evet arkadaşım tanıyorum seni. kist kardeşliği :) bu arada kistim 2,5*3 olmuş çok şükür biraz daha küçüldü senin kistin ne durumda naptın? valla iş yerinde dönem sonu işlerimiz var çok yoğun bi döneme geldi.ve işlerimde çok stresli zaten bu kist vs. hep bu streslerden çıktı ya neyse. bende şefime söyledim bi operasyon geçireceğim ve rapor alacağım işleri ona göre bitirelim diye. neyseki bişey demedi tamam dedi. ama ben tüp bebek tedavisi gördüğümü söylemedim o yüzden raporu sağlık ocağından alıcam heralde bakalım bişeyler yapıcaz artık. madem çıktık bu yola.
Senin de tedavin hayırlı olur inşallah. Allah dileklerimize kavuştursun hepimizi.
yazdım bunları hehekoldacım canım ilk günden beri birlikteyiz burda,sana kızar mıyım sor tabii..
transferim 9kasım cumartesiydi..ve ben 12kasım da duş aldım ilk..sonra bugüne kadar almadım hiç:26::26: utanarak söylüyorum
bugün kan verdikten sonra sonuç almaya giderken aldım bi de..önce duş,sonra saçlarımı düzleştirdim,ki tesettürlüyüm..kendime bakım yaptım anlayacağınsonuç ne olursa olsun kendimi iyi hissederim belki diye....
aynı şekilde 3 gün hep yattım..sadece wc ye kalktım,sonra sonra ufak şeyler yaptım..yemek yapmaya başladım,tek çeşit..
neler yedim..ilk 3-4 gün ananas yedim..günde yarım ananas,yani toplam 2 tane..bi de transfer öncesi yemiştim,3 tane..
3 gün kabak çekirdeği yedim baya bi..
ceviz yiyorum her gün,kayısı yiyorum kabız olmıyım diye..meyve çok yedim,elma özellikle..
nane,maydanoz yemedim..
değişiklik...kasık ağrım oluyo,arada..bir anda çok sancı giriyo,geçiyo..anlık..ama aynı adet gibi..
göğüslerde değişiklik yok,hafif bi ağırlık oldu sadece..dolgunlaştı gibi azcık ama,yani uçları filan kararmadı,sertleşmedi öyle çok..
bu kadar..yani çok bişey hissetmedim aslında canım...bir de ağır kaldırmadım hiç..eğilip kalkarken dik olarak eğildim..ayrıca wc de klozete gidiyorum..ha bir de çabuk yoruluyorum..hemen yatasım geliyo nefes nefese kalmış gibi oluyorum..
bu kadar canım..Allahım seni de güldürsün:)
canım ağlama benim kuzenim 6 sene olmadı çocuğu pko vardı.neler denedi neler olmadı.bir gün pat diye oldu 7 aylık hamile.rabbime inanıyoruz biz o yüzden umut kesmek üzülmek bize yakışmak sabırla şevkle yenisine başla hadi
selam kızlar...
dün transfer için merkeze gittim.. muayne etti doktorum .. sonra rahim kalınlığını beğenmedi ... dediki bu ay yapsak şansımız bi kademe düşer.. bekleyelim bir dahaki ay seni hazırlayalım iyi bi şekilde. transferi bir dahaki ay yapalım dedi.. mecbur kabul ettik tabi.. ama sevindim bu işe bünyem daha iyi olcak inşallah ...
benden havadisler bu kadar ...
evet okudum canım teşekurederim ama vidiyo biraz uzun ve donuyo oyüzden tam izliyemedim ama izliycem çok saol arkadaşım
Kızlar beta hcg 299, 01!!
Allahıma binlerce kez şükürler olsun bana bugünü gösterdi,ben hamileyim inanamıyorum
Dua eden,beni merak eden herkesten Allah razı olsun..Allahım tez zamanda herkese nasip etsin böyle sevinmeyi..hepinize duacıyım..
@pers & çileklimonata: Gözünüz aydınnnn!!!! çok sevindimmm Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşş!!
@cayaz: Allah yardımcın olsun...inş durumun düzelir de sevindirici haberler alırız senden, ne olur pozitif olmaya çalış...
@amaya: ameliyatın nasıl geçti? inş iyi geçmiştir...
Canım gittim bugün Yumoşlar oluşmaya başlamış çok şükür c.tesiye tekrar kontrol var senin nasıl gidiyor inşallah hepimize ugurlu gelir moral olur ♥ Çileklilimonata arkadaşım sanada çooook sevindim bizede duâ et olurmu ♥
cayazcım allah yardımcın olsun umutsuzluğa kapılma sakın .. yumoşun sana sıkı sıkı tutunur ve bırakmaz inşalahhh dualarımız seninle :)
maşalahhh subanalahhh çok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıklı olun inşlahhh :) :)
canım benim çook sevindim allah bağışlasın kucağına almayıda nasip etsin inşallah:) değerinde gayet güzel çıkmış bu değerlerle başlayan genelde güzel gidiyo inşallah ikiye katlandığınıda yazarsın kendine dikkat et...
Canımmmmmm okudum ama yazamadım heraldee kafamm gidikkkkk durumdaaa işallahhhh değerlerin katlanarakkk giderrr çookk sevinnndiömmm seninn adınaaa
.
PERS ve CİLEKLİMONATA kızlarr hayırlı olsun. Rabbim sonuna kadar saglıkla gitmeyi nasip etsin inşallah. Darısı da benim ve benim gibi bekleyenlerin başına olsun:)) kızlar bizim için de dua edin. hamişlerin duaları kabul olurmuş derler:) yer gök dua biliyosunuz. dualarınızı bekliyorum ben de. Allaha emanet olun
İş yerindeyim, kendimi tutmasam sevinçten ağlayacağım!!! Gözün aydın arkadaşım, çoook çook sevindim. Allah hepimize nasip etsin bu mutluluğu.
Transfer sonrası 4 gün ve az bir kasık batması var.gece lavaboya kalktım boyle bir karin ve bel ağrısı vardı biraz korktum acaba adet mi oluyorum diye.ama adetime 2 hafta var.bune ne şimdi. ...?
allahım dualarını bu mübarek gün duysun inşallahbol bol dua ediyorum sende bana edersin dimi inşallah sıra bende.bu arada çikolata kistim ve rezerv azlığım var belki tutar ha ikiz olup olmadığı ne zaman belli olur kız
Kizlaar kani verdim ,sonucu 5te mail aticaklar.gecmez 5saat bana .offf allahim su mubarek cuma gunu benim ve benim gibi sonuc bekleyen tum arkadaslarimin yuzunu guldur bu imtihandan mutlu sonuclarla cikmayi hayirlisiyla nasip et(amin)
bu arada çilekli monata seni takip ettim hep inş. olumlu sonuçlanırsa çileklimonatanın benimde olumlu olacak diyede içimden öyle bişey tuttum ama bana nasip olmadı sanırım senin için çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin canım
Kizlaar kani verdim ,sonucu 5te mail aticaklar.gecmez 5saat bana .offf allahim su mubarek cuma gunu benim ve benim gibi sonuc bekleyen tum arkadaslarimin yuzunu guldur bu imtihandan mutlu sonuclarla cikmayi hayirlisiyla nasip et(amin)
Allahın izniyle bu güzel bişey kodalcım..
aynı şeyleri yaşadım ben de..inşallah adet olmıcaksın 9 ay..off ne güzel bişey..benim adetlerim çok aşırı sancılı geçer de ondan seviniyorumseni de bekliyorum heyecanla....
Sağol canim benim. ..bekliyorum işte)
Geçmiyor günler .....