ınternetten bı baakayım nasıl oluyorlar bızımde bu tur onlelerı almamız gerekıyo kız çok hareketlı yurutecede koymuyoruz surunup heryere gıdıp tutunuyo ..
yaa bizim tv ünitesi var biliyosunuz çok alcak oluyo onlar gidiyo tutunup kalkıyo pat pat tv ye vuruyo çekmeceleri açıyo tv yide sabitledik o yüzden yani aslında hep yanlarındayız ama allah korusun bir anlık bu tür kazalar
bız daha sabıtlemedık ama bu ara o ıslerıde halletmemız gerekıyor..aman rabbım evlatlarımızı korusun akrabamızın kızının basına geldı tv dustu kafasına suan felclı bı gozu hıc kapanmıyo..rabbım sıfasını versın ıns bızım evlatlarımızıda korusun ıns
dün arkadaşların yanında içirdim su tık tık edince anladılar dişi çıktı diye aaa bilmiyodum dedim şakadan :):) gülüştük ama bilmiyorum alır mı
çok huysuz ama doğru düzgün uyumuyo yemiyozor günler geçiriyoruz...
ama çok tatlılar yaa Allah a çok şükür dün vde güvenlik önlemleri aldık mobilyalara yumuşak kenarlık taktık alt çekmecelere aparat taktık çünkü en son çekmeceyi tutup ayağa kalktığını çekmecenin yavaş yavaş kapandığını gördüm parmaklar sıkışmak üzereyken yakaladım muzurluklar peşinde
canım yaaa benimde çok yara olmuştu ve uzunca bir süre geçmedi ne kullandıysam fayda etmedi en son eczanelerde satılıyo e vitamini kapsül şeklinde balık yağı hapı olarakta geçiyo sarı kapsüller onları patlatıp sürüyosun içindekini hayatımı kurtardı :) yoksa helak olmuştum bende
eczacıya ne dıcek cnm adı varmı?? balık yağı hapı dese olur mu[/QUOTE
adını hatırlamıyorum ama verirler eczacılar biliyo benimkinide annem almıştı
eczacıya ne dıcek cnm adı varmı?? balık yağı hapı dese olur mu[/QUOTE
adını hatırlamıyorum ama verirler eczacılar biliyo benimkinide annem almıştı
sürdükten sonra silinmesi gerekıyor mu .bebek emerse???nasıl kullandın
sürdükten sonra silinmesi gerekıyor mu .bebek emerse???nasıl kullandın
gerek yok silinmesine çok itina göstermesine gerek yok yani sadece kokuyo biraz rahatsız olursa silsin:) bana çok iyi geldi umarım onada iyi gelir
gerek yok silinmesine çok itina göstermesine gerek yok yani sadece kokuyo biraz rahatsız olursa silsin:) bana çok iyi geldi umarım onada iyi gelir
sagol cnm ınş işe yarar
merhaba uzun zamandır takipteyim hep okuyorum sizleri yazmak bugüne nasipmiş benim bebeğimde 4 eylül doğumlu bizimki mama yerken ağzını kilitliyor ağzına pütürlü bişey geldimi kusuyor sizin bebekler pütürlü şeyler yiyebiliyormu artık
Kizlar sizin de bebekleriniz otururken ayak parmaklarini sıkıp bukuyor mu surekli? Daha erken tabi yurumeye baslayinca duzelir elbet ama benim ortopedik problemlerim oldugundan korkuyorum acikcasi.
Selam sevgili eylul anneleri, ben aralik annesiyim sizin tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum 5 mayista oglum 5 aylik olucak ins. Ben yaklasik 3 aydir bebegimi zorla uyurken emziriyorum uyanikken emmiyor vede biberon ve mamada istemiyorbasina boyle birsey gelmis olan varmi artik cok yorumdum fikir ve yardimlariniza ihtiyacim var bebegimi 2 saatte bir sallayip emziriyorum 2 saatte bir tek tarafi aliyor aradan gecen 2 saat sonrada diger tarafi yine uyurken emzirebiliyorum..
Selam sevgili eylul anneleri, ben aralik annesiyim sizin tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum 5 mayista oglum 5 aylik olucak ins. Ben yaklasik 3 aydir bebegimi zorla uyurken emziriyorum uyanikken emmiyor vede biberon ve mamada istemiyorbasina boyle birsey gelmis olan varmi artik cok yorumdum fikir ve yardimlariniza ihtiyacim var bebegimi 2 saatte bir sallayip emziriyorum 2 saatte bir tek tarafi aliyor aradan gecen 2 saat sonrada diger tarafi yine uyurken emzirebiliyorum..
Aynı benim durumumu yasiyosun benim bebegim suan 8 aylik 4 ve 5. Ayinda aynisini yapti cok emmedigi icin dogal olarak kiloda almadi ama ben pe etmedimaynen biberonda almadi emmedide sadece uyku arasinda emdi ben sutumu sagip kasikla besledim bora zor oluyo ama mecbursun baska türlü ac kalir ama her firsattada memeyi daya agzina ya tutarsa misali belki emer diye zimdi biraz biraz duzeldi gu'n icinde emiyo aancak hala o durumumuzuz devam ettigi gunler olur rtik alistim sikmiyorum canimi 2 3 gun sonra normal emmeye devam ediyor ancak cok kilo alamadigi icin bu durumda 5ayi bitince ek gidaya baslamak zorunda kalxik sana tavsiyem ek gidaya baslasanda emmesede sag kasikla vermeyi ihmal etme
Mama ve biberon icin bir yorum yapamiycam ama seni emmemesinin sebebi bir pedagog eger fiziksel bir sorunu yoksa bebek anneye olan guvenini yitirdiginde memeyi rededermis.bu ayri uyuma yada uyku egitimi verirken aglayarak uyutmaya calisma gibi yontemler bu guveni zedelermis.
Canim sayfayi buldum ama telefondan girdiğim icin burda paylasamadim.google a adem güneş yaz ilk cikan sayfa www.ademgunes.com kendi sayfasinda arama yapma yerine bebeklerin emmeyi reddetme yaz cikan ses kayitlarini dinleyebilirsin.belki sana faydasi olur.4 tane sonuç cikti.3.ses kaydinda sonuna kadar dinle cunku sonlara dogru cevaplamis ayni soruyu