Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyumayan cocuk zor gercekten bizde yasiyoruz ama aras daha dayanikli uykusuzluga sanirim. Bizimkide oyle bi dk ayrilamiyorum hemen agliyor, yalniz kalmaya tahammulu yok. Aksam olsa da esim gelse diye dort gozle bekliyorum bende nobeti o devraliyor:) valla bacak kadar boylariyla herkesi oynatiyorlar. Acilinca da babayi denk getirir artik uzaktan:)
Aras belki de tek uyumak istemiyordur
Ya bı sorum olacak sızlere kızımın damagı çok kasınıyo alt dudagı kasıntıdan kıpkırmızıı olmus.
Dr kasıntı ıcın bısey verıyormu acaaba
Meraba arkadaşlar bugün bizde 5 alık kontrolümze gittk çok şükür bi sıkıntımız çıkmadı, kilosu 7.200 gr boyuda 65 cm çıktı anne sütü alıyo doktor iyi dedi gelişimi,bir öğlen bir de gece yatmadan kalık maması veriyorum yarım çay bardağı kadar severek yiyio, aradada elma,mandalina sularından veriyorm, acaba artık yoğurt,öorba vermeye başlasammı ne dersinz ve ne kadarla başlasam??
tatlım beyaz sert nokta kadar aft gibi bişey.yeni doğanlarda olabiliyormuş.ama sadece benim bebeğimde var sanırım forumda başka kimsede yok sanırım
arkadaşlar bu kaşık maması ne oluyor.
tatlım beyaz sert nokta kadar aft gibi bişey.yeni doğanlarda olabiliyormuş.ama sadece benim bebeğimde var sanırım forumda başka kimsede yok sanırım
iakinci canım Allah razı olsun senden iki gecedir arası bu saatte yatırabildim yarım kundak sayesinde çok çok teşekkür ederim :))
Oww hemde nasıl dayanıklı sıpa ilerde iyi olacaklar inşallah bu ilgiler boşuna değil canım çok yıpranmazsak iyidir :)
Zaten yatak odasında yanımda uyuyor memede uyutmayı bile denemiştim olmadıydı çok şükür kundak işe yaradı :)
Bana bi serinletici vermişti canım ama çok etki etmedi ben oğluma pırasanın sapı nı emdirdim ellerimle yaktığı için bayaa serinletti varsa pırasan dene derim ilaçtan daha sağlıklı en azından tabi gözetimli ver uyoksa ya göze ya boğaza kadar sokuyorlar hemen
Maşallah sakrep yavruna ben yoğurdu akşam yemeğinde bikaç kaşıkla başladım
Sebzede dikkatet 3gün araver ve sebzeleri birden çok karıştırma alerji yaparsa Allah korusunneden olduğunu bulman gerekir ben ilk papates havuç ve bi avuç pirinçle başladı sebzeye yarımçaybardağı ideal oluyor
Geçmiş olsun bende rastlamıştım nette o konuya doktorunuz nediyor bu duruma alınması gerekiyormu ya da başka doktorada gösterdinmi
kızlar kızımın elı ve kafası ensesı yanıyor devamlı boyle bazen soguyo ama genelde hep sıcak vucudunu olcuyorum normal atesı ..sızın bebıslerde de oylemı dra sormayı unuttum ve ıcım ıcımı yıyıo..lutfen cevaplarınızı beklıyorum
yaklaşık 1 haftadır benim oğlumun da kafası yanıyor ama ateşi yok hatta dün gece yatmadan önce emerken bir anda soğuk bi ter attı kafası sırılsıklam oldu hemen ateşine baktım 35.8 çıktı. Birkaç dakika sonra geçti ama. Noldu bilemedim. Bizde dün gittik doktora ama benim de aklıma gelmedi ama önemli diildir yaa sanmıyorum.
kızlarr benim kızımında kafası çok sıcak öyleki ateşi var sanıp ölçüyorum normal çıkıyo ama kafa yanıyo resmen bende sormadım:)
aptamilun ve bicok markanin 4.aydan itibaren kullanikabilinecek tahilli meyveli gece mamalari cnm.bn oyle. biliyorum.muhallebi kivaminda yada daha sulu yapabiliosun gece yarltarken yok tutuyo hemde vitaminli besleyici.ben aptamilin irmikli meyvelisini kullaniyorum bi olcek yedirip ardindan.mamasini veriyorum 4 saat sonra acikip uyaniyor ancak.bn memnunum
kızlar kızımın elı ve kafası ensesı yanıyor devamlı boyle bazen soguyo ama genelde hep sıcak vucudunu olcuyorum normal atesı ..sızın bebıslerde de oylemı dra sormayı unuttum ve ıcım ıcımı yıyıo..lutfen cevaplarınızı beklıyorum
Tatlım sanırım bildiğimiz kistlerden değil.zararsız aft benzeri bişey..ama yarına randevu aldım tekrar başka bir doktora sorucağım.iakinci canım Allah razı olsun senden iki gecedir arası bu saatte yatırabildim yarım kundak sayesinde çok çok teşekkür ederim :))
Oww hemde nasıl dayanıklı sıpa ilerde iyi olacaklar inşallah bu ilgiler boşuna değil canım çok yıpranmazsak iyidir :)
Zaten yatak odasında yanımda uyuyor memede uyutmayı bile denemiştim olmadıydı çok şükür kundak işe yaradı :)
Bana bi serinletici vermişti canım ama çok etki etmedi ben oğluma pırasanın sapı nı emdirdim ellerimle yaktığı için bayaa serinletti varsa pırasan dene derim ilaçtan daha sağlıklı en azından tabi gözetimli ver uyoksa ya göze ya boğaza kadar sokuyorlar hemen
Maşallah sakrep yavruna ben yoğurdu akşam yemeğinde bikaç kaşıkla başladım
Sebzede dikkatet 3gün araver ve sebzeleri birden çok karıştırma alerji yaparsa Allah korusunneden olduğunu bulman gerekir ben ilk papates havuç ve bi avuç pirinçle başladı sebzeye yarımçaybardağı ideal oluyor
Geçmiş olsun bende rastlamıştım nette o konuya doktorunuz nediyor bu duruma alınması gerekiyormu ya da başka doktorada gösterdinmi
Merhaba kizlar ben de eylül annesiyim siteyi okuyyordum ama yeni üye oldum.kızım ceylin 11 eylül doğumlu.
Kızım SeZeryan ile saat 9:04 de dünya ya geldi buayda ek gıda ya gecmeye çalışıyoruz.yazmak istedim benim kızımda 11 eylül doğumlu.17:32 adı ipek