gunaydin arkadaslar hepinize guzel bir hafta sonu olsun insss
I'nş canım bakalım ben sana gelişmelerden haberdar ederim muhtemel benim daha önce 5 gün kadar inş birbirimize müjdeli haberleri veririz.ߙϰߙϰߙϛ/QUOTE]
inş canim benim ucumuzun degerlerid birbirine cok yakin
ayyy hadi inssss. guzel haberle dön bize cnm
hadiii inşallah.. sabırsızlıkla güzel haberini bekliyoruz....
sendemi benim gibi 8 cmle tüp bebek yaptırıyosun yani hangi hastanede yaptırıyosun doktorun kistle ilgili bişey dedimi peki
lucrin kullanan arkadaşlarım bana yardımcı olur musunuz?
lucrın kullandıktan sonra ne yapılıyor, yumurtlayıcı ıgnelere mı başlıyoruz?
Tedavi aşaması nasıl ilerliyor?
İlk kez uzun protokol uygulanıyor ve bılemıyorum :44:
evet 8 cmle kist yaptırıyorum :) ankara başkent hastanesi doç dr göğşen önalan doktorum.kisti takma ddedi.rahatlattı sağolsun o yzden kistim var demiyorum çocuğum olmuyor diyorum :)
Benim doktorumda kisti olupta hamile kalan çok hasta var dedi bakalım umarım bizimde mucizemiz gelirrr göbüşlerimize:)
doktoruna güven rabbine güven sabret dua et.olacak benim bu tüp bebeğiminşallah seninde olur hepimizinde olur
Maalesef 8.66 yüksek ihtimal kimyasal gebelik yine Bundada gitti umutlar
Hic belli olmaz umudunu kaybetme benim drum dun dediki 9-10larda olup bebegini kucagina alan cok hastam oldu ,5ve uzerini takip etmek gerekir dedi.ptesi testini yinele cnm guzel dusun dua et allahtan umit kesilmez
Sagol canım...cnm ben son uc yildir ugrasiyorum tedaviyle toplamda 3 kilo aldim. boyum1.73 kilomda 74 cnm fazla kilo almam insss sende durumlar nasil
cnm bence en az ilk uc ay yasak olabilir cnm bence bi dr konus sen istersen
Çok büyük bir mucize gerek bilmiyorum ki
Kızlar sonucum malesef negatif.. Hayırlısı böyleymiş kelimelerin kifayetsiz kaldığı noktadayım....
Guzbahar teşekkür ederim yaa sağolasın. .Duanı eksik etme olur mu kucağıma almak nasip olur inşallah. .senden de güzel haber bekliyorum Allahın izniyle. .senin için de ben oynıcam böyleCanım çok sevindim bu güzel habere allah tamamına erdirsin.. dün okudum mesajını evde oynadım senin adına kendi kendime ama... mesaj atamadım birtürlü... sisteme giriş yapamadım... bir yandan sevinçten ağladım ne güzel haberler alıyoruz diye...
allah kucağına almayı, sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin inşallah....
kızlar bu arada ben de bekliyorum... bugün transferimin 5. günü... çok fazla birşey hissetmiyorum... bel ağrım va arada kasıklarda ısırılmış gibi ağrılarım oluyor... Birde sık sık kulaklarım uğulduyor tansiyonum düşüyor sanırım... ve çok susuyorum... sizce bunlar neden oluyor...
şimdi okumaya başlıyorum okuyacağım çok gün var... daha kim bilir nasıl güzel haberler alacağım inşallah...
Maalesef 8.66 yüksek ihtimal kimyasal gebelik yine Bundada gitti umutlar
Sagol canım...
Ben 1.60 boyundayım 50 kiloyum..kolay kolay kilo almayan bir tipim ama bakalım...
Kızlar sonucum malesef negatif.. Hayırlısı böyleymiş kelimelerin kifayetsiz kaldığı noktadayım....
perscim senin içinde çok mutlu oldum... darısı başımıza inşallah... sağlıkla kucaklarınıza alın, sünnetlerini düğünlerini görün inşallah.... bize de dua edin ne olur..