2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim maşallah cok sevindim :) bizede eua et belirtin neydi cnm benim bugün 4. Günüm hafif adet sancisi gibi agri giriyor sanki dolu gibi kasiklarim

Canim benim hicbir belirtim yoktu 0 diyebilirim sadece arada adet sancisi oluyodu(ozellikle de bugun) ki bunu transferden sonra herkes yasiyor.benim acikcasi hic umidim yoktu rabbim insallah tamamina erdirir herzaman dualrimda olacaksiniz

Kaç kilosunuz..yani ilaçlar kilo yaptı mı?
Kilo takibi yaparız artık bundan sonra.
Bir de bişey sorucam ama :26: ilişki ne zamana kadar yasak bir fikriniz var mı..doktora gidince doktor mu söylerki..merak ediyorum da :26:

süper inş kaliteli bi çok yumoşların olur...
ben de son 2 gün orgalutran kullanıyorum çatlamaması için...

hadi hayırlısı bakalım :) yarın sabah kontrol var benim

merional 75 bir kez aşılama da kullanmıştım

ve şimdi de 2 gün boyunca 200 puregona artı olarak kullandım

cnm ben son uc yildir ugrasiyorum tedaviyle toplamda 3 kilo aldim. boyum1.73 kilomda 74 cnm fazla kilo almam insss sende durumlar nasil

cnm bence en az ilk uc ay yasak olabilir cnm bence bi dr konus sen istersen

Sukurler olsun rabbime :)))allahim sizlere de nasip etsin bu tarifsiz mutlulugu sizlere de yasatsin:)

Cok mutluyumm elim ayagim titriyor soktayimmmmmmm

maşallah canım allah tatmamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin çoksevindim darısı benim ve isteyen herkesin başına

Son düzenleme:
Tüp bebek diye hastaneye gidip son dakikada aşılama deneme kararıyla başladığımız tedavimizdeki son gelişmeler hakkında bilgi vereyim:)
Prugon iğnesine devam ediyorum, 1 yumurtam gelişmiş, 2. de gelişmek üzereymiş. Doktorum muhtemelen 2 yumurtayla aşılamaya girecek gibiyiz dedi. Pazartesi bir kez daha kontrolüm var sonra çatlatma iğnesi olacak, sonrada aşılama..
Vakit yaklaştıkça heyecan basıyor beni ki sonraki 15 günü nasıl bekleyecem bilmiyorum

cnm insss tedavinin sonuda guzel bitsin inanki. o beklemek. en zor tarafi bence

hayat çok garip yaaa

bir yandan üzücü haber

bir yandan sevindirici haber...

cayazcım bu duyguyu çok iyi biliyorum Allah yar ve yardımcın olsun, sabır versin,

en kısa zamanda bu üzüntünü unutturacak

bir bebiş versin, cani gönülden dua ediyorum

müminin mümine yaptığı samimi dualar reddedilmezmiş...

Bunda da vardır elbette Hakk'ın hikmeti...

serenaycım senin de diğer hamişlerimiz gibi gözün aydın ola, sağlıcakla kucağına al inş...

darısı bizim başımıza göbüşümüze

aminnnnnnnnnnnnnn

Kızlar sonucum malesef negatif.. Hayırlısı böyleymiş kelimelerin kifayetsiz kaldığı noktadayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…