- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
Darısı başına didemcim..sana da nasip olsun inşallah. .canıımmm çok sevindim yaaa allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBende bugün doktorumu aradım adetim başladı doğum kontrol hapına bugün mü başlıyım diye yarın gel dedi :18:
Haklısın neşe belki de azaltacak sonra..doktoruma güveniyorum zaten de tedirgin olmuştum yine de..neyse tmmdırbende devam ediyorum cnm bizim hamislik cok yeni ya belki ileriki haftalarda biraktirilar cnm hepimiz genelde kullaniyoruz cnm drlarin bi bildigi vardir cnm sen simdi hamisligin tadini cikar gerisini dusunme allah korusun inss hepimizinkini
Arkadaşlar merhaba hepinize. Bende tüp bebek tedavisine başladım dün iğneleri yapmaya başladık pazartesi kontrol var inşallah. Allah hepimize hayırlı sonuçlar versin inşallah.
Bu arada ben yumurta toplama işleminden çok tedirgin oluyorum. Açıkçası anestezi korkutuyo. tüp bebek yaptıran arkadaşlar bu konuda bana bilgi verebilirler mi? öncesi ve sonrasında neler oldu?
puregon 225 le tedavisi başlayan var mıu?????????????
benim son durumum: bugün sabah kontrole gittim sağ tarafta 7 yumoş var ellerinizden öper
hepsi de boy boy 16 dan tut 11 e kadar
sol taraf tembel yaaa sadece 2 tane olmuş onlar da 11 ve 10
doktor güzel dedi
200 puregona + 75 merional yazdı + çatlamayı engelleyen bir iğne daha yazdı
yani peşpeşe 3 iğne yapıyorum göbek delik deşik olcakağrıyor yanıyor ama katlanacaz artık
cts yine gitcem bakalım, aceba opu belli olur mu o gün? heycanlandım!
Maşallah yumurta sayın ne güzel benim sadece 6 yumurtam vardı 3 tanesi döllendi. Hakkında hayırlısı. Cumartesi gittiğinde opu tarihi belli olur çatlatma iğneni hangi gün ve saatte vurulacağını ve opu nun saat kaçta yapılacağını doktorun sana söylecek. :)) Güzel heyecanlar bunlar
teşekkür ederim arkadaşım cevabın için. Allah hepimizin işlerini de rastgetirsin. ertesi gün işe gidilebilir mi? 24 saat dinlenilmeli gibi bişeler okudum ama.
arkadaşım naptın ? tekrar kontrole gittin mi? merak ettim...
benim son durumum: bugün sabah kontrole gittim sağ tarafta 7 yumoş var ellerinizden öper
hepsi de boy boy 16 dan tut 11 e kadar
sol taraf tembel yaaa sadece 2 tane olmuş onlar da 11 ve 10
doktor güzel dedi
200 puregona + 75 merional yazdı + çatlamayı engelleyen bir iğne daha yazdı
yani peşpeşe 3 iğne yapıyorum göbek delik deşik olcakağrıyor yanıyor ama katlanacaz artık
cts yine gitcem bakalım, aceba opu belli olur mu o gün? heycanlandım!
cayazcım allah yardımcın olsun umutsuzluğa kapılma sakın .. yumoşun sana sıkı sıkı tutunur ve bırakmaz inşalahhh dualarımız seninle :)Kızzlar dünnn çok kötü bir gün geçirdim kabız oldum ve sncıyla hiç uyumadım sizE yaşadıklarımı anlatamam doktorun telefonda verdiği ilaçlar ve lavman bile fayda etnedi sonunda hastanede aldık soluğu.... Gitmişken betahcg de baktıralım dedik amma velakin... 33.37 den 40.1 e çıkmış( dr. Lab. Farkıda olabilir dedi hayırlısı dedi..kanamam devam ediyo günlerdir... Umudum tükenmeye başladı galiba...
maşalahhh subanalahhh çok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıklı olun inşlahhh :) :)Kızlar beta hcg 299, 01!!
Allahıma binlerce kez şükürler olsun bana bugünü gösterdi,ben hamileyim inanamıyorum
Dua eden,beni merak eden herkesten Allah razı olsun..Allahım tez zamanda herkese nasip etsin böyle sevinmeyi..hepinize duacıyım..
Rica ederim evet hersey minikler için :)anladım canım teşekkür ederim evet herşey miniklerimiz için gelsinler artıkk :))
teşekkür ederim arkadaşım cevabın için. Allah hepimizin işlerini de rastgetirsin. ertesi gün işe gidilebilir mi? 24 saat dinlenilmeli gibi bişeler okudum ama.
Canımmmmmm okudum ama yazamadım heraldee kafamm gidikkkkk durumdaaa işallahhhh değerlerin katlanarakkk giderrr çookk sevinnndiömmm seninn adınaaaKızlar beta hcg 299, 01!!
Allahıma binlerce kez şükürler olsun bana bugünü gösterdi,ben hamileyim inanamıyorum
Dua eden,beni merak eden herkesten Allah razı olsun..Allahım tez zamanda herkese nasip etsin böyle sevinmeyi..hepinize duacıyım..
canım çook geçmiş olsun geçmiş topiklerden bu durumla karşılaşıp sonradan normale dönen arkadaşlarım oldu ama genel olarak değerler böyle düşük rakamlarla başlayıp katlanmadığı zaman kimyasal gebelik olabiliyor,ben dış gebelik olduğunu pek zannetmiyorum çünkü dış gebelikte genelde hızlı artış oluyo ...benim blast ebriyoydu 9.gün 89 11.gün 110 13.gün 71 gibi bişeydi sonrasında bikaçgün sonra adet gördüm zaten kimyasal gebelik oldu ama altını çizerek söyleyeyim budurumu yaşayıp GEBELİĞİ NORLAM DEVAM EDEN ARKADAŞLARIM DA OLDU.Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah herşey yoluna girer sonucu ne olursa olsun hiiç canını sıkma en kötü ihtimalde bile vücudun gebeliği kabul etmiş çok şanslısın demekki gebe kalabiliyosun ne olurss olsun mutlu ol tamam mı sevgilerimle...