2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Yanlis biliyorsam duzeltsin arkadaslar beni.kortizonlu.degilmiydi o krem..benim kizimda da olmustu hani tup seklinde arko var ya o iyi gelmisti.bide saf zeytinyağı varsa onu sür altini 5 10 dk acik birak hava alsın.gecmis olsun

evet sanırım kortizonlu o yüzden sormak istedim.zeytinyağı sürüyorum ama arkoyu deniycem umarım geçer.teşekkürler

evet sanırım kortizonlu o yüzden sormak istedim.zeytinyağı sürüyorum ama arkoyu deniycem umarım geçer.teşekkürler

Ciddi sekilde bir kizariklik varsa hemen gecmez diye dusunuyorum zira bizde öyle olmustu.her altini almamda mutlaka yikiyordum biraz daha sık aliyordum altini.5 10 dk hava alsin diye açık birakirdim.bezlerkende kremi ya da zeytinyagini surerdim.2 gun icinde azalmaya başlamıştı o yuzden baska bisey de kullanmadım.bebegin bu kizarikliktan dolayi cok rahatsiz surekli agliyorsa kremi kullan ama canı yanmiyorsa bi kac gun gozlemle kizariklik ne durumda olucak.tekrar gecmis olsun

hanımlar merhaba.uzun zamandır yazamıyordum ama takip etmeye çalışıyordum.bugün size bişey danışmak istiyorum 7 aydır hiç pişik olmamıştık ama son bikaç gündür ciddi derecede kızarıklık var.evde sudocrem,mustela,bübchen ne kadar pişik kremi varsa kullandım geçmedi.bugün aile hekimine götürdüm travazol adında bi krem verdi kullanan var mı aranızda? iyi geldi mi merak ediyorum.bize günde 1 defa dedi sizler nasıl kullandınız? cevaplar için teşekkürler şimdiden.öpüyorum çok meleklerinizi :emir_bebek:

Canim ben killaniyorum.bizdede ayni sikinti olmuştu doktor bunu verdi hu tedavi edici dedi.normal pisik kremleri hafif gelir dedi.kortizonlu olduğunu bilmiyordum ben.ama iyi etti olmazsa kulla n hafifleyince bepanthol var ondan kullan ben ondan da cok memnun kaldim.bu bubchen falan iyileştirmiyor malesef onlari pisik olmamasi için kullanmamiz gerekiyormus tedavi edici yani yok yani.bir ise yaramiyorlar.

Ciddi sekilde bir kizariklik varsa hemen gecmez diye dusunuyorum zira bizde öyle olmustu.her altini almamda mutlaka yikiyordum biraz daha sık aliyordum altini.5 10 dk hava alsin diye açık birakirdim.bezlerkende kremi ya da zeytinyagini surerdim.2 gun icinde azalmaya başlamıştı o yuzden baska bisey de kullanmadım.bebegin bu kizarikliktan dolayi cok rahatsiz surekli agliyorsa kremi kullan ama canı yanmiyorsa bi kac gun gozlemle kizariklik ne durumda olucak.tekrar gecmis olsun

Ağlaması yok çok şükür şimdilik ama sanırım kaşınıyor biraz.ilgine çok teşekkür ederim canım :)

Canim ben killaniyorum.bizdede ayni sikinti olmuştu doktor bunu verdi hu tedavi edici dedi.normal pisik kremleri hafif gelir dedi.kortizonlu olduğunu bilmiyordum ben.ama iyi etti olmazsa kulla n hafifleyince bepanthol var ondan kullan ben ondan da cok memnun kaldim.bu bubchen falan iyileştirmiyor malesef onlari pisik olmamasi için kullanmamiz gerekiyormus tedavi edici yani yok yani.bir ise yaramiyorlar.

Bübchen pişik önleyici yazıyor zaten. onu doğduğumuzdan beri devamlı kullanıyordum 2.tüpteyiz. ama diğerleride işe yaramadı maalesef. umarım çabuk geçer. kıyamıyorum kuzuma, gördükçe benim canım acıyo :KK43: Anne olmak zormuş :KK14: Sizede geçmiş olsun. cevap için teşekkürler :)

hanımlar merhaba.uzun zamandır yazamıyordum ama takip etmeye çalışıyordum.bugün size bişey danışmak istiyorum 7 aydır hiç pişik olmamıştık ama son bikaç gündür ciddi derecede kızarıklık var.evde sudocrem,mustela,bübchen ne kadar pişik kremi varsa kullandım geçmedi.bugün aile hekimine götürdüm travazol adında bi krem verdi kullanan var mı aranızda? iyi geldi mi merak ediyorum.bize günde 1 defa dedi sizler nasıl kullandınız? cevaplar için teşekkürler şimdiden.öpüyorum çok meleklerinizi :emir_bebek:

Desitin Eflatun olanı pisige birebir deneyin mutlaka

$Fotoðraf0004.jpg

teyzeleri benim kuzu benden delirdi :))

