hatim canım kilosuna fazla takilma saglikli olsun kiloyu doguncada alir.aden dogdugunda 2300 gr 46 cmdi.simdi 6400 gr 65 cm.erken ve ufak dogmasina ragmen gününde dogan ve aynı ayda olan bebeklere göre bile gelisimi ilerde
Amin canım. Haticecim sağlıklı olsun canım sen sadece ona dua et. Kilo vs hepsi düzelir bence. Sakın kafana takma onları.
Canım umarım sıkıntılı bişey çıkmaz. Evet 2 gün önce annemler geldi. Az önce ablamlar da geldi. Kusura bakma 2 gündür son kontroller vs bir türlü buraya yazamadım. Doktor kontrolü iyi geçti. Doktor artık alalım dedi. Canım nereye bastığımı bilemiyorum. Heyecandan ölücem
Sağol amaya Rabbim sağlıkla sana da nasip etsin inşallah.
Canım doktor alalım dedi. Evet canım uzun bir yolun ardından sıra kavuşmaya geldi. Rabbim hepimizinkini sağlıklı kucağımıza versin inşallah.
Amin canım. Haticecim sağlıklı olsun canım sen sadece ona dua et. Kilo vs hepsi düzelir bence. Sakın kafana takma onları.
Canım umarım sıkıntılı bişey çıkmaz. Evet 2 gün önce annemler geldi. Az önce ablamlar da geldi. Kusura bakma 2 gündür son kontroller vs bir türlü buraya yazamadım. Doktor kontrolü iyi geçti. Doktor artık alalım dedi. Canım nereye bastığımı bilemiyorum. Heyecandan ölücem
Canım doktor alalım dedi. Evet canım uzun bir yolun ardından sıra kavuşmaya geldi. Rabbim hepimizinkini sağlıklı kucağımıza versin inşallah.
Haticim stres yapma önemli olan bebeğin sağlıklı doğması nasıl doğacağına paşan karar verecek zaten son 25 gün hadi bir avazda inşaALLAH
BItanem rahatlattin beni cok sagol ama öyle hastayim ki bi an önce dogurmam lazım ya ölüyorum bronşit oldum annem bakıyor bna antibiyotik alıyorum ama üç gündür ne uyku var ne bsey bendeki sansa bak
aman canım son aylarında edecegin dua ve isteklere dikkat et.37. haftada o kdr agirlastim ve kuzum oyle asagidaydi ki mobilyalarin geldigi gün kiz kardesim abla betin benzin attı iyi misin dedi keske bugün dogursam sızliyo dedim ve gece doguma gittim.
ayy okurken nasıl gözlerim doldu iş yerinde olmasam kendimi salar ağlardım resmen, muhteşem bi duyguyu yaşamışsın eşinle birlikte olman da ayrı bi güzel :):) ailenizin bir ömür boyu sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmesi dileğiyle... darısı hepimizin başına inşallah...Merhaba canlarrrr
sonunda oglusumuza kavustuk cok sukur 1 haftalik olduk bile :) sezeryan oldu normal dogum dusunuyordum ama son anda bebisimiz donmus ve normal dogum zaten imkansizmis..sezeryana gun almistik ancak acillik oldum mide yanmasindan ve hadi alalim bebegi dedi doktor :)
Heyecanla stresle merakla ve mide agrisiyla gecirilen 5-6 saatten sonra operasyona girdim millet dogum sancisi ceker benimki mide agrisi oldu :)
Esimde girdi oprasyona agri sizi hicbisey olmadi endise ve merakla minigimin ilk aglamasini bekledim ve hepiniz icin dua ettim..sonra duyuldu mucizemin sesi hatika bir duyguydu tabiki sulugoz ben agladim esim fotograglatimixi cekti...ya anlatilmiyor bile insalkah hepiniz bir an once tadarsiniz bu duyguyu..haber edeyim deddim cok vok operimmmm hepiciginizi..
canım benimCAniM arkadaşım ölüyorum ben amacok ağır bronşit geçiriyorum antibiyotik fayda etmiyor dayanamıyorum
amiiiiinayy okurken nasıl gözlerim doldu iş yerinde olmasam kendimi salar ağlardım resmen, muhteşem bi duyguyu yaşamışsın eşinle birlikte olman da ayrı bi güzel :):) ailenizin bir ömür boyu sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmesi dileğiyle... darısı hepimizin başına inşallah...
