2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

anaaa hele bak nasıl kin güdüyor .))) kurban olayım o hassasiyetine. Alınmasına. Gönül koymasına oyşş

Şimdi benim merak ettiğim ve fikrinizi almak istediğim mevzu OYUNCAK !
Öneriler. tavsiyeler. algı farkındalık ve türlü yönlerden bebeğime fayda sağlayacak kıymetli önerilerinizi bekliyorum teyzeler ablalar halalar :)

Aranızda ızmırde oturan ve çocuk doktoru onetrebılecek arkadaslarımız varmıdır..
Mesaj beklıyorum sızlerden

bende bu konuda çok düşünceliyim açıkcası vede oyuncaklar okadar pahalıki ilgi göstermiceği bişeyde almak istemiyorum.ben çok araştırdım şuan 5 aylıklar ama 6 aydan sonra kullanılan bir oyuncak aldım yeni vtech marka emekleme topu şuan vermiyorum ilgisi azalmasın diye ama gösterdim baya ilgisini çekti. :) .

Kızımın artık kalça problemı yok arkadaslar kaldı bobrek onunda kontrolu 6 aylıkken olacak ıns sorun cıkmaz
bu arada sızın bebısleırınızde gozlerını kaydırıyormu

canım bız komsudaydık bugun orda masal anlatan bı oyuncak vardı ısıklıydı kızımın ılgsını çok cektı ..artık bıseyler alma zamanı geldı:))))))

canım bız komsudaydık bugun orda masal anlatan bı oyuncak vardı ısıklıydı kızımın ılgsını çok cektı ..artık bıseyler alma zamanı geldı:))))))
masalcı ayı masalcı kuzu var onlardan mı bende şarkı söyleyen tırtıl kitapcık aldım onu çok seviyo :)

Aranızda ızmırde oturan ve çocuk doktoru onetrebılecek arkadaslarımız varmıdır..
Mesaj beklıyorum sızlerden

canım ben ızmir de oturuyorum biz buca tıp merkezinde aysu hanım var ona gidiyoruz doğumuma o girmişti doğduğundan beri gidiyoruz. Istedıgim her zaman ulaşabiliyorum ki Bence çok önemli bişey bu. Çok rahat sakin bi doktor ben ne kadar paniksem o da o kadar sakin ve rahat. Tavsiye ederim

masalcı ayı masalcı kuzu var onlardan mı bende şarkı söyleyen tırtıl kitapcık aldım onu çok seviyo :)
sanırım onladan canım:) ben daha hıc oyuncak almadım çıngıragı vardı yegenımın onu kullanmıstık onu da annemlerde unuttum kaldı. Oyuncaklar çok onemlı gelısımlerı acısından ama kanserojen madde konusu kotu..acaba kalıtelı olanlar gercekten saglıklı oluyormu

buca bıze bıraz ters ama yınede bıraz arastırayım tesekkur ederım DRA TELLE ULASABILMEK çok önemli..
PEKI MUAYENE UCRETI NEKADAR

Son düzenleme:

Bir Söyleşi de dinledim birebir aynisi olmasa da ben o sekilde yorumladim.cocuklarimiza açlığı bilmesine izin vermedigimiz icin istahsizlik yemek yememe gibi sıkıntı lar olabiliyomus bebekler bize degil biz bebeklerimize uyucaz onlar ne derse o
Şöyle düşün seni 3 saatte bir agzina bişey tikasak nasıl hissedersin.tabii hastalık yoksa..maşallah bebegine..

dostum doğrumu anladım aç bırakın arada diyorsun dimi D

biz hafta sonu göz Doktoruna gittik eşimin ailesinde genetik olarak göz tembelliği ve göz kayması var onun için erkenden götürelim dedik hiç bir sorun çıkmadı gözle talip etmesi çok iyi dedi burun kökü daha tam oluşmadığı için kayma varmış gibi gelebilir ama yok dedi 7. Aylık olduğunda makine ile bakıp kontrol edecek bi kez daha doktor

Bizde de oyun halısı var..ounula baya oynadı kuzucuğum ama bu aralar içine koyunca basıyo yaygarayıbide ayrıca üzerinde çeşitli kumaşlar olan dokununca hışırtı çıkaran bi arımız var onu nerde görse tanıyo artık..ayrıca oyun kartlarımız var..siyah beyaz resimlerin olduğu kartlar..yanına yatıyorum o kartları gösteriyorum kuzuma üstündeki hayvanın sesini çıkarıyorum onunla ilgili hikayeler uydurıyorum çok inceliyo..bizdekiler bu kadar

canım goz muayenesını bızde olucaz cunku kayma var suana kadar gecmıs olması gerekırdı bırde kayma ıcın bı tedavı yontemı varmı acaba
vallahı ne ıyı yapıyorusn bebıs anlattıklarını kaydedıyor sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…