2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Süt ben de vermiyorum, dr lar asla önermiyor... hazmı zormuş ayrıca kansızlığı arttırıyormuş... ama düşününce eskiden veriyolarmış sapasağlam ayaktayız çok şükür :)
Hanımlar yaz geldi artık, bebişlerinizi güneşten korumak için birşey kullanıyormusunuz, güneş kremi falan? Ben de alayım diyorum ama sabahtan beri araştırıyorum bir bataklığa doğru sürüklendim hangi ürünü almak gerek diye :KK53: Bir çok ürün kanserojen ve hormonları etkileyen maddeler içeriyormuş, çok riskliymiş bir sürü yazı okudum.:44: Var mı aranızda ben biliyorum şu ürün süper, araştırdım, organic falan diyebilecek birisi. EWG 2014 güneş kremleri araştırması yayınlanmış, önerilen ürünler var ama ingilizcem yetmedi tam anlamaya... bi el atıverseniz...:KK5:

Bna kndi drumda saglik ocagindaki drda dermatoloji uzmanida hepsi ayni kreni onerdi anlasmislar gibi :) bioderma bebekler icin eczaciyada sordum birtek bunda kimyasal yok dedi..cok icine sinerek aldim bi arastirin..yalniz 50ml cik ifacik tup 59tl.ama onlarin sagligi icin herseye deger dr bu mevsimde bile cikarken acikta kalan yerlerine sur dedi..bn memnumum fikir olsun sizede..eczanelerden alabilirsiniz :KK66:

cnm kaka sayısını cğalttı derken gunde kaç kere yapıyo mesela? bızımkıde fazla yapıyo sankıde ondan soruyrm.gecmış olsun cok

daha gecen gun bende boyle yazmıştım buraya cevap veren olmadı.bızde bırkaç hafta hıç uyumadık şimdi iyi ama bır gunu bır gunune tutnuyo bır gun uyuyı ertesı gun uyumuyo anlamadım gıttı. belkı diştir sebebı cnm

akşam 11 gibi yediriyorum devam sütünü 4 kadar uyuyor sonra tekrar kalkıp yapıyorum 6 yada 7 gibi uyanıyor:nazar:

Son düzenleme:
cnm kaka sayısını cğalttı derken gunde kaç kere yapıyo mesela? bızımkıde fazla yapıyo sankıde ondan soruyrm.gecmış olsun cok

daha gecen gun bende boyle yazmıştım buraya cevap veren olmadı.bızde bırkaç hafta hıç uyumadık şimdi iyi ama bır gunu bır gunune tutnuyo bır gun uyuyı ertesı gun uyumuyo anlamadım gıttı. belkı diştir sebebı cnm

kaka sayısı 7 yada üstüydü azaldı ama yarın kontrolü var

Kızlar artık kafayı yemek uzereyim sinirimden aglıyorum artık halim kalmadı kızım gece 12den beri uyumuyo 5dk uyku uyumadm bu saate kadar.uykusu var biliyorum uyuyoda bi guzel ama yataga koydugum an uyanıyo çildircam 1haftadir boyle yorgunluktan napcami bilmiyorum halbuki uyuyodu gayet duzenliyi ne oldu bu çocuga ya benim gbi olan war mi çare buldunuzmu.:KK14::KK14:

Nedenir bilemiyorum ama kucagında uyuyorsa oyle uyumasına izin verebilirsin.ılk aylarmızda gögsumde uyurdu bende ıkı kolumun altına hafıf yuksek yastık koyar basımın altınada ıkı yastık koyar oyle uyurdum.kızıma beşik olurdum resmen

Slm kizlar biz hastalandik yine cigerlerine inmisti balgami yavrumun dun gece doktora yine getirdik bu sefer gozu icin kozu capaklandi kizardi gekdar muayene etti iyi olmus cok sukur antibiyotik 9gune tamamlayalim dedi doktor.gozude bir damla verdi gecti cok şükür.
Bizim sorunumuz simdi ogluma hic ama hic disaridan bisey veremiyorum cok güzel yerdi ama artik yemiyor çok sinirlerim bozuluyor kilosuda nerdeyse yarim kilo geriden geliyor dedi doktor offf ne yapacam ben varmi benim gibi olan.

çok gecmış olsun cnm.ınş toparlar bır an omce

akşam 11 gibi yediriyorum devam sütünü 4 kadar uyuyor sonra tekrar kalkıp yapıyorum 6 yada 7 gibi uyanıyor:nazar:

masallah bızımkı eskıden oyleydı artık hıç bellı olmuyo malesef:KK14:

kızlar günaydın artık burda kimse kalmamış yaa :KK43: üzülüyorumm ... bu arada bebişinin odasını ayıran var mı

Slm kizlar biz hastalandik yine cigerlerine inmisti balgami yavrumun dun gece doktora yine getirdik bu sefer gozu icin kozu capaklandi kizardi gekdar muayene etti iyi olmus cok sukur antibiyotik 9gune tamamlayalim dedi doktor.gozude bir damla verdi gecti cok şükür.
Bizim sorunumuz simdi ogluma hic ama hic disaridan bisey veremiyorum cok güzel yerdi ama artik yemiyor çok sinirlerim bozuluyor kilosuda nerdeyse yarim kilo geriden geliyor dedi doktor offf ne yapacam ben varmi benim gibi olan.

