2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar çikolata kistli arkadaşlarım bende sizdenim ilk tüp mü deniyorsunuz bende ilk tüp bebek denemem aralıkta başlıcam

yazdım bunları hehe

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar. Beklemek hakikaten iyice zorlasiyor. Son 6 gün. Carsambaya az kaldi doktorum nerde. Bir pozitif tahlil yuzunden cildiracaggimmm.

canımmm RABBİM nasip eder inş RABBİM çok büyük
çok duygusalım dünden beri işyerimde müşavirim biliyo başlıyoruz diye söyledim şimdi
bi ağlama bi ağlama tuttu beni sağolsun o da çok destek veriyor
çok heycanlıyım ilkinden daha çok :18: bu denememizde drum injür uyguladı geçen hafta inşallah iyi olur bide İMSI olcak galiba gerekirse gebelik aşısıda yapıcak inş herşey güzel olur

sizin sorun nedir kaçıncı denemen olacak ..

selam kızlar...

dün transfer için merkeze gittim.. muayne etti doktorum .. sonra rahim kalınlığını beğenmedi ... dediki bu ay yapsak şansımız bi kademe düşer.. bekleyelim bir dahaki ay seni hazırlayalım iyi bi şekilde. transferi bir dahaki ay yapalım dedi.. mecbur kabul ettik tabi.. ama sevindim bu işe bünyem daha iyi olcak inşallah ...

benden havadisler bu kadar ...

hayırlısı olsun hakkında belki daha iyi olacaktır.

Kızlar merhabalar benim yazın bir denemem oldu negatif sonuçlandı aralıkta dondurulmuşlar ile yapılacak inşallah. Salı günü histereskopi yapıldı rahime de çizik atıldı şansı arttırıyormuş tutunma sorunu varsa şu an az az kanamalarım devam ediyor işlemden dolayı 2 hafta kadar sonra başlıcaz Allah'ın izniyle. Hayırlısı hakkımızda.

İş yerindeyim, kendimi tutmasam sevinçten ağlayacağım!!! Gözün aydın arkadaşım, çoook çook sevindim. Allah hepimize nasip etsin bu mutluluğu.

Canımmmmmm okudum ama yazamadım heraldee kafamm gidikkkkk durumdaaa işallahhhh değerlerin katlanarakkk giderrr çookk sevinnndiömmm seninn adınaaa

.

İş yerindeyim, kendimi tutmasam sevinçten ağlayacağım!!! Gözün aydın arkadaşım, çoook çook sevindim. Allah hepimize nasip etsin bu mutluluğu.

canlar..güzel arkadaşlarım,sağolun iyi dilekleriniz için..Allah sonuna kadar gitmeyi nasip eder inşallah..
sizlere de nasip olsun,duacınızım inanınki her duamda varsınız..kısmetiniz bol olsun,hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olsun hepimizin hepimizinnn..

Transfer sonrası 4 gün ve az bir kasık batması var.gece lavaboya kalktım boyle bir karin ve bel ağrısı vardı biraz korktum acaba adet mi oluyorum diye.ama adetime 2 hafta var.bune ne şimdi. ...?

Allahın izniyle bu güzel bişey kodalcım..
aynı şeyleri yaşadım ben de..inşallah adet olmıcaksın 9 ay..off ne güzel bişey..benim adetlerim çok aşırı sancılı geçer de ondan seviniyorum seni de bekliyorum heyecanla....

amin güzel arkadaşım..senin için de hep dua ediyorum.ve çok merak ediyorum seni,ortaklığımızdan dolayı
biliyosun bende de rezerv azlığı var,senle hemen hemen aynıydı değerimiz.ve eğer varsa nasibinde senin de tutacaktır,neden olmasınki.
.dün hoca ikiz olasılığı var dedi,değerimden dolayı ama bilemiyorum tabii,sağlıkla devam etsin de bu gebelik,kaç tane olursa olsun...
ama senin ikiz olsun inşallah sen istiyosun

serenayın test günü bugün..inşallah güzel haberler bekliyorum

amayaa inşallah yatıp dinleniyodur,o yüzden girmemiştir..bir an önce ayaklanır inşallah..meraktayım,ama iyi olsun da:26:

Kizlaar kani verdim ,sonucu 5te mail aticaklar.gecmez 5saat bana .offf allahim su mubarek cuma gunu benim ve benim gibi sonuc bekleyen tum arkadaslarimin yuzunu guldur bu imtihandan mutlu sonuclarla cikmayi hayirlisiyla nasip et(amin)

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.. çok moralim bozuk transferimin 8. günü bugün 3 yıldır bekliyorum özlemle çikolata kistim var 3 cm dün gece lavoboya gittim akıntıyla karışık kırmızı renkli kan gördüm ve adet olcakmışım gibi şiddetli ağrılarım devam ediyor kötü hissediyorum normalmi sizce kızlar çok üzgünüm olmadı galiba..

Kizlaar kani verdim ,sonucu 5te mail aticaklar.gecmez 5saat bana .offf allahim su mubarek cuma gunu benim ve benim gibi sonuc bekleyen tum arkadaslarimin yuzunu guldur bu imtihandan mutlu sonuclarla cikmayi hayirlisiyla nasip et(amin)

bak şuan burda ezanlar okunuyo..bunun hürmetine bu cuma gününde Allahım sana sağlıklı bir evlat nasip etsin..ve bunun ilk haberini al o maille inşallah..haydi hayırlısı..
sabret azcık daha,bitti ne güzel :)

bu arada çilekli monata seni takip ettim hep inş. olumlu sonuçlanırsa çileklimonatanın benimde olumlu olacak diyede içimden öyle bişey tuttum ama bana nasip olmadı sanırım senin için çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin canım

rabbim dualı bir hayat yaşayan duasını hayatına taşıyan başkalarının duasını alan ve duası bu mübarek cuma günü kabul olan kullarından eylesin hayırlı cumalar

totem yaptın yani teşekkürler arkadaşım sana da nasip olsun inşallah..bozma moralini,belli olmaz hiç,Allah büyük..o kan kesildi mi devam ediyo mu,doktorunu aradın mı? inşallah herşey bitmemiştir,yerleşme kanamasıdır,belirtidir..yani ne bilim olumsuz bişey değildir inşallah canım

Son düzenleme:

Serenaycin hayirli haberlerini heyecanla bekliyoruz canim. Allahin izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…