Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.. çok moralim bozuk transferimin 8. günü bugün 3 yıldır bekliyorum özlemle çikolata kistim var 3 cmdün gece lavoboya gittim akıntıyla karışık kırmızı renkli kan gördüm ve adet olcakmışım gibi şiddetli ağrılarım devam ediyor kötü hissediyorum normalmi sizce kızlar çok üzgünüm olmadı galiba..
[/QUOTE]32734745]--------------YASİN'İ ŞERİF-----------
sahra8482..............2
eyll75....................3
mrvst....................1
nihan_16................4
güzbahar................4
-------------Meryem suresi---------
melek-84..........1
güzbahar..........26
eyll75...............1
-------Amme suresİ-----
cayaz.........2
.........................fetih suresi...........
güzbahar............27
ALLAH KABUL ETSİN ARKADAŞLAR...
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.. çok moralim bozuk transferimin 8. günü bugün 3 yıldır bekliyorum özlemle çikolata kistim var 3 cmdün gece lavoboya gittim akıntıyla karışık kırmızı renkli kan gördüm ve adet olcakmışım gibi şiddetli ağrılarım devam ediyor kötü hissediyorum normalmi sizce kızlar çok üzgünüm olmadı galiba..
Kizlaar kani verdim ,sonucu 5te mail aticaklar.gecmez 5saat bana .offf allahim su mubarek cuma gunu benim ve benim gibi sonuc bekleyen tum arkadaslarimin yuzunu guldur bu imtihandan mutlu sonuclarla cikmayi hayirlisiyla nasip et(amin)
Transfer sonrası 4 gün ve az bir kasık batması var.gece lavaboya kalktım boyle bir karin ve bel ağrısı vardı biraz korktum acaba adet mi oluyorum diye.ama adetime 2 hafta var.bune ne şimdi. ...?
Kizlaar kani verdim ,sonucu 5te mail aticaklar.gecmez 5saat bana .offf allahim su mubarek cuma gunu benim ve benim gibi sonuc bekleyen tum arkadaslarimin yuzunu guldur bu imtihandan mutlu sonuclarla cikmayi hayirlisiyla nasip et(amin)
Ay canım inşallah olumlu olur sonuç. ..hadi bakalım bol şanslar. ..güzel haberlerini hemen yaz lütfen. .
slm kızlar ben bayahdr girmiyorum ben Anadolu yakısındayım oturuyorum dr Avrupa yakasında olduğu için oablamda kalıyorum kusura bakmayın nete giremiyorum normalde kasımın 7 ssinde adet olmam gerekti olmadım kasımın 18 de oldum bu gün iynelerimin 4. günü ve dr bana değişik bir iyne verdi aranızda bu iynelereden kullanan oldumu acaba merional 75lu ilk tedavimde bunu kullanmamıştım ben
Adet tarihine ne kadar vardiki.yerlesme kanaması olmasın. ...Klinik le gorus bakalım. Üzülme lütfen 1 -2 gün takip et bakalim kendini. ..hemen moralini bozma öyle.
Gonal f le birlikte merional kullandim bende canim. 2gun gonalf tek kullandim 6gun de 2sini birlikte kullandim. Şimdi de sonucumu bekliyorum. Hayirlisiiii....
Canim bu arada transferini cuma 15inde mi yapmistin. Oyleyse eger ayni gun transfer kardesiyizhayirlisiyla guzel haberleri bizde veririz insallah canim.
hamile olan arkadaşlar rabbim hamileliğinizin davamını getirsin inş sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınz rabbim bizlerede naşi etsin amin
bu nazar boncukları sizlere ve bebeklerinize maşallahh
yani yarın 9. gün..herhalde çıkar kanda..hadi inşallah hayırlı haberler getirirsin,ferah tut kalbini canım,Allahın mucizesi bol..eşime dedim bugün gidip kan testi yaptırıp kurtulayım bu işkencede müsade etmedi yarın sabah beraber gidicez üzülürsün sen olmazsa yanında olmak istiyorum dedio sonucu tek başıma kaldıramıycam sanırım baya kırmızı kandı ama kahverengi olunca yerleşme oluyomuş diye okudum burada ne olur dua edin Rabbimden başka kimsem yok
totem yaptın yaniteşekkürler arkadaşım sana da nasip olsun inşallah..bozma moralini,belli olmaz hiç,Allah büyük..o kan kesildi mi devam ediyo mu,doktorunu aradın mı? inşallah herşey bitmemiştir,yerleşme kanamasıdır,belirtidir..yani ne bilim olumsuz bişey değildir inşallah canım
eşime dedim bugün gidip kan testi yaptırıp kurtulayım bu işkencede müsade etmedi yarın sabah beraber gidicez üzülürsün sen olmazsa yanında olmak istiyorum dedio sonucu tek başıma kaldıramıycam sanırım baya kırmızı kandı ama kahverengi olunca yerleşme oluyomuş diye okudum burada ne olur dua edin rabbimden başka kimsem yok
kan çok az akıntıyla beraber geldi ama adet sancılarım şiddetlendi eli kulağındadır normalde 27 kasımda adet tarihim yani test günümde ama ben yarın yaptırcam varsa bişey azda olsa çıkar heralde 9. gün oluyo
işte benimde kafama takılan bu bana tek verdi başka iyne yok sadece günde bir tane iyne yapıyorum ilk denememde birde ilaç kulanmıştım tam olarak hatırmamıyorum ismini neyse cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek şimdiden moralım bozuldu önceki tedavimde 225mg gonal f kulanmıştm bundada sadece merional 150mg kulanyorum cnm cevabın için çok tşk ederim kurban olduğum RABBİM emeklerini boşa çevirmesin güzel haberini bekliyoruz