2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canıımmm çok sevindim yaaa allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Bende bugün doktorumu aradım adetim başladı doğum kontrol hapına bugün mü başlıyım diye yarın gel dedi :18:
Darısı başına didemcim..sana da nasip olsun inşallah. .
Yarın ne dicek bakalım doktorun,rahat ol Allahın izniyle iyi olsun herşey

bende devam ediyorum cnm bizim hamislik cok yeni ya belki ileriki haftalarda biraktirilar cnm hepimiz genelde kullaniyoruz cnm drlarin bi bildigi vardir cnm sen simdi hamisligin tadini cikar gerisini dusunme allah korusun inss hepimizinkini
Haklısın neşe belki de azaltacak sonra..doktoruma güveniyorum zaten de tedirgin olmuştum yine de..neyse tmmdır

Arkadaşım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun. İnşallah pazartesi kontrolünde yumurta sayıların güzel çıkar ve gelişimlerinde yolunda gider. İğnelerini aksatmadan kullandığın sürece sorun çıkmayacaktır inşallah. Yumurta toplama işleminden hiç korkmana gerek yok. Ameliyathaneye giriyorsun koluna damar yolu açıyorlar ve anesteziyi verirlerken sana gülen yüzler hoşçakal diyor :) Bana doktorum öyle demişti :) Sonra bir bakıyorsun ki hastane odasındasın ve herşey bitmiş. İlk dakikalarda ağrı şiddetli oluyor ama tost yediğinde inan ağrın diniyor. Hiç korkma.. Hastaneden çıktığında zaten sana bir uyku bastıracaktır kasıklarındaki hafif ağrıyı hissedeceksin diğer güne birşeyin kalmayacak zaten. Şimdiden herşey istediğin gibi olsun..

@pers & çileklimonata: Gözünüz aydınnnn!!!! çok sevindimmm Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşş!!

@cayaz: Allah yardımcın olsun...inş durumun düzelir de sevindirici haberler alırız senden, ne olur pozitif olmaya çalış...

@amaya: ameliyatın nasıl geçti? inş iyi geçmiştir...

benim son durumum: bugün sabah kontrole gittim sağ tarafta 7 yumoş var ellerinizden öper

hepsi de boy boy 16 dan tut 11 e kadar

sol taraf tembel yaaa sadece 2 tane olmuş onlar da 11 ve 10

doktor güzel dedi

200 puregona + 75 merional yazdı + çatlamayı engelleyen bir iğne daha yazdı

yani peşpeşe 3 iğne yapıyorum göbek delik deşik olcak ağrıyor yanıyor ama katlanacaz artık

cts yine gitcem bakalım, aceba opu belli olur mu o gün? heycanlandım!

Maşallah yumurta sayın ne güzel benim sadece 6 yumurtam vardı 3 tanesi döllendi. Hakkında hayırlısı. Cumartesi gittiğinde opu tarihi belli olur çatlatma iğneni hangi gün ve saatte vurulacağını ve opu nun saat kaçta yapılacağını doktorun sana söylecek. :)) Güzel heyecanlar bunlar

teşekkürler binnua inş :)

Allah ol desin ve yumoşlar kaliteli olsun da sayı önemli değil...

amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Rabbim yüzümüze baksın...

teşekkür ederim arkadaşım cevabın için. Allah hepimizin işlerini de rastgetirsin. ertesi gün işe gidilebilir mi? 24 saat dinlenilmeli gibi bişeler okudum ama.

Canim ben seni hatirladim cikolata kisti basliginda vardin yazisiyoduk hatirladin mi sen de tupe mi basladin hayirlisi olsun canim. Ben de sali gunu basladim hakkimizda hayirlisi insallah. Bana isyerinden cok sorun cikti yillik izin alayim dedim vermediler zamani degilmis ben de doktor ile gorustum bu durumda devam edemeyecegim isten izin verilmiyo ddim rapor verin dedim once pek sicak bakmadi o zaman tedaviye devam edemicem ben dedim o zaman tamam verelim dedi biraz cirkeflik yaptim yani ama parayi almayi biliyolar raporu da yazsinlar yani ne yapayim isten 1 gun gittim cok zor oldu hastanede isler uzadi isyerinden devamli ariyolar sinir stres hic gelemem valla ptesi 20 gun rapor yazcaklar test gununden sonra ise baslicam yani sen de iste canim neden kendini strese sokcan hastaneden cik ise kostur yatarsin evinde iste

arkadaşım naptın ? tekrar kontrole gittin mi? merak ettim...

