Amin cnm hepimizden,ilkinde kahverengi lekenmeler(ama crınone+aspirin) vardı,2.de sanırım yerleşme günü oluk oluk kanama(kan sulandırıcı iğne(3 aylık),aspirin) oldu,3.seferim bunda 0 belirt,kan sulandırıcıyı transferde başladık bide progestan 600 mg fitil.inş bu sefer hayırlısıyla mutlu sona erişiriz🙏Allah razı olsun canım. senin belirtilerin varmıydı, hiç lekelenme oldu mu ?
@pers & çileklimonata: Gözünüz aydınnnn!!!! çok sevindimmm Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşş!!
@cayaz: Allah yardımcın olsun...inş durumun düzelir de sevindirici haberler alırız senden, ne olur pozitif olmaya çalış...
@amaya: ameliyatın nasıl geçti? inş iyi geçmiştir...
Allah yardımcın olsun canım,inş hayırlısıyla bu sefer muradına hasıl olursun,yaşın küçükmüş daha amh testi varmı yani yumurta rezervin iyidir inş.
Arkadaşım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun. İnşallah pazartesi kontrolünde yumurta sayıların güzel çıkar ve gelişimlerinde yolunda gider. İğnelerini aksatmadan kullandığın sürece sorun çıkmayacaktır inşallah. Yumurta toplama işleminden hiç korkmana gerek yok. Ameliyathaneye giriyorsun koluna damar yolu açıyorlar ve anesteziyi verirlerken sana gülen yüzler hoşçakal diyor :) Bana doktorum öyle demişti :) Sonra bir bakıyorsun ki hastane odasındasın ve herşey bitmiş. İlk dakikalarda ağrı şiddetli oluyor ama tost yediğinde inan ağrın diniyor. Hiç korkma.. Hastaneden çıktığında zaten sana bir uyku bastıracaktır kasıklarındaki hafif ağrıyı hissedeceksin diğer güne birşeyin kalmayacak zaten. Şimdiden herşey istediğin gibi olsun..
Satı 20 kasım olan var mı
gecikme mi oldu canım döngün ne kadar ? benim bat 22 kasımdı beklemedeyim ben de
Canim ben seni hatirladim cikolata kisti basliginda vardin yazisiyoduk hatirladin mi sen de tupe mi basladin hayirlisi olsun canim. Ben de sali gunu basladim hakkimizda hayirlisi insallah. Bana isyerinden cok sorun cikti yillik izin alayim dedim vermediler zamani degilmis ben de doktor ile gorustum bu durumda devam edemeyecegim isten izin verilmiyo ddim rapor verin dedim once pek sicak bakmadi o zaman tedaviye devam edemicem ben dedim o zaman tamam verelim dedi biraz cirkeflik yaptim yani ama parayi almayi biliyolar raporu da yazsinlar yani ne yapayim isten 1 gun gittim cok zor oldu hastanede isler uzadi isyerinden devamli ariyolar sinir stres hic gelemem valla ptesi 20 gun rapor yazcaklar test gununden sonra ise baslicam yani sen de iste canim neden kendini strese sokcan hastaneden cik ise kostur yatarsin evinde iste
Ege Üniversitesi tup bebek merkezinde 1.denemem..12.gun beta hcg 2,94..14. Gün baktırmam gerekiyordu.yani yarın..tabiki sonuç. Negatif..ama yine deneyeceğim...benim hala umudum var
Doktorun kim canım benim hulusi hoca,banada enbrel adında bir iğne vermişti,ama deha ilaçlarını vermedi.sonuç ne zaman belli olcak inş herşey gönlünce olur🙏
haticim canımçok sağol Allah razı olsun,Allahım sana da nasip etsin..
doktorumuzdan da Allah razı olsun,aradı beni bugün,ben arayacaktım onu sonucum çıkınca,ama önce o aradı..sonucum çıkınca ben tekrar aradım..ne kadar iyi birisi,Allah onu sana da vesile kılsın..
duacınım her zaman,inşallah sana da nasip olacak..Allahım sana da "ol" diyecek inşallah..ferah tut kalbini..çok duygusallaştım
Yarin canim,sonucu yazarim .dun yaptigim idrar testi benim cok moralimi bozdu beklentim heyecanim hepsi gitti bi anda.kendimi kotusune hazirladim
kızlar ya bana bi raporsuz veya raporlu ne kadara mal oldu ortalama yazar mısınız? Gecen gunde sordum ama cevap alamadımrecaa etsem
Şöyle ki, ben bu fındık fıstıgı ara ogun yapmaya calısıyorum, kilo da aldırıyodur da bebiş ugruna pek tartıya cıkmıyorum artıkcanım ben de bi ara sogan kurune baslamıstım, doktorum bırak dedi, o baska bi kıst yapar dedi, bıraktım. En iyisi hiç kür falan cok bulasmamak, kuvvetli etkileri oluyo onların anladıgım kadarıyla. her gun bi kac incır bızım yaptıgımız gibi. Hepimiz birer diyetisyen olduk zaten İnsallah sonu boyle olur Bana kistin büyümesi dursun diye işte 2 ay lıucrin vurdurttu. 3 aydır adet olmuyorum, okulda cinnet geçiren hoca potansiyelim var Ayy canım güzel olur her sey inşallah. :18:
canım eşimde sperm azlığı bende pko tsh ve az pıhtılaşma var ama tshım ilaçla düzenli
AMİNNNN duan için
drum her zaman umutlu bizden kaliteli embriyolarımız olursa inşallah olumlu sonuç alırız dedi drum
bi kere kimyasal gebelik yaşadım dokunsalar ağlıcam şuannnALLAH ım kimseyi bekletmesin çok zor çook