2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Süt ben de vermiyorum, dr lar asla önermiyor... hazmı zormuş ayrıca kansızlığı arttırıyormuş... ama düşününce eskiden veriyolarmış sapasağlam ayaktayız çok şükür :)
Hanımlar yaz geldi artık, bebişlerinizi güneşten korumak için birşey kullanıyormusunuz, güneş kremi falan? Ben de alayım diyorum ama sabahtan beri araştırıyorum bir bataklığa doğru sürüklendim hangi ürünü almak gerek diye Bir çok ürün kanserojen ve hormonları etkileyen maddeler içeriyormuş, çok riskliymiş bir sürü yazı okudum.:44: Var mı aranızda ben biliyorum şu ürün süper, araştırdım, organic falan diyebilecek birisi. EWG 2014 güneş kremleri araştırması yayınlanmış, önerilen ürünler var ama ingilizcem yetmedi tam anlamaya... bi el atıverseniz...

nasılsınız bız bugun kontrolden geldık çok sukur kı fıstıgım kılo almaya basladı yaklasık 20 gun luk kontrol sonrası 200 gr aldı okadar mutluyum kı anlatamam.. çolyak hastalıgı ıcın kan verdık ıns temız çkar onun sonucu 1 ay sonraymıs nasıpse.yalnız neden heryerın boy olcumu farklı çıkıyor anlamaıdm 72cm çıkarken bugun 68 çıktı
onceden surunurken 3 gundr 4 ayak emeklıyor ve 2 gundur koltuga tutunup kalkıyor fakat koltuga tırmanıp bı kaç defa dustu çok agladı
dun orumcek aldık bıraz ıcınde oyalanır dıye çabuk sıkılıyo:) ..
bız kızımla bu zamana kadar hep aynı yatakta uyuduk dolayıısıyla benle uyumaya alıstı yatagına alıstırmaya çalısıyorum alısmıyor gece çok uyanıyo bıraz emınce hemen uyuyor.. ne yapmam gerekıyor bı gece emme olayını kaldırmak ıcın

Son düzenleme:

Benimki çok hareketli, örümceğini de seviyor ama desteksiz oturamıyor... Ablamın bebeği 10 aylık ve ne emekliyor ne de ayaklarının üstüne basıyor ama desteksiz dimdik oturuyor; doktordan yeni geldiler gayet normal dedi. Yani her bebek farklı... Ben de çok istiyorum düşmeden oturabilmesini ama zamana bırakmak lazım. Elbet bir gün yapacaklar, o günü heyecanla bekliyorum

bebeğime kayınvalıdemın zoruyla süt verdım...sonra baktım sevdi vermeye başladım....benım gıbı olan varmı

Ben bazen sütle muhallebi pankek yada normal kek yapıyorum kizima o şekilde süt verdim anne sütü gibi sade icirmedim hiç yaşını doldurunca da artvinde bulabilirsem keçi sütü vermek istiyorum ben tavada menemende falan pişmiş yumurta beyazı da verdim gecenlerde minicik çilek de verdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende dun bu konuyu arastırdım acıkcası guneş kremı surmek ıstemıyorum bebegıma.çok hashas cıltlerı kımbılır neler var ıclerınde.bu konuyu doktoruma danışacagım en ıyıısı

cnm cok sevındım kılo almasına.ınş tahlıllerde temız cıkar ALLAHın ıznıyle.boy olçumunude aynı yerde yaptır bızede drla sağlık ocagı az bıraz oynuyo
ben yatagıma alıştırmadım kızımı.babası gıdınce yanıma alıyorum on dakıka sadece oda uynaınca.gece bır kez mama verıyorum mamadan sonra 2-3 saat uyuyo sukur

maşallah songülcüm nezamandır aklımdasın tontiş nasıl tatlı olmuştur diyodum girdiğim gibi fotoyu gördüm karakızıma 41 kere maşallah

