2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.. çok moralim bozuk transferimin 8. günü bugün 3 yıldır bekliyorum özlemle çikolata kistim var 3 cm :KK43: dün gece lavoboya gittim akıntıyla karışık kırmızı renkli kan gördüm ve adet olcakmışım gibi şiddetli ağrılarım devam ediyor kötü hissediyorum normalmi sizce kızlar çok üzgünüm olmadı galiba..

Canim insallah hayirli haberlerini aliriz. Moralini bozma. Insallahhh tutunma kanamasidir.

32734745]--------------YASİN'İ ŞERİF-----------

sahra8482..............2
eyll75....................3
mrvst....................1
nihan_16................4
güzbahar................4

-------------Meryem suresi---------
melek-84..........1
güzbahar..........26
eyll75...............1

-------Amme suresİ-----
cayaz.........2

.........................fetih suresi...........

güzbahar............27

ALLAH KABUL ETSİN ARKADAŞLAR...
[/QUOTE]

1 yasin-i serif daha ekler misin bana canim. Allahim kabul etsin insallah. Hepimizin duasini.

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.. çok moralim bozuk transferimin 8. günü bugün 3 yıldır bekliyorum özlemle çikolata kistim var 3 cm :KK43: dün gece lavoboya gittim akıntıyla karışık kırmızı renkli kan gördüm ve adet olcakmışım gibi şiddetli ağrılarım devam ediyor kötü hissediyorum normalmi sizce kızlar çok üzgünüm olmadı galiba..

Adet tarihine ne kadar vardiki.yerlesme kanaması olmasın. ...Klinik le gorus bakalım. Üzülme lütfen 1 -2 gün takip et bakalim kendini. ..hemen moralini bozma öyle.

Kizlaar kani verdim ,sonucu 5te mail aticaklar.gecmez 5saat bana .offf allahim su mubarek cuma gunu benim ve benim gibi sonuc bekleyen tum arkadaslarimin yuzunu guldur bu imtihandan mutlu sonuclarla cikmayi hayirlisiyla nasip et(amin)

Ay canım inşallah olumlu olur sonuç. ..hadi bakalım bol şanslar. ..güzel haberlerini hemen yaz lütfen. .

Canim bu arada transferini cuma 15inde mi yapmistin. Oyleyse eger ayni gun transfer kardesiyiz :KK66: hayirlisiyla guzel haberleri bizde veririz insallah canim.

Transfer sonrası 4 gün ve az bir kasık batması var.gece lavaboya kalktım boyle bir karin ve bel ağrısı vardı biraz korktum acaba adet mi oluyorum diye.ama adetime 2 hafta var.bune ne şimdi. ...?

kodal cım biz aynı gün transfer olduk. aynı gün hayırlı haberleri alacağız inş. yaşadığın olay bende de var bende arada gidip bakıyorum acaba adet mi oldum diye. İlaçların etkisi herhalde deyip çıkıyorum işin içinden. Hapşururken acaip bir sancı vuruyor zararı yoktur herhalde

Kizlaar kani verdim ,sonucu 5te mail aticaklar.gecmez 5saat bana .offf allahim su mubarek cuma gunu benim ve benim gibi sonuc bekleyen tum arkadaslarimin yuzunu guldur bu imtihandan mutlu sonuclarla cikmayi hayirlisiyla nasip et(amin)

serenay83 rabbim gönlü muradını versin mevlam boş çevirmesin inşş güzel sonuçlarını bekliyoruz

8 inci günde kanama az olmuş..devam etmemiş galiba..yerleşme kanaması olabilir..inşallah öyledir

Ay canım inşallah olumlu olur sonuç. ..hadi bakalım bol şanslar. ..güzel haberlerini hemen yaz lütfen. .

Canim nasil oldu sancilarin. Annen bakiyordu sana yanlış hatırlamıyorum degil mi. 3de biri gitmis. 8guncuk kalmis. Tez zamanda hayirli haberlerini alacagimiz mutlu gun de gelsin insallahhhhhh...

slm kızlar ben bayahdr girmiyorum ben Anadolu yakısındayım oturuyorum dr Avrupa yakasında olduğu için oablamda kalıyorum kusura bakmayın nete giremiyorum normalde kasımın 7 ssinde adet olmam gerekti olmadım kasımın 18 de oldum bu gün iynelerimin 4. günü ve dr bana değişik bir iyne verdi aranızda bu iynelereden kullanan oldumu acaba merional 75lu ilk tedavimde bunu kullanmamıştım ben

hamile olan arkadaşlar rabbim hamileliğinizin davamını getirsin inş sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınz rabbim bizlerede naşi etsin amin
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bu nazar boncukları sizlere ve bebeklerinize maşallahh

slm kızlar ben bayahdr girmiyorum ben Anadolu yakısındayım oturuyorum dr Avrupa yakasında olduğu için oablamda kalıyorum kusura bakmayın nete giremiyorum normalde kasımın 7 ssinde adet olmam gerekti olmadım kasımın 18 de oldum bu gün iynelerimin 4. günü ve dr bana değişik bir iyne verdi aranızda bu iynelereden kullanan oldumu acaba merional 75lu ilk tedavimde bunu kullanmamıştım ben

Gonal f le birlikte merional kullandim bende canim. 2gun gonalf tek kullandim 6gun de 2sini birlikte kullandim. Şimdi de sonucumu bekliyorum. Hayirlisiiii....

