2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ay canım benim hadi bakalım inşallah pozitif sonuçlar alırız tatlım. ..hapsururken benim de biraz agrim oluyor.
sen nerde yaptırdin tüp-bebegi. ..

aynen canım 15 inde yaptırdık transferi 2 tane koydular ama nasip olmayacak sanırsam bana.inşallah senin güzel haberini alırız..ben yarın gidip kan vericem adet olsanda kan testini yap dediler merkezden

Arkadasimmmm ne simdiden canini sıkıyorsun ya. Vallahi üzülüyorum boyle yapilinca dualarim seninle canim. Allahim yar ve yardimcin olsun.

inşallah öyledir canım yaa doktor koyarken hatta filiz tek koyalım rahimde embriyolarda çok iyi 2 tane koyarız ikiz tutar uğraşırsın sonra diye uyardı bile ama adet olacak gibiyim adet olmadan öncede böyle akıntıyla karışık kan gelir ne yapıcam bilemedim sıkıntılıyım baya sadece sizlerel paylaşabiliyorum memurum rapor aldım çok sıkıldım evde acaba işemi gitseydim daha iyi olurdu kafam karmakarışık oldu

Canim nasil oldu sancilarin. Annen bakiyordu sana yanlış hatırlamıyorum degil mi. 3de biri gitmis. 8guncuk kalmis. Tez zamanda hayirli haberlerini alacagimiz mutlu gun de gelsin insallahhhhhh...

Mrvst cim sancilarim minimum...ama Karnım ağrıyor birazcık. ..annem bakıyor evet bana.ama yarin eve geçmeyi düşünüyorum artik...evimi ozledim.bir de ayıptır soylemesi daha hala banyo yapmadım(annem yaptirmiyor ya(
8 gün kaldı evet...beklemedeyiz ailecek.
Herkesler ve ben inşallah olumlu sonuçlar alırız. ..öptüm

işte o çok az dediğin kanama tutunma kanaması olsun inşallah..
adett tarihine de daha varmış..düzenli miydi normalde..yani ne bilim bana yerleşme kanaması gibi geldi,Allah bilir tabii..biz iyi düşünelim

inşallah öyledir canım senin duyguların bambaşkadır şuan Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sorunsuz bir hamilelik geçir inşallah .. gerçekten çok iyisiniz kızlar ya insanlar bu tedavi döneminde çok hassas oluyor ve sizin her söylediğiniz beni o kadar rahatlatıyoki anlatamam piskoloğa gitsem bu denli teselli olmam :) aynı kaderi paylaşıyoruz ve ancak birbirimizi yine biz anlıyoruz inşallah herşey güzel olur hepimiz için bebişlerimiz olur...

1 yasin-i serif daha ekler misin bana canim. Allahim kabul etsin insallah. Hepimizin duasini.[/QUOTE]

3 tanede benden.amin ins.

canım duygusallık bu evrede hat safhada oluyor zaten.kendimi senin yerine koyuyorumda bende çok üzülürdüm haklısın.eşinden başka destekçinde olmuyor gerçekten.rabbim sabırlar bersin inşallah.ımsı tekniğiyle gebe kalançok kişi duydum burada.rabbim bu sefer gebelik hissini tattırır ve hayırlı evlatlar verir sanada canım benim ..benim sorunum çikolata kisti yani endometriozis.eşimin morfolojisi %3 birde yumurta rezerv azlığı.bizdede baya sıkıntı var.1,5 yıllık evliyiz hep denedik.30 yaşına giriyorum ocakta :)) ama allahtan umut asla kesilmez.o herşeyi en iyi bilendir..

canım inşallah yerleşme kanamsıdır... bişey sorcam senin doktorunda aret bey dimi senin yumurtanın toplandığı aymı transfer oldu bide 3. gün dü dimi, bide biz seninle bunları konuştukmu hiç hatırlamıyorum :) hafızam sıfırlandı :)

Kizlaar kani verdim ,sonucu 5te mail aticaklar.gecmez 5saat bana .offf allahim su mubarek cuma gunu benim ve benim gibi sonuc bekleyen tum arkadaslarimin yuzunu guldur bu imtihandan mutlu sonuclarla cikmayi hayirlisiyla nasip et(amin)

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım

canım eğer arkası gelmediyse yerleşme kanaması da olabilir korkma bekle ümidini koru.

kızlar çikolata kistli arkadaşlarım bende sizdenim ilk tüp mü deniyorsunuz bende ilk tüp bebek denemem aralıkta başlıcam

evet arkadaşım seni de hatırlıyorum. ameliyat mı olmuştun öyle hatırlıyorum sanki? evet ilk tüp denemem 2 kere aşılama oldum malesef negatif. Bakalım inşallah bunda yüzümüz güler. seninde inşallah herşey yolunda gider hadi sana da hayırlı olsun.

evet idencim konuşmuştuk:) istanbul tüp bebek merkezinde yapıldı transferim doktorumda aret bey aynı ay transfer yaptı rahim durumun ve kalınlığın çok iyi dedi embriyolarda compac kaliteydi 2 tane yani tıpın yapabileceği boyutta herşey mükemmeldi fakat rahime gönderilince bebişler Rabbim isterse herşeyi var eder demekki vakti saati gelmedi bebeğimin adet sancım felaket arttı eğer yarın sabaha kalırsam kan testi yaptırıcam 9. gün olacak çok sıkıntılı sen naptın canım senide merak ediyodum

tatlım benim rahim kalınlığını fln beğenmedi dondurttuk bir dahaki ay transfer olcak.. kendimi iyi hissediyorum şuan en azından biraz daha dinlenmiş olucam böyle iğne ilaçtan sonra direk transfer olmıycak ... benimde 7 tane donduruldu en az 4ü çok iyi dedi embriyolog.

allah razı olsun aret beyden o an sağlıklı düşünemedim tabi ama şimdi düşünüyorumda adam işinin ustası istese transferi eder yollardı... sonuçta negatif almışsın pozitif almışsın umrunda olmazdı

evet canım laparoskopi olmuştum :) bende 1 aşılama oldum olmadı.inşallah hayırlı sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…