Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elektrik li soba kullaniyorduk..zibin ile birtane pijama giydiriyordum ama işte dengeleeyemedim.
aşkımmmmm nasıl güzelll nasıl tattlıııııı maşallahhh
arkadaşlar yardım edin bebeğimin ağzında diş kistleri çıkıyor sürekli. Ilki çıktığında doktora götürdüm.geçer normal demişti. Ama sürekli çıkıyor.bebeğimde huzursuz sürekli eli ağzında kaşınıyor galiba.
Tatlim emar sonucun ne oldu kac aandir merak ediyorum bir soramadim.belin nasil şimdi.
Hihii sormayaydin iyiydi ben emari cektiremedim panik atak gecirdim ben kafamin makinadan disari cikacagini saniyordum ama oyle degilmis.belim kizimla gezmeye gitmediğimn surece iyi.bir ara doktora gidip anestezi ile cekiliyormu onu sorcam bide o o olmazsa agri kesici isteyecegim.
Hadi canim yaa tüh. Evet kapali olyyo ama dediğin gibi belki anastezi oluyirdur.bel agrisi kadar kötü birşey yok ya cok iui anloyirum seni.bem cok çektim ben birde tutulmustum hic hareket edemen hale gelmistim.gecer insallah.paroldan başka agri kesici beremiyorlar canim malesef.ben bir kutu bitirmistim.
Hihii sormayaydin iyiydi ben emari cektiremedim panik atak gecirdim ben kafamin makinadan disari cikacagini saniyordum ama oyle degilmis.belim kizimla gezmeye gitmediğimn surece iyi.bir ara doktora gidip anestezi ile cekiliyormu onu sorcam bide o o olmazsa agri kesici isteyecegim.
Ozaman biraz daha bekleyyim kizim az daha büyüsün somra emar işine bakarim evde parol varsa nasilsa.
Ozaman biraz daha bekleyyim kizim az daha büyüsün somra emar işine bakarim evde parol varsa nasilsa.
Canım benimde bacagim ve kasigim cok agriyodu bugun emar cektirdim benim belim agrimiyordu ama o nedenle dktor bel fitigi degildir dedi benim kalcamda odemden suphelendi yarin cikacak sonuc senin sorunun ne
Bu arada korkocak bisey yok 15 dk surdu eger istanbuldaysan hisar hastanesinde cektirdim ben kafam disarda kaldi korkmazsin orda cektirebilirsin
Meraba arkadaşlar bugün bizde 5 alık kontrolümze gittk çok şükür bi sıkıntımız çıkmadı, kilosu 7.200 gr boyuda 65 cm çıktı anne sütü alıyo doktor iyi dedi gelişimi,bir öğlen bir de gece yatmadan kalık maması veriyorum yarım çay bardağı kadar severek yiyio, aradada elma,mandalina sularından veriyorm, acaba artık yoğurt,öorba vermeye başlasammı ne dersinz ve ne kadarla başlasam??
Benim kizimds 7 kilo sadece anne sutu aliyor o yuzden bir iki ay daha bekle dedikaşık maması ne veriyosun cnm ?
kaşık maması ne veriyosun cnm ?
Ya bı sorum olacak sızlere kızımın damagı çok kasınıyo alt dudagı kasıntıdan kıpkırmızıı olmus.
Dr kasıntı ıcın bısey verıyormu acaaba