2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

oğlan uyudu tabiki kucağımda uyudu ama
yemek yapayım bari görüşürüz kızlar...

aynı dert bende de var canım gözler kıpkırmızı oluyor resmen.birde emziğini ağzından çıkartmayı öğrendi sürekli alıyor ağzından ve birdaha geri alamıyor haliyle

Aynı benim oğlan..çıkarıyo..tekrar istiyo sonra tekrar sonr tekrar uyuyuncaya kadar çıkarıyo istiyo..çıkarmayı biliyo ama geri denk getirip ağzına koyamıyo ki

sizin dogum tarihiniz ne zaman?bnm.kizim 27'agustosta dogdu.bizde gectik ek gidaya yogurt yapiyorum.meyve puresi veriyorum.gece yatmadan mamadan oncede milupa irmikli meyveli kasik mamasi veriyorum yarim cay bardagi kdr.ardindan 120 cc mama icip uyuyor.corbayavyeni baslicam.sormak istedigim su.tadimlik degilde ogunluk mu veriyorsun corbayi falan.bide ne kdr veriyorsun?bnm verdiklerim su anda 1 kahvevfincanini gecmiyor toplam.fazlasi kabizlik yapar diye korkuyorum cvplarsan sewinirim cnm

amaan ne insanlar war ya herkes doktor olmus.arkadasinin moralini bozmasina izin werme.bnm bebegim.icindecayni yorumlari yapiyolqrdi artik hic takmiyorum.doktorun iyi diyorsa iyidir.kafana takma emzirmeye dwm et ams kasik mamasi deneyebilrsin.elma armut suyu verebilirsin yogurt mayalayabilirsin.boyu uzuyor cevresi buyuyorsa bebekte buyuyor gelisiyordur.sadece biraz daha desteklemelisin.kndini de bebisini de uzme.keyfi yerindeyse sorun yok bnce.

Bu akşam çok uykusu gelsin yatağına yatırıp uyutmayın deneyeyim bari. Sanmıyorum uyumaz ama belki bi ilk yaşanır. yan yatırımcı dönmüyor mu benim kuzu doğduğundan beri sevemedi yan yatmayı. Cins işte

dr bana dırek puresını verebılırsın dedı.ben zaten suyunu vermeye başlamıştım bırkaç kaşık dedı tadımlık yanı
uyku sorununa gelınce bızım bebekler cıns anacım.youtubede vıdeo vardı bebekler cabuk uyuyomuş o nınnıyle.bugun ayakta sallarken uyutamayınca deneyeyım dedım 3 dakıka gözume baktı sonra bastı yaygarayı kendım nınnı soyledım uyuttum.akşamlarıda odaya gecıyorum karanlıkta sallıyorum.kendını atmaya çalışıyo kalkcam dıye.hızlı sallayıp nınnıyle uyutup sonra beşığıne alıyorum ben kızlar
gaz damlasını artık kullanmıyorum zaten 15 gun belkı 20 gun kullandım

Canım benim oğlan çok gazlı olduğu için ben onu yüz üstü bile yatırıyodum..o yüzden değişik stillerde uyumaya alıştı kuzum..

Gaz damlası vermeyi keseli 2 ay oldu. Eğer 7kgnin üştündeyse bebeğin alıştıra alıştıra kesebilirsiniz. Bizim doktorumuz öyle demişti. Bi dene istersen sende.

9bizim gazimiz hala cok var ama ilacı vermeyince emmeyi bile birakiyo 7 kiloyuz biz tam ama bunun kiloyla bi alakasi varmi

Benimde oyleydi ayagimda salla salla butun gun beni bagliyodu hamak besik yaptirdim uyanincada gidip gelip salliyorum rahat ettim

9bizim gazimiz hala cok var ama ilacı vermeyince emmeyi bile birakiyo 7 kiloyuz biz tam ama bunun kiloyla bi alakasi varmi

Kilosu yerinde olursa gazını zorlayarak kendi çıkarabilir dedi bizim doktor. Bi nevi güç meselesi demişti. Sana bidamla önereyim biogaia içinde canlı bakteri var bağırsaklarda olması gereken bakterilerden. Sindirim ve boşaltım sistemini çok destekliyor. Bi dene istersen.

Videolar i izleyebilirsen nedmek istediği mi anlayabilicen.2 yasina kadar bebek mumkun oldugu kadar anneye doymaliymis.eksik bişey yazarsam yanlis anlasilabilirim

Evdeki bitmek uzere bide onu deneyim bakalım

Evdeki bitmek uzere bide onu deneyim bakalım

Eğer kullanırsan hergün aynı saatte düzenli olarak ver canım ben her akşam 8-9 arasında verdim ve işe yaramıyor diye sakın bırakma 15 günde kaka saati bile düzene giriyor. Benim bebiş her gün aynı saatlerde yapardı.

ev de olmak bana çok değişik şeyler yaptırıyor...mantıklı mı yoksa saçmalıyor muyum bilmiyorum.. dikişe merak saldım. makine alsam mı acaba .....sizde de böyle şeyler oldumu

ev de olmak bana çok değişik şeyler yaptırıyor...mantıklı mı yoksa saçmalıyor muyum bilmiyorum.. dikişe merak saldım. makine alsam mı acaba .....sizde de böyle şeyler oldumu

Ben de doğum iznindeyim..hatta ücretsiz izinde..zaten eylülde doğum yapıp da doğum izni olan kalmamıştır heralde evde olanlarımız da ücretsiz izindeyiz..valla çocuktan vakit bulup yapabiliyosan ne mutlu sana..

tatlım ben öğretmenim...aynen ücretsiz izindeyim. yanımda hiç tanıdığım yok. ewden çıkmıyorum. napacagımı sasırdım..sureklı bıseyler yapmak istiyorum....bebegım cok huysuz degıl..basta yaptı yapacağını simdi akıllandı..vmantıklımı diyorsun yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…