2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ınternetten bı baakayım nasıl oluyorlar bızımde bu tur onlelerı almamız gerekıyo kız çok hareketlı yurutecede koymuyoruz surunup heryere gıdıp tutunuyo ..

yaa bizim tv ünitesi var biliyosunuz çok alcak oluyo onlar gidiyo tutunup kalkıyo pat pat tv ye vuruyo çekmeceleri açıyo tv yide sabitledik o yüzden yani aslında hep yanlarındayız ama Allah korusun bir anlık bu tür kazalar

bız daha sabıtlemedık ama bu ara o ıslerıde halletmemız gerekıyor..aman rabbım evlatlarımızı korusun akrabamızın kızının basına geldı tv dustu kafasına suan felclı bı gozu hıc kapanmıyo..rabbım sıfasını versın ıns bızım evlatlarımızıda korusun ıns

ayyy canım benim yaaa Allah şifa versinn Allah korusun yavrularımızı biz önlemlerimizi alalımda gerisi Allah a kalmış

ılk sen gördun dıcektın cnm adettır almaları lazım....gercı ınsanlara bellı olmaz
bızımkı hala emeklemıyor totoşunu kaldıramıyo okadar hareketlı ama emeklemeye geldımı yok

eczacıya ne dıcek cnm adı varmı?? balık yağı hapı dese olur mu

merhaba uzun zamandır takipteyim hep okuyorum sizleri yazmak bugüne nasipmiş benim bebeğimde 4 eylül doğumlu bizimki mama yerken ağzını kilitliyor ağzına pütürlü bişey geldimi kusuyor sizin bebekler pütürlü şeyler yiyebiliyormu artık

Canım birara benim oglumda oyle yapıyordu benimkide 3 eylul dogumlu ama birsure sonra gecti o durum mamada cok ısrarcı olmadım istemedigi zamanlarda hatta birkacgun hic vermedim sonra az az verdim kutu bittikten sonrada markasını degistirdim ise yaradi suanda yyor ancak mamanin topak halinde kalmasi hala midesini buladirir bazen taneli yemeklerdede oyle yapiyo ama ben hemen su veriyorum arkasindan boyle boyle cignemeyide ogrenmesi lazım yapacak cok birse y yok

Kizlar sizin de bebekleriniz otururken ayak parmaklarini sıkıp bukuyor mu surekli? Daha erken tabi yurumeye baslayinca duzelir elbet ama benim ortopedik problemlerim oldugundan korkuyorum acikcasi.

Selam sevgili eylul anneleri, ben aralik annesiyim sizin tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum 5 mayista oglum 5 aylik olucak ins. Ben yaklasik 3 aydir bebegimi zorla uyurken emziriyorum uyanikken emmiyor vede biberon ve mamada istemiyor basina boyle birsey gelmis olan varmi artik cok yorumdum fikir ve yardimlariniza ihtiyacim var bebegimi 2 saatte bir sallayip emziriyorum 2 saatte bir tek tarafi aliyor aradan gecen 2 saat sonrada diger tarafi yine uyurken emzirebiliyorum..

Aynı benim durumumu yasiyosun benim bebegim suan 8 aylik 4 ve 5. Ayinda aynisini yapti cok emmedigi icin dogal olarak kiloda almadi ama ben pe etmedimaynen biberonda almadi emmedide sadece uyku arasinda emdi ben sutumu sagip kasikla besledim bora zor oluyo ama mecbursun baska türlü ac kalir ama her firsattada memeyi daya agzina ya tutarsa misali belki emer diye zimdi biraz biraz duzeldi gu'n icinde emiyo aancak hala o durumumuzuz devam ettigi gunler olur rtik alistim sikmiyorum canimi 2 3 gun sonra normal emmeye devam ediyor ancak cok kilo alamadigi icin bu durumda 5ayi bitince ek gidaya baslamak zorunda kalxik sana tavsiyem ek gidaya baslasanda emmesede sag kasikla vermeyi ihmal etme

Mama ve biberon icin bir yorum yapamiycam ama seni emmemesinin sebebi bir pedagog eger fiziksel bir sorunu yoksa bebek anneye olan guvenini yitirdiginde memeyi rededermis.bu ayri uyuma yada uyku egitimi verirken aglayarak uyutmaya calisma gibi yontemler bu guveni zedelermis.

Aynen ya tutarsa diye surekli meme teklif ediyorum ama nafile bazen arada tutuyor emiyor, bizimde kilo alimimiz cok yavasladi 5. Ayda malesef ek gidaya baslicaz suan yine agliyorum bu durumdan cok yoruldum, kasik enjektor neler yaptim agliyor sıkiliyor bende ilerde duzelir umudu yasiyordum ama cokta umutlanmiyim degilmi ek gidayla kiloya cozum buldunuz mu ?.

Meraba rumeysa, cesitli doktorlara gittim emmemesiyle ilgili bir sorun bulamadilar, tahliler falanda yapildi, bebegin bana olan guvenini yitiricek bilerek bisey yapmadim, dogdugundan beri beraberiz, kendi nasil istiyorsa hep oyle uyuttum agladigi zamanlar olsada hep aglatmaya calistim zor bir durumdayim artik biberona alissa sagip veririm mama veririm, ama memeye agladigi gibi biberonada agliyor

Canim sayfayi buldum ama telefondan girdiğim icin burda paylasamadim.google a adem güneş yaz ilk cikan sayfa www.ademgunes.com kendi sayfasinda arama yapma yerine bebeklerin emmeyi reddetme yaz cikan ses kayitlarini dinleyebilirsin.belki sana faydasi olur.4 tane sonuç cikti.3.ses kaydinda sonuna kadar dinle cunku sonlara dogru cevaplamis ayni soruyu

Son düzenleme:

Tamda adem gunesin dogal ebeveynlik kitabini okurken ustune geldi. Bu konu hakkinda yorum yaptigini bilmiyordum hemen bulup dinliyim tesekkur ederim dua edin bebegim sakin sakin guzel guzel emsin ve buyusun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…