- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
çok geçmiş olsunçok şükür tatlım yuvarlanıp gidiyorum işte.... daha iyi tatlım iş yoğunluğu... yıl sonları özellikle fena oluyor
inşallah iyi gelir tatlım... bu soğuklarda yemedi açıkçası. bi de dişim ağrıyodu önce onu hallediyim istedim, ancak çok eski dolgum sızlamıştı dün dr a gittim dolguyu çıkardı içini temizlerken en arka dişlerimden biri, sinirimi patlattı bu da kanal tedavisi anlamına geliyor... iki hafta sonra kanal tedavisi yapacak sonra kurtulcam ve tedaviye hazır hale gelcem inşallah.... 10.000 bakımını da yaptırmış olcam iştebebeler de bi zahmet beğensinler artık, eşşek kadar hatun oldum dimi ama yaaaaa
sağol tatlım geçti gitti çok şükür...çok geçmiş olsunsenin bebikler çok şanslı olacak süper bir anneleri var
Canim bende de seker cikinca cok bozulmustum,drum bile sasirmisti,cunku toplamda 2kg almistim o vakitte.abur cubur da pek yemem,cikolata filan...ekmek de yemiyordum..tam simariklik yapip,istedigimi yiyecegim zaman diyet cikti diye uzuldum ben.ama beslenmemi duzenlediler.oglen ve ara ogun yemiyordum,ekmek tuketmiyordum..bunlar eklendi,kuru bakliyat,hamur isi,corba yasaklandi ..su an uymuyorum pek diyete ama bebek iyi gidiyor.senin de buyuk ihtimal olmayan istahin yerine gelecek bu tip bir duzenleme ile..heyecanlı ve stresli olman çok normal canımeksikler alınır zamanla bazen yaşadıkça ne alacağına karar vereceksin hastane çıkışı battaniye v.b temel ihtiyaçlar hazır olsun gerisi kolay büyüyorlar teyzesi bu günlere geldik inşaALLAH Rabbim cümlemize vaktinde kucağımıza almayı nasip eder inşaALLAH her zorlukla bir kolaylık olur benim şekere canımın sıkılmasının en büyük sebebi hamileliğin başından beri iştahsızım ve abur cubur yememeye gayret ettim yinede yükaek çıktı böyle olunca diyet listesine nasıl uyarım bilmiyorum bana bakan kimse yok işim zor ama ne yapalım tek derdimiz bu olsun ikiz fikri benide çok korkutuyor ama inşaALLAH üstesinden geliriz
şekerle ilgili aynı durumu yaşamışız neyseki buda çözülecek sorunlardan biri diyelimCanim bende de seker cikinca cok bozulmustum,drum bile sasirmisti,cunku toplamda 2kg almistim o vakitte.abur cubur da pek yemem,cikolata filan...ekmek de yemiyordum..tam simariklik yapip,istedigimi yiyecegim zaman diyet cikti diye uzuldum ben.ama beslenmemi duzenlediler.oglen ve ara ogun yemiyordum,ekmek tuketmiyordum..bunlar eklendi,kuru bakliyat,hamur isi,corba yasaklandi ..su an uymuyorum pek diyete ama bebek iyi gidiyor.senin de buyuk ihtimal olmayan istahin yerine gelecek bu tip bir duzenleme ile..
Abla ve arkadaslardan cok geldi bebek esya,kiyafeti..ben odasini duzenleyemedimkendi kiyafet dolaplarim duruyor hala,kaldiramadim..gozumde cok buyuyor,stres yapiyor bana (
Arkadaşlar hepinize iyi aksamlar inşa herkes iyidir bende iyiyim çok şükür bugün catlatma iğnesi vurulacak inş çarşamba günüde opu yapilacak
Yelizcim bir tanede ben okurum cnm Allah kabul etsin inss cnm
Az once okudum canim ben... Haber veriyim dedim. Allah kabul etsin insallah....
Ben de mart reglim ile tedaviye baslamayi planlamaya basliyorum... İlk kez dinlendiriyorum galiba... Evet mart nisan gibi yeniden start vericem... Allah nasip kisnet ederse....
