2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızımın artık kalça problemı yok arkadaslar kaldı bobrek onunda kontrolu 6 aylıkken olacak ıns sorun cıkmaz
bu arada sızın bebısleırınızde gozlerını kaydırıyormu

dostum doğrumu anladım aç bırakın arada diyorsun dimi D

Gozunuzaydin insallah bobrek kontrolude iiyi cikar.inneme aç bırakmak diye yorumlamayalimda onlarin istemesi ni bekleyelim diye düşünüyorum ben öyle yapiyorum..gozleri kaydiriyormu derken senii ttakip etmesini mi soruyorsun

gozunuzaydin insallah bobrek kontrolude iiyi cikar.inneme aç bırakmak diye yorumlamayalimda onlarin istemesi ni bekleyelim diye düşünüyorum ben öyle yapiyorum..gozleri kaydiriyormu derken senii ttakip etmesini mi soruyorsun

allah razı olsun canım çok sukur yaa çok korkuyordum sukur atlattık
CANIM BI GOZU KAYIK BAKIYO
senın kızın nasl oldu oksuruyormu

Son düzenleme:
allah razı olsun canım çok sukur yaa çok korkuyordum sukur atlattık
CANIM BI GOZU KAYIK BAKIYO
senın kızın nasl oldu oksuruyormu

Arada öksürük var bu sefer ben hasta ettim malesef soba yakmaya basladik sobada yandimi mübarek cok yaniyor ayarlayamadim kizin kıyafeti ni..bi baktir ne olur ne olmaz için rahat eder..

Kızlar profıl resmımı gordunuzmu
songullllllllll senı kıskandım da koydum kızımın resmını:))))))))

göz Doktoru olarak kaşgaloglu göz hastanesine gittik orada selma hanım var çok iyi ve ilgili bi doktor. Ona gidebilirsiniz ama o bize bu aylar da da kayma olabilir dedi. Kendi çocuk doktorumuz 1 yaşına kadar normal demişti. Daha öncede yazdığım gibi burun kökleri daha gelişmediği için basil olurmuş bebeklerin bu yüzden şaşı bakabilirlermis.

arada öksürük var bu sefer ben hasta ettim malesef soba yakmaya basladik sobada yandimi mübarek cok yaniyor ayarlayamadim kizin kıyafeti ni..bi baktir ne olur ne olmaz için rahat eder..
canım onceden ne kullanıyordunuz ısıtma ıcın
soba çok sıcak oluyo ıcerısı çok sıcakken uzerınden bı kat çıkar bence

evet ya saı bakııyo bızde uzuluyoruz gene bı gostereyım canım

Canim masallah hadi bakalim sizinle baya baya yemek yer olmus bu koca oglan:)) afiyetler olsun ona. Bende bu hafta alicam sandalye ama biz simdilik onu sadece oturmak icin kullanicagiz. Benim bi arkadasim bitki caylarini kendi kafasina gore veriyordu ama sizi doktor yonlendirdiyse baska tabi. Bide canim uyku yapan rezene degil anason:)) hemde gaza da iyi geliyor.
Gecmis olsun canim , insallah bi sikinti olmaz gecici bi durumdur bu darlik olayi.

Kızımın artık kalça problemı yok arkadaslar kaldı bobrek onunda kontrolu 6 aylıkken olacak ıns sorun cıkmaz
bu arada sızın bebısleırınızde gozlerını kaydırıyormu

Cok gecmis olsun canim insallah onu da sorunsuz atlatirsiniz. Bu arada kizin cok tatli masallsh:)

Bende oyun halisi almistim severek oynadi ama artik sikildi sanirim bi muddet gostermeyip tekrar cikarmak lazim unutsun sonra yeni zannetsin:) ise yariyor. Bide oyun halisinda yatarak degilde ayakta oynamayi seviyor simdi benim oglum. Biz onu ayakta tutuyoruz oynuyor hemde nasil hirsli. Farkli bi bakis acisi hosuna gitti. Isikli muzikli bi kaplumbagamiz var ustunde butonlar var bastikca caliyor onunlada cok guzel oynuyor bi muddet.

kızlar bir kere daha tecrübe ettim gece Bebisi yatırırken Yarım kundak yapın. Benim kuzu bütü gece 1 kere Uyandı.

Bu gece bende deneyeceğim maşallah yavruna inşallah bizde başarılı oluruz

Aynı canım aynı hele yalnızsak başından ayrılamıyorum evde ama dışarda daha serbestim Allah sağlık sıhhat versin anneciklerede bebeciklerede :)

Maşallah yavruna şu aşılarda olmasa keşke ama onlarda lazım işte
Biz 5 aylığız dün itibariyle :) Vegaferonu doktor yazmıştı ama 3damla başla arttırırsın demişti benim oğlum onu hep kustu doktora durumu iletince pekmez verin dedi ben bebeğime doğduğundan beri su veriyorum bu arada pekmezde veriyosan ver bence içi yanar çocuğun memeyi emzirmeye devam et iştahlılık değişiyor artık daha kısa sürede doyuyorlar bide

Anason ben içsem ben uyurum o yine uyumaz bence :))
Şaka bi yana dün gece sabaha karşı uyudu bende şaşırdım kaldım gece gece artık mutfakta tıkır mıkır yapıyorum uyumayınca bütün işlerim kalıyor çünkü yakında apartmandanda kovulcaz :))
Şimdi yerde sebeleniyor ama benide başında istiyo mama sandalyesindede tek bırakamam zaten hep dipdibeyiz bu oğlanla :))
Darlık varken üstüme başıma işiyo açılınca ne yapacak merak ediyorum :)

Uyumayan cocuk zor gercekten bizde yasiyoruz ama aras daha dayanikli uykusuzluga sanirim. Bizimkide oyle bi dk ayrilamiyorum hemen agliyor, yalniz kalmaya tahammulu yok. Aksam olsa da esim gelse diye dort gozle bekliyorum bende nobeti o devraliyor:) valla bacak kadar boylariyla herkesi oynatiyorlar. Acilinca da babayi denk getirir artik uzaktan:)

Ah su asilar
Gecen crs asi olmustu oglum prs den beri atesi var artarak devam ediyor. Dun de idrar testi yaptilar asi bu kadar devam etmez diye ilk sonucta bisey cikmadi 48 saatlik sonucu bekliyoruz ins bisey cikmaz. Asi olunca bagisikligi zayifladi hastalik ortaya cikti sanirim. Canim cok sikkin. Cokzormus anne baba olmak( bu sabah biraz daha dusuk cikti. Surekli ates dusurucu verip duruyoruz cocuga(

Aras belki de tek uyumak istemiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…