cnm bazen hero babyın bebekler ıçın pırınç ununu alıyorum o suyla yapılıyo şeker katılmıyo zaten tatlı.bazen normal pirinç unu alıyorum arkada tarıfı oluyo zaten şu kadar sut şu kadar seker katın dıye.doktoruma şeker yasak degılmı dedım okadarcık olur dedı.irmikliini ise en sonunda dogru tarıfı buldum 1 su bardağı süt 2 tatlı kaşık irmik 1 tatlı kaşığı şekerle yapıyorum cnm
Eğer şeker vermek istemiyorsaniz benim gibi pekmezle tatlandirin hatta tarifimi vereyim dileyen denesin benim kizim begeniyor
100ml süt
1 tatlı kaşığı tepeleme pirinç unu
Yarım tatlı kaşığı tam buğday unu
Bunlar pistikten sonra 1-1.5 tatlı kaşığı da pekmez ilave ediyorum güzelce yiyor ben normalde hero baby mamalarini veriyorum aksam yatmadan şu suyla yapilanlardan özellikle sütlü peynirli pekmezli 8 tahilliya bayıldı benim kizim
sağol cnm aslında haklısın oyle yapmak lazım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada kızlar ben bazen yemeklerimi salcasiz ya tuzsuz ya da çok az tuzlu yapıp kızıma da veriyorum bazen ona özel ayri yemek yapıyorum evde kendimize yaptığım browni kek poğaçadan falan veriyorum bu ara en favorisi sarımsaklı cacık sizce sarimsagin zarari olur mu benim gibi yediren var mi aranizda
Kusura bakmayin alakasiz bisey soracağım belki aranizda yasamis ya da duymus olanlar vardir 20 haftalik hamileyken bebegimde bobrek buyumesi tespit ettiler bi doktor baya kotu konuştu korktum acaba bilgisi olan var mi?
Baska doktorlara gittim aylik kontrolumuz gelmedi henuz bi gelisme var mi yok mu bilmiyorum
cnm bazen hero babyın bebekler ıçın pırınç ununu alıyorum o suyla yapılıyo şeker katılmıyo zaten tatlı.bazen normal pirinç unu alıyorum arkada tarıfı oluyo zaten şu kadar sut şu kadar seker katın dıye.doktoruma şeker yasak degılmı dedım okadarcık olur dedı.irmikliini ise en sonunda dogru tarıfı buldum 1 su bardağı süt 2 tatlı kaşık irmik 1 tatlı kaşığı şekerle yapıyorum cnm
bu arada mama sandalyesı aradgımı soylemıştım teyzemız suprız yapıp almış sağolsun Wellgro Daily Comfort Mama Sandalyesi kızlar cok sevındım
Eğer şeker vermek istemiyorsaniz benim gibi pekmezle tatlandirin hatta tarifimi vereyim dileyen denesin benim kizim begeniyor
100ml süt
1 tatlı kaşığı tepeleme pirinç unu
Yarım tatlı kaşığı tam buğday unu
Bunlar pistikten sonra 1-1.5 tatlı kaşığı da pekmez ilave ediyorum güzelce yiyor ben normalde hero baby mamalarini veriyorum aksam yatmadan şu suyla yapilanlardan özellikle sütlü peynirli pekmezli 8 tahilliya bayıldı benim kizim
Kusura bakmayin alakasiz bisey soracağım belki aranizda yasamis ya da duymus olanlar vardir 20 haftalik hamileyken bebegimde bobrek buyumesi tespit ettiler bi doktor baya kotu konuştu korktum acaba bilgisi olan var mi?
benim var aynı şey benim başımda,peki şuan bebeğin nasıl doktora gitmedinmi?
kusura bakmayin alakasiz bisey soracağım belki aranizda yasamis ya da duymus olanlar vardir 20 haftalik hamileyken bebegimde bobrek buyumesi tespit ettiler bi doktor baya kotu konuştu korktum acaba bilgisi olan var mi?
peki tam olarak ne dedi doktor ne tanısı kondu,tadavisi nasıl,çocuk nöfrolojisinemi giddiosundur muhakkak...bizde tedavi oluoruz,iki böbreğindede büyüme var,polikistik böbrek tanısı kondu..?
canım bızde hamıleyken degılde sonradan cıktı fakat ılacla tedavıye gerek kalmadı gectı kendılıgınden..
Sanırım dogumdan sonrada takıp altına alınıp gerekırse ılac tedavısı edılıcek bebıs ..buyukluğü ne kadar acaba
Insallah sadece ilac tedavisiyle duzelir 8mm dedi doktorumuz buyuklugune ama gittigimiz her doktor farkli olcuyor neden anlamadim
Kızlar artık kafayı yemek uzereyim sinirimden aglıyorum artık halim kalmadı kızım gece 12den beri uyumuyo 5dk uyku uyumadm bu saate kadar.uykusu var biliyorum uyuyoda bi guzel ama yataga koydugum an uyanıyo çildircam 1haftadir boyle yorgunluktan napcami bilmiyorum halbuki uyuyodu gayet duzenliyi ne oldu bu çocuga ya benim gbi olan war mi çare buldunuzmu.
uzun zaman oldu bende ugrayamadım kızlar.3 çocukla inanın olmuyor.bebeklerimizi yavaş yavaş büyütmeye başladık artık biraz rahatladık değilmi hanımlarkızım halen diş çıkarmadı.emekliyor seslerde çıkarıyor ama çok hareketli geçenlerde kaka sayısını çogaltıgı için doktora götürdüm ishal degildi ama kızlar tahlil yaptık kakasında kan çıktı doktor poposunda çatlakmı var diye sordu bana hayır dedim antibiyotik verdi kullandım pazartesi kontrolü var.tekrar vereceyiz kaka tahlilini bakalım sonuç nasıl çıkacak.buarada kızım 8 kilo kızlar zayıfmı sizce doktor iyi dedi ama bilemiyorum çok hareketli olması doktorun gözündednde kaçmadı ondanmı almıyor acaba kilo.
Kızlar artık kafayı yemek uzereyim sinirimden aglıyorum artık halim kalmadı kızım gece 12den beri uyumuyo 5dk uyku uyumadm bu saate kadar.uykusu var biliyorum uyuyoda bi guzel ama yataga koydugum an uyanıyo çildircam 1haftadir boyle yorgunluktan napcami bilmiyorum halbuki uyuyodu gayet duzenliyi ne oldu bu çocuga ya benim gbi olan war mi çare buldunuzmu.
Henuz bi tani konmadi sadece bobreginde genisleme var dediler tedavisi hamilelikte yok duzelmezse dogumdan sonra yonlendireceklermis simdilik sadece takip edecegiz dediler