2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar yardım edin bebeğimin ağzında diş kistleri çıkıyor sürekli. ilki çıktığında doktora götürdüm.geçer normal demişti. ama sürekli çıkıyor.bebeğimde huzursuz sürekli eli ağzında kaşınıyor galiba.

Ya bı sorum olacak sızlere kızımın damagı çok kasınıyo alt dudagı kasıntıdan kıpkırmızıı olmus.
Dr kasıntı ıcın bısey verıyormu acaaba

o nedemek bacım? Nasıl bir belirti

Tatlim emar sonucun ne oldu kac aandir merak ediyorum bir soramadim.belin nasil şimdi.

Tatlim emar sonucun ne oldu kac aandir merak ediyorum bir soramadim.belin nasil şimdi.

Hihii sormayaydin iyiydi ben emari cektiremedim panik atak gecirdim ben kafamin makinadan disari cikacagini saniyordum ama oyle degilmis.belim kizimla gezmeye gitmediğimn surece iyi.bir ara doktora gidip anestezi ile cekiliyormu onu sorcam bide o o olmazsa agri kesici isteyecegim.

Hadi canim yaa tüh. Evet kapali olyyo ama dediğin gibi belki anastezi oluyirdur.bel agrisi kadar kötü birşey yok ya cok iui anloyirum seni.bem cok çektim ben birde tutulmustum hic hareket edemen hale gelmistim.gecer insallah.paroldan başka agri kesici beremiyorlar canim malesef.ben bir kutu bitirmistim.

Ozaman biraz daha bekleyyim kizim az daha büyüsün somra emar işine bakarim evde parol varsa nasilsa.

Geçmişi okudum oyuncaklardan konuşulmuş dediğiniz gibi oyun halısından sıkılmaya başladılar disneyin ses çıkara kitabı vara arada açıp onu okuyorum düğmelerine basıyoruz falan şimdi ben hayalci kurbağa alıcam oğluma masal anlatıyomuş ninni söylüyomuş bide göbeğinde yıldızlar var yanıyormuş hürriyet gazetesinden,şimdide yetenekli at bony diye bişey verriyo hürriyet gazetesi çocukların söylediklerini anlıyomuş alkışla yönledirilip çocuklarla dans ediyomuş ilk kupon YARIN :) reklam gibi oldu aslında bunuda almak istiyorum ama iki gazete birden yazık günah

Son düzenleme:
Meraba arkadaşlar bugün bizde 5 alık kontrolümze gittk çok şükür bi sıkıntımız çıkmadı, kilosu 7.200 gr boyuda 65 cm çıktı anne sütü alıyo doktor iyi dedi gelişimi,bir öğlen bir de gece yatmadan kalık maması veriyorum yarım çay bardağı kadar severek yiyio, aradada elma,mandalina sularından veriyorm, acaba artık yoğurt,öorba vermeye başlasammı ne dersinz ve ne kadarla başlasam??

Canım benimde bacagim ve kasigim cok agriyodu bugun emar cektirdim benim belim agrimiyordu ama o nedenle dktor bel fitigi degildir dedi benim kalcamda odemden suphelendi yarin cikacak sonuc senin sorunun ne

Canım benimde bacagim ve kasigim cok agriyodu bugun emar cektirdim benim belim agrimiyordu ama o nedenle dktor bel fitigi degildir dedi benim kalcamda odemden suphelendi yarin cikacak sonuc senin sorunun ne

Bu arada korkocak bisey yok 15 dk surdu eger istanbuldaysan hisar hastanesinde cektirdim ben kafam disarda kaldi korkmazsin orda cektirebilirsin

Canim benim direk belim agriyordu son bi kac agrim sol dizime kadar da vurmaya basladi.evet korkulacak bisey yok ama bende panik atak vvar oraya girdigimde nefes alamaama ve ellerim titremeye basliyor.giresundayim ben.bel emari cekilecegi icin sanirsam kafa icerde kaliyor .

kaşık maması ne veriyosun cnm ?

Ya bı sorum olacak sızlere kızımın damagı çok kasınıyo alt dudagı kasıntıdan kıpkırmızıı olmus.
Dr kasıntı ıcın bısey verıyormu acaaba

tatlım beyaz sert nokta kadar aft gibi bişey.yeni doğanlarda olabiliyormuş.ama sadece benim bebeğimde var sanırım forumda başka kimsede yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…