Canim cok sevindim,allahim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder,kacinci gun embriyosuydu kac adet.benimde 12. Gun 304 tu.benziyor degerlerimiz👏👏
Aksi ispat edilene kadar hamişsinBu gece gecmez sana, bebisi sev sev uyu. İnsallah pozitif sonucunu alınca bize transfer sonrası hamile kalmanın püf noktalarını anlatcan yarın akşam
Hayırlı sabahlar arkadaslar kan tahlilinı verdim 12 gibi çıkacak dua edin İnş
I'nş canım bakalım ben sana gelişmelerden haberdar ederim muhtemel benim daha önce 5 gün kadar inş birbirimize müjdeli haberleri veririz.ߙϰߙϰߙϛ/QUOTE]
inş canim benim ucumuzun degerlerid birbirine cok yakin
ayyy hadi inssss. guzel haberle dön bize cnmHayırlı sabahlar arkadaslar kan tahlilinı verdim 12 gibi çıkacak dua edin İnş
bende çikolata kistiBu topic bizim gibilerle doldu ya Bende martta laparoskopi oldum.aşılama oldum.bu ilk tüp denememiz
bende ocakta olmuştum laparoskopi ama hain kistim hemen kendini yeniledi hemde tam tamına aldırdığım kistin 2 katı boyutunda pek umudum yok ama 8 cm lik kistle hamiş olabilmeye genede allahtan ümit kesilmez
sevgili çileklimonata canım test sonucuna çok sevindim.Rabbim tamamına erdirmeyi 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin..... darısı bizlerin de başına tedavisine başlayan arkadaşlarında hayırlı olsun sizlerinde güzel haberlerini alalım inşaALLAH.CUMA akşamında ALLAH'ım benim gibi hayırlı evlat isteyenlerin transferi olmus sonuç bekleyenlerin pozitif sonuç almış arkadaşlarımın değerlerini katlanarak artmasını ve özellikle cayaz ve amayaa' nın içinde bulundukları bu durumdan hayırla ve sağlıkla feraha kavuşmalarını nasip et.aaaammmiiiiiiiinnnnnnn
Hayırlı sabahlar arkadaslar kan tahlilinı verdim 12 gibi çıkacak dua edin İnş
amiinnnnn... amin..... birkaç gündür giremedim.. açıkçası şimdiden sonrada düzenli giremeyeceğim...çünkü eşimin kızı geldi... bu sayfalar interneti açınca gözükmesin diye tüm explorerı temizliyorum geçmişe dönük... biliyosunuz onun haberi yok ve olursa ölümden beteri benim için... bu konuyu o geldiğinden beri konuşmuyoruz bile... ben belimi incittiğimi söyledim öyle biliyor... haberleri o yüzden gecikmeli alıyorum ama hep dua ediyorum herkes için... ne olur sizde beni unutmayın ve dualarınızdan eksik etmeyin...
amayacımmı çok merak ediyorum valla... inşallah iyidir... amayaaaa seni çok özledim....
tatlım ben ameliyat olduğumda 6 cm di şimdi 8 cm oldu :))) ama çok innaçlıyım olacak olacak
kodal cım biz aynı gün transfer olduk. aynı gün hayırlı haberleri alacağız inş. yaşadığın olay bende de var bende arada gidip bakıyorum acaba adet mi oldum diye. İlaçların etkisi herhalde deyip çıkıyorum işin içinden. Hapşururken acaip bir sancı vuruyor zararı yoktur herhalde
Kızlar bebeğim düştü....
bende ocakta olmuştum laparoskopi ama hain kistim hemen kendini yeniledi hemde tam tamına aldırdığım kistin 2 katı boyutunda pek umudum yok ama 8 cm lik kistle hamiş olabilmeye genede allahtan ümit kesilmez
tatlım ben ameliyat olduğumda 6 cm di şimdi 8 cm oldu :))) ama çok innaçlıyım olacak olacak
Kader arkadaslarim ben bugün çok duygusalim sizinle paylasmak istedimAmin Allahim ben benim gibisenden umut bekleyen can yoldaslari ellerini karinlarina koyup şöyle dua ediyorlardir Allahim bizelere Yüceler yucesi katından rahmetinle temiz sağlıklı bir nesil gönder onu razi oldugun kullarindan et Allahdan korkan kuldan utanan merhametli bir veli olsun anasina babasina vatanina hayırlı bir evlat olsun bizlerde onlara hayirli ana baba olabilelim Kereminle muamele eyle Allahim Gönlümüzu dilegimizi duamizi kendimizi sana teslim ettik kabul eyle vasil eyle Allahim Amin...
Arkadaşlar kimi doktor kist engel kimisi de engel değil diyor sizde biliyorsunuz tabi ki, ama Allahım ol deyince oluyor. ben çikolata kisti forumlarında takip ederken 9 cm lik kisti ile kendiliğinden hamile kalan arkadaş vardı. lütfen umudunuzu canlı tutun inşallah Rabbimin izniyle en hayırlısı neyse o olsun. Allah hepimizi dileklerimize kavuştursun inşallah.
Sukurler olsun rabbime :)))allahim sizlere de nasip etsin bu tarifsiz mutlulugu sizlere de yasatsin:)
Cok mutluyumm elim ayagim titriyor soktayimmmmmmm
harika bir haber bu yaaaa... allahım çok şükür hep güzel haberler alalım böyle... buradaki herkesten.... arkadaşım çooook mutlu oldum allah tamamına erdirsin.... bizleri de unutma dua için.... peşinden gelelim inşallah...
Günaydın kızlar.ben bir yazıda okumuştum ama cok sacma deyip üstünde bile durmamistim. ..narkozdan sonra karabasan olurmuş diye....
gece lavaboya uyaniyorum ve tekrardan 2.uykuma daldigim da 4 gündür sürekli kâbus görüyorum. Annemle konuştuğumuz da (geçen sene ameliyat oldu)ben daha yeni atlattim ben de kâbuslar görüyordum dedi.
allah allah gerçekten narkoz etkisiyle olabilir mi. sizlerde var mı böyle yan etkiler. ..
Amin canim aminn hep dualarimdasiniz.seni basindan beri takip ediyorum yazisma firsatimiz olmadi ama icimde bir his var seninle ilgili rabbimin izniyle insallah guzel bir haber alicaksin.ozellikle senin sonucunu dort gozle bekliyorum.Allah yar ve yardimcin olsun.