yapilacakmis inss pazartesi transferim olacak dualariniza ihtiyacim var kizlarrr hepinizi kocaman opuyorum

Selincim sen simdi minik kizini kucaginda mis kokusunu icine cekiyorsundur masallah size cnm allah bagislasin allah anali babali buyutsun inss cnm guzel dogum hikayeni
merakla bekliyorum

Haticim cok gecmis olsun cnm inss allah sifa versin kolayliklar versin inss cnm

Neşecim çok güzel haberler verdin inşaALLAH pazartesi transfer sorunsuz olur ve müjdeli haberler almaya devam ederiz

Arkadaşlar hepimize iyi haftasonlari olsun inşallah

Yelizcim sende tedaviye basliyormussun inss basladigin gibi sonunda güzel bitsin ne kadar yumi tpolanirsa inşa hepsi kaliteli olur gobisinde can bulsun inss hakkında hayirlusi olsun cnm

Aminnn inşlahhh güzel olucak herşey..senide duayla ve heyecanla takip ediyorum. ......yumoşların bebiş olsun sıkısıkı tutunsun lar sana

Hatirlamazmiyiz seni cnm benim cok sevindim inan allah tamamina erdirsin inss bundan sonra güzel haberlerini paylasirsin bizimle ins gözün aydin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…