2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

gunaydin arkadaslar hepinize guzel bir hafta sonu olsun insss
I'nş canım bakalım ben sana gelişmelerden haberdar ederim muhtemel benim daha önce 5 gün kadar inş birbirimize müjdeli haberleri veririz.ߙϰߙϰߙϛ/QUOTE]
inş canim benim ucumuzun degerlerid birbirine cok yakin

ayyy hadi inssss. guzel haberle dön bize cnm

hadiii inşallah.. sabırsızlıkla güzel haberini bekliyoruz....

sendemi benim gibi 8 cmle tüp bebek yaptırıyosun yani hangi hastanede yaptırıyosun doktorun kistle ilgili bişey dedimi peki

evet 8 cmle kist yaptırıyorum :) ankara başkent hastanesi doç dr göğşen önalan doktorum.kisti takma ddedi.rahatlattı sağolsun o yzden kistim var demiyorum çocuğum olmuyor diyorum :)

kızlar ben çıkıyorum kaçak göcek ancak bu kadar kalabildim... ancak amayaaaacımı çok merak ediyorummmm...

ve arkadaşlarım buradaki herkes benim cn yoldaşlarım... allah hepimizi güldürsün.... yarın bir sürü güzel haber okurum inşallah....

kalinkam bu arada 3 yasin, 3 meryem, 3 fetih süresi daha listeye ekle canım... herkesi çok öpüyorum

lucrin kullanan arkadaşlarım bana yardımcı olur musunuz?
lucrın kullandıktan sonra ne yapılıyor, yumurtlayıcı ıgnelere mı başlıyoruz?
Tedavi aşaması nasıl ilerliyor?
İlk kez uzun protokol uygulanıyor ve bılemıyorum :44:

Canım uçan fasulyem benim..lucrin yumurtaları baskılıyor ve bütün adet dönemi siklus kontrol altına alınıyor yani artık bunu tamamen kullandığımız ilaçlar kontrol ediyor ve bazı şeyler şansa bırakılmamış oluyor..lucrin yumurtaları baskılıyor hepsinin aynı oranda düzgün bir şekilde büyümelerine yardımcı oluyor.çok sayıda kaliteli embriyo elde edebilmek için bu çok önemli çünkü embriyoların mümkün olduğu kadar bekletilip içlerinden en kalitelisini seçmek için 5. güne beklemeleri gerekiyor..eğer lucrin kullanılmazsa yumurtlarının kimi çok büyüyüp kimi küçük hatta boş kalabiliyor..mesela benden 18 yumurta toplanmıştı 14ü döllendi ve çok sağlıklıydı..embriyologlarla konuştuğumda hep şunu söylemişlerdi seyirleri aynı gidiyor içlerinden en iyisini seçemiyorum demişti..ama 5. güne kadar sağlıksız güçsüz olanlar eleniyor zaten.benim son güne 3 tane kaldı tarnsfer aşamasındada bir embriyom kaldı yani seçilebilen bunlardı oda sanırım en güçlüsüydü sıkı sıkı tutundu annesine..lucrin bu yüzden önemli uzun protokolde.ama tabi bazı doktorlar çokda farklı olmadığını söyleyip kısa protokol uygulayabiliyorlar.bilemiyoruz tabi...ama murat doktor eğer uzaktan gelinmiyorsa yaş küçükse vakit varsa kesinlikle kısa protokol içine sinmiyor onun..ben ne yani tedavim bir ay daha mı ertlenecek niye kısa uygulamıyoruz deyince..sen istesende benim içime sinmiyor olumsuz birşeyle karşılaşırsak çok üzülürüm demişti...
şimdi lucrin uzun süre kullanılıyor ve onu kullanırken adet bekleniyor..benim 25. günümdemi ne adetim olmuştu çünkü lucrin bir haftadan fazla geçiktirmişti öyle bir etkisi var çünkü..şimdi bunu kullanırken adet olduk s0nrasında adet başlıyor doktora gidiliyor hormon testi yapılıyor sonrasında sanırım adetin 3. yada 4. günü gonal f ler yani yumurta geliştirici hormon iğneleri başlıyor..ama lucrin devam ediyor göbeğin bi tarafına gonal f bi tarafına lucrin vuruluyor..buda 9 gün falan sürüyor.tabi kişiye göre süre uzayıp kısalıyor.bana 250 lik gonal f vuruldu 8 gün 9. gün ise 150 lik..sonrasında bunlar bırakılıp çatlatma iğnesi vauruluyor ve arkasından opu..sonrasında kulağın telefonda embriyologları bekliyorsun canım...bunları biliyorsun zaten..ama bu süreçte kendini rahat bırak..inan murat bey herşeyi kendi takip ediyor sadece o ne diyorsa onu yap süreci kontrol etmeye çalışma hiç..kafan rahat olsun ben o dönemde sinirlerim alınmış gibiydi..sürekli dua ediyordum o kadar insanı en çok rahatlatan bu oluyor..sebepler dairesinde yapacaklarını murat beye..ruhi olarak ise kendini rabbine bırak o istemeden hiçbirşey olmaz o istersede hiçbir engel kalmaz..meryem suresi okumuştum ben 41 kez okunması gerkeiyor amma ben21 kere bile okumadan güzel haberi almıştım..mealine bakarsan teslim olman kolaylaşır..allah yardımcın olsun canım arkadaşım..hep dualarımdasın..

