Canım genelde ilk 3 ay önermiyorlar diye biliyorum ama yinede sen Dr la bi görüş derim😊😊😊
senin kilon iyi cnm ama sunu da soyleyim hamislik farkli bisey ben lik hamisligimde. +10 bitirdim insss hayirlisiyla yine oyle olsun
Kızlar sonucum malesef negatif.. Hayırlısı böyleymiş kelimelerin kifayetsiz kaldığı noktadayım....
testimi tazeledim...14. gün değerim 816,5
Masallahh canim nazar:[/ insallah yarin benim deger de yukselmis olur icim bi rahatlar
kızlar,doğal yolla hamile kalsaydık da her iki günde bir kan testi yapacak mıydık yine??bilen var mı bunu?bize özel mi,yoksa her hamile mi yapıyor??
Bildigim kadariyla yapilmiyor tup bebekle kimyasal gebelik ve dusuk riski var bundan dolayi 2gunde bir tekrarliyoruz kese gorunene kadar zaten 1500lerde kese gorunuyor diye biliyorum
kontrol sonucu: salı günü OPU !!!!
yumurtaların durumu gzl dedi büyümeye devam etmişler, en büyüğü 20,5
yumurtalar salı günü toplanırsa sizce hangi günlere transfer denk gelebilir?
kızlar,doğal yolla hamile kalsaydık da her iki günde bir kan testi yapacak mıydık yine??bilen var mı bunu?bize özel mi,yoksa her hamile mi yapıyor??
Maalesef 8.66 yüksek ihtimal kimyasal gebelik yine Bundada gitti umutlar
Salı gününkü opu hayırlı olsun şimdiden. Transfer günün 3. gün embriyosu yapılır büyük ihtimal genelde 3. gün yaparlar. cuma günü transferin yapılır bence :)
Ama düşündüğümden daha iyiyim nedense delirdimmi ne:) Bugün test günümdü sabah idrar testi yaptım tek çizgi çok net çıktı. Hastaneden aradılar p.tesi kan testi yaptırın, idrarda çıkmayabilir dediler ama yok boşuna kendimi kasmayım. Zaten bugün aynı zamanda adet günüm. P.tesiye kadar olmazsam belki yaparım bi kan testi ama ben hissediyorum adet olacağımı hafif ağrılar geliyor. Bunada şükür ben hamile olmadığım haberini aldım ya çok kötü bir rahatsızlık haberi alsaydım napardım? Çok şükür kendimi iyi hissediyorum.Allah sağlık sıhhat versin hepimize.öpüldünüz arkadaşlaar
Ama düşündüğümden daha iyiyim nedense delirdimmi ne:) Bugün test günümdü sabah idrar testi yaptım tek çizgi çok net çıktı. Hastaneden aradılar p.tesi kan testi yaptırın, idrarda çıkmayabilir dediler ama yok boşuna kendimi kasmayım. Zaten bugün aynı zamanda adet günüm. P.tesiye kadar olmazsam belki yaparım bi kan testi ama ben hissediyorum adet olacağımı hafif ağrılar geliyor. Bunada şükür ben hamile olmadığım haberini aldım ya çok kötü bir rahatsızlık haberi alsaydım napardım? Çok şükür kendimi iyi hissediyorum.Allah sağlık sıhhat versin hepimize.öpüldünüz arkadaşlaar