çok geçmiş olsun.çocuklarımız hastalanınca biz daha kötü oluyoruz onlara baktıkça:KK25:

doktora götürdüm kızımı poposuna baktı sorun yok dedi biraz zayıf dedi en son 8 kiloydu şimdi kesin düşmüştür kilosu çok üzülüyorum kızlar ya çorba dışında hiçbişeyi iştahlı yemiyor:KK14: kan ilacını degiştirdi ve vitamin şurubu verdi
akşam üstüde muhallebi ver dedi şimdi kakasını yapmasını bekliyorum tahlil için

doktora götürdüm kızımı poposuna baktı sorun yok dedi biraz zayıf dedi en son 8 kiloydu şimdi kesin düşmüştür kilosu çok üzülüyorum kızlar ya çorba dışında hiçbişeyi iştahlı yemiyor:KK14: kan ilacını degiştirdi ve vitamin şurubu verdi

kızlar günaydın artık burda kimse kalmamış yaa :KK43: üzülüyorumm ... bu arada bebişinin odasını ayıran var mı

yok cnm ben oda yapıncaya kadar muhtemelen 2-3 yasa kadar oda yapmayacagım ayırmayacagım.bızım odada besıgınde uyuyacak nasıpse

cnm gececek bugunler.bızım kızda bazen bırşey yemıyo bazen maşallahı var.çorba içiyomuş daha ne istiyosun bızımde sebze corbalarıyla aramız kötu.kılonuz bıraz az ama saglıklı olsun onemlı olan o.muhallebıyı bende her akşam ustu verıyorum bırgun elmalı,bırgun sade,bırgun ırmıklı,muzlu vs vs ....dr oyle dedı

Geçte olsa bebeğimin dişi çıktı...çok güzel bişeymiş.Buarada bebeğim çok hızlı apıldıyor.arkamdan heryere geliyor.evdeki sivri köşelere kraftın köşeliklerini taktım tavsiye edderim

Bna kndi drumda saglik ocagindaki drda dermatoloji uzmanida hepsi ayni kreni onerdi anlasmislar gibi :) bioderma bebekler icin eczaciyada sordum birtek bunda kimyasal yok dedi..cok icine sinerek aldim bi arastirin..yalniz 50ml cik ifacik tup 59tl.ama onlarin sagligi icin herseye deger dr bu mevsimde bile cikarken acikta kalan yerlerine sur dedi..bn memnumum fikir olsun sizede..eczanelerden alabilirsiniz :KK66:

Ben de epeyce araştırdım, sordum soruşturdum...(ingilizcem daha da gelişti, güneş kremleriyle ilgili birsürü şey öğrenmiş oldum :KK1:) Badger ve California Baby bebekler için dünya çapında en zararsız olan güneş kremleriymiş ama Türkiye'de satışı yok malesef. Yurt dışından getirtmeye çalışacağım, bir de Trukid çok öneriliyor, en kötü onu alırım diyorum, çünkü tamamen organik ve bitkisel. Bizim dr. umuzda genel olarak Bioderma ürünlerini öneriyor ama bu konuda henüz danışmadım. Ama onun bebek değil de çocuk ürünü var sanırım, netten çok bilgiye ulaşamadım onunla ilgili. Farkediyor mu acaba çocuk ve bebek kremleri? Bu bahsettiğim markalar ayırmışlar çünkü.

Ben de epeyce araştırdım, sordum soruşturdum...(ingilizcem daha da gelişti, güneş kremleriyle ilgili birsürü şey öğrenmiş oldum :KK1:) Badger ve California Baby bebekler için dünya çapında en zararsız olan güneş kremleriymiş ama Türkiye'de satışı yok malesef. Yurt dışından getirtmeye çalışacağım, bir de Trukid çok öneriliyor, en kötü onu alırım diyorum, çünkü tamamen organik ve bitkisel. Bizim dr. umuzda genel olarak Bioderma ürünlerini öneriyor ama bu konuda henüz danışmadım. Ama onun bebek değil de çocuk ürünü var sanırım, netten çok bilgiye ulaşamadım onunla ilgili. Farkediyor mu acaba çocuk ve bebek kremleri? Bu bahsettiğim markalar ayırmışlar çünkü.

Biodermaninda bebek icin urunu var cnm.onu aldim bn.surunce ilk mavi oluyo ciltte surmedigin yerleri anlaman icin sonra normal renge donuyo bide diger urunler ciltte emiliyo ama bioderma emilmeyip uatte tabaka halinde kalip koruyo sen bilirsin cnm bn.memnunum sahil beldesindede yasadigimdan cok sik ihtiyac duyuyorum

Bizim ebe 1 yaşında demişti bir sonraki aşı için bu ne aşısı kızlar ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Suriyelilerin gelmesiyle kızamıkçık virüsü de gelmiş, o nedenle böyle bi aşı çıkarmış bakanlık. Bizim doktor pek yapılması taraftarı değildi, en son konuşmamızda (7. ayımızdı) "umarım o zamana kadar bakanlık kaldırır yaptırmak zorunda kalmazsınız" falan gibilerinden konuştu. Şimdi tekrar görüşeceğiz bakalım doktorumuzla ne diyecek. İstege bağlı bir aşı sanırım bu kızamıkçık...

X