Eklentiler

• $IMG-20140304-WA0001.jpg
    $IMG-20140304-WA0001.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 55
Emreden çok terliyo bende havsalanın diye kaldırmıştım bi de poz verdi sıpa :) çok komik çıktı :)) Allah cümlemizin evladını korusun...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bir ay once bende benzer durumlar yasadim. Sütüm kesilecek diye çok korktum. Solgar in brewers yeast diye bir vitamini var. 1 hafta sutum hic gelmediği halde içmeye başlayınca deli gibi sütüm oldu. Uzun yazamadım kızım ağlıyor dene mutlaka ben dr sordum oyle kullandim

Kızlar süt için dereotunu keşfettim göğüslerini taş gibi yapiyo güzel süt yapıyor her sabah kahvaltida yemenizi tavsiye ederim

Bize adece bebanthol iyi geliyo bizim surekli kızarıklık olur krem surmezsek ama yeni olduysa sizde idrar yolu enfeksiyonu olabilir o da pisike sebep olurmus

travazolu günde bir kere kullanmanın bir zararı olmuyor içinde kortizon olsa da. ben hametan ve locoid kullandım, çok kötü olmuştu oğlanın poposu, yediklerinden olabiliyormuş.düzelir merak etmeyin :KK66:

Biz de 2 gün önce sünnet olduk teyzeleri, çok şükür iyiyz ama 2 gündür de geceleri pek uyuyamıyoruz beşiğinde kıpır kıpır, 4 e kadar kıpırdanyo en son alıyorm yatağımza yanıma yatırıyorm emerken uyuyo uyanmıyo,acaba yanımda yatmaya mı alıştı onu mu istiyo?..

Bizim hala dişlerimiz gelmedi kızlar iki gündür öne doğru emeklemeye başladı,etrafımdakiler devit kullanmadın mı diye soruyolar deviti ben çok kullanmadım çocuk doktorumuz bıngıldak önden gidiyo diye kesin demişti acaba ondan mı gecikti bu dişler.

kızlar bırşey soracagım bebişlerınızı kaç saat arayla beslıyorsunuz.ben 3 saat arayla beslıyorum ama mama verdıysem eeger.çorba verdıysem daha cabuk acıkıyo farkındayım 2 saat sonra mama verıyorum.Annemde çok sık beslıyorsun obez olur dıyor:26: kılomuz ıyı maşallah hatta tombıklıge doğru gıdıyo....ama 4 saat arada bana fazla gelıyo..sizler nasıl yapıyorsunuz

Bizim hala dişlerimiz gelmedi kızlar iki gündür öne doğru emeklemeye başladı,etrafımdakiler devit kullanmadın mı diye soruyolar deviti ben çok kullanmadım çocuk doktorumuz bıngıldak önden gidiyo diye kesin demişti acaba ondan mı gecikti bu dişler.

devıtle alaksı oldugu sanmıyorum.zaten nekadar gec cıkarsa okadar saglam olurmuş dıye duydum.bızım çok erken çıktı mesela

Biz de 2 gün önce sünnet olduk teyzeleri, çok şükür iyiyz ama 2 gündür de geceleri pek uyuyamıyoruz beşiğinde kıpır kıpır, 4 e kadar kıpırdanyo en son alıyorm yatağımza yanıma yatırıyorm emerken uyuyo uyanmıyo,acaba yanımda yatmaya mı alıştı onu mu istiyo?..
senin yaninda kendini daha guvende hissettigi için seninle uyumak istiyor olabilir.biz kizimizla halen beraber uyuruz.ayni yatakta uyumak istemessen karyola besigin varsa bir tarafin korkulugunu cikar kendi yatagina birebir yasla senden ayri yatmamis olur.bende ne zaman besikte biraksam az uyur 2 yasina kadar bizimle yatmasini planliyorum kismetse

dvit bende kullanmadim bizimde dislerimiz halen cikmadi bu diş emekleme yurume isleri her bebekte farkli olur.

kızlar bırşey soracagım bebişlerınızı kaç saat arayla beslıyorsunuz.ben 3 saat arayla beslıyorum ama mama verdıysem eeger.çorba verdıysem daha cabuk acıkıyo farkındayım 2 saat sonra mama verıyorum.Annemde çok sık beslıyorsun obez olur dıyor:26: kılomuz ıyı maşallah hatta tombıklıge doğru gıdıyo....ama 4 saat arada bana fazla gelıyo..sizler nasıl yapıyorsunuz

Bebegim ne zaman yemek isterse ozaman yediriyorum.genelde 2 4 saat arasi değişir.takma başkalarını kafaya.aç mi birakican bebegini.bebegin de istemeden verme ben kizimi rehber tutuyorum

canım bence gecikme yok bazıları erken çıkardı daha 7 aylıklar çıkar...bu cümlelerden benim kızımında çıkarmadığını anlarsın heralde.bıde bazıları abartıyor 6 7 diş falan benım ınanasım gelmıyor

X