2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kaçıncı gün kaç adet embriyoydu canım bize sadece 10-12 gun sonra gel dediler ,benımde 3 Kasım transfer 3.günߘʛ/QUOTE]

3.gun embiriyosu 2 adet koymuslardi sence gittigimizde inss kalp atisinida gorurmuyuz
I'nş canım bakalım ben sana gelişmelerden haberdar ederim muhtemel benim daha önce 5 gün kadar inş birbirimize müjdeli haberleri veririz.🙏🙏🙏

Kaç kilosunuz..yani ilaçlar kilo yaptı mı?
Kilo takibi yaparız artık bundan sonra.
Bir de bişey sorucam ama :26::KK17: ilişki ne zamana kadar yasak bir fikriniz var mı..doktora gidince doktor mu söylerki..merak ediyorum da :26:

Canım diyetisyenine tedavide hiç gidemedim beni tebrik etti hiç kilo almamışın dedi,61,5 kilo 172 boyundayım.ama bu hafta sanki bi kaç kilo almışım gibi geliyo inş ilk 3 ay almayız,benim arkadaşlar aşerip kilo verenler bile oldu,😊

Arkadaşlar bende çikolata kisti hastasıyım iki tane çikolata kistim var birisi 4,5 birisi 3 cm bunun yanında yumurta rezervi azlığım da var. Doktorum ameliyatı hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum deyince ben erken yoldan tüp bebek denemeye başladım. 1 aralıkta sonucu öğrenicem bakalım kistlerimiz bizi üzecek mi

bendede çikolata kisti mağduruyum 2 defa ameliyat geçirdim ve hala 8 cm lik kistim var:KK43: umarım tüp bebekte sorun yaşamayız benim doktorumda daha ameliyat olma önce tüp bebek deneyelim dedi umarım yüzümüz güler artık

inşallah öyledir canım senin duyguların bambaşkadır şuan Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sorunsuz bir hamilelik geçir inşallah .. gerçekten çok iyisiniz kızlar ya insanlar bu tedavi döneminde çok hassas oluyor ve sizin her söylediğiniz beni o kadar rahatlatıyoki anlatamam piskoloğa gitsem bu denli teselli olmam :) aynı kaderi paylaşıyoruz ve ancak birbirimizi yine biz anlıyoruz inşallah herşey güzel olur hepimiz için bebişlerimiz olur...

Günaydın canım. Kanaman ve agrilarin devam etmiyor degil mi. Hadi bakalim heyecanla bekliyoruz sonucunu. Insallah mutlu haber verirsin. Bizim de haftasonumuz renklenir :KK66:

Kızlar sonucum malesef negatif.. Hayırlısı böyleymiş kelimelerin kifayetsiz kaldığı noktadayım....

Canım benim ne demek lazım, nasıl teselli etmek lazım ,ne yazmak lazım inan ben ve tüm arkadaşlar bunu ,olumsuz sonuçlar da bir türlü beceremiyoruz.tanimasakta birbirlerimizi uzuntulere inan ki ortagiz .allah yardımcın olsun. Bir dahaki denemende rabbim yüzünü güldürsün. Maddi manevi güç versin rabbim. ..

Günaydın kızlar.ben bir yazıda okumuştum ama cok sacma deyip üstünde bile durmamistim. ..narkozdan sonra karabasan olurmuş diye....
gece lavaboya uyaniyorum ve tekrardan 2.uykuma daldigim da 4 gündür sürekli kâbus görüyorum. Annemle konuştuğumuz da (geçen sene ameliyat oldu)ben daha yeni atlattim ben de kâbuslar görüyordum dedi.
allah allah gerçekten narkoz etkisiyle olabilir mi. sizlerde var mı böyle yan etkiler. ..

Günaydın kızlar.ben bir yazıda okumuştum ama cok sacma deyip üstünde bile durmamistim. ..narkozdan sonra karabasan olurmuş diye....
gece lavaboya uyaniyorum ve tekrardan 2.uykuma daldigim da 4 gündür sürekli kâbus görüyorum. Annemle konuştuğumuz da (geçen sene ameliyat oldu)ben daha yeni atlattim ben de kâbuslar görüyordum dedi.
allah allah gerçekten narkoz etkisiyle olabilir mi. sizlerde var mı böyle yan etkiler. ..

