2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Allah razı olsun canım. senin belirtilerin varmıydı, hiç lekelenme oldu mu ?
Amin cnm hepimizden,ilkinde kahverengi lekenmeler(ama crınone+aspirin) vardı,2.de sanırım yerleşme günü oluk oluk kanama(kan sulandırıcı iğne(3 aylık),aspirin) oldu,3.seferim bunda 0 belirt,kan sulandırıcıyı transferde başladık bide progestan 600 mg fitil.inş bu sefer hayırlısıyla mutlu sona erişiriz🙏

Çok teşekkürler canım darısı başıniza inş,rabbim utansırmasın.amayayi bende merak ediyorum hic giremedimiki nete ins agrisi yoktur.🙏

Allah yardımcın olsun canım,inş hayırlısıyla bu sefer muradına hasıl olursun,yaşın küçükmüş daha amh testi varmı yani yumurta rezervin iyidir inş.

iyi canım yumurta sayımda ve kalitesinde şükür problem yok drum gayet iyi olduğunu söyledi
inş bu sefer bebeğim sımsıkıca tutunur annesine

perscim senin sorun neydi kaçıncı denemendi hamilesin galiba çok çok tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inş meleğini

birde transferden sonra neler yaptın ne zaman ayağa kalktın
ben ayağa kalkınca bebek düşücek zannediyordum
tabi drum öyle olmadığını anlattı bebeğin düşücek yerde olmadığını ve rahmi süngere benzet dedi süngeri içine girip koyuyosun sımsıkılaşıyor dedi sence düşermi diye örnek vermişti birde bu sefer çok sıkışık gitmicem çok fena olmuştum

Son düzenleme:
PERS ve CİLEKLİMONATA kızlarr hayırlı olsun. Rabbim sonuna kadar saglıkla gitmeyi nasip etsin inşallah. Darısı da benim ve benim gibi bekleyenlerin başına olsun:)) kızlar bizim için de dua edin. hamişlerin duaları kabul olurmuş derler:) yer gök dua biliyosunuz. dualarınızı bekliyorum ben de. Allaha emanet olun

cayazcım dualarım seninle inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur ve bugünkü değerlerin kat kat artmıştır inşallah

ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın

bende yarın gidiyorum dr a dün akşam adet oldum
ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı korkuyorum ama RABBİM ne derse o ne verirse vermezsede ona razıyız herşeye bugünümüze şükürler olsun insan üzülüyo yine işte yaşadıklarımız kolay değil ama bizimde sınavımız bu inş RABBİM mükafatlandırır.

Hoşbulduk. teşekkür ederim. umarım herşey kolaylıkla geçer gider, tost iyi fikirmiş sağol :)

evet arkadaşım tanıyorum seni. kist kardeşliği :) bu arada kistim 2,5*3 olmuş çok şükür biraz daha küçüldü senin kistin ne durumda naptın? valla iş yerinde dönem sonu işlerimiz var çok yoğun bi döneme geldi.ve işlerimde çok stresli zaten bu kist vs. hep bu streslerden çıktı ya neyse. bende şefime söyledim bi operasyon geçireceğim ve rapor alacağım işleri ona göre bitirelim diye. neyseki bişey demedi tamam dedi. ama ben tüp bebek tedavisi gördüğümü söylemedim o yüzden raporu sağlık ocağından alıcam heralde bakalım bişeyler yapıcaz artık. madem çıktık bu yola.
Senin de tedavin hayırlı olur inşallah. Allah dileklerimize kavuştursun hepimizi.

Transfer sonrası 4 gün ve az bir kasık batması var.gece lavaboya kalktım boyle bir karin ve bel ağrısı vardı biraz korktum acaba adet mi oluyorum diye.ama adetime 2 hafta var.bune ne şimdi. ...?

Ege Üniversitesi tup bebek merkezinde 1.denemem..12.gun beta hcg 2,94..14. Gün baktırmam gerekiyordu.yani yarın..tabiki sonuç. Negatif..ama yine deneyeceğim...benim hala umudum var

canım sorunun neki senin.rabbim hayırlı evlatlar versin :) sıkma canını

Doktorun kim canım benim hulusi hoca,banada enbrel adında bir iğne vermişti,ama deha ilaçlarını vermedi.sonuç ne zaman belli olcak inş herşey gönlünce olur🙏

ben göğşen beye gidiyorum.bende enbrel vuruldum evet :))) dhea ilacı bende rezerv azlığıda var ondan verdi sanırım :))) bu arada daha başlamadık adeti bekliyorum. :)) sen ne yaptn

allahım dualarını bu mübarek gün duysun inşallah bol bol dua ediyorum sende bana edersin dimi inşallah sıra bende.bu arada çikolata kistim ve rezerv azlığım var belki tutar ha ikiz olup olmadığı ne zaman belli olur kız

kızlar ya bana bi raporsuz veya raporlu ne kadara mal oldu ortalama yazar mısınız? Gecen gunde sordum ama cevap alamadım recaa etsem

ben ankara başkent hastanesinde yapıyorum raporlu 1.670 + ilaçlar raporsuz 2.200 + ilaçlar ama değiştimi bilmiyom

yaa öğretmensin ne hoş yaa ne öğretmenisin bu arada 3 aydır adet olmuyonda nasıl tüp olacak ben anlamadım valla :26: doktorum bana kilo ver dedi biliyomusun zaten kilolu değilimki

canım ağlama benim kuzenim 6 sene olmadı çocuğu pko vardı.neler denedi neler olmadı.bir gün pat diye oldu 7 aylık hamile.rabbime inanıyoruz biz o yüzden umut kesmek üzülmek bize yakışmak sabırla şevkle yenisine başla hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…