Allah razı olsun canım. ..dualarımız hepimiz içincanım maşallah :) az kalmış senin de doğuma :) nasılsın :) nasıl gidiyor :)
canım geçen tesadüfi girdim bu topiğe :) yazını gördüm bende az önce 1 tane okudum :)allahım yardımcın olsun :)
canım geçmiş olsun :) bebişi öpüyorummmm :)
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşlahhh sağlıkla bebişi kucağına alınca biticek hepsiYAaaa hastalıktan işte rabbim affetsinsende dikkat et kendine ve bebeğe
Neşecim çok güzel haberler verdinMrb arkadaslar herkese iyi geceler benim icin cok guzel dileklerde buklundugunuz icin oncelikle ayri ayri hepinize cooook tesekkur ediyorum benden haberler iyi cok sukur masallah10 yumurta toplanmisti 8 tanesi iyi durumdaymis döllenmede inss5. gun embiriyosu yapilacakmis inss pazartesi transferim olacak dualariniza ihtiyacim var kizlarrr hepinizi kocaman opuyorum
Selincim sen simdi minik kizini kucaginda mis kokusunu icine cekiyorsundur masallahsize cnm allah bagislasin allah anali babali buyutsun inss cnm guzel dogum hikayeni
merakla bekliyorum
Haticim cok gecmis olsun cnm inss allah sifa versin kolayliklar versin inss cnm
albimdesin, post: 38783353, member: 325734"]Neşecim çok güzel haberler verdininşaALLAH pazartesi transfer sorunsuz olur ve müjdeli haberler almaya devam ederiz
Aminnn inşlahhh güzel olucak herşey..senide duayla ve heyecanla takip ediyorum. ......yumoşların bebiş olsun sıkısıkı tutunsun lar sanaArkadaşlar hepimize iyi haftasonlari olsun inşallah
Yelizcim sende tedaviye basliyormussun inss basladigin gibi sonunda güzel bitsin ne kadar yumi tpolanirsa inşa hepsi kaliteli olur gobisinde can bulsun inss hakkında hayirlusi olsun cnm
sağol canımAmin cnm inss
İyi haftasonlari cnm inss sendende hep guzel haberler alalim
kızlar nasılsınız? beni çok eskiler tanır. amayaa ile birlikte topik topik gezmiştik.2011den beri tüp bebek deniyorum. ama rabbim kısmet etmedi. ilk bebeğimi 20 haftalıkken kaybettim. diğerleri tutmadı. sonucu denemede kimyasal gebelik oldu. bizde ara vermeye karar verdik. zaten yaşadığım yerde tüp bebek yaptıracak merkez bile yoktu. ben de herşeyi oluruna bıraktım. sonra bir gün adetin 3 gün gecikti. aslında hep vakitli gelirdi. ama çocuğumuz olmadığı için hiç kondurmadım. ama yine de içimden "acaba mı?" dedim.eşimden gizlice gidip test yaptım. ve sonuç POZİTİFTİ! gözlerime inanamadım.ağlamaktan helak oldum.
uzun lafın kısası asla ama asla ümidinizi kaybetmeyin. Rabbim doğru zamanda bu duyguyu hepimize tattırsın inşallah. gerçi daha kimseye sçylemedim. ilkinde başımdan kötü şeyler geçtiği için... şimdi ikili test yaptırdım.Rabbim yardımcım olsun da herşey yolunda gitsin bu defa da sağlıklı bi bebek olsun.zamanı gelince sağlıkla kucağıma alayım bebeişimi. sizlerin de dualarını bekliyorum. hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah. Allah hepimizin yüzünü güldürsün...
ay ne çok konuştum kusura bakmayın. hakkınızı helal edin.