2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Eğer şeker vermek istemiyorsaniz benim gibi pekmezle tatlandirin hatta tarifimi vereyim dileyen denesin benim kizim begeniyor
100ml süt
1 tatlı kaşığı tepeleme pirinç unu
Yarım tatlı kaşığı tam buğday unu
Bunlar pistikten sonra 1-1.5 tatlı kaşığı da pekmez ilave ediyorum güzelce yiyor ben normalde hero baby mamalarini veriyorum aksam yatmadan şu suyla yapilanlardan özellikle sütlü peynirli pekmezli 8 tahilliya bayıldı benim kizim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada kızlar ben bazen yemeklerimi salcasiz ya tuzsuz ya da çok az tuzlu yapıp kızıma da veriyorum bazen ona özel ayri yemek yapıyorum evde kendimize yaptığım browni kek poğaçadan falan veriyorum bu ara en favorisi sarımsaklı cacık sizce sarimsagin zarari olur mu benim gibi yediren var mi aranizda

ben dun ılk defa yaptıgım kekten verdım tabıkı tadımlık olarak.yemeklerımden arada tattırıyorum ama öğün olarak vermıyorum tuz var sonuçta.sarımsagı bılemeyecegım netten bak cnm ıstersen

Kusura bakmayin alakasiz bisey soracağım belki aranizda yasamis ya da duymus olanlar vardir 20 haftalik hamileyken bebegimde bobrek buyumesi tespit ettiler bi doktor baya kotu konuştu korktum acaba bilgisi olan var mi?

Kusura bakmayin alakasiz bisey soracağım belki aranizda yasamis ya da duymus olanlar vardir 20 haftalik hamileyken bebegimde bobrek buyumesi tespit ettiler bi doktor baya kotu konuştu korktum acaba bilgisi olan var mi?

benim var aynı şey benim başımda,peki şuan bebeğin nasıl doktora gitmedinmi?

Baska doktorlara gittim aylik kontrolumuz gelmedi henuz bi gelisme var mi yok mu bilmiyorum

peki tam olarak ne dedi doktor ne tanısı kondu,tadavisi nasıl,çocuk nöfrolojisinemi giddiosundur muhakkak...bizde tedavi oluoruz,iki böbreğindede büyüme var,polikistik böbrek tanısı kondu..?

Teşekkür ederim tarif için. Deneyeceğim :)

bu arada mama sandalyesı aradgımı soylemıştım teyzemız suprız yapıp almış sağolsun Wellgro Daily Comfort Mama Sandalyesi kızlar cok sevındım

Güle güle kullanın..

Bu muhallebiyi de deneyeceğim. Teşekkür ederim :)

benim var aynı şey benim başımda,peki şuan bebeğin nasıl doktora gitmedinmi?

Geçmiş olsun kızlar... Allah şifa versin

kusura bakmayin alakasiz bisey soracağım belki aranizda yasamis ya da duymus olanlar vardir 20 haftalik hamileyken bebegimde bobrek buyumesi tespit ettiler bi doktor baya kotu konuştu korktum acaba bilgisi olan var mi?

canım bızde hamıleyken degılde sonradan cıktı fakat ılacla tedavıye gerek kalmadı gectı kendılıgınden..
Sanırım dogumdan sonrada takıp altına alınıp gerekırse ılac tedavısı edılıcek bebıs ..buyukluğü ne kadar acaba

peki tam olarak ne dedi doktor ne tanısı kondu,tadavisi nasıl,çocuk nöfrolojisinemi giddiosundur muhakkak...bizde tedavi oluoruz,iki böbreğindede büyüme var,polikistik böbrek tanısı kondu..?

Henuz bi tani konmadi sadece bobreginde genisleme var dediler tedavisi hamilelikte yok duzelmezse dogumdan sonra yonlendireceklermis simdilik sadece takip edecegiz dediler

Son düzenleme:

Insallah sadece ilac tedavisiyle duzelir 8mm dedi doktorumuz buyuklugune ama gittigimiz her doktor farkli olcuyor neden anlamadim

Insallah sadece ilac tedavisiyle duzelir 8mm dedi doktorumuz buyuklugune ama gittigimiz her doktor farkli olcuyor neden anlamadim

canım malesef her olcum bır olmuyor .çok ıyı arastırıp ıyı bı dr bulmalısınız canım ama sıkma canını ıns ıyı olucak bı arkadasımın da oyleydı hamıleyken buyume vardı dogumdan sonra duzeldı ..ıns duzelıcekbuna ınan ve bu gunlerını kendını uzerek geçırme olurmu sakın stresten uzak olmalısın
çok gecmıs olsun...