kızlaaaaaaaar allah hepinizden razı olsun beni çok mutlu ettiniz okunan yasin' ler hepimiz için
öpüyorum hepinizi sevgiyle
Kizlarrrrr iyi akşamlar Bisde Allshim izniyle ilk randevumuzu aldik ayin 12 de randevumuz var Vw ilk adwtle tedaviye Rabbim nasip ederse insallah hersey iyi gider baslicaz Rabbim ozenen dileyen usteyen herkesin gonlunevgore versin Dua edin Kislar gecen seferr gibi olmasin Rabbim ol desin
Bitanem nasılsın bu hafta kavuşuyosun minnosuna degil mi ? Rabbim bana da buradaki herkese de nasip etsin insallah aminn.ben kontrole gittim bebek maalesef 2.5 kilo sezaryen den vazgeçti hoca normal olsa daha iiiyidedi tabi ama son ana kadar belli olmaz dedi bide muayene masasinda tansiyonum düşüp bayilinca iyiden vazgeçti :) sanırım ben ocagin sonunda dogurcam :))
herkese günaydın kızlar
dün 50 lik şeker yüklemesi yapıldı açlık 85 yüklemeden sonraki 1. saat 169,9çıktı doktorla detaylı görüşemedik ama yüksek dedi endokronolijiye gitmelisin dedi @selen1977 sen ne yaptın dr. kontrolü nasıl geçti annen geldi mi?
günaydın kızlar....
4343 çok sevindim hayırlı olsun inşallah sonu bebişli olsun....
nihancim inşallah senin için hayırlı zamanda olur ki bence de açıkcası havalar sorun bir ay daha beklemen seni çok yıpratmasın; hayırlı zamanda başla, hayırlısıyla güzel sonuçlar al inşallah :)
selen hayırla, sağlıkla, bi avazda dedikleri gibi kolaylıkla geçen bi doğum hikayen olsun inşallah....
hati; senin de pek az kaldı.... inanamıyorum zaman nasıl da hızla geçio....
Selencim bugun doktora gidecektin,nooldu? Daha onceden sezaryen tarihini 7ocak demistin diye hatirliyorum.eger oyleyse yarin bebisimz gelecek sanirim
Hayirlsiyla saglikla kucagina al insallah,bize de haber verirsin artik
canım Selenim yazdıklarını okurken kalbim mutluluktan kuş oldu uçtuKızlar doktor herşey yolunda bebeğimizin sağlığı, kilosu, suyu vs. çok iyi görünüyor dedi. Perşembe günü alalım dedi. 2 gündür çok koşturduğum için bir türlü yazamamıştım. yarın sabah 9,30 da hastaneye yatış yapıyorum. Yaşımdan dolayı mecbur genel anestesili sezeryan olacak sanırım.
Rabbim nasip ederse yarın masalım gelecek. Mucizemle buluşmaya çok az kaldı.
Hem tedirginim hem heyecanlıyım hemde korkuyorum. Rabbim sağlıkla nasip etsin başka da bişey istemiyorum.
Doğuma girerken hepinizin ismini tek tek söyleyeceğim. hatta yazıp üstüme bir yere mi taksam diyorum. Bebiş isteyenlere bebiş, doğumu yaklaşanlara kolay doğum nasip etsin diye dualar edeceğim.
Her zamanki gibi sizden de bol bol dua istiyorum kader arkadaşlarım. Rabbim dileklerimizi kabul etsin. Her aşama da yardımcımız olsun.
Doğum sonrası en kısa zamanda size yazmaya çalışacağım.Birbirimize çok dua ettik. Hakkınızı helal edin. Sizleri çok seviyorum.
Allahım bebeğim sağlıklı olsun.... AMİNNNNNNNNNN
Kızlar doktor herşey yolunda bebeğimizin sağlığı, kilosu, suyu vs. çok iyi görünüyor dedi. Perşembe günü alalım dedi. 2 gündür çok koşturduğum için bir türlü yazamamıştım. yarın sabah 9,30 da hastaneye yatış yapıyorum. Yaşımdan dolayı mecbur genel anestesili sezeryan olacak sanırım.
Hem tedirginim hem heyecanlıyım hemde korkuyorum. Rabbim sağlıkla nasip etsin başka da bişey istemiyorum.
Doğuma girerken hepinizin ismini tek tek söyleyeceğim. hatta yazıp üstüme bir yere mi taksam diyorum. Bebiş isteyenlere bebiş, doğumu yaklaşanlara kolay doğum nasip etsin diye dualar edeceğim.
Her zamanki gibi sizden de bol bol dua istiyorum kader arkadaşlarım. Rabbim dileklerimizi kabul etsin. Her aşama da yardımcımız olsun.
Doğum sonrası en kısa zamanda size yazmaya çalışacağım.Birbirimize çok dua ettik. Hakkınızı helal edin. Sizleri çok seviyorum.