Adet tarihine ne kadar vardiki.yerlesme kanaması olmasın. ...Klinik le gorus bakalım. Üzülme lütfen 1 -2 gün takip et bakalim kendini. ..hemen moralini bozma öyle.

eşime dedim bugün gidip kan testi yaptırıp kurtulayım bu işkencede müsade etmedi yarın sabah beraber gidicez üzülürsün sen olmazsa yanında olmak istiyorum dedi :KK43: o sonucu tek başıma kaldıramıycam sanırım :KK43: baya kırmızı kandı ama kahverengi olunca yerleşme oluyomuş diye okudum burada ne olur dua edin Rabbimden başka kimsem yok:KK43:

Gonal f le birlikte merional kullandim bende canim. 2gun gonalf tek kullandim 6gun de 2sini birlikte kullandim. Şimdi de sonucumu bekliyorum. Hayirlisiiii....

işte benimde kafama takılan bu bana tek verdi başka iyne yok sadece günde bir tane iyne yapıyorum ilk denememde birde ilaç kulanmıştım tam olarak hatırmamıyorum ismini neyse cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek şimdiden moralım bozuldu önceki tedavimde 225mg gonal f kulanmıştm bundada sadece merional 150mg kulanyorum cnm cevabın için çok tşk ederim kurban olduğum RABBİM emeklerini boşa çevirmesin güzel haberini bekliyoruz

Son düzenleme:
Canim bu arada transferini cuma 15inde mi yapmistin. Oyleyse eger ayni gun transfer kardesiyiz :KK66: hayirlisiyla guzel haberleri bizde veririz insallah canim.

aynen canım 15 inde yaptırdık transferi 2 tane koydular ama nasip olmayacak sanırsam bana.inşallah senin güzel haberini alırız..ben yarın gidip kan vericem adet olsanda kan testini yap dediler merkezden

hamile olan arkadaşlar rabbim hamileliğinizin davamını getirsin inş sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınz rabbim bizlerede naşi etsin amin
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bu nazar boncukları sizlere ve bebeklerinize maşallahh

amiin sofya...sana da takalım en kısa zamanda bu boncuklardan :nazar: hayırlı olsun tedavin darısı başına inşallah..

eşime dedim bugün gidip kan testi yaptırıp kurtulayım bu işkencede müsade etmedi yarın sabah beraber gidicez üzülürsün sen olmazsa yanında olmak istiyorum dedi :KK43: o sonucu tek başıma kaldıramıycam sanırım :KK43: baya kırmızı kandı ama kahverengi olunca yerleşme oluyomuş diye okudum burada ne olur dua edin Rabbimden başka kimsem yok:KK43:
yani yarın 9. gün..herhalde çıkar kanda..hadi inşallah hayırlı haberler getirirsin,ferah tut kalbini canım,Allahın mucizesi bol..

totem yaptın yani :KK34: teşekkürler arkadaşım sana da nasip olsun inşallah..bozma moralini,belli olmaz hiç,Allah büyük..o kan kesildi mi devam ediyo mu,doktorunu aradın mı? inşallah herşey bitmemiştir,yerleşme kanamasıdır,belirtidir..yani ne bilim olumsuz bişey değildir inşallah canım

kan çok az akıntıyla beraber geldi ama adet sancılarım şiddetlendi eli kulağındadır normalde 27 kasımda adet tarihim yani test günümde ama ben yarın yaptırcam varsa bişey azda olsa çıkar heralde 9. gün oluyo

eşime dedim bugün gidip kan testi yaptırıp kurtulayım bu işkencede müsade etmedi yarın sabah beraber gidicez üzülürsün sen olmazsa yanında olmak istiyorum dedi :KK43: o sonucu tek başıma kaldıramıycam sanırım :KK43: baya kırmızı kandı ama kahverengi olunca yerleşme oluyomuş diye okudum burada ne olur dua edin rabbimden başka kimsem yok:KK43:

cnm ben 2010 ilk tüp bebegimi yapmıştm arkadaşımda senin gibi oldu ve ikizleri oldu inş seninde öyledir sakın moralini bozma ayakta dolanma fazla dinlen bol bol inş güzel olacak sonu rabbim gönlü muradını versin inşş bu yolda allahım kimseleri boş cevirmesin gercekten çok zor ozellikle kadın için çok zor bir dönemm

kan çok az akıntıyla beraber geldi ama adet sancılarım şiddetlendi eli kulağındadır normalde 27 kasımda adet tarihim yani test günümde ama ben yarın yaptırcam varsa bişey azda olsa çıkar heralde 9. gün oluyo

işte o çok az dediğin kanama tutunma kanaması olsun inşallah..
adett tarihine de daha varmış..düzenli miydi normalde..yani ne bilim bana yerleşme kanaması gibi geldi,Allah bilir tabii..biz iyi düşünelim

işte benimde kafama takılan bu bana tek verdi başka iyne yok sadece günde bir tane iyne yapıyorum ilk denememde birde ilaç kulanmıştım tam olarak hatırmamıyorum ismini neyse cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek şimdiden moralım bozuldu önceki tedavimde 225mg gonal f kulanmıştm bundada sadece merional 150mg kulanyorum cnm cevabın için çok tşk ederim kurban olduğum RABBİM emeklerini boşa çevirmesin güzel haberini bekliyoruz

Canim merak etmee. Doktor E 2 degerine gore ilaca ve dozuna karar veriyor. Doktoruna guven. Allahin izniyle hepimiz guzel haberler alalim canim. Allah razi olsun.

X