özlemişim sana yazmayı:) büyüdük hamdolsun teyzesi. senin yavrunda sağlıklı sıhhatlidir inş. öpüyorum yanaklarınızdan. benim bir sorunum var.
dün haberlerde aptamil tahıllı mama da gdo olduğu tespit edilmiş ben bebeğime 20.00 dan sonra acıkınca(anne sütü ve devam sütü içmiyor bi türlü)
kaşık masası veriyrdum aptamil. şimdi içim ürktü. evdekileri hemen çöpe attım. bir fikir verin bana akşam kıza ne yedireceğim. gün içerisinde meyve çorba yoğurt kahvaltı yiyor.

canım iyi olmaya çalışıyoruz bizde aras 6. hastalık geçirdi döküntü evresindeyiz gerçi ateşi düştü artık ama yorgun ve şükür doluyuz şimdi :)
mama hiç vermedim cnm ben bilemiyorum oyüzden

bebeğime kayınvalıdemın zoruyla süt verdım...sonra baktım sevdi vermeye başladım....benım gıbı olan varmı

bebeğime annem inek sütü ve nişasta ile muhallebi yapmış. kızım pişik sonrasında da mantara çevirdi çok acı çekti yavrum. dr sulandırarark vermeniz gerekiyordu hatta vermeyin ne acelesi var dedi( bir sürü krem ilaç tedavi yöntemi ile iyileştirdik. belirtilerini izleyin ona göre büyükleri dinleyin derim

6.hastalık ne yaa aaaa .kıyamam aşkıma(( Allah şafi adı ile muamele eylesin. yavrularımızı sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. iyi olun inş. üzüldüm ya

6.hastalık ne yaa aaaa .kıyamam aşkıma(( Allah şafi adı ile muamele eylesin. yavrularımızı sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. iyi olun inş. üzüldüm ya

3 gün ateşi düşmüyor canım sonra da bütün vücutta kırmızılıklar çıkıyor çok şükür ateş evresi bitti kızzarıklık da geçerse geçti gitti inşallah
fındığımı bol bol öp annesi olur mu benim için

ben doktoruma akşam yedırcek bırşey bulamıyorum dedım muhallebı ver dedı hergunmu dedım hergun verebılırsın bırgun sade bırgun ırmıklı yap çeşitlı yap ayrıca sulu kofte yapabılırsın dedı cnm

kıyamam alerjı yapmış demek cnm.bende muahellbıyı ınek sutyle yapıyom şukur sorun cıkmadı

Muhallebiyi nasıl yapıyorsun cnm? Tarifini yazabilir misin?

dün türlü vardı annemde cacık bulgur vs. ezdim yedirdim yemeği. cacık içine bulgur pilavı attım. baya adam gibi akşam yemeğini yedi maşallah:)) muhallebiyi iyi dedin Allah razı olsun

Muhallebiyi nasıl yapıyorsun cnm? Tarifini yazabilir misin?

cnm bazen hero babyın bebekler ıçın pırınç ununu alıyorum o suyla yapılıyo şeker katılmıyo zaten tatlı.bazen normal pirinç unu alıyorum arkada tarıfı oluyo zaten şu kadar sut şu kadar seker katın dıye.doktoruma şeker yasak degılmı dedım okadarcık olur dedı.irmikliini ise en sonunda dogru tarıfı buldum 1 su bardağı süt 2 tatlı kaşık irmik 1 tatlı kaşığı şekerle yapıyorum cnm

dün türlü vardı annemde cacık bulgur vs. ezdim yedirdim yemeği. cacık içine bulgur pilavı attım. baya adam gibi akşam yemeğini yedi maşallah:)) muhallebiyi iyi dedin Allah razı olsun

ben ev yemeklerını tadımlık verıyorum cunku salça ve tuz var ıcınde.öğün olarak vermıyecegım 1 yasına kadar.
onemlı degıl cnm yeterkı yesın bebışler

bu arada mama sandalyesı aradgımı soylemıştım teyzemız suprız yapıp almış sağolsun Wellgro Daily Comfort Mama Sandalyesi kızlar cok sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…