- 5 Ağustos 2013
- 88
- 8
Süt ben de vermiyorum, dr lar asla önermiyor... hazmı zormuş ayrıca kansızlığı arttırıyormuş... ama düşününce eskiden veriyolarmış sapasağlam ayaktayız çok şükür :)
Hanımlar yaz geldi artık, bebişlerinizi güneşten korumak için birşey kullanıyormusunuz, güneş kremi falan? Ben de alayım diyorum ama sabahtan beri araştırıyorum bir bataklığa doğru sürüklendim hangi ürünü almak gerek diye Bir çok ürün kanserojen ve hormonları etkileyen maddeler içeriyormuş, çok riskliymiş bir sürü yazı okudum.:44: Var mı aranızda ben biliyorum şu ürün süper, araştırdım, organic falan diyebilecek birisi. EWG 2014 güneş kremleri araştırması yayınlanmış, önerilen ürünler var ama ingilizcem yetmedi tam anlamaya... bi el atıverseniz...
Bna kndi drumda saglik ocagindaki drda dermatoloji uzmanida hepsi ayni kreni onerdi anlasmislar gibi :) bioderma bebekler icin eczaciyada sordum birtek bunda kimyasal yok dedi..cok icine sinerek aldim bi arastirin..yalniz 50ml cik ifacik tup 59tl.ama onlarin sagligi icin herseye deger dr bu mevsimde bile cikarken acikta kalan yerlerine sur dedi..bn memnumum fikir olsun sizede..eczanelerden alabilirsiniz