2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim cok sevindim,allahim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder,kacinci gun embriyosuydu kac adet.benimde 12. Gun 304 tu.benziyor degerlerimiz👏👏

perscim senin içinde çok mutlu oldum... darısı başımıza inşallah... sağlıkla kucaklarınıza alın, sünnetlerini düğünlerini görün inşallah.... bize de dua edin ne olur..

Aksi ispat edilene kadar hamişsin Bu gece gecmez sana, bebisi sev sev uyu. İnsallah pozitif sonucunu alınca bize transfer sonrası hamile kalmanın püf noktalarını anlatcan yarın akşam

msruyacım... bayıldım yazdıklarına.. gerçekten biz şimdi hamiş adayıyız... bugünleri de yaşamayabilirdik... bunu hissetmek bile güzerl... hayal etmek, düş kurmak... inşallah hepğimizin hayalleri gerçekleşir...

gunaydin arkadaslar hepinize guzel bir hafta sonu olsun insss

bende çikolata kisti Bu topic bizim gibilerle doldu ya Bende martta laparoskopi oldum.aşılama oldum.bu ilk tüp denememiz

bende ocakta olmuştum laparoskopi ama hain kistim hemen kendini yeniledi hemde tam tamına aldırdığım kistin 2 katı boyutunda pek umudum yok ama 8 cm lik kistle hamiş olabilmeye genede allahtan ümit kesilmez

bende ocakta olmuştum laparoskopi ama hain kistim hemen kendini yeniledi hemde tam tamına aldırdığım kistin 2 katı boyutunda pek umudum yok ama 8 cm lik kistle hamiş olabilmeye genede allahtan ümit kesilmez

tatlım ben ameliyat olduğumda 6 cm di şimdi 8 cm oldu :))) ama çok innaçlıyım olacak olacak

amiinnnnn... amin..... birkaç gündür giremedim.. açıkçası şimdiden sonrada düzenli giremeyeceğim...çünkü eşimin kızı geldi... bu sayfalar interneti açınca gözükmesin diye tüm explorerı temizliyorum geçmişe dönük... biliyosunuz onun haberi yok ve olursa ölümden beteri benim için... bu konuyu o geldiğinden beri konuşmuyoruz bile... ben belimi incittiğimi söyledim öyle biliyor... haberleri o yüzden gecikmeli alıyorum ama hep dua ediyorum herkes için... ne olur sizde beni unutmayın ve dualarınızdan eksik etmeyin...

amayacımmı çok merak ediyorum valla... inşallah iyidir... amayaaaa seni çok özledim....

cnm allah inssss gönlune gore versin sen ins hamis oldugunda insss. kardesi onu benimseyecek sen biseyi kafana takma ve bu guzel gunlerinin tadini cikar cnm

kizlar amaya carsamba gunu olmustu dimi ameliyatini o gunden beri girmedigine gorebelki annesinin evinde kaliyorsa internet belki yoktur orda ondan giremiyordur inss hersey yolundadir onun icin
amayacim tekrar cok gecmis olsun cnm carcabuk don artik aramiza ozledik seni

benim de transferim siznle aynı gündü arkadaşlar... inşallah hepimiz o gün en mutlu günümüzü yaşarız...

Kızlar bebeğim düştü....

cayazcım ne söylenir bilemiyorum... ama allah yardımcın olsun... bu sefer nasip değilmiş.. inşşallah bir daha ki sefer olur...

canım bir de beni düşün... benim sonucun ne olursa olsun benim bir ikinci deneme hakkım yok... eşim sürekli ben görevimi yaptım diyor...

tatlım ben ameliyat olduğumda 6 cm di şimdi 8 cm oldu :))) ama çok innaçlıyım olacak olacak

Arkadaşlar kimi doktor kist engel kimisi de engel değil diyor sizde biliyorsunuz tabi ki, ama Allahım ol deyince oluyor. ben çikolata kisti forumlarında takip ederken 9 cm lik kisti ile kendiliğinden hamile kalan arkadaş vardı. lütfen umudunuzu canlı tutun inşallah Rabbimin izniyle en hayırlısı neyse o olsun. Allah hepimizi dileklerimize kavuştursun inşallah.

aaaaaammmmmmiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

taşın bile üstünde ot bitiren rabbim elbet isterse bizimde olur bebişlerimiz şuanda yumurta geliştirici iğneleri 1 kere vurdum ama yumurtalıklarımda ağrılar var normalmi yoksa kisttenmi acaba doktorum geliştiriclere başlamadan önce 3 gün orgalutran ile yumurtalıkları baskıladı allah hepimize anneliği tattırır inş

Sukurler olsun rabbime :)))allahim sizlere de nasip etsin bu tarifsiz mutlulugu sizlere de yasatsin:)

Cok mutluyumm elim ayagim titriyor soktayimmmmmmm

harika bir haber bu yaaaa... allahım çok şükür hep güzel haberler alalım böyle... buradaki herkesten.... arkadaşım çooook mutlu oldum allah tamamına erdirsin.... bizleri de unutma dua için.... peşinden gelelim inşallah...

Amin canim aminn hep dualarimdasiniz.seni basindan beri takip ediyorum yazisma firsatimiz olmadi ama icimde bir his var seninle ilgili rabbimin izniyle insallah guzel bir haber alicaksin.ozellikle senin sonucunu dort gozle bekliyorum.Allah yar ve yardimcin olsun.

canım bende hergece kabus görüyorum... ama kimseye anlatamadığım için hiç böyle yorumlamamıştım... inşallah öyledir de artık güzel rüyalara dönüşür... rüyalarda gerçeğe...

amiiinnnn canım inşallah... allah ol derse olacak... ama benim için bugünlere gelmek bile hayaldi... allahıma şükür... sonrası içinde inşallah ol dr.... hepimize inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…