Canım gittim bugün Yumoşlar oluşmaya başlamış çok şükür c.tesiye tekrar kontrol var senin nasıl gidiyor inşallah hepimize ugurlu gelir moral olur ♥ Çileklilimonata arkadaşım sanada çooook sevindim bizede duâ et olurmu ♥

Canım çok sevindim her şey güzel gidiyor inşallah bende 150 pregon ile başladım hâlâ aynı devam edicem inşallah birde Orgalutran yapmaya başladım Yumoşlar catlamasin diye ♥ ikimizin muhtemelen aynı gün olur transfer ♥

cayazcım allah yardımcın olsun umutsuzluğa kapılma sakın .. yumoşun sana sıkı sıkı tutunur ve bırakmaz inşalahhh dualarımız seninle :)

maşalahhh subanalahhh çok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıklı olun inşlahhh :) :)

anladım canım teşekkür ederim evet herşey miniklerimiz için gelsinler artıkk :))
Rica ederim evet hersey minikler için :)

teşekkür ederim arkadaşım cevabın için. Allah hepimizin işlerini de rastgetirsin. ertesi gün işe gidilebilir mi? 24 saat dinlenilmeli gibi bişeler okudum ama.

Aslinda izin alabilme imkanin varsa dinlensen iyi olur umarim cok rahat gecer islemin Allah kolaylik versin cnm

canım benim çook sevindim allah bağışlasın kucağına almayıda nasip etsin inşallah:) değerinde gayet güzel çıkmış bu değerlerle başlayan genelde güzel gidiyo inşallah ikiye katlandığınıda yazarsın kendine dikkat et...

Ege Üniversitesi tup bebek merkezinde 1.denemem..12.gun beta hcg 2,94..14. Gün baktırmam gerekiyordu.yani yarın..tabiki sonuç. Negatif..ama yine deneyeceğim...benim hala umudum var

canım çook geçmiş olsun geçmiş topiklerden bu durumla karşılaşıp sonradan normale dönen arkadaşlarım oldu ama genel olarak değerler böyle düşük rakamlarla başlayıp katlanmadığı zaman kimyasal gebelik olabiliyor,ben dış gebelik olduğunu pek zannetmiyorum çünkü dış gebelikte genelde hızlı artış oluyo ...benim blast ebriyoydu 9.gün 89 11.gün 110 13.gün 71 gibi bişeydi sonrasında bikaçgün sonra adet gördüm zaten kimyasal gebelik oldu ama altını çizerek söyleyeyim budurumu yaşayıp GEBELİĞİ NORLAM DEVAM EDEN ARKADAŞLARIM DA OLDU.Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah herşey yoluna girer sonucu ne olursa olsun hiiç canını sıkma en kötü ihtimalde bile vücudun gebeliği kabul etmiş çok şanslısın demekki gebe kalabiliyosun ne olurss olsun mutlu ol tamam mı sevgilerimle...

Canımmmmmm okudum ama yazamadım heraldee kafamm gidikkkkk durumdaaa işallahhhh değerlerin katlanarakkk giderrr çookk sevinnndiömmm seninn adınaaa

Ben daha önce bi kaç kez daha yaşadım kimyasal gebeliği...bende aynı zamanda kan pıhtılaşması da var onun için hem coraspirin hemde clexan iğne kullanıyorum...acaba aspirin mi kanama yaptırıyo yoksa bebek düşüyor mu??? Herşey muamma şuanda... Yrn test yaptırıcam yine hayırlısıyla sonucu görücez burdan yazarım zaten...eğer olumsuz olursa ztn uzun bi süre tedaviye başlamak istwmiyorum çok zorlu süreç hepimiz için galiba yıprandım...karnım kollarım mosmor ,kan vericek damarım kalmadı ,kabızlıktan ölümüne hastanelik oldum...eğer olmuyosa rabbimin bi bildiği var karşı gelemeyiz malesef ki...umutsuzluk ümitsizlik değil bu..sadece kendimi bu şekilde hazırladım ...tabikide ilkinde olucak diye bişey yoktu ama hrr defasında olup bebeği kinmyasall da olsa kaybetmek çok üzücü....benimde bu dünyadaki sınavım bebekten yanaymış dicem demek ki daha zamanı varmış dicem..ama bidaha tedaviye başlasam yine kanamam olucak mı korkusu yine bebeğim düşücek mi korkusuyla geçicek sanırım... Yine allah ne verirse hayırlısını versin...her hayırda bir şer,her şeyde bir hayır varmış....

Hepinizin yazdıklarını okudum kusura bakmayın tek tek cevaplar yazamadım size...hepinizden allah razı olsunnn beni düşünmüşsünüz destek olmuşsunuz...hakkımızda hayırlısı ...hepinizi seviyorum bebekdaşlarım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…