Alla alla hiç duymadım o kadar narkoz yedim ama elhamdülillah olmadı böyle birşey .oku kendini canım nas,felak,ayetel kursi,birde ben cevşen takıyorum🙏🙏

Kızlar sonucum malesef negatif.. Hayırlısı böyleymiş kelimelerin kifayetsiz kaldığı noktadayım....

Canim :KK43: cok üzüldüm Allahim güç versin sımsıkı sarilin esinizle

Hayırlı sabahlar arkadaslar kan tahlilinı verdim 12 gibi çıkacak dua edin İnş
Günaydın cnm inşallah güzel sonucla gel

Banada sanki böyle hir yerden düşecek gibi olur uyanirsin ya korkarak öyle olmustu bunye zayif düşüyor ondan oluyor demisti esim dua oku bol bol cnm Allaha emanet

canım o kilo vermeyi agızları alısmıs herkese diyolar heralde :KK1: Bence dengeli beslenelim yeter :KK56: Bende 60 kiloyum valla, hatrısayılır bi agırlıgım var :KK9: Benim doktor bişiy demedi ama. Canım benim kullandıgım lucrin ayda bir vurulan bi igne, 3 ay falan once basladım. Zaten bu adeti kesiyomus, amaç kisti baskılamakmış, yaramaz kist :KK4: Ama 2 ay kullansak yeter dedi (ki genelde 3 ay kullanılıyomus bu igne). En son 5 kasımda yupppiii baslıyoz diye gittim, çünkü 2 ay kullanmısım igneyi, bu sefer de doktorum şey dedi. Bi ay daha bekleyelim, yumurtalıkların fazla baskılanmıştır şu anda, ilaçlara istediğimiz cevabı alamayız, bir ay kadar bu lucrinin etkisi rahatlasın oyle baslayalım dedi. Ben dumur tabi. Bi hayır vardır dedik, bekliyoruz 2 aralığı. Soyle bi hayır oldu, bu ay curuk dıslerımı yaptırttım :KK1: Gebeliğe tam hazırlık :KK49: Yani canım işin özü ben tüpe adet olmadan baslıcam. Bakalım hayırlısı. Ya yazdıysan onceden nolur kusura bakma, sana uzun protokol uygulayacaktı dimi?? Bu arada ben de ankaradayım :KK34:

benmde boy 1,60 kilo 57 :KK1: Ama zayıf gösteriyorum valla:KK1: Senin doktor baya farklı yöntem izlemiş.amaaan bebeğimiz olsunda boşveerr:KK1:bu arada ben uzun kısa protokol nedir bilmiyorum ama adetin 2.günü gl dedi :KK1:

Kızlar beta hcg 299, 01!!:nazar:
Allahıma binlerce kez şükürler olsun bana bugünü gösterdi,ben hamileyim inanamıyorum:KK49:
Dua eden,beni merak eden herkesten Allah razı olsun..Allahım tez zamanda herkese nasip etsin böyle sevinmeyi..hepinize duacıyım..

Canım çok sevindim bu güzel habere allah tamamına erdirsin.. dün okudum mesajını evde oynadım senin adına kendi kendime ama... mesaj atamadım birtürlü... sisteme giriş yapamadım... bir yandan sevinçten ağladım ne güzel haberler alıyoruz diye...

allah kucağına almayı, sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin inşallah....

kızlar bu arada ben de bekliyorum... bugün transferimin 5. günü... çok fazla birşey hissetmiyorum... bel ağrım va arada kasıklarda ısırılmış gibi ağrılarım oluyor... Birde sık sık kulaklarım uğulduyor tansiyonum düşüyor sanırım... ve çok susuyorum... sizce bunlar neden oluyor...

şimdi okumaya başlıyorum okuyacağım çok gün var... daha kim bilir nasıl güzel haberler alacağım inşallah...

bendede çikolata kisti mağduruyum 2 defa ameliyat geçirdim ve hala 8 cm lik kistim var:KK43: umarım tüp bebekte sorun yaşamayız benim doktorumda daha ameliyat olma önce tüp bebek deneyelim dedi umarım yüzümüz güler artık

bende çikolata kisti :KK1: Bu topic bizim gibilerle doldu ya :KK1: Bende martta laparoskopi oldum.aşılama oldum.bu ilk tüp denememiz :KK1:

Ben Ocak-Şubat tüp bebek bölümünde yazıyordum... Son bir değişiklikle tedaviye bu ay başlayı verdim bi aksilik olmassa burdayım. Acıbadem maslak -tüpler yok-yaş 25 ilk deneme.

X