Bitanem nasılsın bu hafta kavuşuyosun minnosuna degil mi ? Rabbim bana da buradaki herkese de nasip etsin insallah aminn.ben kontrole gittim bebek maalesef 2.5 kilo sezaryen den vazgeçti hoca normal olsa daha iiiyidedi tabi ama son ana kadar belli olmaz dedi bide muayene masasinda tansiyonum düşüp bayilinca iyiden vazgeçti :) sanırım ben ocagin sonunda dogurcam :))
Kızlar doktor herşey yolunda bebeğimizin sağlığı, kilosu, suyu vs. çok iyi görünüyor dedi. Perşembe günü alalım dedi. 2 gündür çok koşturduğum için bir türlü yazamamıştım. yarın sabah 9,30 da hastaneye yatış yapıyorum. Yaşımdan dolayı mecbur genel anestesili sezeryan olacak sanırım.
maaşaALLAHhatim canım kilosuna fazla takilma saglikli olsun kiloyu doguncada alir.aden dogdugunda 2300 gr 46 cmdi.simdi 6400 gr 65 cm.erken ve ufak dogmasina ragmen gününde dogan ve aynı ayda olan bebeklere göre bile gelisimi ilerde
Allshim gonlundekini omrune yazsin saglikla sihhatle insallah hersey yoljnda gider mutlu haberini bekliyorus sevgilermerabaaaaaaa kızlarr sonunda adet oldum bende yarın başlıyom ilaçlara
hava buz gibi bizim buraya otobüs dolmuş da çıkmıyo
dün gece buzdolabım bozuldu tam sırasıydı ya çünkü yazdan yaptığım yiyeceklerim erimek üzere
servis gelemiyo alllahım deliricem
bide 10 gündür hiç iş yoktu bu sabah 2 tane iş gönderdiler acil diye
pazar günü de evimde kuran okunacak 20 kişi falan gelicek napıcam ben yaaaaaaaaaa
merabaaaaaaa kızlarr sonunda adet oldum bende yarın başlıyom ilaçlara
dün gece buzdolabım bozuldu tam sırasıydı ya çünkü yazdan yaptığım yiyeceklerim erimek üzere
pazar günü de evimde kuran okunacak 20 kişi falan gelicek napıcam ben yaaaaaaaaaa
maaşaALLAHmaaşaALLAH
Yelizcim hayırlı olsun tedavin bazen olumsuzluklar üst üste gelir ama sonu güzel olur biraz sabırla herşey düzelecek inşaALLAHmerabaaaaaaa kızlarr sonunda adet oldum bende yarın başlıyom ilaçlara
canım maşallah :) az kalmış senin de doğuma :) nasılsın :) nasıl gidiyor :)Kandiliniz mübarek, yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar. Bu yıl hepimizin sağlıkla evlatlarına kavuşmasını diliyorum. Allah hepimizin sevincini paylaşmayı nasip etsin.
canım geçen tesadüfi girdim bu topiğe :) yazını gördüm bende az önce 1 tane okudum :)allahım yardımcın olsun :)merabakızlar inşalahh herkesin keyfi yerindedir.....benim sizlerden bi ricam olucak ama bunu burdan istemek ne kadar doğru bilmiyorum tabi ....... sizlerle 1 senedir yakın gibi olduk güvendiğim için yazıyım dedim
bana illa 500 yasin duası yaptıralım dedilerde her bir kişi bir yasin okuyacakmış ..acaba bana 1 yasin okumak isteyen olurmu
dualarımız hepimiz için olsun inşalahh
canım geçmiş olsun :) bebişi öpüyorummmm :)Canlar hepinise saglikli huzurlu mutlu ve bebisli bir yil diliyorum..2015 harika bir yil olur insallah...tedaviye gerek kalmadan grlir beklenen bebislerimiz vee hamislerimiz saglicskla agrisiz sizisiz kavusurlar yavrularinw..
Benim kuzum iyi cok sukur ancak brnim mide yanmalarim devam ediyor yine acillik oldum sanirim bobrek tasindanmis ultrason cekilmedi hrnuz heralde 2015 te bi operasyon gorunuyor bana..bebisleriiz saglikli olsunda gerisi kolay...hepiniz aklimda dualarimdasinix...
yelizvim okumak isterdim ama benim kanamalarim devam ediyir hala..selenn arkadasim cok az kalmisss bak heyecanlandimsimdi guzel haberlerini vekliyorumm sezeryan cok kokay sakin takma kafana...naxan kuzum seninde az kaldi hati ile birlikte..kalbimdesin hep aklimdasin eminimki guzel yavtularina kavusacsksin Allahin uzniyle..neseee tedavin 2ler geyirsin sana emii:) kiz kacsk amaya nerelerdesin topigi basi bis birakip gittin :) monicacim seninde az kalmis yaa madallahhh hamislerimizee 4343 ithal grlin bu yil senin yilin olsun insallahhh .romacim bebis iyimi sekerim? Oyle yogun yorgun ve uykusuz oluyorki insan vakit kalmiyor hivbiseye..yazamadim pek bu aralar..adini unuttuklarim afgola zira uykusuzum yine :)