Cok komik ya büyümüşlerde artık kizmaktan da anliyorlar ya
masaallah kizceye
damlayi cay kasigiyla mi veriyoruz.simdi hatirladim 2 saat ac ken ver demisti
kızlarr günaydınn;
benim minik meleğim iyileşti çok şükür bir kere verdim öksürük şurubunu iyi geldi geceleride hep havalandırdım yatırmadan odayı çok şükür uyuyor artık öksürmeden :) . Yalnız geçen misafirler vardı aldım uyutmak için odayaya götürdüm uyumadı bi türlü göğsümden ayrılınca uyanıyo hep bende sinirlendim insanlarda beni bekliyo biraz kızdım uyu artık falan diyebir başladı ağlamaya 1 saat susturamadık ne meme gördü gözü ne başka bişey .söyleyemedim babasınada ben böyle yaptım ondan ağlıyo diye tutturdu doktora götürelim . O kadar pişman oldum o kadar üzüldümki önemli olan benim bebeğim yemişim misafirleri artık hiçbişey umrumda olmucak çocuğum üzülmesin yeter en son banyo yaptırdık azıcık rahatladı sonrada emzirdim yine bende uyumadı babası uyuttu :)
Şimdi benim merak ettiğim ve fikrinizi almak istediğim mevzu OYUNCAK !
Öneriler. tavsiyeler. algı farkındalık ve türlü yönlerden bebeğime fayda sağlayacak kıymetli önerilerinizi bekliyorum teyzeler ablalar halalar :)
bende bu konuda çok düşünceliyim açıkcası vede oyuncaklar okadar pahalıki ilgi göstermiceği bişeyde almak istemiyorum.ben çok araştırdım şuan 5 aylıklar ama 6 aydan sonra kullanılan bir oyuncak aldım yeni vtech marka emekleme topu şuan vermiyorum ilgisi azalmasın diye ama gösterdim baya ilgisini çekti. :) .
masalcı ayı masalcı kuzu var onlardan mı bende şarkı söyleyen tırtıl kitapcık aldım onu çok seviyo :)canım bız komsudaydık bugun orda masal anlatan bı oyuncak vardı ısıklıydı kızımın ılgsını çok cektı ..artık bıseyler alma zamanı geldı:))))))
Aranızda ızmırde oturan ve çocuk doktoru onetrebılecek arkadaslarımız varmıdır..
Mesaj beklıyorum sızlerden
masalcı ayı masalcı kuzu var onlardan mı bende şarkı söyleyen tırtıl kitapcık aldım onu çok seviyo :)
bende bu konuda çok düşünceliyim açıkcası vede oyuncaklar okadar pahalıki ilgi göstermiceği bişeyde almak istemiyorum.ben çok araştırdım şuan 5 aylıklar ama 6 aydan sonra kullanılan bir oyuncak aldım yeni vtech marka emekleme topu şuan vermiyorum ilgisi azalmasın diye ama gösterdim baya ilgisini çekti. :) .
sanırım onladan canım:) ben daha hıc oyuncak almadım çıngıragı vardı yegenımın onu kullanmıstık onu da annemlerde unuttum kaldı. Oyuncaklar çok onemlı gelısımlerı acısından ama kanserojen madde konusu kotu..acaba kalıtelı olanlar gercekten saglıklı oluyormumasalcı ayı masalcı kuzu var onlardan mı bende şarkı söyleyen tırtıl kitapcık aldım onu çok seviyo :)
canım ben ızmir de oturuyorum biz buca tıp merkezinde aysu hanım var ona gidiyoruz doğumuma o girmişti doğduğundan beri gidiyoruz. ıstedıgim her zaman ulaşabiliyorum ki bence çok önemli bişey bu. çok rahat sakin bi doktor ben ne kadar paniksem o da o kadar sakin ve rahat. Tavsiye ederim
bende simdi kullanmayi istemiyorum.birde yan etkileri olursa gel degistirelim demisti.
pekmez cok az verdim cay kasiginin ucuyla.aksam yayla corbasi vardi bi verdim cok sevdi pirincleri rahatlikla yuttu. memeyi birakir diye vermekten korkuyorum.saatli degil istediginde emziriyorum. bol bol emzir dedi bi ablam.
Bir Söyleşi de dinledim birebir aynisi olmasa da ben o sekilde yorumladim.cocuklarimiza açlığı bilmesine izin vermedigimiz icin istahsizlik yemek yememe gibi sıkıntı lar olabiliyomus bebekler bize degil biz bebeklerimize uyucaz onlar ne derse o
Şöyle düşün seni 3 saatte bir agzina bişey tikasak nasıl hissedersin.tabii hastalık yoksa..maşallah bebegine..
ben şarkı söyleyince yemeyi bile bırakıp öyle beni dinliyor kuzum teyzeleri:)
benım kızda oyle canım :)))))))
sanırım onladan canım:) ben daha hıc oyuncak almadım çıngıragı vardı yegenımın onu kullanmıstık onu da annemlerde unuttum kaldı. Oyuncaklar çok onemlı gelısımlerı acısından ama kanserojen madde konusu kotu..acaba kalıtelı olanlar gercekten saglıklı oluyormu
buca bıze bıraz ters ama yınede bıraz arastırayım tesekkur ederım
Şimdi benim merak ettiğim ve fikrinizi almak istediğim mevzu OYUNCAK !
Öneriler. tavsiyeler. algı farkındalık ve türlü yönlerden bebeğime fayda sağlayacak kıymetli önerilerinizi bekliyorum teyzeler ablalar halalar :)
ben şarkı söyleyince yemeyi bile bırakıp öyle beni dinliyor kuzum teyzeleri:)
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=33491
kız şuna bi bak yemim bunu napim:)) hepsi kaymak bal bunların vallahi
canım goz muayenesını bızde olucaz cunku kayma var suana kadar gecmıs olması gerekırdı bırde kayma ıcın bı tedavı yontemı varmı acababiz hafta sonu göz doktoruna gittik eşimin ailesinde genetik olarak göz tembelliği ve göz kayması var onun için erkenden götürelim dedik hiç bir sorun çıkmadı gözle talip etmesi çok iyi dedi burun kökü daha tam oluşmadığı için kayma varmış gibi gelebilir ama yok dedi 7. Aylık olduğunda makine ile bakıp kontrol edecek bi kez daha doktor
vallahı ne ıyı yapıyorusn bebıs anlattıklarını kaydedıyor sımdıbizde de oyun halısı var..ounula baya oynadı kuzucuğum ama bu aralar içine koyunca basıyo yaygarayıbide ayrıca üzerinde çeşitli kumaşlar olan dokununca hışırtı çıkaran bi arımız var onu nerde görse tanıyo artık..ayrıca oyun kartlarımız var..siyah beyaz resimlerin olduğu kartlar..yanına yatıyorum o kartları gösteriyorum kuzuma üstündeki hayvanın sesini çıkarıyorum onunla ilgili hikayeler uydurıyorum çok inceliyo..bizdekiler bu kadar