Kaçıncı gün kaç adet embriyoydu canım bize sadece 10-12 gun sonra gel dediler ,benımde 3 Kasım transfer 3.günߘʛ/QUOTE]
3.gun embiriyosu 2 adet koymuslardi sence gittigimizde inss kalp atisinida gorurmuyuz
Canim maşallah cok sevindim :) bizede eua et belirtin neydi cnm benim bugün 4. Günüm hafif adet sancisi gibi agri giriyor sanki dolu gibi kasiklarim
Canım çok sevindim her şey güzel gidiyor inşallah bende 150 pregon ile başladım hâlâ aynı devam edicem inşallah birde Orgalutran yapmaya başladım Yumoşlar catlamasin diye ♥ ikimizin muhtemelen aynı gün olur transfer ♥
Satı 20 kasım olan var mı
slm kızlar ben bayahdr girmiyorum ben Anadolu yakısındayım oturuyorum dr Avrupa yakasında olduğu için oablamda kalıyorum kusura bakmayın nete giremiyorum normalde kasımın 7 ssinde adet olmam gerekti olmadım kasımın 18 de oldum bu gün iynelerimin 4. günü ve dr bana değişik bir iyne verdi aranızda bu iynelereden kullanan oldumu acaba merional 75lu ilk tedavimde bunu kullanmamıştım ben
Kaç kilosunuz..yani ilaçlar kilo yaptı mı?
Kilo takibi yaparız artık bundan sonra.
Bir de bişey sorucam ama :26:ilişki ne zamana kadar yasak bir fikriniz var mı..doktora gidince doktor mu söylerki..merak ediyorum da :26:
ilk deneme mutlu son :) 4 haftalık olmuşuz :)
Sukurler olsun rabbime :)))allahim sizlere de nasip etsin bu tarifsiz mutlulugu sizlere de yasatsin:)
Cok mutluyumm elim ayagim titriyor soktayimmmmmmm
Kaç kilosunuz..yani ilaçlar kilo yaptı mı?
Kilo takibi yaparız artık bundan sonra.
Bir de bişey sorucam ama :26:ilişki ne zamana kadar yasak bir fikriniz var mı..doktora gidince doktor mu söylerki..merak ediyorum da :26:
Tüp bebek diye hastaneye gidip son dakikada aşılama deneme kararıyla başladığımız tedavimizdeki son gelişmeler hakkında bilgi vereyim:)
Prugon iğnesine devam ediyorum, 1 yumurtam gelişmiş, 2. de gelişmek üzereymiş. Doktorum muhtemelen 2 yumurtayla aşılamaya girecek gibiyiz dedi. Pazartesi bir kez daha kontrolüm var sonra çatlatma iğnesi olacak, sonrada aşılama..
Vakit yaklaştıkça heyecan basıyor beni ki sonraki 15 günü nasıl bekleyecem bilmiyorum
Sukurler olsun rabbime :)))allahim sizlere de nasip etsin bu tarifsiz mutlulugu sizlere de yasatsin:)
Cok mutluyumm elim ayagim titriyor soktayimmmmmmm
cnm insss tedavinin sonuda guzel bitsin inanki. o beklemek. en zor tarafi bence
Kızlar sonucum malesef negatif.. Hayırlısı böyleymiş kelimelerin kifayetsiz kaldığı noktadayım....
Kızlar sonucum malesef negatif.. Hayırlısı böyleymiş kelimelerin kifayetsiz kaldığı noktadayım....
cnm gecmis olsun cok uzuldum ne diyecegimi bilemedim inanki idrarda baktiysan sonuca inanma cnm ama