- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
yok cnm kan tahlili 1,0 çıktı
tmm cnm insss rabbim bebisini en kisa surede nasip etsin cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok cnm kan tahlili 1,0 çıktı
I'nş canım bakalım ben sana gelişmelerden haberdar ederim muhtemel benim daha önce 5 gün kadar inş birbirimize müjdeli haberleri veririz.🙏🙏🙏Kaçıncı gün kaç adet embriyoydu canım bize sadece 10-12 gun sonra gel dediler ,benımde 3 Kasım transfer 3.günߘʛ/QUOTE]
3.gun embiriyosu 2 adet koymuslardi sence gittigimizde inss kalp atisinida gorurmuyuz
Kaç kilosunuz..yani ilaçlar kilo yaptı mı?
Kilo takibi yaparız artık bundan sonra.
Bir de bişey sorucam ama :26: ilişki ne zamana kadar yasak bir fikriniz var mı..doktora gidince doktor mu söylerki..merak ediyorum da :26:
Kızlar sonucum malesef negatif.. Hayırlısı böyleymiş kelimelerin kifayetsiz kaldığı noktadayım....
Arkadaşlar bende çikolata kisti hastasıyım iki tane çikolata kistim var birisi 4,5 birisi 3 cm bunun yanında yumurta rezervi azlığım da var. Doktorum ameliyatı hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum deyince ben erken yoldan tüp bebek denemeye başladım. 1 aralıkta sonucu öğrenicem bakalım kistlerimiz bizi üzecek mi
inşallah öyledir canım senin duyguların bambaşkadır şuan Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sorunsuz bir hamilelik geçir inşallah .. gerçekten çok iyisiniz kızlar ya insanlar bu tedavi döneminde çok hassas oluyor ve sizin her söylediğiniz beni o kadar rahatlatıyoki anlatamam piskoloğa gitsem bu denli teselli olmam :) aynı kaderi paylaşıyoruz ve ancak birbirimizi yine biz anlıyoruz inşallah herşey güzel olur hepimiz için bebişlerimiz olur...
Hayırlı sabahlar arkadaslar kan tahlilinı verdim 12 gibi çıkacak dua edin İnş
Kızlar sonucum malesef negatif.. Hayırlısı böyleymiş kelimelerin kifayetsiz kaldığı noktadayım....
Günaydın kızlar.ben bir yazıda okumuştum ama cok sacma deyip üstünde bile durmamistim. ..narkozdan sonra karabasan olurmuş diye....
gece lavaboya uyaniyorum ve tekrardan 2.uykuma daldigim da 4 gündür sürekli kâbus görüyorum. Annemle konuştuğumuz da (geçen sene ameliyat oldu)ben daha yeni atlattim ben de kâbuslar görüyordum dedi.
allah allah gerçekten narkoz etkisiyle olabilir mi. sizlerde var mı böyle yan etkiler. ..
Günaydın cnm inşallah güzel sonucla gelHayırlı sabahlar arkadaslar kan tahlilinı verdim 12 gibi çıkacak dua edin İnş
Günaydın kızlar.ben bir yazıda okumuştum ama cok sacma deyip üstünde bile durmamistim. ..narkozdan sonra karabasan olurmuş diye....
gece lavaboya uyaniyorum ve tekrardan 2.uykuma daldigim da 4 gündür sürekli kâbus görüyorum. Annemle konuştuğumuz da (geçen sene ameliyat oldu)ben daha yeni atlattim ben de kâbuslar görüyordum dedi.
allah allah gerçekten narkoz etkisiyle olabilir mi. sizlerde var mı böyle yan etkiler. ..
canım o kilo vermeyi agızları alısmıs herkese diyolar heralde Bence dengeli beslenelim yeter Bende 60 kiloyum valla, hatrısayılır bi agırlıgım var Benim doktor bişiy demedi ama. Canım benim kullandıgım lucrin ayda bir vurulan bi igne, 3 ay falan once basladım. Zaten bu adeti kesiyomus, amaç kisti baskılamakmış, yaramaz kist Ama 2 ay kullansak yeter dedi (ki genelde 3 ay kullanılıyomus bu igne). En son 5 kasımda yupppiii baslıyoz diye gittim, çünkü 2 ay kullanmısım igneyi, bu sefer de doktorum şey dedi. Bi ay daha bekleyelim, yumurtalıkların fazla baskılanmıştır şu anda, ilaçlara istediğimiz cevabı alamayız, bir ay kadar bu lucrinin etkisi rahatlasın oyle baslayalım dedi. Ben dumur tabi. Bi hayır vardır dedik, bekliyoruz 2 aralığı. Soyle bi hayır oldu, bu ay curuk dıslerımı yaptırttım Gebeliğe tam hazırlık Yani canım işin özü ben tüpe adet olmadan baslıcam. Bakalım hayırlısı. Ya yazdıysan onceden nolur kusura bakma, sana uzun protokol uygulayacaktı dimi?? Bu arada ben de ankaradayım
canim drum hulusi bey,transferimi gogsen bey yapmisti ins sanada hayirli,ugurlu gelir ins🙏
sukurler olsun rabbime :)))allahim sizlere de nasip etsin bu tarifsiz mutlulugu sizlere de yasatsin:)
cok mutluyumm elim ayagim titriyor soktayimmmmmmm
kızlar sonucum malesef negatif.. Hayırlısı böyleymiş kelimelerin kifayetsiz kaldığı noktadayım....
Kızlar beta hcg 299, 01!!
Allahıma binlerce kez şükürler olsun bana bugünü gösterdi,ben hamileyim inanamıyorum
Dua eden,beni merak eden herkesten Allah razı olsun..Allahım tez zamanda herkese nasip etsin böyle sevinmeyi..hepinize duacıyım..
bendede çikolata kisti mağduruyum 2 defa ameliyat geçirdim ve hala 8 cm lik kistim var umarım tüp bebekte sorun yaşamayız benim doktorumda daha ameliyat olma önce tüp bebek deneyelim dedi umarım yüzümüz güler artık