Zaten benimki diyorum ya öyle uzun uzun uyuyan bi çocuk değil ama en azından 3saat uyurduk şimdi o da yok
bu arada senin dolapta stoğun varmış sütten ver o zaman ben çalıştıım için stokları tükettim. bizde geçen ay 950 gr aldık. biberon almıyosa babası versin sen girme odaya öylede almıyosa kaşıkla versin babası .
Ben de stoğu tüketemem bir ay sonra çalışmaya başlayacağım bankacıyım süt iznim var 4 te çıkcam ama malum bankacı hali 4 te çıkmam gerekirken kim bilir kaçta çıkarım. Stoklara pek dokunmak istemiyorum o yüzden.
Ayy canım senin işin zor..çok yakın arkadaşım var bankacı ücresiz izin bile alamadan hemen başladı işe
benim ilk uykusu 4 saat gerisi 2-3 arası değişirdi
Benim 6 ay ücretsiz hakkım vardı ama ben 2 ay aldım. Başlayınca nasıl olcak bakalım.
Ben de stoğu tüketemem bir ay sonra çalışmaya başlayacağım bankacıyım süt iznim var 4 te çıkcam ama malum bankacı hali 4 te çıkmam gerekirken kim bilir kaçta çıkarım. Stoklara pek dokunmak istemiyorum o yüzden.
bende bankacıyımsüt izni için 4 buçukta çıkıyorum ama ben 6 ymış mesai saati öyle dediler. ben istesem alabilirdim ücretsiz ama almadım konut kredisi ödüyorum çünkü . ama dediğin gibi bişeyler oluyo iş bitmiyo çıkamıyorum her zaman 4 buçukta çıkamadığım zaman ertesi gün geç geliyorum işe :) bilerek.
Süt iznin günde kaç saat bizim 2 saat bende alabiliyordum ama senin gibi kredi ödediğimiz için ancak 2 ay kurtarabildik :)
günaydın anneler
biz tekrar doktora gittik bi türlü düzelmiyor kuzum ilaçları içemediği için hava ile ilaç veriyoruz makinesini aldık inşallah şifa bulur
mama nerdeyse hiç yemiyor gözümün önünde eriyor sanki çok üzülüyorum zaten zayıf bir bebek eşimde bana çok kızıyor düzelecek gör bak kendini yedin dedi ama elimde değil dün öğleden sonra 4 de mama yedi oda 2 ölçek gece 5'e kadar ağzına başka bişey almadı ağlaya ağlaya hep uyudu
inşallah en kısa zamanda toparlar
Süt izni 1,5 saat diye biliyorum ben.
Süt iznin günde kaç saat bizim 2 saat bende alabiliyordum ama senin gibi kredi ödediğimiz için ancak 2 ay kurtarabildik :)
Canım ben iş bankasında çalışıyorum. Bizde 2 saat oldu geçen yıl.benim bebişimin şansına. Ücretli izini de arttırsalardı süper olurdu. Neyse o da 2. bebişime yetişir inşallah :)
Bizde sendika işin içine giriyor. Geçen sene imzalanan sözleşmemizde 2 saate çıktı.
jelin adı ne benimkininde eli ağzından çıkmıyo benimkinide tutup ağzına sokuyo.
dentınox jel cnm gunde 3 kere sür dedı ama ben 1 bazen 2 suruyorum
kızlar bebeğime akşam mama verdik ve bir iki saat sonra ishal gibi yapmıştı kakasını.
09,30 da verdik yarım saat önce yine ishal gibi yapmıştı
mamadan kaynaklanıyor olabilir mi
mamaya dün başladık geçen hafta almştım