2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar 6.ayımız doldu bugün doktora kontrolüne gittik.7.300g olmuş bebeğim. 66cm boyu.hiç birsey yemiyor sadece emiyor.tattırıyom ama fazlasını çıkarıyo. Doktora söyledim normal kendinizin yediği çorbalardan ver dedi .özel birsey yapmana gerek yok artık dedi. Bende bundan sonra çorba çeşitlerni deneyecem umarım kızımın seveceği lezzetli çorbalar bulurum.yoğutlu , domatesli, tavuklu, Kıymalı , sebzeli , tahıllı, nefis çorbalar gelsin.......

nasıl yanı kendı yedıgınız çorbalardan ver dedı.eee tuz yasak salça yasak....benım drum salçasız tuzsuz dedı

ya arkadaslar sebze corbasını blenderdan gecırmek ıstemıyorum pütürlü gıdayada alışsın ilerde sıkıntı yaşamayalım dıye ama tel suzgecte olmuyo ya.eziyom eziyom aşağı dökulen posası çıkan bırşey yok nıye beceremıyom:KK14:çok çok az patates havuç çıkıyo pırasa kerevız oylece kalıyo çıkanda yetmez zaten

buarada hafta sonu ıkea dan parmak kukla aldım müthiş ...aceyıp dıkkatını çekti.parmağımı yakalayıp yemeye kalkıyor.dıkkatle ızlıyor.kesinlikle deneyın

arkadaşlar kızım kahvaltı yapmıyor sız tek tek mı veriyorsunuz..karışık mı

Canım ben karışık verdim bikaç sefer midesi bulandı zorlamadım..şimdi tek tek veriyorum ağzına o zaman yiyo..peynirini, yumurtasını ağzına veriyorum sesi çıkmıyo..sevmedi benim oğlan öyle karışımlar

Slm kizlar
Oglumun atesi var ya dun gece 38oldu fitil verdim bigunde 37.4 falan hali yok gibi uzerini ince tutuyorum niye böyle oluyorki
Dişleri de öyle patlayacak gibi değil. Antibiyotik kullaniyoruz sulcit diye gwcen hafta yine hastalanmisti hava verdik antibiyotik igne olduk şurup lada 10gune tamamliyoruz.yarina randevu aldim diktordan bu gece da cok cikarsa doktira getirecem.

Slm kizlar
Oglumun atesi var ya dun gece 38oldu fitil verdim bigunde 37.4 falan hali yok gibi uzerini ince tutuyorum niye böyle oluyorki
Dişleri de öyle patlayacak gibi değil. Antibiyotik kullaniyoruz sulcit diye gwcen hafta yine hastalanmisti hava verdik antibiyotik igne olduk şurup lada 10gune tamamliyoruz.yarina randevu aldim diktordan bu gece da cok cikarsa doktira getirecem.
Canim cok geçmiş olsun. Inşallah kötü bisey yoktur oksuruk falan varmi

Diş olsa diş etleri kabarik olurdu heralde dimi.yoksa kabarmadan da ateş olabiliyormu ki

Slm kızlar. Bgn bebeğimin 6. ay aşısı yapıldı. 7740g ve 70 cm olmuş. Biraz sıkıntılı, mızırdanıyordu ama şimdi uyudu canım benim..

Size sormak istediğim bişey var, kızımın bezinde kırmızımsı akıntı gördüm. Çok az bişey, belli belirsiz ama var:KK43: Başına böyle bişey gelen var mı? yada ne olduğunu bilen?

Son düzenleme:
Bizimkinin hic dişi cikmadi nedesem yalan olur ama her çocuk farkli belki oyle olur.doktorun ne demisti.acaba alerjik bisey mi var nerden aklima dustuysr artik.

Ates icin gitmedim doktora gecen hafta atesi yoktu.alerji yok canim cigerleri balgam dolmuştu nefes zor aliyordu grip oldugu icin onun icin hava verdim simdi azaltarak birakiyorum.

Slm kızlar. Bgn bebeğimin 6. ay aşısı yapıldı. 7740g ve 70 cm olmuş. Biraz sıkıntılı, mızırdanıyordu ama şimdi uyudu canım benim..

Size sormak istediğim bişey var, kızımın bezinde kırmızımsı akıntı gördüm. Çok az bişey, belli belirsiz ama var:KK43: Başına böyle bişey gelen var mı? yada ne olduğunu bilen?

Kizlarda olabileceğini duymustum ama her ihtimale karsi doktora danisin derim.kakasinda falan degil dimi ebe veya aile hekiminizin telefonu varsa bir sorun

bnm bebeğimdede oldu bağırsaklarında mikrop varmış şurup verdi doktor geçti..

Kızlar bebıslerınız muhallebıyı sevıyormu benım kızım sevmedı haklı tatsız oluyo
acaba sız nasıl yapıyorsunuz
Canım ben hipp aldım tahıllı pirinç unu tatsizdi yemedi bebelac muzlu tahıllı pirinç ununu aldım paket az kaldı severek yiyor ayrica kivamini seyreltip biberonla da verebiliyorsun
arkadaşlar kızım kahvaltı yapmıyor sız tek tek mı veriyorsunuz..karışık mı
Bnmki karışık yemiyor yumurtasını peynirini Yogurdunu hep ayrı ayrı veriyorum sadece yumurtayı sütümle seyreltiyorum çok güzel yiyor

Canım bezin iç kısmına gecmiyorsa korkma kızına şu iciriyor musun eğer bezin üst kısmında kaliyorsa daha çok turuncumsu bir kirmiziysa bol bol su ver bnm doktorum öyle demişti çok şükür geçti ama tabi önce kendi doktoruna Danış

tatlım bız de dun yaptırdık aşıyı aynen bende oyleydım calpol wer.benım kızım gece 11 e kadar mızmızlandı.başından hıç ayrılmadım.bol su ver.bu arada yenıdoğan bebeklerde olan ıdrar krıstalı mı acaba..ateşten de olabılır.

X