2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya galiba kızım kabız oldu kaka yaptığını anlamiyordum simdi görebiliyorum bugün iki kez yaptı 4-5kez ikindi ama ikisinde de ayıptır söylemesi top gibi katıydi kakasi yarin kuru kayısı püresi ve biraz z.yagi vercem başka öneriniz var mı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım armut verebilirsin. çok iyi geliyor.

ben corbasına kıyma koymadım henuz.nasıl koycam kavurup ezcemmı...
bu arada emeklıyormuş senınkı ha maşallah...sanırım topiğin ilk emekleyen bebeği.:nazar:..benımkı tembel galıba bıraz:KK1:aslında çok hareketlı ama orumceğe bıle koyunca duruyo oyle totoşunu hareket ettırmek ıstemıyo bellıkı anası gbı:KK1:

Kızlar dün yoğurt çorbasını yağ ve tuzlamadan ayırmıştık oğlum onu yemiyo ama bizim yoğurt çorbasını şapırdata şapırdata yiyo verdim artık napıyım çok tuzlu değildi yağ da tereyağlıydı.

Kızlar dün yoğurt çorbasını yağ ve tuzlamadan ayırmıştık oğlum onu yemiyo ama bizim yoğurt çorbasını şapırdata şapırdata yiyo verdim artık napıyım çok tuzlu değildi yağ da tereyağlıydı.

Afiyet seker olsun.benim kiz da dun ispanak yedi :KK16: salcasiz yaptim kizim icin bizim icin guzel olmadi ama kizim yiyiverdi :KK1:

Örümcek(yürüteç) alanlarınız varmı bindirecek misiniz?Erkek çocukları için sakıncalı diyolar ama karar veremedim bir türlü:KK31:

Örümcek(yürüteç) alanlarınız varmı bindirecek misiniz?Erkek çocukları için sakıncalı diyolar ama karar veremedim bir türlü:KK31:
Ben kullanmayacagim dedim ama kizim cok sevdi artik gunduzleri oyalamak icin koyuyorum.oyun halisi falab varsa oyalaniyorsa biraz daha ertele derim

biz günlük patates havuç arada prinç arada erişte arada şehriye ekleyip tek tek kabak pırasa ıspanak brokoli enginar domates karnıbahar mantı ekleyip çorba yiyoruz mutlaka hergün kıyma haftada 1de ciger koyuyorum bende evde ne pişerse veriyorum 4 martta 6 aylık olduk ama bizim çorbalar biraz sulu ya ben kızıma doyurucu besleyici olsun diye katı pişiriyorum mutlaka pişmeye yakın irmik koyuyorum 7 aylık olsun un kavurup domates çorbası yapıyorum kendimize ondan doyurucu vercem prinçli yogurt çorbası ve domates çorbasını bebekler çok sever tarhanayı çok sevmedi kızım artık büyüdüler damak tadı oturuyor bizde sakınmıyoruz doktorumun tavsiyesi ablamız da sorun yaşamadık bugün ciger patates havuç ıspanak şehriye irmik yaptım 1 kase yedi kahvaltıyıda karışım seviyor yogurt ve muhallebi sevmiyor bende kahvaltı meyve mutlaka muz ve kivi mandalina yada portakal karıştırp veriyorum sonrada çorba kahvaltıda tam yumurta sarısı koyuyorum 3 saat civarı ara oluyo ve diger öğünler süt gecede isterse besliyorum gayet sağlıklı 3 dişimiz var desteksiz oturuyoruz ve emekliyoruz

Maşallah ya bizimkide 4 mart doğumlu ama daha emekleme yok döne döne gidiyo gideceği yere dişde yok ben yoğurt çorbasındaki pirinç bile takılacak boğazına diye korkuyorum:18:

arkadaşlar bebeğine ceviz-fındık yediren var mı? doktorumuz bize bu aydan itibaren günlük taze kırılmış 2 ceviz 2 de fındık yememiz gerektiğini söyledi. ben daha başlamadım ama hafta sonu oğluma yedirmeye başlamayı düşünüyorum.

ben yurutec aldım fazla degıl gunde en fazla yarım saat bındırıyorum her işimi görmeye basladım ama aşı oldugumuzdan bu hafta bındırmıcem
bu arada cevız ve fındığı nasıl vercez dövsekte sert olur toz halınemı getırcez nasıl

ben yurutec aldım fazla degıl gunde en fazla yarım saat bındırıyorum her işimi görmeye basladım ama aşı oldugumuzdan bu hafta bındırmıcem
bu arada cevız ve fındığı nasıl vercez dövsekte sert olur toz halınemı getırcez nasıl

evet doktor toz haline getirip kahvaltısına çorbasına yoğurduna muhallebisine az az katacaksın dedi. bebeğin sinir sistemini beslemek için öneriyormuş fındık cevizi. ben de merak ettim başka böyle bişi uygulayan yada duyan var mı diye..

