2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım genelde ilk 3 ay önermiyorlar diye biliyorum ama yinede sen Dr la bi görüş derim😊😊😊

tmm sağol canım,merak ettim sadece..kuduruk değilim yani

senin kilon iyi cnm ama sunu da soyleyim hamislik farkli bisey ben lik hamisligimde. +10 bitirdim insss hayirlisiyla yine oyle olsun

haklısın hamilelik başka..bakalım nasıl olurum..hadi hayırlısı,sağlıklı olalım da..sonra veririz inşallah..

Kızlar sonucum malesef negatif.. Hayırlısı böyleymiş kelimelerin kifayetsiz kaldığı noktadayım....

ben de çok üzüldüm cnm yaa

çok zor...sabırlı olmamız lazım...

ama sakın pes etme sakın...

Pes etmek yok

Kolay değil öyle pes etmek
Yarı yoldan dönmek
Hayat mücadele demek
İnsan oğluna yakışmaz vazgeçmek

Önce sabrı öğreneceksin
Zamanı vadelere böleceksin
Buğün olmazsa yarın diyeceksin
Her doğan güne eşlik edeceksin

Uçurumun kıyısında dursanda
Asla düşmeyeceksin
Dalgaların arasında kalsanda
Başını suya gömmeyeceksin

İnadına yenilmeyeceksin hayata
Sımsıkı sarılacaksın ellerinle umuduna
Bıkmadan usanmadan yarınları bekleyeceksin
Yüreğindeki ateşi hiç söndürmeyeceksin

Yok pes etmek yok asla
Her tökezlediğinde yeniden
Yeniden kalkacaksın ayağa
Kendini değil korkularını gömeceksin toprağa

Meryem İşler

Son düzenleme:
kızlar,doğal yolla hamile kalsaydık da her iki günde bir kan testi yapacak mıydık yine??bilen var mı bunu?bize özel mi,yoksa her hamile mi yapıyor??

kızlar,doğal yolla hamile kalsaydık da her iki günde bir kan testi yapacak mıydık yine??bilen var mı bunu?bize özel mi,yoksa her hamile mi yapıyor??

Bildigim kadariyla yapilmiyor tup bebekle kimyasal gebelik ve dusuk riski var bundan dolayi 2gunde bir tekrarliyoruz kese gorunene kadar zaten 1500lerde kese gorunuyor diye biliyorum

Bildigim kadariyla yapilmiyor tup bebekle kimyasal gebelik ve dusuk riski var bundan dolayi 2gunde bir tekrarliyoruz kese gorunene kadar zaten 1500lerde kese gorunuyor diye biliyorum

ama normal gebelikte de o risk var..
gerçi o zaman da ilk sonucu alınca doktora giderdik,o da bekletirdi bir hafta filan..aynı hesaba geliyo..
tmm anladım canım sağolasın..

Kızlar transferimin 5. günündeyim ama hem geceleri çok sık idrara çıkar oldum hemde sol kasığımda acayip bir ağrı var. Çikolata kistlerim sol tarafta acaba onlardan mı kaynaklanıyor. Ağrıya alışkınım ama yolunda gitmeyen bir şey mi var diyede düşünmüyor değilim.

kontrol sonucu: salı günü OPU !!!!

yumurtaların durumu gzl dedi büyümeye devam etmişler, en büyüğü 20,5

yumurtalar salı günü toplanırsa sizce hangi günlere transfer denk gelebilir?

kontrol sonucu: salı günü OPU !!!!

yumurtaların durumu gzl dedi büyümeye devam etmişler, en büyüğü 20,5

yumurtalar salı günü toplanırsa sizce hangi günlere transfer denk gelebilir?

Salı gününkü opu hayırlı olsun şimdiden. Transfer günün 3. gün embriyosu yapılır büyük ihtimal genelde 3. gün yaparlar. cuma günü transferin yapılır bence :)

Canım doğal yolla kalınca zaten,adetin gecikmiş oluyor ve 1000 nin üzerinde çıkıyor değerin.1000nin üstündekilerede tekrar bakmıyorlar.bizimkiler kıymetli ya ondan bakılıyor bebişim.birde kat kat artması sağlıklı gelişimi olduğunu gösterdiği için bakılıyor,dış gebelik ,kimyasal gebelik bi türlü belli ediyor kendini galiba canım allah esirgesin.

Maalesef 8.66 yüksek ihtimal kimyasal gebelik yine Bundada gitti umutlar

Canım hiç belli olmaz bu işler benim geçen tüp te bir bayan varmış 1.50 imiş değeri takibe bile almayalim demişler sonradan ne olur ne olmaz diye takibe alınmış ve gebeliği devam etmiş inş. Seninde öyle oluur

Ama düşündüğümden daha iyiyim nedense delirdimmi ne:) Bugün test günümdü sabah idrar testi yaptım tek çizgi çok net çıktı. Hastaneden aradılar p.tesi kan testi yaptırın, idrarda çıkmayabilir dediler ama yok boşuna kendimi kasmayım. Zaten bugün aynı zamanda adet günüm. P.tesiye kadar olmazsam belki yaparım bi kan testi ama ben hissediyorum adet olacağımı hafif ağrılar geliyor. Bunada şükür ben hamile olmadığım haberini aldım ya çok kötü bir rahatsızlık haberi alsaydım napardım? Çok şükür kendimi iyi hissediyorum.Allah sağlık sıhhat versin hepimize.öpüldünüz arkadaşlaar

kaçıncı gün test yaptın? yine de kan testindeki sonucunu görmeden emin olma bence :)

sonucun gerçekten negatif olsa da (ki hiç belli olmaz), tepkin o kadar pozitif ki, ne kadar hoşuma gitti anlatamam

önemli olan bu gerçekten...

inş sonuç ne olursa olsun ben de inş pozitif tepki gösterebilirim

bu sefer söz verdim kendime

canım hakkında hayırlısı olsun fakat biliyorsun bu dönemde idrarda çıkmıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…