- 5 Ağustos 2013
- 88
- 8
Süt ben de vermiyorum, dr lar asla önermiyor... hazmı zormuş ayrıca kansızlığı arttırıyormuş... ama düşününce eskiden veriyolarmış sapasağlam ayaktayız çok şükür :)
Hanımlar yaz geldi artık, bebişlerinizi güneşten korumak için birşey kullanıyormusunuz, güneş kremi falan? Ben de alayım diyorum ama sabahtan beri araştırıyorum bir bataklığa doğru sürüklendim hangi ürünü almak gerek diyeBir çok ürün kanserojen ve hormonları etkileyen maddeler içeriyormuş, çok riskliymiş bir sürü yazı okudum.:44: Var mı aranızda ben biliyorum şu ürün süper, araştırdım, organic falan diyebilecek birisi. EWG 2014 güneş kremleri araştırması yayınlanmış, önerilen ürünler var ama ingilizcem yetmedi tam anlamaya... bi el atıverseniz...
cnm kaka sayısını cğalttı derken gunde kaç kere yapıyo mesela? bızımkıde fazla yapıyo sankıde ondan soruyrm.gecmış olsun cok
daha gecen gun bende boyle yazmıştım buraya cevap veren olmadı.bızde bırkaç hafta hıç uyumadık şimdi iyi ama bır gunu bır gunune tutnuyo bır gun uyuyı ertesı gun uyumuyo anlamadım gıttı. belkı diştir sebebı cnm
cnm kaka sayısını cğalttı derken gunde kaç kere yapıyo mesela? bızımkıde fazla yapıyo sankıde ondan soruyrm.gecmış olsun cok
daha gecen gun bende boyle yazmıştım buraya cevap veren olmadı.bızde bırkaç hafta hıç uyumadık şimdi iyi ama bır gunu bır gunune tutnuyo bır gun uyuyı ertesı gun uyumuyo anlamadım gıttı. belkı diştir sebebı cnm
Kızlar artık kafayı yemek uzereyim sinirimden aglıyorum artık halim kalmadı kızım gece 12den beri uyumuyo 5dk uyku uyumadm bu saate kadar.uykusu var biliyorum uyuyoda bi guzel ama yataga koydugum an uyanıyo çildircam 1haftadir boyle yorgunluktan napcami bilmiyorum halbuki uyuyodu gayet duzenliyi ne oldu bu çocuga ya benim gbi olan war mi çare buldunuzmu.
Slm kizlar biz hastalandik yine cigerlerine inmisti balgami yavrumun dun gece doktora yine getirdik bu sefer gozu icin kozu capaklandi kizardi gekdar muayene etti iyi olmus cok sukur antibiyotik 9gune tamamlayalim dedi doktor.gozude bir damla verdi gecti cok şükür.
Bizim sorunumuz simdi ogluma hic ama hic disaridan bisey veremiyorum cok güzel yerdi ama artik yemiyor çok sinirlerim bozuluyor kilosuda nerdeyse yarim kilo geriden geliyor dedi doktor offf ne yapacam ben varmi benim gibi olan.
akşam 11 gibi yediriyorum devam sütünü 4 kadar uyuyor sonra tekrar kalkıp yapıyorum 6 yada 7 gibi uyanıyor
Slm kizlar biz hastalandik yine cigerlerine inmisti balgami yavrumun dun gece doktora yine getirdik bu sefer gozu icin kozu capaklandi kizardi gekdar muayene etti iyi olmus cok sukur antibiyotik 9gune tamamlayalim dedi doktor.gozude bir damla verdi gecti cok şükür.
Bizim sorunumuz simdi ogluma hic ama hic disaridan bisey veremiyorum cok güzel yerdi ama artik yemiyor çok sinirlerim bozuluyor kilosuda nerdeyse yarim kilo geriden geliyor dedi doktor offf ne yapacam ben varmi benim gibi olan.
kızlar günaydın artık burda kimse kalmamış yaaüzülüyorumm ... bu arada bebişinin odasını ayıran var mı
doktora götürdüm kızımı poposuna baktı sorun yok dedi biraz zayıf dedi en son 8 kiloydu şimdi kesin düşmüştür kilosu çok üzülüyorum kızlar ya çorba dışında hiçbişeyi iştahlı yemiyorkan ilacını degiştirdi ve vitamin şurubu verdi
akşam üstüde muhallebi ver dedi şimdi kakasını yapmasını bekliyorum tahlil için
Bna kndi drumda saglik ocagindaki drda dermatoloji uzmanida hepsi ayni kreni onerdi anlasmislar gibi :) bioderma bebekler icin eczaciyada sordum birtek bunda kimyasal yok dedi..cok icine sinerek aldim bi arastirin..yalniz 50ml cik ifacik tup 59tl.ama onlarin sagligi icin herseye deger dr bu mevsimde bile cikarken acikta kalan yerlerine sur dedi..bn memnumum fikir olsun sizede..eczanelerden alabilirsiniz
Ben de epeyce araştırdım, sordum soruşturdum...(ingilizcem daha da gelişti, güneş kremleriyle ilgili birsürü şey öğrenmiş oldum) Badger ve California Baby bebekler için dünya çapında en zararsız olan güneş kremleriymiş ama Türkiye'de satışı yok malesef. Yurt dışından getirtmeye çalışacağım, bir de Trukid çok öneriliyor, en kötü onu alırım diyorum, çünkü tamamen organik ve bitkisel. Bizim dr. umuzda genel olarak Bioderma ürünlerini öneriyor ama bu konuda henüz danışmadım. Ama onun bebek değil de çocuk ürünü var sanırım, netten çok bilgiye ulaşamadım onunla ilgili. Farkediyor mu acaba çocuk ve bebek kremleri? Bu bahsettiğim markalar ayırmışlar çünkü.
kızımın tahlil sonuçları temiz çıktı
kızlar bebeklerinize 1 dozu yaptırdınızmı :26:
9.ay asisi kizamik gecen cuma yaptirdik biz cnm
Bizim ebe 1 yaşında demişti bir sonraki aşı için bu ne aşısı kızlar ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.