bugun bız asılarımızı yaptırdık fakat kızım yıne 200 gr almıs 15 gunde çok az dr 15 gun sonra tekrar gel dedı eger yıne alımı az ıse hastahaneye yonlerndırecekler ne yapmam gerek bılmıyorum canım çok sıkkın mamalarını zorla yedırıyorum yınede kılo almıyo

biz günlük patates havuç arada prinç arada erişte arada şehriye ekleyip tek tek kabak pırasa ıspanak brokoli enginar domates karnıbahar mantı ekleyip çorba yiyoruz mutlaka hergün kıyma haftada 1de ciger koyuyorum bende evde ne pişerse veriyorum 4 martta 6 aylık olduk ama bizim çorbalar biraz sulu ya ben kızıma doyurucu besleyici olsun diye katı pişiriyorum mutlaka pişmeye yakın irmik koyuyorum 7 aylık olsun un kavurup domates çorbası yapıyorum kendimize ondan doyurucu vercem prinçli yogurt çorbası ve domates çorbasını bebekler çok sever tarhanayı çok sevmedi kızım artık büyüdüler damak tadı oturuyor bizde sakınmıyoruz doktorumun tavsiyesi ablamız da sorun yaşamadık bugün ciger patates havuç ıspanak şehriye irmik yaptım 1 kase yedi kahvaltıyıda karışım seviyor yogurt ve muhallebi sevmiyor bende kahvaltı meyve mutlaka muz ve kivi mandalina yada portakal karıştırp veriyorum sonrada çorba kahvaltıda tam yumurta sarısı koyuyorum 3 saat civarı ara oluyo ve diger öğünler süt gecede isterse besliyorum gayet sağlıklı 3 dişimiz var desteksiz oturuyoruz ve emekliyoruz

maşallah bebeğine =)

benim bebeğimde yemek istiyor ama herkes çok verme diyor anlamadım :S
sonra seni emmez dediler..şuan bile mamma diye bağrınıyor :S ne yapcam anlamadım valla
sabah yarım yumurta sarısı peynir (lor ) bebe bisküvisi (ev yapımı ) yumuşatıp veriyorum ıhlamurla vs ile öğlen yoğurt veriyordum keçi yoğurdu ama annemler verme öğleni dediler ...akşamda yatmadan muhallebi yapıyorum balkabaklı bazen elmalı bazen muzlu ..

bunlara çok dedilr anlamadm ben valla seni okuyunca kızımı aç bırakıyorum gibi hissettim :S:S

biz emekliyorz dönüp oturmaya çalışıyoruz ...ama malesef dişimiz yok ben d vitamini kullanmadım bunun etkisi var sanırım

canım cıgerı ve mantıyı nasıl yedırıyorsun blendrdan gecırıyormusun

Canım aslında idrarında değil sanki. Hani biz adet görürken leke şeklinde bişey gelir ya, onun çook daha az hali gibi. Kırmızımsı rengi. Çok minik bişey ama var sonuçta maalesef :KK50:

Kızlar ben mi abartıyorum yoksa yaaaa.. İnş bir daha olmaz da, olursa daha ayrıntılı incelicem :44:

canım geçtimi bebeğinn lekesi....bıdaha olmazsa telaşlanma bence yedığınden olabılır bıkerelık.

bugun bız asılarımızı yaptırdık fakat kızım yıne 200 gr almıs 15 gunde çok az dr 15 gun sonra tekrar gel dedı eger yıne alımı az ıse hastahaneye yonlerndırecekler ne yapmam gerek bılmıyorum canım çok sıkkın mamalarını zorla yedırıyorum yınede kılo almıyo

canım ıdrar yolu ıntıhabı olabılır mı...

bebeğinizi emekletmek ıcın herhangı bır destekleme yapıyormusunuzz.benım kızım uğarsıyor ama gıdemıyor.napıyım bılemedım.bacaklarını ıttıryor ama ellerını hareket ettırmedıgı için hıc kımıldamıyor.tam koordınasyon yok.emekleyen bebek annelerı fıkırlerınız beklıyorum

Kızlar ya galiba kızım kabız oldu kaka yaptığını anlamiyordum simdi görebiliyorum bugün iki kez yaptı 4-5kez ikindi ama ikisinde de ayıptır söylemesi top gibi katıydi kakasi yarin kuru kayısı püresi ve biraz z.yagi vercem başka öneriniz var mı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benimkinin kakasi genelde oyle ek gidaya basladiktan sonra oyle oldu normaldir diye dusunuyorum

ben corbasına kıyma koymadım henuz.nasıl koycam kavurup ezcemmı...
bu arada emeklıyormuş senınkı ha maşallah...sanırım topiğin ilk emekleyen bebeği.:nazar:..benımkı tembel galıba bıraz:KK1:aslında çok hareketlı ama orumceğe bıle koyunca duruyo oyle totoşunu hareket ettırmek ıstemıyo bellıkı anası gbı:KK1:

Kızlar erkek bebeklerinizi orumcege koymaya basladinizmi benimkide 6.5 aylik olcak 5 gun sonra koymaya baslasammiki erkek bebekleri az koymak gerekiyomisya ondan biraz yavastanmi alsak koysammi hemen

X