Son düzenleme:
uzun zaman oldu bende ugrayamadım kızlar.3 çocukla inanın olmuyor.bebeklerimizi yavaş yavaş büyütmeye başladık artık biraz rahatladık değilmi hanımlar kızım halen diş çıkarmadı.emekliyor seslerde çıkarıyor ama çok hareketli geçenlerde kaka sayısını çogaltıgı için doktora götürdüm ishal degildi ama kızlar tahlil yaptık kakasında kan çıktı doktor poposunda çatlakmı var diye sordu bana hayır dedim antibiyotik verdi kullandım pazartesi kontrolü var.tekrar vereceyiz kaka tahlilini bakalım sonuç nasıl çıkacak.buarada kızım 8 kilo kızlar zayıfmı sizce doktor iyi dedi ama bilemiyorum çok hareketli olması doktorun gözündednde kaçmadı ondanmı almıyor acaba kilo.

Kızlar artık kafayı yemek uzereyim sinirimden aglıyorum artık halim kalmadı kızım gece 12den beri uyumuyo 5dk uyku uyumadm bu saate kadar.uykusu var biliyorum uyuyoda bi guzel ama yataga koydugum an uyanıyo çildircam 1haftadir boyle yorgunluktan napcami bilmiyorum halbuki uyuyodu gayet duzenliyi ne oldu bu çocuga ya benim gbi olan war mi çare buldunuzmu.

Canım seni çok iyi anlıyorum benimki de bir ara öyleydi ve ben artık oturup ağlardım eşim alırdı ben o bebeği oyalayabildigi kadar biriki saat uyurdum sana bu dönemde eşin yardimci olabilir anca eger gündüz bebege bakabilecek kimse varsa annen vs. gündüz de uyu dinlen kendi kendilerine düzeliyor bebekler inan ben şimdiye kadar onun uyku huzursuzluklarina hiç çare bulamadım kendiliğinden bozuldu düzeldi onunla yatmayi denedin mi beraber uyuyun olmadi

cnm kaka sayısını cğalttı derken gunde kaç kere yapıyo mesela? bızımkıde fazla yapıyo sankıde ondan soruyrm.gecmış olsun cok

daha gecen gun bende boyle yazmıştım buraya cevap veren olmadı.bızde bırkaç hafta hıç uyumadık şimdi iyi ama bır gunu bır gunune tutnuyo bır gun uyuyı ertesı gun uyumuyo anlamadım gıttı. belkı diştir sebebı cnm

Slm kizlar biz hastalandik yine cigerlerine inmisti balgami yavrumun dun gece doktora yine getirdik bu sefer gozu icin kozu capaklandi kizardi gekdar muayene etti iyi olmus cok sukur antibiyotik 9gune tamamlayalim dedi doktor.gozude bir damla verdi gecti cok şükür.
Bizim sorunumuz simdi ogluma hic ama hic disaridan bisey veremiyorum cok güzel yerdi ama artik yemiyor çok sinirlerim bozuluyor kilosuda nerdeyse yarim kilo geriden geliyor dedi doktor offf ne yapacam ben varmi benim gibi olan.

Benimki de oyle oldu bikac hafta once. Cok duzenliydi uykusu ama birden sapitti. Dis falan yok, hasta degil. Sonra ingilizce kaynaklarda sleep regression diye biseyden bahsedildigini gordum. Belli aylarda bebeklerin uykusu beyinlerindeki hizli gelisme ve degisimler nedeniyle bozulurmus. En yaygini ve en uzun sureni 8 ila 10 ay arasi ortaya cikan ve yaklasik 3 ila 6 hafta surenmis. Uykuya dalamama, aglayarak uyanma faln olurmus. Yapilmasi gereken mumkun oldugunca sakin olmak destek olmak ve sonradan can sikici ve zorlayici olabilecek yeni aliskanliklar kaxandirmaktan kacinmakmis. Mumkun oldugunca eski duzene ve rutinlere sadik kalinmaliymis. Bir sure sonra kendiliginden eski haline donuyormus. Bizde ilk iki hafta korkunctu ama sonra yavasca duzelmeye basladi. Bu ara bi iyi bi kotu ama kotuler giderek azaliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…