evet 8 cmle kist yaptırıyorum :) ankara başkent hastanesi doç dr göğşen önalan doktorum.kisti takma ddedi.rahatlattı sağolsun o yzden kistim var demiyorum çocuğum olmuyor diyorum :)

Benim doktorumda kisti olupta hamile kalan çok hasta var dedi bakalım umarım bizimde mucizemiz gelirrr göbüşlerimize:)

arkadaşlar öncelikle hayırlı haberlerini alanları can-ı gönülden tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin benim sizlere bir sorum olacak hangi belirtileri yaşadınız benim bugün transferimin dördüncü günü ama hiçbir belirtim yok moralim çok bozuk bir türlü rahat olamıyorum

Maalesef 8.66 yüksek ihtimal kimyasal gebelik yine Bundada gitti umutlar

Hic belli olmaz umudunu kaybetme benim drum dun dediki 9-10larda olup bebegini kucagina alan cok hastam oldu ,5ve uzerini takip etmek gerekir dedi.ptesi testini yinele cnm guzel dusun dua et allahtan umit kesilmez

cnm ben son uc yildir ugrasiyorum tedaviyle toplamda 3 kilo aldim. boyum1.73 kilomda 74 cnm fazla kilo almam insss sende durumlar nasil

cnm bence en az ilk uc ay yasak olabilir cnm bence bi dr konus sen istersen
Sagol canım...
Ben 1.60 boyundayım 50 kiloyum..kolay kolay kilo almayan bir tipim ama bakalım...

Canım çok sevindim bu güzel habere allah tamamına erdirsin.. dün okudum mesajını evde oynadım senin adına kendi kendime ama... mesaj atamadım birtürlü... sisteme giriş yapamadım... bir yandan sevinçten ağladım ne güzel haberler alıyoruz diye...

allah kucağına almayı, sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin inşallah....

kızlar bu arada ben de bekliyorum... bugün transferimin 5. günü... çok fazla birşey hissetmiyorum... bel ağrım va arada kasıklarda ısırılmış gibi ağrılarım oluyor... Birde sık sık kulaklarım uğulduyor tansiyonum düşüyor sanırım... ve çok susuyorum... sizce bunlar neden oluyor...

şimdi okumaya başlıyorum okuyacağım çok gün var... daha kim bilir nasıl güzel haberler alacağım inşallah...
Guzbahar teşekkür ederim yaa sağolasın. .Duanı eksik etme olur mu kucağıma almak nasip olur inşallah. .senden de güzel haber bekliyorum Allahın izniyle. .senin için de ben oynıcam böyle :21: o bel agrıları hayra alamet inşallah. .

Maalesef 8.66 yüksek ihtimal kimyasal gebelik yine Bundada gitti umutlar

cnm arkadaslara katiliyorum hic belli olmaz cnm. onemli olan degerin en az ikiye katlamasi bence o yuzden sen simdi hamilesin bence ve insss degerin pazartesi kat ve kat artsin inssssssssssssssss

perscim senin içinde çok mutlu oldum... darısı başımıza inşallah... sağlıkla kucaklarınıza alın, sünnetlerini düğünlerini görün inşallah.... bize de dua edin ne olur..

Çok teşekkürler canım inş sağlıcakla tamamına ereriz,sizlerde en yakın zamanda böyle müjdeli haberleri alıp meleklerimizi kucaklarımıza alırız🙏

X